isti problemi i kod mene...nema potrebe ni da vise prijavljujem ni da mi ko dolazi,kada ne moze da rijesi problemdječak sa šibicama wrote: ↑15/10/2020 12:28 Dzaba provjeravate, ja sam vec kontaktiran u vezi problema koji imam u zadnjih mjesec dva, nista nije rijeseno niti iko ista zna.
Meni i dalje internet ne radi kako bi trebao.
Mijenjao browser, reinstalirao sistem, cesljam adw cleanerom, ne pomaze. Nije da ne mogu koristiti net, uglavnom mogu i uglavnom je ok, ali precesto je zagusenje i ne ucitava stranice to je strasno iritantno, posebno sto sa brzinom 110 meni bi net trebao da leti.
Sa pravom sumnjam da ste mi ili dali neku futa opremu, ili je neka opstrukcija. Svejedno, trpim i placam racune redovno.
evo jutros bili ,konektovao se ma moj router i nasao par greski i to je to...kaze da bi trebalo ispitati sada sve komplet,od pocetne tacke do krajnje
fazon je sto je na istom kablu sve bilo savrseno do prije 2 mjeseca i onda pocinju problemi
evo sada mi wifi katastrofa,20 puta sam se rekonektovao na laptopu od jutros...izgubi konekciju
sinoc na 2 mobitela,katastrofa...svako malo nece da otvori nista...na desktopu sam se sinoc izmucio,loaduje ebeni forum 15 sekundi,na olxu otvara artikle bez slika,na eonu ledi slika...
i sto se tice @Telemach ,ja sinoc zvao bas kada sam imao probleme,jer su mi rekli da nazovem pa da uzivo prate parametre,javila mi se neka djevojka,koja pojma oko toga nema i sve to je ona znala je da otvori nalog za izlazak tehnicara...dosli tehnicari ujutro,kada problema nema,nisu nista ni gledali ni rijesili...znaci vrtimo se u krug a problemi ostaju
mislim da je doslo vrijeme da vi unutar svoje infrastrukture vidite sta je problem i da ih tu rijesite,jer evo samo na ovoj temi ima 20+ korisnika koji imaju iste probleme i koji su se pojavili u isto vrijeme a razbacani smo po cijeloj BiH...dakle problem je kod vas,nije kod nas
ako vam infrastruktura i oprema nisu dovoljni za ovo novo dizanje brzina,zasto ste ih i dizali...svima je bitnija stabilnost nego sirova brzina
evo meni je 75 Mbps bilo sasvim dovoljno,samo da je stabilno a ovo sada ne vrijedi dvije pare i uskoro cu poceti traziti umanjenje racuna,jer ovo sto mi sada isporucujete nije ono sto je ugovorom zagarantovano