Ima li šta novo?
Desavanja u Crnoj Gori
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
- hatemondays
#6402 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Cuvajmo dzamije u koje za 15-ak godina niko nece ulaziti, istocna ekipa fino to skontala od Putina. Polako raselis ljude jebo prazan objekat kad ga niko ne posjecuje simbol necega sto je bilo a vrijeme ce donijeti svoje. Nasi nargilasi, begovi sultani jos ne kontaju da se rat moze dobiti lagano i koriscenjem mozga. Nasilje ne prolazi vise sve se vidi pogotovo ako si bas brutalan, ah dobri Putin on to fino malo novicok, malo Sibir, malo podmaze lovom a sunce sija dok Vlad ne krepa. Evo i Kina isto radi umjesto da ratuje ulazu pare gdje stignu, kupuju sve zivo u Juznoj Aziji dok glupi Amer samo avion puska i taj rad, a sad belaj u kuci ne zna se ciji je u cijoj.Ako Tramp dobije nasi nargilasi hitno mjenjaj dresove inace odosmo lagano u tri pizde dijasporske bicemo zemlja staraca i za 100 godina bivsa drzava.MorningStar wrote: ↑03/09/2020 00:20E to je problemcic da kazemo, jer BiH/pro bih snage (tj snage koje su se borile za istu) su rascerane i to od nargila boysa i co a znamo ko je toGeneral War wrote: ↑03/09/2020 00:18 Aaa eti...pa samo budala radi istu stvar dva puta a ocekuje drugaciji rezultat...ljudi naucili lekciju ulozili u PR, vidit ces ti jos.
dok ovi pametno naucili su lekciju pa sad "cuvaju dzamije" i pozicioniraju se da klepe sto nisu 95.
Mislim da ce Dritan promijeniti dres u zadnjem trenutku a onda mora dobro pripaziti sta jede i koji caj pije, zna pozliti insanu bez razloga.
- SamoVasGledam
#6403 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Kod Cetinja. Inače u pitanju je grob vladike Danila, poznat u narodu po tome što je prvi vladar iz dinastije Petrović Njegoš i po čuvenoj ''istrazi (istrebljenje) poturica''.
- MorningStar
#6404 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Rijesili su to nargila boysi genijalnim planom uvoza "turista" iz pakistaca i ostalih oaza kulture i mira jos ovi fini haj sto cuvaju dzamije nego i bracu besplatno prebacuju u begovathatemondays wrote: ↑03/09/2020 00:39Cuvajmo dzamije u koje za 15-ak godina niko nece ulaziti, istocna ekipa fino to skontala od Putina. Polako raselis ljude jebo prazan objekat kad ga niko ne posjecuje simbol necega sto je bilo a vrijeme ce donijeti svoje. Nasi nargilasi, begovi sultani jos ne kontaju da se rat moze dobiti lagano i koriscenjem mozga. Nasilje ne prolazi vise sve se vidi pogotovo ako si bas brutalan, ah dobri Putin on to fino malo novicok, malo Sibir, malo podmaze lovom a sunce sija dok Vlad ne krepa. Evo i Kina isto radi umjesto da ratuje ulazu pare gdje stignu, kupuju sve zivo u Juznoj Aziji dok glupi Amer samo avion puska i taj rad, a sad belaj u kuci ne zna se ciji je u cijoj.Ako Tramp dobije nasi nargilasi hitno mjenjaj dresove inace odosmo lagano u tri pizde dijasporske bicemo zemlja staraca i za 100 godina bivsa drzava.MorningStar wrote: ↑03/09/2020 00:20E to je problemcic da kazemo, jer BiH/pro bih snage (tj snage koje su se borile za istu) su rascerane i to od nargila boysa i co a znamo ko je toGeneral War wrote: ↑03/09/2020 00:18 Aaa eti...pa samo budala radi istu stvar dva puta a ocekuje drugaciji rezultat...ljudi naucili lekciju ulozili u PR, vidit ces ti jos.
dok ovi pametno naucili su lekciju pa sad "cuvaju dzamije" i pozicioniraju se da klepe sto nisu 95.
Mislim da ce Dritan promijeniti dres u zadnjem trenutku a onda mora dobro pripaziti sta jede i koji caj pije, zna pozliti insanu bez razloga.
