Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
SamoVasGledam

#6301 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by SamoVasGledam »

Emiremir33 wrote: 02/09/2020 22:44
Ima maltene vilu u blizu centra Budve.Neide mi u glavu,koje za njeg glasao da udje u skupštinu grada,a znaju kakav je ???
Lider budvanskog DF-a Bato Carević ga nije želeo na listi, ali je Nebojša Medojević insistirao da bude na njoj jer se dokazao kao veliki opozicionar.

Inače cela ta situacija u Budvi nije bila nimalo naivna. Porodice su se međusobno posvađale.
Rođeni stric DPSovog novog gradonačelnika Nikole Divanovića ga je isprozivao i izvređao preko medija.
Bivši muž predsednice skupštine Anđele Ivanović je tražio od nje da prestane da nosi i sramoti njegovo prezime.
Bloo
Globalna šefica

#6302 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Bloo »

zilog

#6303 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

Sada ce reci i da se desio Genocid, samo da se domognu vlasti...

Poslije je lako... Dritan, ako bude sta srao, lako moze popiti caj u beogradskom hotelu...
Maraschino

#6304 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Maraschino »

Duka Dizel II wrote: 02/09/2020 22:23
Ludzak wrote: 02/09/2020 22:03 Isto tako su i 80tih ko fol čuvali dzamije, i na kraju zna se sta se izdesavalo. Nemoj da vam je Srbi brane. To nije dobro nikako.

Đukanovic kakav da je, al s kojim to jos predsjednikom komsijske drzave imamo dobre odnose sem sa njim? Dao im nezavisnost, uveo ih u Nato. Sve to za sta se taj ko fol Albanac 'zalaže'.
A dje u dobrim odnosima, kad ste mu zabranili da poseti Sarajevo zimus?
Kad će opet imati priliku?
Cetnik mu zabranio, isti onaj ka ovi sto zele da preuzmu vlast u C.G.
Kikibombona

#6305 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

SamoVasGledam wrote: 02/09/2020 22:45
Kikibombona wrote: 02/09/2020 22:39
Evo, upravo o tome govori cetnik Medojevic, o planu razbijanja DPS-a, zakonu o lustraciji. Kaze kako je saradjivao sa MZ. :-)

Medojević nije nikakav četnik- On je možda i najiskreniji političar u Crnoj Gori.
Kada je bilo potrebno braniti nacionalne manjine od države on je bio u prvim redovima.
Sada kada je bilo potrebno braniti Srbe od države takođe je bio u prvim redovima.
Zanimljivo u oba slučaja se borio protiv DPS-a.

Čovek je rođeni opozicionar i biće čudno gledati ga kao režimskog političara.
Ja ga tako vidim, mozda je do mene. U svakom slucaju, vrijedi poslušati. Prilično iskren govor, da se vidi sta DF sprema Crnoj Gori. Kao sto sam rekao, njihov primarni cilj ce biti razvaljivanje DPS-a, sve ostalo ce biti od sekundarne vaznosti.

Ovdje se Medojevic hvali da je imao veliku podrsku EU :roll:

https://youtu.be/rxA33yXNtt8
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#6306 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

Emiremir33 wrote: 02/09/2020 22:27...
Ako nije indiskretno, reci mi kako tako dobro poznaješ njihove lokalne prilike? Mislim na Budvu.
palermo

#6307 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by palermo »

Challenger_ wrote: 02/09/2020 22:05
Kikibombona wrote: 02/09/2020 21:57I na kraju, mozda ovo nije lose, da se zaustavi nezeljena eskalacija, da se zaustavi raspirivanje mrznje, ugrozavanje ljudi i imovine. Ipak, islamskim vjernicima ostaje gorcina jer ih neko mora danonoćno cuvati u njihovoj zemlji.
Ne da nije loše nego je odlično. Jedini ispravan pristup.
Ispravno ???

Znači, život ti ovisi o dobroj volji nekog funkcionera neke jebene partije ........

hoćemo li čuvati džamije braćo, hoćemoooo

hoćemo li rušiti džamije braćo, hoćemoooo....
Maraschino

#6308 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Maraschino »

bhnapoleon1 wrote: 02/09/2020 22:43 Milo se za 6 mjeseci vraća na vlast, ovako će pokazati svijetu da je demokrata i nakon sto vide opet preuzima konce.
Pa valjda Milo nikuda ne ide, stranka mozda.

