Demokratska fronta Željko Komšić

Point.

#46551 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Point. »

FGR u svom elementu. Sarajevo, samo KS. I zbog te kantonalne vlade u kojoj su obitavali SDA isprdci i politicari lokalnog dometa tipa Konakovic, sad furaju HDZ retoriku o Komsicu. Aferim, rajO, aferim.
BHCluster

#46552 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by BHCluster »

malakh wrote: 09/10/2020 11:43
Styling wrote: 09/10/2020 11:19
Meni je zao, jer sam polagala nade u njega a dozivjela strasno razocarenje. On se nikada nije uspio izdici iznad mentaliteta lokalnog politicara. Nema ni gard ni nastup, niti misli glavom. Ono sto provjereno znam je da mu je SDA platila dio kampanje za Predsjednistvo i da je to morao nekako otplatiti. Tu se definitivn srozao u mojim ocima. Misim da to objasnjava i zbog cega je otisao u zagrljaj SDA.
kako i koliko, preko kojih kanala? provjereno znati podrazumijeva da znas i tocan iznos, eventualnog posrednika i sve detalje. mene bas interesira.
I mene.
shbc

#46553 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shbc »

Ono kad se protiv retrogradnih snaga boris tako sto udjes u koaliciju sa njima

#bosnjacki_pardon_zeljkin_nadrealizam
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#46554 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

shbc wrote: 09/10/2020 13:00 Ono kad se protiv retrogradnih snaga boris tako sto udjes u koaliciju sa njima

i tako sjebes stevandica, dodika, covica. cilj opravdava sredstvo i ja jedinu zamjerku imam sto je srusio sestorku i vladu ks. ovo sto rade komsicevi kadrovi, a posebno posljednji potez bakalara i cika, jer za svaku pohvalu.

a kako ti gledas na koaliciju, na pojam koalicija? valjda koalicija znaci medjusobno podrzavanje, a ja to u komsicevom odnosu spram njih to bas i ne vidim.

prava definicija koalicije se ogleda u saveznistvu koja je usvojio zakon o prebivalistu, cime su zakovali srebrenicu, a o onih 200 tisuca ljudi koje dodik kroz popis stanovnistva ne priznaje. to je onomad koalicija snsda i sdpa. to je tada proslo i vise nikada.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#46555 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pici »

zar se ovi jos nesto nadaju, nekoj funkciji, predjte u materinsku srtanku sdO il motajte kablove...
shbc

#46556 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shbc »

malakh wrote: 09/10/2020 13:05
shbc wrote: 09/10/2020 13:00 Ono kad se protiv retrogradnih snaga boris tako sto udjes u koaliciju sa njima

i tako sjebes stevandica, dodika, covica. cilj opravdava sredstvo i ja jedinu zamjerku imam sto je srusio sestorku i vladu ks. ovo sto rade komsicevi kadrovi, a posebno posljednji potez bakalara i cika, jer za svaku pohvalu.

a kako ti gledas na koaliciju, na pojam koalicija? valjda koalicija znaci medjusobno podrzavanje, a ja to u komsicevom odnosu spram njih to bas i ne vidim.

prava definicija koalicije se ogleda u saveznistvu koja je usvojio zakon o prebivalistu, cime su zakovali srebrenicu, a o onih 200 tisuca ljudi koje dodik kroz popis stanovnistva ne priznaje. to je onomad koalicija snsda i sdpa. to je tada proslo i vise nikada.
Stevandic bitan koliko i ja. A Dodika i Covica je bas sjeb'o... Eno ih prijavili se u armensku vojsku od muke. Suicidalni valjda

A saveznistvo... Jos samo nam objasni zasto je uopste u koaliciji, pa bio u saveznistvu ili ne. Nesto ne vidim taj napredak ka NATO-u ili EU (sta vise rekli nam onako diplomatski da smo pravo zasrali tu). Ne vidim ni da se omeksao Covic sto se Izbornog tice. Ne vidim ni neke znacajne rezultate njegovih ambasadora.

