Ne razumijem. Pa bio je u vlasti. Sta je bio problem? Sto izadje? Nisu mu partneri dali da zaposljava kako hoce i krcmi ZZO, pa se, kao kakva mlada, naljutio. Sto je izdao partnere sa kojima je potpisao sporazum i otisao u zagrljaj najvecoj mafijaskoj organizaciji u drzavi. Uradice mu ono sto su uradili i mnogim partnerima do sada. Iscijedice ga kao limun i odbaciti. Mislim da ce tek nakon ovih izbora postati svjestan razmjera svoje greske.BHCluster wrote: ↑08/10/2020 18:08Kolje ljevice sto je navikla cekati da joj vlast padne u krilo? Kakva je to ljevica?Styling wrote: ↑08/10/2020 18:03Zato sto je se i dozvolio da izda ideju ljevice i prikloni se desnici. Jedno je biti u koaliciji s njima a drugo otvoreno Podrzavati njihove ideje i stavove i biti njihov zagovornik i PR.exliberal-ex wrote: ↑08/10/2020 17:59
Zasto mislite da je SDA preveslala Komsica....ona ga odrzava na pozicij od prvog izbora u Predsjednistvo ....on je samo poslusni vojnik radi sta mu sef kaze.
Demokratska fronta Željko Komšić
- Styling
#46526 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Styling
#46527 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kifla je daleko od ljevicara ali ima progresivnije ideje za napredak drustva od tzv ljevicara Zeljkeca, koji u stvari ne zna vise ni gdje pripada.Patton44 wrote: ↑08/10/2020 19:34Ko nije sa kiflom i Ibrahimom nije ljevicar.Styling wrote: ↑08/10/2020 18:03Zato sto je se i dozvolio da izda ideju ljevice i prikloni se desnici. Jedno je biti u koaliciji s njima a drugo otvoreno Podrzavati njihove ideje i stavove i biti njihov zagovornik i PR.exliberal-ex wrote: ↑08/10/2020 17:59
Zasto mislite da je SDA preveslala Komsica....ona ga odrzava na pozicij od prvog izbora u Predsjednistvo ....on je samo poslusni vojnik radi sta mu sef kaze.![]()
![]()
- JThomas
#46528 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
zna on dobro gdje pripada. pod zastavu selektora ba...
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#46529 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komsic kad na izborima skroz grohne, dobit ce ambasadorsko mjesta gdje on pozeli. Nagrada od bakira za poslusne
-
Patton44
#46530 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
Patton44
#46531 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Na kojim izborima ce skroz grohnut.izvrsni direktor wrote: ↑09/10/2020 08:18 Komsic kad na izborima skroz grohne, dobit ce ambasadorsko mjesta gdje on pozeli. Nagrada od bakira za poslusne
- nosara
#46532 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Valja li sendvic? Metnu li ti kakvu kobasicu, nesto?Patton44 wrote: ↑09/10/2020 09:00Na kojim izborima ce skroz grohnut.izvrsni direktor wrote: ↑09/10/2020 08:18 Komsic kad na izborima skroz grohne, dobit ce ambasadorsko mjesta gdje on pozeli. Nagrada od bakira za poslusne
- Styling
#46533 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
soferina
#46534 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
jel iz bosnjacke kvoteizvrsni direktor wrote: ↑09/10/2020 08:18 Komsic kad na izborima skroz grohne, dobit ce ambasadorsko mjesta gdje on pozeli. Nagrada od bakira za poslusne
-
Patton44
#46535 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Haj kad mognes nije hica.Kad sam mogo cekat 10god. da to vidim, mogu jos koju godinu.
-
neko_sa_strane
#46536 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dobro bi bilo da Željko i DF konačno na izborima završe ispod cenzusa kako i zaslužuju.