Po meni, u nedjelju je tek utakmica pocela. Opozicija je zabila go i vec slave pobjedu.
Nece se birati sredstva ni na jednoj strani da se stigne do pobjede a ne iskljucujem ni nerede.
Challenger_

#6309 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

Svetlo iz Crne Gore – prve impresije i nove brige

"...Po prvim reakcijama i govorima opozicionih pobednika utisak je povoljan i ohrabrujući..."
Za sada dijelim njenu inicijalnu impresiju, a kako će dalje teći priča ("stagnacija, destrukcija, avangarda"), vidjet ćemo.
Emiremir33

#6310 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Emiremir33 »

SamoVasGledam wrote: 02/09/2020 22:50
Emiremir33 wrote: 02/09/2020 22:44
Ima maltene vilu u blizu centra Budve.Neide mi u glavu,koje za njeg glasao da udje u skupštinu grada,a znaju kakav je ???
Lider budvanskog DF-a Bato Carević ga nije želeo na listi, ali je Nebojša Medojević insistirao da bude na njoj jer se dokazao kao veliki opozicionar.

Inače cela ta situacija u Budvi nije bila nimalo naivna. Porodice su se međusobno posvađale.
Rođeni stric DPSovog novog gradonačelnika Nikole Divanovića ga je isprozivao i izvređao preko medija.
Bivši muž predsednice skupštine Anđele Ivanović je tražio od nje da prestane da nosi i sramoti njegovo prezime.
Znam dole večinu dešavanja Bato Carević sa Krimovice gore ima kuću i farmu velku,hotel.Andjela mu žena bila,pa nije nimalo naivan niti je kolko možda glumi?Careviću je onaj Krapović jedno vrijeme radio iza ledja,pa su se pomirili sa ovim nasilnim izbacivanjem iz skupštine.Mutne igre velka lova.Dole se zna koje KING
Challenger_

#6311 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

palermo wrote: 02/09/2020 23:00Ispravno ???

Znači, život ti ovisi o dobroj volji nekog funkcionera neke jebene partije ........

Hajde ne lupaj nego čitaj šta sam o tome pisao.
Emiremir33

#6312 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Emiremir33 »

Challenger_ wrote: 02/09/2020 22:57
Emiremir33 wrote: 02/09/2020 22:27...
Ako nije indiskretno, reci mi kako tako dobro poznaješ njihove lokalne prilike? Mislim na Budvu.
Preko žene
Challenger_

#6313 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

Hvala.
Kikibombona

#6314 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

palermo wrote: 02/09/2020 22:34e, Jozo, ti ovdje zanemaruješ glavno.....svi u ovoj koaliciji su samo puki službenici.....direktor je na drugom mjestu i on odlučuje, tako da pitanje apetitia, guzica, njihovih sukoba će se vrlo lako riješiti....odnosno direktor će to da riješi....

Nije se toliko uložilo da se dođe na vlast da bi sada neki nezadovoljnici pravili problem.....Neće ovdje biti problema.....mislim u funkcionisanju koalicije
Vidim da DPS-ovci pisu da je neformalni lider opozicije pop Gojko Perovic kojeg je za taj posao odabrao patrijarh Irinej i miteopolit Amfilohije.

Da li je bas tako, nije ni bitno, ali je sigurno da je SPC apsolutni autoritet i kreator politike u CG.

...

Mislim da tu Vucica niko nista ne pita. Njega u SPC tretiraju kao potencijalnog izdajnika Kosova.

...

Gojko nakon izbora

https://youtu.be/x3OFhGKkMXo
Challenger_

#6315 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

Kikibombona wrote: 02/09/2020 23:05Vidim da DPS-ovci pisu da je neformalni lider opozicije pop Gojko Perovic...
:lol:
Challenger_ wrote: 31/08/2020 17:06
Nadzornik wrote: 31/08/2020 12:51 Dritana za premijera... :thumbup:

Image
To je to. Siva eminencija ovih dešavanja i provosveštenik teži od svih političara na Balkanu zajedno. Kakav Vučić i pi*ka materina.
SamoVasGledam

#6316 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by SamoVasGledam »

Kikibombona wrote: 02/09/2020 22:57 Ja ga tako vidim, mozda je do mene. U svakom slucaju, vrijedi poslušati. Prilično iskren govor, da se vidi sta DF sprema Crnoj Gori. Kao sto sam rekao, njihov primarni cilj ce biti razvaljivanje DPS-a, sve ostalo ce biti od sekundarne vaznosti.