- horkesh
#6405 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Isto tako osoba koju je amfilohije pravdao kad je govorio o Bošnjacima kao "lažnim ljudima".SamoVasGledam wrote: ↑03/09/2020 00:40Kod Cetinja. Inače u pitanju je grob vladike Danila, poznat u narodu po tome što je prvi vladar iz dinastije Petrović Njegoš i po čuvenoj ''istrazi (istrebljenje) poturica''.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#6406 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Najteža politička figura u ovom dijelu Evrope.Nadzornik wrote: ↑03/09/2020 00:17Challenger_ wrote: ↑02/09/2020 23:08Kikibombona wrote: ↑02/09/2020 23:05Vidim da DPS-ovci pisu da je neformalni lider opozicije pop Gojko Perovic...![]()
Challenger_ wrote: ↑31/08/2020 17:06
To je to. Siva eminencija ovih dešavanja i provosveštenik teži od svih političara na Balkanu zajedno. Kakav Vučić i pi*ka materina.
Poslije sasvim ,,slučajnog” i ničim izazvatog susreta, u Petrovcu na moru, Dritana sa popom Gojkom Perovićem...
Last edited by Challenger_ on 03/09/2020 00:47, edited 1 time in total.
- Kikibombona
#6407 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ko pjeva zlo ne misli.japin_mutapi wrote: ↑03/09/2020 00:30Ja volim Danicu i redovno je slusam.Kikibombona wrote: ↑03/09/2020 00:23 @japin_mutapi , da te vratim na pravi put nesrećo
https://youtu.be/yPsUxLLeV1E
Takodje slusam i cetnicke, one prave, pjesme.
Marko Perkovic isto tako kao i ustaske pjesme, one hardcore.
- horkesh
#6408 Re: Desavanja u Crnoj Gori
I Bosna je bila maltene jedina država gdje su Srbijanci mogli ući, o kakvom trudu pričamo?General War wrote: ↑03/09/2020 00:35Pa eto trude se..jedino kod njih si mogao uci u ovo doba pandemije bez handrenja na granici, pa eno sve vidjenije vec bosnjake sabrali u skupstinske klupe..Rasim se baca u trans, ubace u gorazde i pokoji respirator...a kod Mila halt bez covid ausvajsa nema preko trebinja.horkesh wrote: ↑03/09/2020 00:28Pa jest, naučili konačno da se neke stvari ne rade dok su kamere tu oko tebe. Čekaju bolja vremena.General War wrote: ↑03/09/2020 00:18
Aaa eti...pa samo budala radi istu stvar dva puta a ocekuje drugaciji rezultat...ljudi naucili lekciju ulozili u PR, vidit ces ti jos.
Da su bili zehru pametniji 1992. godine, mogla je BiH i danas biti dio Jugoslavije. Bošnjak sigurno ne bi uzeo pušku dok ne bi morao, za razliku od tadašnjih srpskih prvoboraca.
Neka je i PR, neka pripaze Bošnjake malo više, svima će biti bolje. Četaljima prvenstveno.
Halt? Ko je ono postavljao punktove na granici, zar to nisu bili Trebinjci i Čajničani koji su i prozivali "Turke"?
- General War
#6409 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Samo sam pitao za tu vrlet bogu iz tregera...a ovi istorijski klanovi me ne interesuju...jos samo su mi oni trebali.SamoVasGledam wrote: ↑03/09/2020 00:40Kod Cetinja. Inače u pitanju je grob vladike Danila, poznat u narodu po tome što je prvi vladar iz dinastije Petrović Njegoš i po čuvenoj ''istrazi (istrebljenje) poturica''.
- General War
#6410 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Trudu o normalizaciji valjda sa bosnjacima..to si pokrenuo tu pricu.horkesh wrote: ↑03/09/2020 00:46I Bosna je bila maltene jedina država gdje su Srbijanci mogli ući, o kakvom trudu pričamo?General War wrote: ↑03/09/2020 00:35Pa eto trude se..jedino kod njih si mogao uci u ovo doba pandemije bez handrenja na granici, pa eno sve vidjenije vec bosnjake sabrali u skupstinske klupe..Rasim se baca u trans, ubace u gorazde i pokoji respirator...a kod Mila halt bez covid ausvajsa nema preko trebinja.horkesh wrote: ↑03/09/2020 00:28
Pa jest, naučili konačno da se neke stvari ne rade dok su kamere tu oko tebe. Čekaju bolja vremena.
