Novosti:
U ponudu Telemach EON i D3 digitalnih shema je uvršten sljedeći digitalni TV kanal:
1. "Nicktoons" na poziciji 132 putem EON boxova/D3 resivera, i na frekvenciji 594000 Khz, symbol rate 6956 K/s, modulacija 256QAM
Napomene:
1. Da bi pratili navedene digitalne TV i radio kanale, korisnici resivera trebaju napraviti reset resivera (ručno - gašenjem iz struje ili kroz meni: Meni -> Postavke -> Tehničke postavke -> Sistem -> Restart STB).
Za korisnike EON boxova potrebno je uraditi reset aplikacije na sljedeći način: Meni -> Podešavanja -> Sistem -> Restart.
Korisnici DVB-C mreže (CI/CAM modula) trebaju skenirati navedene frekvencije (ručno, potpuno ili putem brzog skeniranja).
2. Kanal "Nicktoons" posjeduje funkciju vraćanja sadržaja unazad do 5 dana putem D3 resivera.
3. Kanal "Comedy Central Extra" više nije dio Telemach ponude, jer je kompanija Viacom ugasila navedeni kanal za naše tržište.
4. Osnovnu listu kanala po DVB-C frekvencijama možete vidjeti na sljedećem linku:
https://bit.ly/tmchdi
5. Napredna lista kanala iz Telemach digitalne ponude se nalazi na ovom linku:
https://bit.ly/tmchdd
6. Telemach sada u digitalnoj D3 ponudi (DVB-C mreža) nudi 227 TV kanala + 10 duplih HD kanala (237 TV kanala) - (149 u SD rezoluciji, 78 u HD rezoluciji), te 75 radio kanala (33 domaćih i 42 Stingray Music Choice radio kanala).
Telemach u EON ponudi nudi 251 TV kanal (168 u SD rezoluciji, 82 kanala u HD rezoluciji, i 1 kanal u UHD/4K rezoluciji - EON box), te 75 radio kanala (33 domaćih i 42 Stingray Music Choice radio kanala).
DVB-C - HD - 78 kanala (RTCG Sat HD i Telemach Info Kanal HD samo putem DVB-C mreže)
EON - HD - 6 kanala (Prva Plus HD, N1 HR HD, N1 SR HD, Prva World HD, Prva Kick HD i BN Music HD samo putem EON-a)
DVB-C - SD - 149 kanala
EON - SD - 168 kanala (Hayat SD, RTCG Sat SD, Info Kanal SD, Pink World Cinema, Pink Classic, Pink Serije, Pink Family, Pink Pedia, Pink Super Kids, Pink World, Pink Show, Pink Style, Pink Fashion, Pink Kuvar, Pink HA HA, Pink LOL, Bravo Music, Pink Folk 1, Pink Folk 2, Pink Music 2, Pink Hits, Pink Hits 2, Pink'n'Roll, Pink Koncert i City Play samo putem EON-a)
EON box - UHD - 1 kanal
DVB-C/EON - Radio kanali - 75 kanala
Dupli HD kanali putem DVB-C mreže - 10 kanala.