Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mO k3 wrote: ↑21/10/2020 16:37
Zapravo sve je od kuhara do kuhara neki stavljaju oguljene ja ne ...
Da li ovu supu poslije izblendaš u krem juhu ili...kako ispadne krajnji rezultat?
Ovo mi je temeljac unutra su rebra i noge od teletine , danas sam procijedio i bice kao pho supica , procijedio sam... dodat ću još povrće u udong nudle
Posto mi ne treba sve jedan dio ću da zamrznem
mO k3 wrote: ↑21/10/2020 21:35
Ovo mi je temeljac unutra su rebra i noge od teletine , danas sam procijedio i bice kao pho supica , procijedio sam... dodat ću još povrće u udong nudle
Posto mi ne treba sve jedan dio ću da zamrznem
mO k3 wrote: ↑21/10/2020 21:35
Ovo mi je temeljac unutra su rebra i noge od teletine , danas sam procijedio i bice kao pho supica , procijedio sam... dodat ću još povrće u udong nudle
Posto mi ne treba sve jedan dio ću da zamrznem
..skidash li masnocu s supe..kad se stisne??
ovo već ide u intimna pitanja,,to je isto kao da ga pitaš skida li gace
mO k3 wrote: ↑21/10/2020 21:35
Ovo mi je temeljac unutra su rebra i noge od teletine , danas sam procijedio i bice kao pho supica , procijedio sam... dodat ću još povrće u udong nudle
Posto mi ne treba sve jedan dio ću da zamrznem
..skidash li masnocu s supe..kad se stisne??
ovo već ide u intimna pitanja,,to je isto kao da ga pitaš skida li gace