- bunk
#46537 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Moje pitanje je kako da se za 30 godina od rata naovamo nije isprofilirala populacija novih politickih snaga medju ostala dva konstitutivna naroda u BiH koji bi imali barem djelimicno slicne poglede na suzivot i napredak sa pogledom koji imaju sve partije koje obitavaju na glasovima bosnjaka..koje koliko god da su u nekim "sukobima" medjusobno opet imaju istu glavnu agendu sa BiH a to je NATO,mir,suzivot ekonomija .drug_profi wrote: ↑09/10/2020 00:23Koje je tvoje pitanje na koje treba dati odgovor? Vidim samo tvoju konstatciju. A tvoja konstatacija je taman ko ova njemacka doskocica.bunk wrote: ↑08/10/2020 23:23Znaci nemas odgovor pa me hitlerizujes..drug_profi wrote: ↑08/10/2020 22:56
E super je ovo sto si napisao. Svodi se na ovo:
ein Volk, eine Partei, ein Führer
Super!![]()
Thomase,kanton sarajevo me interesuje samo toliko sto se sdp sprema prodati dupe u tk konto par mjesta u sk.
Nista vise.
Mene sto se tice neka vam kifla vlada 20 godina kantonom...
Moja teorija je da se oni konstantno okrecu ka susjednim drzavama i odatle crpe destruktivnu energiju i nehtijenje za ovo sto sam gore nabrojao.
-
Novak20
#46538 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Čederer se sa malim zakašnjenjem oglasio povodom izjava Milanovića. Valja nekako opravdati savjetničku plaću od BiH, odnosno obraniti Komšićevu ruku koja ga honorarno tovi u Begišu. Rodnom gradu kojekakvog političkog zla koje je konkretno snašlo Bošnjake, prije svega.
U obrani lika i djela Ž.K. osim kritike nepristojnog i neljudskog Milanovića, Čedo pomenuo je mostarske ustaše, paljanske četnike i "balije".
Tko su mostarski ustaše i paljanski četnici to znam ali tko su mu te "balije" ?
Jesu li to neki "sarajevski balije" ili nekakvi neidentificirani ljudi na čitavom teritoriju BiH koji mu pune džep za ovakve izjave ?
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/17 ... video.html
U obrani lika i djela Ž.K. osim kritike nepristojnog i neljudskog Milanovića, Čedo pomenuo je mostarske ustaše, paljanske četnike i "balije".
Tko su mostarski ustaše i paljanski četnici to znam ali tko su mu te "balije" ?
Jesu li to neki "sarajevski balije" ili nekakvi neidentificirani ljudi na čitavom teritoriju BiH koji mu pune džep za ovakve izjave ?
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/17 ... video.html
Čedomir Jovanović, lider srbijanskog LDP-a i savjetnik člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, u programu N1 žestoko je reagovao na izjave Zorana Milanovića, predsjednika Hrvatske, upućene Komšiću i Bosni i Hercegovini.
"Nije politički pristojno ni ljudski na takav način odnositi se prema Komšiću. Ne zato što on ima s tim problem. To je poniženje za ljude koji su glasali za Milanovića. Šta je suština poruke? Šta drugo žele da kažu? Da si dobar Hrvat ako glasaš za HDZ? Što on u Zagrebu ne glasa za HDZ? Na šta to liči? Oni bi hteli da Bosna bude mostarskih ustaša, paljanskih četnika i balija? Svako u svoj tor. To nije EU politika, to nisu dostojni stavovi predsjednika jedne države, članice EU", istaknuo je Jovanović.