Ono sto vidim je branjenje SDA na svakom koraku. A to sto se "svadja" sa Dodikom i Covicem... "Svadja" se i Bakir, ali mu nisu mrske pare koje indirektno uzima od te svadje. Vidim ni Pozlacenom isto.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#46557 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

shbc wrote: 09/10/2020 13:26

Stevandic bitan koliko i ja. A Dodika i Covica je bas sjeb'o... Eno ih prijavili se u armensku vojsku od muke. Suicidalni valjda

A saveznistvo... Jos samo nam objasni zasto je uopste u koaliciji, pa bio u saveznistvu ili ne. Nesto ne vidim taj napredak ka NATO-u ili EU (sta vise rekli nam onako diplomatski da smo pravo zasrali tu). Ne vidim ni da se omeksao Covic sto se Izbornog tice. Ne vidim ni neke znacajne rezultate njegovih ambasadora.

Ono sto vidim je branjenje SDA na svakom koraku. A to sto se "svadja" sa Dodikom i Covicem... "Svadja" se i Bakir, ali mu nisu mrske pare koje indirektno uzima od te svadje. Vidim ni Pozlacenom isto.
nisi odgovorio. sta je po tvom misljenju koalicija? imas li neki definiciju koalicije?

a za sda, kako brani sda i bakira? nisam to upratio.
shbc

#46558 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shbc »

malakh wrote: 09/10/2020 13:31
shbc wrote: 09/10/2020 13:26

nisi odgovorio. sta je po tvom misljenju koalicija? imas li neki definiciju koalicije?

a za sda, kako brani sda i bakira? nisam to upratio.
Koalicija - ucestvovanje zajedno u vlasti. Podjela "plijena". Valjda je jasnije.

Nisi? Onda kratko pamcenje imas.

Pozlaceni o aferi "Asim":
Vidjao sam puno gore stvari
Pozlaceni o inicijativi protiv korupcije KS:
To je politicki pritisak na SDA
Pozlaceni o rusenju Vlade KS:
SDA pristaje na multietnicko Sarajevo
I tako dalje :zzzz:
malakh

#46559 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

@shbc aha, onda i konakovic brani sda i sbb. ministar kalem je dobar i posten, nenadic je dobar i posten, sda je dobra, ali ne valjaju ljudi koji njome vladaju. parafraziram, naravno. vodeci se tvojom logikom, mozemo zakljuciti da ih i konakovic brani, na isti nacin kako to radi komsic.

ali ces ti komsicu pocijepati dlaku na cetiri dijela. ja bih bas volio vidjeti dokaze za najvece optuzbe, a to su da mu je kampanju financirala sda i da im na konto toga duguje. pitao sam i @Styling da iznese te svoje provjerene informacije, jer bih onda i ja kreirao isto misljenje kao i vi.

nasuprot tome, vidio sam da sdp duguje firmi iz sirokog brijega 200 tisuca maraka, koja dug prebacuje u hrvatske, a vlasnik blizak hdzu i povezan sa suprugom karamarka. sada mozemo reci da su svi napadi od strane sdpa i njihovih botova samo vracanje duga od 200 tisuca, hdzu.

cuo sam glasine da konakovica podrzavaju gulenovci i da mu preko firmi daju donacije, ali i to je, kao i za komsica, za mene jos uvijek rekla kazala, mahalska prica.

ali, svatko donosi i kreira svoje misljenje.
Styling

#46560 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

BHCluster wrote: 09/10/2020 12:26
Meni je zao, jer sam polagala nade u njega a dozivjela strasno razocarenje. On se nikada nije uspio izdici iznad mentaliteta lokalnog politicara. Nema ni gard ni nastup, niti misli glavom. Ono sto provjereno znam je da mu je SDA platila dio kampanje za Predsjednistvo i da je to morao nekako otplatiti. Tu se definitivn srozao u mojim ocima. Misim da to objasnjava i zbog cega je otisao u zagrljaj SDA.
kako i koliko, preko kojih kanala? provjereno znati podrazumijeva da znas i tocan iznos, eventualnog posrednika i sve detalje. mene bas interesira.
I mene.
Pa, preko Asima, naravno.
shbc

