Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
RunnerX

#2351 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

hillbill wrote: 27/06/2020 21:47 mislio sam da si ozbiljni sagovornik....ti jednostavno ne razumijes sto se tu dogada/ili se pravis da si francuska sobarica/
Sve on razumije, ali ne može protiv sebe, to je jače od njih.
Duka Dizel II wrote: 23/05/2020 21:29
RunnerX wrote: 23/05/2020 14:45
Što se tiče Crne Gore, na narednoj konferenciji između EU i CG će biti otvoreno i posljednje poglavlje, nakon čega kreće rapidno zatvaranje jer to se obično radi u paketu. Crna Gora je kod minimalno 10 poglavlja na 90-95%.
Više mi se svidja ono "munjevito" od rapidno.

EK: Crna Gora otvara poslednje poglavlje tek nakon napretka u vladavini prava
Izvori u Evropskoj komisiji ističu da će naredna međuvladina konferencija sa Crnom Gorom (kojom prilikom se otvaraju poglavlja) biti planirana "kada to bude primereno".
E vidiš Đuka, fakat mi je više dosadilo zakucavati vas, tebe posebno. Kao što sam i najavio prije tačno mjesec dana, posljednje, osmo poglavlje se otvara i nakon toga kreće rapidno zatvaranje istih. Vidim da si to propustio da prokomentarišeš.

A sad ti govorim, da će Crna Gora ući u EU mnogo ranije u odnosu na projektovani tajming. Pa ponovo pokušaj ispasti pametan.
Duka Dizel II

#2352 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

RunnerX wrote: 29/06/2020 11:46
hillbill wrote: 27/06/2020 21:47 mislio sam da si ozbiljni sagovornik....ti jednostavno ne razumijes sto se tu dogada/ili se pravis da si francuska sobarica/
Sve on razumije, ali ne može protiv sebe, to je jače od njih.
Duka Dizel II wrote: 23/05/2020 21:29
RunnerX wrote: 23/05/2020 14:45
Što se tiče Crne Gore, na narednoj konferenciji između EU i CG će biti otvoreno i posljednje poglavlje, nakon čega kreće rapidno zatvaranje jer to se obično radi u paketu. Crna Gora je kod minimalno 10 poglavlja na 90-95%.
Više mi se svidja ono "munjevito" od rapidno.

EK: Crna Gora otvara poslednje poglavlje tek nakon napretka u vladavini prava
Izvori u Evropskoj komisiji ističu da će naredna međuvladina konferencija sa Crnom Gorom (kojom prilikom se otvaraju poglavlja) biti planirana "kada to bude primereno".
E vidiš Đuka, fakat mi je više dosadilo zakucavati vas, tebe posebno. Kao što sam i najavio prije tačno mjesec dana, posljednje, osmo poglavlje se otvara i nakon toga kreće rapidno zatvaranje istih. Vidim da si to propustio da prokomentarišeš.

A sad ti govorim, da će Crna Gora ući u EU mnogo ranije u odnosu na projektovani tajming. Pa ponovo pokušaj ispasti pametan.
Kad počne to RAPIDNO zatvaranje poglavlja, onda se javi :lol:
RtrnOfSalisbury

#2353 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RtrnOfSalisbury »

kad crna gora unidje u eu da li srbi imaju pravo da to odbiju tj. da ne unidju :mrgreen:
spreca

#2354 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by spreca »

RtrnOfSalisbury wrote: 29/06/2020 19:32 kad crna gora unidje u eu da li srbi imaju pravo da to odbiju tj. da ne unidju :mrgreen:
:lol: :lol: odu na crno da rade pa ih nemogu da istjeraju a kamoli da budu protiv :lol:
RunnerX

#2355 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Duka Dizel II wrote: 29/06/2020 19:23 Kad počne to RAPIDNO zatvaranje poglavlja, onda se javi :lol:
Kako sad to? Zar nedavno nisi napisao da nema šanse da se u skorije vrijeme otvori i osmo poglavlje?

Baš ne znaš kad treba reći 'jbg pogriješio sam'. Ego?
Duka Dizel II

#2356 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

RunnerX wrote: 29/06/2020 19:49
Duka Dizel II wrote: 29/06/2020 19:23 Kad počne to RAPIDNO zatvaranje poglavlja, onda se javi :lol:
Kako sad to? Zar nedavno nisi napisao da nema šanse da se u skorije vrijeme otvori i osmo poglavlje?