Ovdje se Medojevic hvali da je imao veliku podrsku EU :roll:

https://youtu.be/rxA33yXNtt8
Medojević je nacionalni Crnogorac koji odavno živi za to da vidi leđa DPS-u, pa čak i da ih uništi.
U tom svom planu najbolje saveznike je našao među Srbima, jer ih je video kao ugrožene od DPS-a, jer su nepotkupljivi od strane DPS-a (odbili su jednom ulazak u vladu i 8 ministarstava ako se dobro sećam) i bili su jedina prava opozicija DPS-u, dok su ove građanske opcije bile dosta blage i nisu ulivale doslednost opozicionarstvu (recimo Pozitivna Crna Gora koja se prodala DPS-u i prestala da postoji).

Medojević je sa srpskim strankama osnovao DF kao najjači opozicioni savez i napravio kompromis sa njima: Srbi neće dovoditi državnost Crne Gore u pitanje, a Medojević će podržati Crkvu i zalagati se za povlačenje priznanja Kosova.
U međuvremenu Medojević, Mandić i Knežević su postali i veliki lični prijatelji i njihov savez je samo ojačao, iako se programski dosta razlikuju.

Mnogo je u Crnoj Gori kompleksnija situacija od deobe na zle četnike i dobre momke.
palermo

#6317 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by palermo »

Challenger_ wrote: 02/09/2020 23:01
palermo wrote: 02/09/2020 23:00Ispravno ???

Hajde ne lupaj nego čitaj šta sam o tome pisao.
lupam ???

de bolan, ne prosipaj velikosrpsku propagandu, ima nas ovdje još uvijek onih koji se sjećaju prošlih vremena a i imaju dovoljno škole i znanja da znaju sabrati dva plus dva....

šta kažeš...
Ova crnogorska škola će biti škola za 2/3 ex-Yu, kako se brane izborni rezultati sa jedne strane i pouka na šta su spremne mafijaške naciokratije sa druge.

U Crnoj Gori danas se vodi bitka za pola Balkana
znamo bolan mi da se sa crnom gorom neće stati....ne moraš nas time plašiti...a i znamo ko će biti na kojoj strani
MorningStar

#6318 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by MorningStar »

Krenuli da cuvaju dzamije, zalutale im odnekle zastave Bjelorusije i RS-a uz standardne Rusija i to.

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6319 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by JoseMujica »

palermo wrote: 02/09/2020 22:34
JoseMujica wrote: 02/09/2020 22:18

da ...samo je jedno dobiti izbore a drugo vladati.....ovu četničku koaliciju ujedinjuje jedan jedini činitelj a to je Milo. Sad kad misle da su pobjedili pitanje je da li će ikako uspjeti da formiraju vladu kada apetiti pojedinaca u koaliciji prorade. Ko misli da guzice zinuti neće, vara se. Balkan je ovo. A na Balkanu nema gore prokletinje od gladnih guzica i očiju.

Pitanje je da li će ova koalicija uopće uspjeti opstati dovoljno dugo da i uopće formira vladu. Milo jeste naizgled izgubio jednu bitku, ali će ovaj rat potrajati malo duže. Sranje je što je CG mentalno vraćena u 1918. godinu :skoljka:
e, Jozo, ti ovdje zanemaruješ glavno.....svi u ovoj koaliciji su samo puki službenici.....direktor je na drugom mjestu i on odlučuje, tako da pitanje apetitia, guzica, njihovih sukoba će se vrlo lako riješiti....odnosno direktor će to da riješi....

Nije se toliko uložilo da se dođe na vlast da bi sada neki nezadovoljnici pravili problem.....Neće ovdje biti problema.....mislim u funkcionisanju koalicije
ćemo viđeti :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6320 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by pici »

SamoVasGledam wrote: 02/09/2020 22:31
pici wrote: 02/09/2020 22:13 Sad kad pocnu imena ulica i trgova, Draze Mihajlovica, Ratka Mladica, Radovana Karadzica itd... Radovan je iz Crne Gore, tamam jedan lijep spomenik...
Pa da se pokuša tako nešto ne bi bio prvi put.
Recimo neki su pokušali u Petnjici da imenuju ulicu po Osmanu Rastoderu, borcu za Veliku Albaniju koji je ostao upamćen po zločinima nad pravoslavnom življu i paljenju pravoslavnih sela.
I on je baš kao i Draža Mihailović proglaše za zločinca od strane nove vlasti.
od koje nove vlasti od ovih sto nose cetnicke zastave i amfilofija ljubitelja mladica i karadzica... de man se meni suplje...par procenata albanaca da dizu veliku albanije i slave njihove dzenerale u CG :lol: :lol: :lol:
SamoVasGledam