#46561 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shbc »

malakh wrote: 09/10/2020 15:15 @shbc aha, onda i konakovic brani sda i sbb. ministar kalem je dobar i posten, nenadic je dobar i posten, sda je dobra, ali ne valjaju ljudi koji njome vladaju. parafraziram, naravno. vodeci se tvojom logikom, mozemo zakljuciti da ih i konakovic brani, na isti nacin kako to radi komsic.

ali ces ti komsicu pocijepati dlaku na cetiri dijela. ja bih bas volio vidjeti dokaze za najvece optuzbe, a to su da mu je kampanju financirala sda i da im na konto toga duguje. pitao sam i @Styling da iznese te svoje provjerene informacije, jer bih onda i ja kreirao isto misljenje kao i vi.

nasuprot tome, vidio sam da sdp duguje firmi iz sirokog brijega 200 tisuca maraka, koja dug prebacuje u hrvatske, a vlasnik blizak hdzu i povezan sa suprugom karamarka. sada mozemo reci da su svi napadi od strane sdpa i njihovih botova samo vracanje duga od 200 tisuca, hdzu.

cuo sam glasine da konakovica podrzavaju gulenovci i da mu preko firmi daju donacije, ali i to je, kao i za komsica, za mene jos uvijek rekla kazala, mahalska prica.

ali, svatko donosi i kreira svoje misljenje.
Kada nadjes da ja negdje hvalim Konakovica i smatram ga principijelnom postenjacinom, slobodno mi nabijaj na nos.

Pozlacenom ne treba nista cijepati. Sam to radi vrlo uspjesno. Ali nadocices. Bilo je vrijeme i kada si tvrdio da Komsic maltene nema nista sa obaranjem Vlade KS kao ni uticaja na ono sto mu kadrovi rade.

Taj lik je trenutno uz Fahru najveca ubleha i prevara na politickoj sceni. Mozda cak za nijansu i veca od Fahre. I vise prizeljkujem njegov pad nego Bakirov. Bakir bar ima obraza da ne obeca svojim ovcama da nece s nekim u koaliciju pa ode. Ovaj ni to malo nema.
malakh

#46562 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Styling wrote: 09/10/2020 15:39

I mene.
i to nazivas pouzdanom informacijom? neozbiljno je to.
exliberal-ex

#46563 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by exliberal-ex »

Kazu kinezi se prepali zeljkovih preijetnji pa stali....koja ubleha i parazit

https://www.livecamcroatia.com/hr/kamer ... gradiliste
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#46564 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by izvrsni direktor »

Patton44 wrote: 09/10/2020 08:57
Styling wrote: 09/10/2020 07:30
Patton44 wrote: 08/10/2020 19:34
Ko nije sa kiflom i Ibrahimom nije ljevicar. :lol: :lol:
Kifla je daleko od ljevicara ali ima progresivnije ideje za napredak drustva od tzv ljevicara Zeljkeca, koji u stvari ne zna vise ni gdje pripada.
Baci koju od ti silni progresivni ideja... ako ti nije zahmet daj jednu koju je realizovao za napredak drustva.
Svrgavanje sda i satelita sa vlasti? Je li ima koja progresivnija ideja?
bunk

#46565 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bunk »

Bgm ovim tempom cemo imati poziciju i opoziciju u Bosnjaka sastavljenu od sda i onih koji su napustili sda.
Dajte jedno ime iz bilo koje druge stranke da je zvucno poznato ili da ima neki uticaj u zadnjih 5 godina a da nije il napustio il izbacen iz sda :lol:
Styling