Baš ne znaš kad treba reći 'jbg pogriješio sam'. Ego?
Ja sam se sit ismejao na tvoju konstataciju da Crna Gora MUNJEVITO napreduje ka EU.
A za 8 godina pregovora zatvorili 3 od 33 pregovaračkih poglavlja.
Tri od tridesedet tri.
Munjevito, nema šta. :lol:

I ta tri što su zatvorili , dva su bila puke formalnosti. Isti dan su otvorena i zatvorena.
Poglavlje 25, Nauka i istraživanje.
Poglavlje 26, Obrazovanje i kultura.

I Srbija je takodje isti dan otvorila i zatvorila ta dva poglavlja.

U tome je sva poenta.

Kad počnu zatvarati poglavlja, onda se javi.
Ne znam na čemu baziraš uopšte taj optimizam o rapidnom zatvaranju poglavlja, kad skrining pokazuje upravo suprotno.
RunnerX

#2357 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Duka Dizel II wrote: 29/06/2020 20:09 Ja sam se sit ismejao na tvoju konstataciju da Crna Gora MUNJEVITO napreduje ka EU.
Tri od tridesedet tri.
A to je nova taktika, zatvaranje poglavlja? S' tim da ti je izvor informacija Wikipedija.

Sad ću ti reći još jednu ekskluzivu, kao što sam ti rekao ovu prije mjesec dana. Između 7 i 10 poglavlja je spremno za zatvaranje, provedene su sve potrebne reforme, sve članice EU su zadovoljne urađenim i čeka se formalna potvrda.

Dva poglavlja su problematična, ekologija i konkurencija, dok sve ostalo ide po planu.

I da, objasni mi kako skrining pokazuje suprotno? Obzirom da se razmećeš izrazima za koje sam siguran da ne znaš šta znače?
Duka Dizel II

#2358 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

RunnerX wrote: 29/06/2020 20:42
Duka Dizel II wrote: 29/06/2020 20:09 Ja sam se sit ismejao na tvoju konstataciju da Crna Gora MUNJEVITO napreduje ka EU.
Tri od tridesedet tri.
A to je nova taktika, zatvaranje poglavlja? S' tim da ti je izvor informacija Wikipedija.

Sad ću ti reći još jednu ekskluzivu, kao što sam ti rekao ovu prije mjesec dana. Između 7 i 10 poglavlja je spremno za zatvaranje, provedene su sve potrebne reforme, sve članice EU su zadovoljne urađenim i čeka se formalna potvrda.

Dva poglavlja su problematična, ekologija i konkurencija, dok sve ostalo ide po planu.

I da, objasni mi kako skrining pokazuje suprotno? Obzirom da se razmećeš izrazima za koje sam siguran da ne znaš šta znače?
I Vikipedija je u ovom slučaju sasvim pouzdan izvor.
Nema tu nikakvih tajni i špekulacija. Pregovarački proces je prilično transparentan i svako ko je zainteresovan, može vrlo lako videti koliko je država odmakla u njemu.
Pa i preko vikipedije ako treba. Bar onako uopšteno.

Koga više interesuje "dje je zapelo", naći će na internetu obimno štivo.

Kažeš, izmedju 7 i 10 poglavlja je spremno za zatvaranje?

Pa eno lepo i na vikipediji piše da je skrining u startu ocenio da za 8 poglavlja (koja još nisu zatvorena) neće biti većih poteškoća.
Ali je to i dalje smešno malo, jer je mnogo više onih poglavlja gde se očekuju znatni napori.

To je sve samo ne munjevit napredak. :lol:
Osam godina, tri poglavlja :lol:
hillbill

#2359 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by hillbill »

RtrnOfSalisbury wrote: 29/06/2020 19:32 kad crna gora unidje u eu da li srbi imaju pravo da to odbiju tj. da ne unidju :mrgreen:
pa valjda ce biti od rijeci, i imati toliko cojastva ,da krenu prema naj blizoj ruskoj guberniji
RunnerX

#2360 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Duka Dizel II wrote: 29/06/2020 21:00 I Vikipedija je u ovom slučaju sasvim pouzdan izvor.
Nema tu nikakvih tajni i špekulacija. Pregovarački proces je prilično transparentan i svako ko je zainteresovan, može vrlo lako videti koliko je država odmakla u njemu.
Ponovo mnogo zujiš a ništa meda ne daješ.