Da su bili zehru pametniji 1992. godine, mogla je BiH i danas biti dio Jugoslavije. Bošnjak sigurno ne bi uzeo pušku dok ne bi morao, za razliku od tadašnjih srpskih prvoboraca.
Neka je i PR, neka pripaze Bošnjake malo više, svima će biti bolje. Četaljima prvenstveno.
Halt? Ko je ono postavljao punktove na granici, zar to nisu bili Trebinjci i Čajničani koji su i prozivali "Turke"?
-
Alfaromeo
#6411 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Iskreno receno
ja dodjem na Forum da vidim da li ima novosti
kod nas
Salim se
Nema nista posebno
kako stvari stoje vlada bi mogla Za 2 sedmice Sade baci na posao
- BHCluster
#6412 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Troprstaska mrznja prema "turcima" je veca nego njihova pamet, cim vide da imaju ikakvu sansu tu djeluju. Nova vlada ce se sklepati nekako, ako ne budu ispostovali ono sta su obecali eto troprstasa da uzmu svoj danak, a ako krenu sa provodjenjem obecanog troprstasima onda krece osipanje ovijeh gradjanski opcija i vlada kabuch.
- horkesh
#6413 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Daj, bolan, đenerale, nemoj nas kolektivno zajebavati ovdje.General War wrote: ↑03/09/2020 00:51Trudu o normalizaciji valjda sa bosnjacima..to si pokrenuo tu pricu.horkesh wrote: ↑03/09/2020 00:46I Bosna je bila maltene jedina država gdje su Srbijanci mogli ući, o kakvom trudu pričamo?General War wrote: ↑03/09/2020 00:35
Pa eto trude se..jedino kod njih si mogao uci u ovo doba pandemije bez handrenja na granici, pa eno sve vidjenije vec bosnjake sabrali u skupstinske klupe..Rasim se baca u trans, ubace u gorazde i pokoji respirator...a kod Mila halt bez covid ausvajsa nema preko trebinja.
Hožeš da kažeš da je Srbija pustila Bosance da ulaze bez testova jer teže normalizaciji odnosa s Bošnjacima? Stalo im je, bezbeli, do Sandžaklija, pardon, građana Raške oblasti?
Sigurno je to. Ili su htjeli uvjeriti braću iz RS-a da Drina nije granica
Ne znam, jedno ili drugo. Morat ću malo razmisliti o tome. Hmmm, dileme, dileme...
- GandalfSivi
#6414 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ja jos uvijek ne kontam, gdje ce Milo?Nadzornik wrote: ↑02/09/2020 23:13Kao i obicno Challi pogodio...GandalfSivi wrote: ↑26/06/2020 00:42 Jebe Milo ne vadi, ali hajde moze jos malo, Challi mu je predvidio da nece kraj godine na vlasti docekati![]()
![]()
- General War
#6415 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Nista ne tvrdim vec observacija...ne znam kakvog si stanovista sto se clan predsjednistva BiH interesuje samo za bosnjake u susjednoj drzavi...vidim da to nije problem...kad vec spominjes bracu.horkesh wrote: ↑03/09/2020 00:57Daj, bolan, đenerale, nemoj nas kolektivno zajebavati ovdje.General War wrote: ↑03/09/2020 00:51Trudu o normalizaciji valjda sa bosnjacima..to si pokrenuo tu pricu.
Hožeš da kažeš da je Srbija pustila Bosance da ulaze bez testova jer teže normalizaciji odnosa s Bošnjacima? Stalo im je, bezbeli, do Sandžaklija, pardon, građana Raške oblasti?
Sigurno je to. Ili su htjeli uvjeriti braću iz RS-a da Drina nije granica![]()
Ne znam, jedno ili drugo. Morat ću malo razmisliti o tome. Hmmm, dileme, dileme...
-
Loki2k9
#6416 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Više Bošnjak ne smije izraziti ni zabrinutost a da se ne pođe spočitavati.General War wrote: ↑03/09/2020 01:13Nista ne tvrdim vec observacija...ne znam kakvog si stanovista sto se clan predsjednistva BiH interesuje samo za bosnjake u susjednoj drzavi...vidim da to nije problem...kad vec spominjes bracu.horkesh wrote: ↑03/09/2020 00:57Daj, bolan, đenerale, nemoj nas kolektivno zajebavati ovdje.General War wrote: ↑03/09/2020 00:51
Trudu o normalizaciji valjda sa bosnjacima..to si pokrenuo tu pricu.