#46566 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

malakh wrote: 09/10/2020 16:21
Styling wrote: 09/10/2020 15:39

I mene.
i to nazivas pouzdanom informacijom? neozbiljno je to.
Je li, bogati?
belfy

#46567 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by belfy »

ja ne vidim zasto bi iko glasao za njega kada je rekao da ga misljenje naroda ne interesuje. to znaci da on nece zastupati misljenje onih koji daju svoj glas njemu, a sto predstavlja osnovu predstavnicke demokratije.
512MB

#46568 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by 512MB »

Željko Komšić itekako zastupa glasove nas koji smo glasovali za njega. Sva naša očekivanja su i više nego ispunjena (izbacivanje Stevandića je šlag na tortu lol)
drug_profi

#46569 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

E pa dobro onda....
JohnnyS

#46570 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JohnnyS »

Pa ne znači da imaju visoka očekivanja...
malakh

#46571 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

belfy wrote: 10/10/2020 14:37 ja ne vidim zasto bi iko glasao za njega kada je rekao da ga misljenje naroda ne interesuje. to znaci da on nece zastupati misljenje onih koji daju svoj glas njemu, a sto predstavlja osnovu predstavnicke demokratije.
pa da se i za mene odjednom pojavio toliki broj "razočaranih", plaho bi me bolila briga.

da su svi "razočarani" glasali za njega, imao bi preko pola milijuna glasova.

pratio sam ja malo i te kvazirazocarane i udjem im na profil na facebooku i vidim sliku sdpa, nipa, a-sda i sve mi bude jasno.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#46572 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by un1ted »

512MB wrote: 10/10/2020 15:40 Željko Komšić itekako zastupa glasove nas koji smo glasovali za njega. Sva naša očekivanja su i više nego ispunjena (izbacivanje Stevandića je šlag na tortu lol)

Kao osoba koja mu je dala glas, poserem mu se na obraz. Nisam nikada vulgaran osim prema ovom izdajničku.
pratio sam ja malo i te kvazirazocarane i udjem im na profil na facebooku i vidim sliku sdpa, nipa, a-sda i sve mi bude jasno
Kakve ovo ima veze? Nije se glasalo za sda sdp a za nip još manje, već komsic vs covic. Barem oni normalni koji su djelovali na urinisanje covica pred izbore. Na kraju, gori zrljkec koji ništa nije uradio, osim što je dosta toga razvalio.
Patton44

#46573 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Patton44 »

un1ted wrote: 10/10/2020 17:58
512MB wrote: 10/10/2020 15:40 Željko Komšić itekako zastupa glasove nas koji smo glasovali za njega. Sva naša očekivanja su i više nego ispunjena (izbacivanje Stevandića je šlag na tortu lol)

Kao osoba koja mu je dala glas, poserem mu se na obraz. Nisam nikada vulgaran osim prema ovom izdajničku.
pratio sam ja malo i te kvazirazocarane i udjem im na profil na facebooku i vidim sliku sdpa, nipa, a-sda i sve mi bude jasno
Kakve ovo ima veze? Nije se glasalo za sda sdp a za nip još manje, već komsic vs covic. Barem oni normalni koji su djelovali na urinisanje covica pred izbore. Na kraju, gori zrljkec koji ništa nije uradio, osim što je dosta toga razvalio.
Sta je to lose uradio, pa mu se seres na obraz
Zavatoni

#46574 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Zavatoni »

Abdurahman Hodžić iz Živinica...a ŽK mu dug i vratio (vidi pod direktor Elektroprivrede BiH)...
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#46575 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by un1ted »

Patton44 wrote: 10/10/2020 18:36 Sta je to lose uradio, pa mu se seres na obraz
Može samo jedna? Licemjeri su najveći otpad medju nama.

Last edited by un1ted on 10/10/2020 19:35, edited 1 time in total.
Post Reply