I ovime si, bar meni, samo pokazala nivo tvog intelekta. Bez zamjerke. Znas li koliko je taj Soros dao para ovdje od pocetka epidemije, tj. od marta, a u svrhu pomoci onima koji su bili najpogodjeniji? Ne znas, naravno. Preko milion USD.
Znas li koliko je dao Gejc? 0,00 USD.
Da cete primijetiti - hocete.Ozbiljno mi zelis reci da medicinski radnici, koji ce prvi dobiti vakcinu, nece biti u stanju prepoznati i prijaviti nuspojave?
Da cete to javno izaci i reci - necete. Ti prva neces, jer ce ti tako biti nalozeno. A da bi sacuval radno mjesto, drzces jezik za zubima, i trpiti. Neces smjeti cak ni ovdje na forum priznati bilo sta, jer znas da te kolege prate.
Naranvo da sam svjestan. Problem je u tome sto si na proljece slusala i gledala na TV samo o tome. Nakon vakcinacije neces ni cuti za njih vise. Neces imati pojma sta se desava s njima. Smijes se kladiti?Sto se tice ljudi u starackim domovima jesi svestan pod kakvim su oni rizikom? Znaci masa starih, nemocnih ljudi koji su najugrozenija grupa na jednom mjestu? Znas li kakva je smrtnost po starackim domovima bila na proljece?
Zato sto ne vjerujem farmaceutima (razloge navedoh vec ranije).I zaista vjerujes da u 21. vijeku 74 hiljade ljudi koji su ucestvovali u klinickim istrazivanjima od kojih je pola dobilo vakcinu da su imali ozbiljnu nuspojavu za to se ne bi znalo?
Nemam pojma ko je lik, niti me zanima. Mozda ni on, kao ni ti, nije sposoban sagledati sve aspekte i moguce konsekvence, nego samo slijepo vjeruje onome cemu je naucen da vjeruje.Evo i ovaj lik, vjerovatno laze da ce vakcinisati majku da proda zavjeru:
England’s deputy chief medical officer says he told his own mother, 78, to get the jab
“I genuinely have said to my 78-year-old mum, who’s probably listening now: ‘Mum, you must have this vaccine, or any of the vaccines that the MHRA approves as soon as they are available. This is really important, because you are so at risk.’
https://www.theguardian.com/society/202 ... 1607001526