- desni
#6417 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Iako znamo ko je laž definisao kao nacionalni interes, da priupitam ima li to negdje za Hrastodera dokumentovano?SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 22:31Pa da se pokuša tako nešto ne bi bio prvi put.
Recimo neki su pokušali u Petnjici da imenuju ulicu po Osmanu Rastoderu, borcu za Veliku Albaniju koji je ostao upamćen po zločinima nad pravoslavnom življu i paljenju pravoslavnih sela.
I on je baš kao i Draža Mihailović proglaše za zločinca od strane nove vlasti.
Da pojasnim koje je zločine i nad kim počinio i koji mu je sud donio presudu kojom je osuđen za konkretna djela?
Kad već porediš, za Dražu postoji presuda u kojoj su navedeni zločini,
a i Mihailovićeva vojska je ostavila dokument u kojem izvještavaju đenerala Dražu kako su u Hrastoderovom komšiluku pobili osam hiljada žena i djece.
Jasno je da je Osman Hrastoder četničkoj pogani zločinac jer nije dozvolio da kolju žene i djecu.
Samo za tvoje oči

- BHCluster
#6418 Re: Desavanja u Crnoj Gori
I Mladic je samo dijelio čokoladice u Srebrenici.General War wrote: ↑03/09/2020 01:13Nista ne tvrdim vec observacija...ne znam kakvog si stanovista sto se clan predsjednistva BiH interesuje samo za bosnjake u susjednoj drzavi...vidim da to nije problem...kad vec spominjes bracu.horkesh wrote: ↑03/09/2020 00:57Daj, bolan, đenerale, nemoj nas kolektivno zajebavati ovdje.General War wrote: ↑03/09/2020 00:51
-
doboj71
#6419 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ovo on pokazuje da moze 3 puta.bez vadjenja.General War wrote: ↑03/09/2020 00:32pici wrote: ↑03/09/2020 00:22prije ce biti nasHGeneral War wrote: ↑03/09/2020 00:19
Jeste, jeste...Ron je vidjen da se vrti oko cetinja i podrzava Djukanovica..a ti to presucujes![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedan od rijetkin neoPevanih junaka...a evo i ovdje ga blate...pa doklen vise![]()
- horkesh
#6420 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Jest, trebao je šutjeti da ne uznemiri našu srpsku braću kojima se ukočila ispružena ruka prijateljstva dok pričaju o srpskim gradovima po BiHGeneral War wrote: ↑03/09/2020 01:13Nista ne tvrdim vec observacija...ne znam kakvog si stanovista sto se clan predsjednistva BiH interesuje samo za bosnjake u susjednoj drzavi...vidim da to nije problem...kad vec spominjes bracu.horkesh wrote: ↑03/09/2020 00:57Daj, bolan, đenerale, nemoj nas kolektivno zajebavati ovdje.General War wrote: ↑03/09/2020 00:51
Ustvari, trebaju on i Komšić uvesti veto na bilo kakve posjete novoizabranih vlasti u Crnoj Gori BiH, po uzoru na Mileta koji je zabranio Milovu posjetu. Ha ja, u ovoj državi jedino što svako može uraditi je blokirati. Zašto bi to bilo ekskluzivno srpsko pravo? Haj'mo sve blokirati dok se boje ne istope.
Ne, ne, znam... Dok Srbija i RS koordiniraju praznike i obrazovne programe i organiziraju "Trku kroz Srbiju" koja počinje u Sarajevu (sve uz amin SDA, naravno), najvažnije je objašnjavati da Bošnjaci nemaju tapiju na BiH i ponavljati da je ovo država dva entiteta i tri konstitutivna naroda, pri tome negirajući sve bosansko. Mati mila, ti i ovaj rodoljub blek k'o uvrijeđene mlade koje su nevinost nekad davno izgubile, ali, eto, trebamo se svi pretvarati da su čaršafi, ipak, crveni.
Pride, otkud dođe na Džaferovićevu "brigu" za crnogorske Bošnjake? Vučić se otvoreno hvali kako je bogato finansirao srpske organizacije po Crnoj Gori. Ako ćemo nebuloze izvlačiti, ne brigaj, bošnjačka nije za ramazana, ali srpska? Oho-ho.
