Demokratska fronta Željko Komšić
- Point.
#46551 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
FGR u svom elementu. Sarajevo, samo KS. I zbog te kantonalne vlade u kojoj su obitavali SDA isprdci i politicari lokalnog dometa tipa Konakovic, sad furaju HDZ retoriku o Komsicu. Aferim, rajO, aferim.
- BHCluster
#46552 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I mene.malakh wrote: ↑09/10/2020 11:43kako i koliko, preko kojih kanala? provjereno znati podrazumijeva da znas i tocan iznos, eventualnog posrednika i sve detalje. mene bas interesira.Styling wrote: ↑09/10/2020 11:19
Meni je zao, jer sam polagala nade u njega a dozivjela strasno razocarenje. On se nikada nije uspio izdici iznad mentaliteta lokalnog politicara. Nema ni gard ni nastup, niti misli glavom. Ono sto provjereno znam je da mu je SDA platila dio kampanje za Predsjednistvo i da je to morao nekako otplatiti. Tu se definitivn srozao u mojim ocima. Misim da to objasnjava i zbog cega je otisao u zagrljaj SDA.
- shbc
#46553 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ono kad se protiv retrogradnih snaga boris tako sto udjes u koaliciju sa njima
#bosnjacki_pardon_zeljkin_nadrealizam
#bosnjacki_pardon_zeljkin_nadrealizam
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#46554 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
i tako sjebes stevandica, dodika, covica. cilj opravdava sredstvo i ja jedinu zamjerku imam sto je srusio sestorku i vladu ks. ovo sto rade komsicevi kadrovi, a posebno posljednji potez bakalara i cika, jer za svaku pohvalu.
a kako ti gledas na koaliciju, na pojam koalicija? valjda koalicija znaci medjusobno podrzavanje, a ja to u komsicevom odnosu spram njih to bas i ne vidim.
prava definicija koalicije se ogleda u saveznistvu koja je usvojio zakon o prebivalistu, cime su zakovali srebrenicu, a o onih 200 tisuca ljudi koje dodik kroz popis stanovnistva ne priznaje. to je onomad koalicija snsda i sdpa. to je tada proslo i vise nikada.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#46555 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zar se ovi jos nesto nadaju, nekoj funkciji, predjte u materinsku srtanku sdO il motajte kablove...
- shbc
#46556 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Stevandic bitan koliko i ja. A Dodika i Covica je bas sjeb'o... Eno ih prijavili se u armensku vojsku od muke. Suicidalni valjdamalakh wrote: ↑09/10/2020 13:05i tako sjebes stevandica, dodika, covica. cilj opravdava sredstvo i ja jedinu zamjerku imam sto je srusio sestorku i vladu ks. ovo sto rade komsicevi kadrovi, a posebno posljednji potez bakalara i cika, jer za svaku pohvalu.
a kako ti gledas na koaliciju, na pojam koalicija? valjda koalicija znaci medjusobno podrzavanje, a ja to u komsicevom odnosu spram njih to bas i ne vidim.
prava definicija koalicije se ogleda u saveznistvu koja je usvojio zakon o prebivalistu, cime su zakovali srebrenicu, a o onih 200 tisuca ljudi koje dodik kroz popis stanovnistva ne priznaje. to je onomad koalicija snsda i sdpa. to je tada proslo i vise nikada.
A saveznistvo... Jos samo nam objasni zasto je uopste u koaliciji, pa bio u saveznistvu ili ne. Nesto ne vidim taj napredak ka NATO-u ili EU (sta vise rekli nam onako diplomatski da smo pravo zasrali tu). Ne vidim ni da se omeksao Covic sto se Izbornog tice. Ne vidim ni neke znacajne rezultate njegovih ambasadora.
Ono sto vidim je branjenje SDA na svakom koraku. A to sto se "svadja" sa Dodikom i Covicem... "Svadja" se i Bakir, ali mu nisu mrske pare koje indirektno uzima od te svadje. Vidim ni Pozlacenom isto.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#46557 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nisi odgovorio. sta je po tvom misljenju koalicija? imas li neki definiciju koalicije?shbc wrote: ↑09/10/2020 13:26Stevandic bitan koliko i ja. A Dodika i Covica je bas sjeb'o... Eno ih prijavili se u armensku vojsku od muke. Suicidalni valjdamalakh wrote: ↑09/10/2020 13:05i tako sjebes stevandica, dodika, covica. cilj opravdava sredstvo i ja jedinu zamjerku imam sto je srusio sestorku i vladu ks. ovo sto rade komsicevi kadrovi, a posebno posljednji potez bakalara i cika, jer za svaku pohvalu.
A saveznistvo... Jos samo nam objasni zasto je uopste u koaliciji, pa bio u saveznistvu ili ne. Nesto ne vidim taj napredak ka NATO-u ili EU (sta vise rekli nam onako diplomatski da smo pravo zasrali tu). Ne vidim ni da se omeksao Covic sto se Izbornog tice. Ne vidim ni neke znacajne rezultate njegovih ambasadora.
