Ma jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...
MAJSTORE!
Moderator: anex
Banja Luko i ta tvoja sela... Bravobanjaluka078 wrote: ↑10/10/2020 17:23
Kod mene raštika, sjetila se uslikati kad se zamalo dno ukazalo.

to mi je srednje ime
Isto san mislia, ali da ne bi bilo ono - nisi proba frt-mrt- ja probadalmatinka wrote: ↑08/10/2020 16:44
Sjećam se tog postupka s puževima iz djetinjstva. Točno tako su i moji to radili. Međutim, u životu ih nikad nisam stavila u usta. Tako će i ostati![]()
Nekad prije, išao sam na ušće Neretve, kod sela Blace, tamo je bio kamp, i more je duboko malo iznad koljena. Pjeskovito dno prebogato morskim puževima s kućicom. Za pola sata može se nakupiti puna kesa. Meni su ukusniji od livadskih puževa, iako su mnogo sitniji, samo se čačkalicom mogu jesti, iako mnogi razbijaju kućicu i spremaju ih gole.AstorH wrote: ↑11/10/2020 22:51 Falla svima koji su puzevi odusevili, mene i nisu basiako sam ih probao.
Postoji jos neke fore sa njim, tipa pohane itd. ali valja ih vadit sa cacaklicon, dok to sve izvadis umre coek od gladi![]()
Nego svidja mi se ovo smotavanje sarmi u ovo zeleno, da li je to blitva ili što?
Moja mama ovo pravi i zove mesna pogaca.exliberal-ex wrote: ↑11/10/2020 23:05Ovo nisam nikad probao...kako se ovo zove...zguzvani burek...kako god izgleda momacki
![]()
Sanabija wrote: ↑11/10/2020 18:22 Pošto sam, po običaju, bio u šumi za vikend, mogu vam ponuditi pohovane sunčaniceBilo je i kukuruznih pogačica
A ovo na slici ispod spremam prekosutra![]()
Sanabija da ti kradem sumu neideal zato umjesto sa jednim eto mene sa 2 FAP-a
![]()
super ti te gljive a o kukuruznim mafinima netreba ni pricat uffff

ja se prejedam svake godine,ne mogu da odolim.