Dobro, ne tvrdiš, nego "obzerviraš". Sad kad znaš da ti je obzervacija bila pristrasna, neobjektivna i, prosto, neistinita, sigurno ćeš se ograditi od nje?
Last edited by horkesh on 03/09/2020 01:46, edited 1 time in total.
-
Loki2k9
#6421 Re: Desavanja u Crnoj Gori
horkesh wrote: ↑03/09/2020 01:33Jest, trebao je šutjeti da ne uznemiri našu srpsku braću kojima se ukočila ispružena ruka prijateljstva dok pričaju o srpskim gradovima po BiHGeneral War wrote: ↑03/09/2020 01:13Nista ne tvrdim vec observacija...ne znam kakvog si stanovista sto se clan predsjednistva BiH interesuje samo za bosnjake u susjednoj drzavi...vidim da to nije problem...kad vec spominjes bracu.horkesh wrote: ↑03/09/2020 00:57
Daj, bolan, đenerale, nemoj nas kolektivno zajebavati ovdje.
Ne znam, jedno ili drugo. Morat ću malo razmisliti o tome. Hmmm, dileme, dileme...![]()
Ustvari, trebaju on i Komšić uvesti veto na bilo kakve posjete novoizabranih vlasti u Crnoj Gori BiH, po uzoru na Mileta koji je zabranio Milovu posjetu. Ha ja, u ovoj državi jedino što svako može uraditi je blokirati. Zašto bi to bilo ekskluzivno srpsko pravo? Haj'mo sve blokirati dok se boje ne istope.
Ne, ne, znam... Dok Srbija i RS koordiniraju praznike i obrazovne programe i organiziraju "Trku kroz Srbiju" koja počinje u Sarajevu (sve uz amin SDA, naravno), najvažnije je objašnjavati da Bošnjaci nemaju tapiju na BiH i ponavljati da je ovo država dva entiteta i tri konstitutivna naroda, pri tome negirajući sve bosansko. Mati mila, ti i ovaj rodoljub blek k'o uvrijeđene mlade koje su nevinost nekad davno izgubile, ali, eto, trebamo se svi pretvarati da su čaršafi, ipak, crveni.
Pride, otkud dođe na Džaferovićevu "brigu" za crnogorske Bošnjake? Vučić se otvoreno hvali kako je bogato finansirao srpske organizacije po Crnoj Gori. Ako ćemo nebuloze izvlačiti, ne brigaj, bošnjačka nije za ramazana, ali srpska? Oho-ho.
Dobro, ne tvrdiš, nego "obzerviraš". Sad kad znaš da ti je oberzvacija bila pristrasna, neobjektivna i, prosto, neistinita, sigurno ćeš se ograditi od nje?
- xoklix
#6423 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Nešto kontam da je ovo priprema za priznanje Kosova od strane Srbije.
Morali su Vucicu dati nešto da baci prašinu u oči narodu.
Morali su Vucicu dati nešto da baci prašinu u oči narodu.
- desni
#6424 Re: Desavanja u Crnoj Gori
- RunnerX
#6425 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Veoma realna teorija, zato Dritan danima govori kako će zadržati kadar DPS-a, a to su oni na čiju bi podršku oni mogli računati u budućnosti.dragan53 wrote: ↑02/09/2020 21:40 Koliko je po vama realna ova teorija Nikolaidisa da će DF preuzeti glasače DPS-a nakon što se raspadne Đukanovićev režim i da će Crna Gora potpasti pod uticaj Srbije i Rusije... po meni to ne bi bilo ništa novo i ne bi bilo prvi put... Identitet koji je Đukanović pokušao da obnovi još se nije učvrstio...
https://www.avaz.com/nikolaidis-za- ... e-postoji/
Ovaj Dritanov intervju na Al Jazeera Balkans je bio veoma zanimljiv, ono kad naleti na pravog novinara, pa sam sebe demantuje pet puta u pet minuta, uz nervozu i smušenost. Jedva čekam da dođe kod Senada u emisiju.
Dobro je što su se okupili DPS i partneri. Sudeći po tome, nova vlada neće imati podršku manjina koju toliko silno žele da bi se što bolje predstavili međunarodnoj zajednici.
Što se tiče ove Bečićeve brige za muslimane, u to ni on sam ne vjeruje i malo je jeftinih poena dobio na tu glumu i lažnu zabrinutost.