Ono sto vidim je branjenje SDA na svakom koraku. A to sto se "svadja" sa Dodikom i Covicem... "Svadja" se i Bakir, ali mu nisu mrske pare koje indirektno uzima od te svadje. Vidim ni Pozlacenom isto.
a za sda, kako brani sda i bakira? nisam to upratio.
- shbc
#46558 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koalicija - ucestvovanje zajedno u vlasti. Podjela "plijena". Valjda je jasnije.malakh wrote: ↑09/10/2020 13:31nisi odgovorio. sta je po tvom misljenju koalicija? imas li neki definiciju koalicije?shbc wrote: ↑09/10/2020 13:26Stevandic bitan koliko i ja. A Dodika i Covica je bas sjeb'o... Eno ih prijavili se u armensku vojsku od muke. Suicidalni valjdamalakh wrote: ↑09/10/2020 13:05
i tako sjebes stevandica, dodika, covica. cilj opravdava sredstvo i ja jedinu zamjerku imam sto je srusio sestorku i vladu ks. ovo sto rade komsicevi kadrovi, a posebno posljednji potez bakalara i cika, jer za svaku pohvalu.
a za sda, kako brani sda i bakira? nisam to upratio.
Nisi? Onda kratko pamcenje imas.
Pozlaceni o aferi "Asim":
Pozlaceni o inicijativi protiv korupcije KS:Vidjao sam puno gore stvari
Pozlaceni o rusenju Vlade KS:To je politicki pritisak na SDA
I tako daljeSDA pristaje na multietnicko Sarajevo
- malakh
#46559 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
@shbc aha, onda i konakovic brani sda i sbb. ministar kalem je dobar i posten, nenadic je dobar i posten, sda je dobra, ali ne valjaju ljudi koji njome vladaju. parafraziram, naravno. vodeci se tvojom logikom, mozemo zakljuciti da ih i konakovic brani, na isti nacin kako to radi komsic.
ali ces ti komsicu pocijepati dlaku na cetiri dijela. ja bih bas volio vidjeti dokaze za najvece optuzbe, a to su da mu je kampanju financirala sda i da im na konto toga duguje. pitao sam i @Styling da iznese te svoje provjerene informacije, jer bih onda i ja kreirao isto misljenje kao i vi.
nasuprot tome, vidio sam da sdp duguje firmi iz sirokog brijega 200 tisuca maraka, koja dug prebacuje u hrvatske, a vlasnik blizak hdzu i povezan sa suprugom karamarka. sada mozemo reci da su svi napadi od strane sdpa i njihovih botova samo vracanje duga od 200 tisuca, hdzu.
cuo sam glasine da konakovica podrzavaju gulenovci i da mu preko firmi daju donacije, ali i to je, kao i za komsica, za mene jos uvijek rekla kazala, mahalska prica.
ali, svatko donosi i kreira svoje misljenje.
ali ces ti komsicu pocijepati dlaku na cetiri dijela. ja bih bas volio vidjeti dokaze za najvece optuzbe, a to su da mu je kampanju financirala sda i da im na konto toga duguje. pitao sam i @Styling da iznese te svoje provjerene informacije, jer bih onda i ja kreirao isto misljenje kao i vi.
nasuprot tome, vidio sam da sdp duguje firmi iz sirokog brijega 200 tisuca maraka, koja dug prebacuje u hrvatske, a vlasnik blizak hdzu i povezan sa suprugom karamarka. sada mozemo reci da su svi napadi od strane sdpa i njihovih botova samo vracanje duga od 200 tisuca, hdzu.
cuo sam glasine da konakovica podrzavaju gulenovci i da mu preko firmi daju donacije, ali i to je, kao i za komsica, za mene jos uvijek rekla kazala, mahalska prica.
- Styling
#46560 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa, preko Asima, naravno.BHCluster wrote: ↑09/10/2020 12:26I mene.malakh wrote: ↑09/10/2020 11:43kako i koliko, preko kojih kanala? provjereno znati podrazumijeva da znas i tocan iznos, eventualnog posrednika i sve detalje. mene bas interesira.Styling wrote: ↑09/10/2020 11:19
Meni je zao, jer sam polagala nade u njega a dozivjela strasno razocarenje. On se nikada nije uspio izdici iznad mentaliteta lokalnog politicara. Nema ni gard ni nastup, niti misli glavom. Ono sto provjereno znam je da mu je SDA platila dio kampanje za Predsjednistvo i da je to morao nekako otplatiti. Tu se definitivn srozao u mojim ocima. Misim da to objasnjava i zbog cega je otisao u zagrljaj SDA.