"Kako oni to utvrđuju? Jesu li spremni da sami pristanu na ta pravila? Je li oni to kažu da svaki Srbin treba da glasa za SDS, Hrvat za HDZ, a komunista za SDP? Nećete promeniti procese vređanjem Komšića. Komšić je dobio podršku zbog toga što ne pretpostavlja interese sebe kao Hrvata, koji je to potez povukao na štetu Hrvata? Razlikuje se, jer je lojalan BiH, svojoj domovini. On je Hrvat i ima podršku ljudi koji su Bošnjaci, Srbi, Hrvati, Romi, Jevreji, građani BiH. To moraju da shvate", poručio je gost N1
- Styling
#46539 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
Patton44
#46540 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nemetnu, nema ti ovde krmetine....sto pitasnosara wrote: ↑09/10/2020 09:02Valja li sendvic? Metnu li ti kakvu kobasicu, nesto?Patton44 wrote: ↑09/10/2020 09:00Na kojim izborima ce skroz grohnut.izvrsni direktor wrote: ↑09/10/2020 08:18 Komsic kad na izborima skroz grohne, dobit ce ambasadorsko mjesta gdje on pozeli. Nagrada od bakira za poslusne![]()
- nosara
- spreca
- BHCluster
#46543 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ipak je cetvorka pokazala kako se zaposljava. Pa u pravo sto pripisujes DF-u radio je i SDP, radi i sad, Konakovic ucio zanat kod SDA nije mu islo kako je zamislio otisao, medjutim valja on NS-u, SDP-u NBL-u itd... Ako dozvoli da mu uradi to sto ti govoris onda on to i zasluzuje. U drzavi koja ima preko 100 politickih subjekata ne vidim razlog za zaljenjem.Styling wrote: ↑09/10/2020 07:29Ne razumijem. Pa bio je u vlasti. Sta je bio problem? Sto izadje? Nisu mu partneri dali da zaposljava kako hoce i krcmi ZZO, pa se, kao kakva mlada, naljutio. Sto je izdao partnere sa kojima je potpisao sporazum i otisao u zagrljaj najvecoj mafijaskoj organizaciji u drzavi. Uradice mu ono sto su uradili i mnogim partnerima do sada. Iscijedice ga kao limun i odbaciti. Mislim da ce tek nakon ovih izbora postati svjestan razmjera svoje greske.
- Styling
#46544 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Meni je zao, jer sam polagala nade u njega a dozivjela strasno razocarenje. On se nikada nije uspio izdici iznad mentaliteta lokalnog politicara. Nema ni gard ni nastup, niti misli glavom. Ono sto provjereno znam je da mu je SDA platila dio kampanje za Predsjednistvo i da je to morao nekako otplatiti. Tu se definitivn srozao u mojim ocima. Misim da to objasnjava i zbog cega je otisao u zagrljaj SDA.BHCluster wrote: ↑09/10/2020 11:06Ipak je cetvorka pokazala kako se zaposljava. Pa u pravo sto pripisujes DF-u radio je i SDP, radi i sad, Konakovic ucio zanat kod SDA nije mu islo kako je zamislio otisao, medjutim valja on NS-u, SDP-u NBL-u itd... Ako dozvoli da mu uradi to sto ti govoris onda on to i zasluzuje. U drzavi koja ima preko 100 politickih subjekata ne vidim razlog za zaljenjem.Styling wrote: ↑09/10/2020 07:29Ne razumijem. Pa bio je u vlasti. Sta je bio problem? Sto izadje? Nisu mu partneri dali da zaposljava kako hoce i krcmi ZZO, pa se, kao kakva mlada, naljutio. Sto je izdao partnere sa kojima je potpisao sporazum i otisao u zagrljaj najvecoj mafijaskoj organizaciji u drzavi. Uradice mu ono sto su uradili i mnogim partnerima do sada. Iscijedice ga kao limun i odbaciti. Mislim da ce tek nakon ovih izbora postati svjestan razmjera svoje greske.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#46545 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kako i koliko, preko kojih kanala? provjereno znati podrazumijeva da znas i tocan iznos, eventualnog posrednika i sve detalje. mene bas interesira.Styling wrote: ↑09/10/2020 11:19
Meni je zao, jer sam polagala nade u njega a dozivjela strasno razocarenje. On se nikada nije uspio izdici iznad mentaliteta lokalnog politicara. Nema ni gard ni nastup, niti misli glavom. Ono sto provjereno znam je da mu je SDA platila dio kampanje za Predsjednistvo i da je to morao nekako otplatiti. Tu se definitivn srozao u mojim ocima. Misim da to objasnjava i zbog cega je otisao u zagrljaj SDA.