#6321 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by SamoVasGledam »

Emiremir33 wrote: 02/09/2020 23:01
Znam dole večinu dešavanja Bato Carević sa Krimovice gore ima kuću i farmu velku,hotel.Andjela mu žena bila,pa nije nimalo naivan niti je kolko možda glumi?Careviću je onaj Krapović jedno vrijeme radio iza ledja,pa su se pomirili sa ovim nasilnim izbacivanjem iz skupštine.Mutne igre velka lova.Dole se zna koje KING
Pa nije Careviću Anđela bila žena.
A zanimljivo Batov sin Lazar igra kao golman za mladi tim Barselone.
Nadzornik

#6322 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Nadzornik »

GandalfSivi wrote: 26/06/2020 00:42 Jebe Milo ne vadi, ali hajde moze jos malo, Challi mu je predvidio da nece kraj godine na vlasti docekati :izet:
Kao i obicno Challi pogodio... :thumbup:
SamoVasGledam

#6323 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by SamoVasGledam »

pici wrote: 02/09/2020 23:12
od koje nove vlasti od ovih sto nose cetnicke zastave i amfilofija ljubitelja mladica i karadzica... de man se meni suplje...par procenata albanaca da dizu veliku albanije i slave njihove dzenerale u CG :lol: :lol: :lol:
Govorim o komunističkoj vlasti čoveče. Nakon Drugog svetskog rata.
Challenger_

#6324 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

palermo wrote: 02/09/2020 23:10lupam ???
Naravno da lupaš. Preciznije, lupetaš. Evo šta sam pisao:
Challenger_ wrote: 02/09/2020 10:27
Maraschino wrote: 02/09/2020 09:37 https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-pl ... /200902023

Evo Abazovicu sta te ceka od koalicionih partnera.
Da ekstremista i šovinista ima jasno je svakoj budali. Nejasno je zašto Policija i agencija za Nacionalnu bezbjednost Crne Gore ne raguje primjereno. Ona je u rukama DPS-a a ne opozicije.

Zato sasvim logičnim držim ovo saopštenje Bečića:
"Mir je naša nacija": Ako Veljović ne kaže ko je počinio vandalizam na prostorije Islamske zajednice, saizvršilac je
:arrow: LINK
Challenger_ wrote: 02/09/2020 10:29 CG je mala, imaju policijske/DB kapacitete, a dok su trajali protesti čitave jedinice su slali u Berane. S druge strane ako opozicija dozvoli da se ovo nastavi, totalni su amateri nedorasli izazovima jer dopuštaju opskurni scenario koji će da zapali region.
Challenger_ wrote: 02/09/2020 10:49
sumirprimus wrote: 02/09/2020 10:42 cheli ne vredjaj... :) pricamo o stvarim koje su se desile, a ne andersen basnama...
Prije dvije godine? Ne znam da li je riječ o spinu ili istini.

OVO JE MENI BITNO: Ljudi ne smiju da žive u strahu, sloboda od straha je temeljna ljudska sloboda, zato... Neka debeli Veljović šalje policijske snage tamo ili su i on i njegov šef - Đukanović - saučesnici u nedjelu.

A opozicija, ako nije u stanju da prevenira opskurne satanističke igre, neka idu u pičku materinu.
Kažem da treba imovinu i ljude da štiti policija i Agencija za Nacionalnu sigurnost, a AKO ONA TO NEĆE, neka to do preuzimanja vlasti preuzmu na sebe građani i opozicija.

Savršeno jasno, pragmatično i moralno.
Emiremir33

#6325 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Emiremir33 »

SamoVasGledam wrote: 02/09/2020 23:13
Emiremir33 wrote: 02/09/2020 23:01
Pa nije Careviću Anđela bila žena.
A zanimljivo Batov sin Lazar igra kao golman za mladi tim Barselone.
Nisam ni rekao da mu je ona žena, pročitaš bolje
Post Reply