Pregovarački proces uopšte nije transparentan i Wiki nije nikakav relevantan izvor informacija. Osam godina lavovskog posla, jer pričamo o zemlji koja je krenula sa nule, ako ne iz minusa zbog toga što je godinama bila okupirana i sve joj je krenulo kako treba onog momenta kad je prekinula sve veze sa okupatorom.

Džaba rokaš te smajlije, jer su uglavnom od muke zato što ode Sparta i uništi svaki most sa vama.

Morate naučiti kad ste poraženi i potučeni do koljena.

Ovo je ono za šta se ti boriš, poslušajte ovo ludilo,

trocadero

#2361 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Moram li opet ponavljati da je taj pop iznad izbačen i Srpske pravoslavne crkve. Tek onako sad zuji okolo.

Mene bi ovaj više zabrinuo kako preporučuje odlazak na more u Crnu Goru. Mislio sam da je neka zajebancija kad ono vidjeh pune mu sale publike.

Čuvajte se marta na moru u Crnoj Gori jerbo mart je već kritičan. :lol:

"OVO JE ONO ZA ŠTA SE TI BORIŠ, POSLUŠAJTE OVO LUDILO!!!"

MorningStar

#2362 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by MorningStar »

Izgleda pravilo desne ruke za ludjake je sto duza brada to ludje :D
Duka Dizel II

#2363 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

RunnerX wrote: 29/06/2020 21:11
Ponovo mnogo zujiš a ništa meda ne daješ.

Pregovarački proces uopšte nije transparentan i Wiki nije nikakav relevantan izvor informacija.
:D :lol:

A šta reći na ovo?

Ne, nego svi čekaju tebe da baciš ovde insajdersku ekskluzivu.
Osam godina lavovskog posla, jer pričamo o zemlji koja je krenula sa nule, ako ne iz minusa zbog toga što je godinama bila okupirana i sve joj je krenulo kako treba onog momenta kad je prekinula sve veze sa okupatorom.

Džaba rokaš te smajlije, jer su uglavnom od muke zato što ode Sparta i uništi svaki most sa vama.
Neće Sparta nidje, jer je Srbija prati i diše joj za vrat, podjednako munjevito napredujući u pregovaračkom procesu sa EU. :D

Ja se samo nadam da se ti zaebavaš kad pišeš sve ove gluposti ovde. Zato lupam smajlije. :thumbup:

Tebe bi i na CDM forumu banovali.
Duka Dizel II

#2364 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Videćemo od 1.jula

"Srbija i Crna Gora jedine su zemlje regiona koje su se našle na spisku od 14 zemalja čijim državljanima bi od 1. jula trebalo da bude dozvoljen slobodan ulazak u EU. Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Albanija i Kosovo nisu na tom spisku."

http://rs.n1info.com/Svet/a614208/Grani ... malja.html
Blek Stena

#2365 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

CG bila okupirana a Mila oteli vanzemaljci :D
Kakvi mozgovi :-) :-) :-)
RtrnOfSalisbury

#2366 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RtrnOfSalisbury »

Duka Dizel II wrote: 29/06/2020 22:16
Videćemo od 1.jula

"Srbija i Crna Gora jedine su zemlje regiona koje su se našle na spisku od 14 zemalja čijim državljanima bi od 1. jula trebalo da bude dozvoljen slobodan ulazak u EU. Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Albanija i Kosovo nisu na tom spisku."

http://rs.n1info.com/Svet/a614208/Grani ... malja.html
sta znam, dje god pogledas srbi(janci) ne vole ojropu, ameriku i kanadu, ne znam sta je sa australije, vavje favorizuju kinu i rusiju, al cak i ugledni protivnici zapadnije zemalja djecu salju uglavno tamo, rijetko u kinu i rusiju, jedino se onaj lazo otimo da bude ambasador u rusiju... sad do cega je, jebatga :-?
RunnerX

#2367 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Duka Dizel II wrote: 29/06/2020 22:12Ja se samo nadam da se ti zaebavaš kad pišeš sve ove gluposti ovde. Zato lupam smajlije. :thumbup:
Ne, nego nemaš pojma ni o čemu, samo malo proguglaš i praviš se upućen. Dokazano bezbroj puta.