- shbc
#46561 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kada nadjes da ja negdje hvalim Konakovica i smatram ga principijelnom postenjacinom, slobodno mi nabijaj na nos.malakh wrote: ↑09/10/2020 15:15 @shbc aha, onda i konakovic brani sda i sbb. ministar kalem je dobar i posten, nenadic je dobar i posten, sda je dobra, ali ne valjaju ljudi koji njome vladaju. parafraziram, naravno. vodeci se tvojom logikom, mozemo zakljuciti da ih i konakovic brani, na isti nacin kako to radi komsic.
Pozlacenom ne treba nista cijepati. Sam to radi vrlo uspjesno. Ali nadocices. Bilo je vrijeme i kada si tvrdio da Komsic maltene nema nista sa obaranjem Vlade KS kao ni uticaja na ono sto mu kadrovi rade.
Taj lik je trenutno uz Fahru najveca ubleha i prevara na politickoj sceni. Mozda cak za nijansu i veca od Fahre. I vise prizeljkujem njegov pad nego Bakirov. Bakir bar ima obraza da ne obeca svojim ovcama da nece s nekim u koaliciju pa ode. Ovaj ni to malo nema.
- malakh
#46562 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
i to nazivas pouzdanom informacijom? neozbiljno je to.
- exliberal-ex
#46563 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kazu kinezi se prepali zeljkovih preijetnji pa stali....koja ubleha i parazit
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamer ... gradiliste
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamer ... gradiliste
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#46564 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- bunk
#46565 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bgm ovim tempom cemo imati poziciju i opoziciju u Bosnjaka sastavljenu od sda i onih koji su napustili sda.
Dajte jedno ime iz bilo koje druge stranke da je zvucno poznato ili da ima neki uticaj u zadnjih 5 godina a da nije il napustio il izbacen iz sda
Dajte jedno ime iz bilo koje druge stranke da je zvucno poznato ili da ima neki uticaj u zadnjih 5 godina a da nije il napustio il izbacen iz sda
- Styling
-
belfy
#46567 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ja ne vidim zasto bi iko glasao za njega kada je rekao da ga misljenje naroda ne interesuje. to znaci da on nece zastupati misljenje onih koji daju svoj glas njemu, a sto predstavlja osnovu predstavnicke demokratije.
- 512MB
#46568 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Željko Komšić itekako zastupa glasove nas koji smo glasovali za njega. Sva naša očekivanja su i više nego ispunjena (izbacivanje Stevandića je šlag na tortu lol)
- drug_profi
#46569 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E pa dobro onda....
- JohnnyS
#46570 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa ne znači da imaju visoka očekivanja...
- malakh
#46571 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa da se i za mene odjednom pojavio toliki broj "razočaranih", plaho bi me bolila briga.
da su svi "razočarani" glasali za njega, imao bi preko pola milijuna glasova.
pratio sam ja malo i te kvazirazocarane i udjem im na profil na facebooku i vidim sliku sdpa, nipa, a-sda i sve mi bude jasno.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#46572 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kao osoba koja mu je dala glas, poserem mu se na obraz. Nisam nikada vulgaran osim prema ovom izdajničku.
Kakve ovo ima veze? Nije se glasalo za sda sdp a za nip još manje, već komsic vs covic. Barem oni normalni koji su djelovali na urinisanje covica pred izbore. Na kraju, gori zrljkec koji ništa nije uradio, osim što je dosta toga razvalio.pratio sam ja malo i te kvazirazocarane i udjem im na profil na facebooku i vidim sliku sdpa, nipa, a-sda i sve mi bude jasno
-
Patton44
#46573 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sta je to lose uradio, pa mu se seres na obrazun1ted wrote: ↑10/10/2020 17:58
Kao osoba koja mu je dala glas, poserem mu se na obraz. Nisam nikada vulgaran osim prema ovom izdajničku.
Kakve ovo ima veze? Nije se glasalo za sda sdp a za nip još manje, već komsic vs covic. Barem oni normalni koji su djelovali na urinisanje covica pred izbore. Na kraju, gori zrljkec koji ništa nije uradio, osim što je dosta toga razvalio.pratio sam ja malo i te kvazirazocarane i udjem im na profil na facebooku i vidim sliku sdpa, nipa, a-sda i sve mi bude jasno
- Zavatoni
#46574 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Abdurahman Hodžić iz Živinica...a ŽK mu dug i vratio (vidi pod direktor Elektroprivrede BiH)...malakh wrote: ↑09/10/2020 11:43kako i koliko, preko kojih kanala? provjereno znati podrazumijeva da znas i tocan iznos, eventualnog posrednika i sve detalje. mene bas interesira.Styling wrote: ↑09/10/2020 11:19
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#46575 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Može samo jedna? Licemjeri su najveći otpad medju nama.
Last edited by un1ted on 10/10/2020 19:35, edited 1 time in total.