- drug_profi
#46546 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prvo. Ne glasaju samo Bosnjaci za cetvorku.bunk wrote: ↑09/10/2020 09:53Moje pitanje je kako da se za 30 godina od rata naovamo nije isprofilirala populacija novih politickih snaga medju ostala dva konstitutivna naroda u BiH koji bi imali barem djelimicno slicne poglede na suzivot i napredak sa pogledom koji imaju sve partije koje obitavaju na glasovima bosnjaka..koje koliko god da su u nekim "sukobima" medjusobno opet imaju istu glavnu agendu sa BiH a to je NATO,mir,suzivot ekonomija .drug_profi wrote: ↑09/10/2020 00:23Koje je tvoje pitanje na koje treba dati odgovor? Vidim samo tvoju konstatciju. A tvoja konstatacija je taman ko ova njemacka doskocica.
Moja teorija je da se oni konstantno okrecu ka susjednim drzavama i odatle crpe destruktivnu energiju i nehtijenje za ovo sto sam gore nabrojao.
Drugo. Bosnjacki hegemonizam i ljudi kao ovaj gore bascarsija tjeraju nebosnjake od bosnjaka.
Dovoljan je jedan da napravi cistinu oko sebe.
Sad mi je malo jasnije tvoje lupetanje. Ti vjerujes da je bosnjacka mainstrem politika NATO, suzivot, ekonomija....
- bunk
#46547 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gomila gluposti.
Takvom pricom se potpomaze neke retrogradne snage.
A zasto?
Zarad ybn kantonalne vlade.Kao da i eventuana nova nece biti srusena pa i ona nakon nje..
Niko ne zna onu istinu koju je jedna wannabe politicarka postala davno.
"Zivot je na federalnom i Drzavnom nivou".
A zasto?
Zarad ybn kantonalne vlade.Kao da i eventuana nova nece biti srusena pa i ona nakon nje..
- nosara
#46548 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
bunk wrote: ↑09/10/2020 11:57 Gomila gluposti.
A zasto?
- bunk
#46549 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znam da ne glasaju i kamo srece da ostatak srpskog i hrvatskog korpusa u BiH dijeli svetonazore tih koji glasaju ...ali treba reci ne dijele.Ni blizu prijatelju.drug_profi wrote: ↑09/10/2020 11:47Prvo. Ne glasaju samo Bosnjaci za cetvorku.bunk wrote: ↑09/10/2020 09:53Moje pitanje je kako da se za 30 godina od rata naovamo nije isprofilirala populacija novih politickih snaga medju ostala dva konstitutivna naroda u BiH koji bi imali barem djelimicno slicne poglede na suzivot i napredak sa pogledom koji imaju sve partije koje obitavaju na glasovima bosnjaka..koje koliko god da su u nekim "sukobima" medjusobno opet imaju istu glavnu agendu sa BiH a to je NATO,mir,suzivot ekonomija .drug_profi wrote: ↑09/10/2020 00:23
Koje je tvoje pitanje na koje treba dati odgovor? Vidim samo tvoju konstatciju. A tvoja konstatacija je taman ko ova njemacka doskocica.
Drugo. Bosnjacki hegemonizam i ljudi kao ovaj gore bascarsija tjeraju nebosnjake od bosnjaka.
Dovoljan je jedan da napravi cistinu oko sebe.
Sad mi je malo jasnije tvoje lupetanje. Ti vjerujes da je bosnjacka mainstrem politika NATO, suzivot, ekonomija....![]()
A kakav bosnjacki hegemonizam si ti vidio?
I da,vjerujem cvrsto u to sto je tebi komicno.
Last edited by bunk on 09/10/2020 12:12, edited 1 time in total.
- bunk
#46550 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dritane jes to ti?nosara wrote: ↑09/10/2020 11:58bunk wrote: ↑09/10/2020 11:57 Gomila gluposti.
A zasto?
"Zivot je na federalnom i Drzavnom nivou".![]()