Jbg, jednostavno ste takvi, ma koliko puta vas neko zakucao, vi samo okrenete spin na drugu temu. Dosadilo ljudima i da se sprdaju sa vama.
RunnerX

#2368 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

trocadero wrote: 29/06/2020 21:50 Moram li opet ponavljati da je taj pop iznad izbačen i Srpske pravoslavne crkve. Tek onako sad zuji okolo.

Mene bi ovaj više zabrinuo kako preporučuje odlazak na more u Crnu Goru. Mislio sam da je neka zajebancija kad ono vidjeh pune mu sale publike.

Čuvajte se marta na moru u Crnoj Gori jerbo mart je već kritičan. :lol:

"OVO JE ONO ZA ŠTA SE TI BORIŠ, POSLUŠAJTE OVO LUDILO!!!"

Stani malo, ovo upoređuješ sa onim bolesnim popom iznad? :lol: :lol: :lol:

Ovaj čovjek je vjernik i ne preporučuje odlazak na plažu zbog 'golotinje', i ti to upoređuješ sa ovim bolesnikom iz SPC sekte?

Pa zar ste toliko očajni.
trocadero

#2369 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Opasan neki vjernik...
“Onaj ko uvrijedi Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, biva ubijan, pokajao se ili se ne pokajao, svejedno. Dok je opsovao ili uvrijedio Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, treba da je ubijen. Taman se pokajao pred svim ljudima, mora biti ubijen, jer je to zločinac kome se treba presuditi. Ako se iskreno pokajao, to će mu pomoći kod Allaha, ali kod nas na dunjaluku mora biti ubijen. Nema druge.”
RunnerX

#2370 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

To je bolesno, i lik je koliko vidim vehabija, nema nikakve veze sa IZ. O njima imam isto mišljenje kao o SPC sektašima.

SPC sektaši se druže sa ratnim zločincima, i to sami vrh organizacije, daju im ordenje, blagosiljaju ih da idu u rat, itd.
golman

#2371 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

RunnerX wrote: 29/06/2020 23:40 To je bolesno, i lik je koliko vidim vehabija, nema nikakve veze sa IZ. O njima imam isto mišljenje kao o SPC sektašima.

SPC sektaši se druže sa ratnim zločincima, i to sami vrh organizacije, daju im ordenje, blagosiljaju ih da idu u rat, itd.
Gdje si ti bio?
trocadero

#2372 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

RunnerX wrote: 29/06/2020 23:40 To je bolesno, i lik je koliko vidim vehabija, nema nikakve veze sa IZ.

E moj Runeru...

Image
RunnerX

#2373 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Zukorlić je gori od njega.

Ipak su oni male mace za SPC sektu koja je nagrađivala i blagosiljala ratne zločince koji su silovali i ubijali djecu.
Duka Dizel II

#2374 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

RunnerX wrote: 29/06/2020 23:06
Duka Dizel II wrote: 29/06/2020 22:12Ja se samo nadam da se ti zaebavaš kad pišeš sve ove gluposti ovde. Zato lupam smajlije. :thumbup:
Ne, nego nemaš pojma ni o čemu, samo malo proguglaš i praviš se upućen. Dokazano bezbroj puta.

Jbg, jednostavno ste takvi, ma koliko puta vas neko zakucao, vi samo okrenete spin na drugu temu. Dosadilo ljudima i da se sprdaju sa vama.
S tobom kao s nekim botom polemisati.

Sve van matrice je spinovanje.

A dje i koga bot može zakucavati?

To o čemu ti ovde pišeš, o munjevitom napretku CG, ekonomskom tigru, lideru regiona, srpskoj okupaciji i slično...to većina naroda u CG doživljava kao botovanje za sendvič.
U to niko živi ne veruje, pa ni oni koji redovno glasaju za DPS.
RunnerX

#2375 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Za par godina će ti trebati pasoš da uđeš u Crnu Goru, a ja se nadam i viza.
Post Reply