Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
Duka Dizel II

#2326 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

spreca wrote: 26/06/2020 08:51

Nemoze se lazima nikoga ubjediti da povjeruje u te gluposti,ovaj sto je postavio snimak tako ostrasceno laze i podmece kako policija napda djecu suzavcem,a ti kao malo ublazavas da mozda nije namjerno da bi ipak neko povjerovao,ako se stvarno radi da je ipak ovo istina ali ja bi prije povjerovao da su to sami demonstranti specijalno izrezirali,jer djeca kao da su znala da ce doletiti suzavac odmah bjeze,na snimku se vidi da je ovo dobro utrenirano,obicno u takvim slucajevima bjezi svako na svoju stranu a ovdje svi u jednu.nema od lazi nista,samo se vise zakopavate
:lol:
A jes vala providno što prekidaju partiju basketa zbog suzavca.
I još svi beže ka svlačionici, kad da su utrenirani i svi znaju gde je svlačionica.
golman

#2327 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

golman wrote: 26/06/2020 00:08
spreca wrote: 25/06/2020 14:03

i gdje policija?...niko ne vjeruje u ove gluposti koje kacite po raznim socijalnim mrezama,ovdje se samo blamirate i izgledate glupo ,jer mislite da ce neko nasjesti na ovo ,policija bi trebala pronaci postavljaca ovog videa i da mu sud dobru mu odmjeriti kaznu za rasprostranjenje lazii huskanje naroda...nismo mi jos zaboravili lazi sa RTS 90tih kad pokazuju pobijene Bosnjake kao plutaju drinom a Guzina i ostali to pokazuju kao srpske zrtve koje su pobili bosnjaci,sta vas to tjera da stalno lazete i podmjenjujete teze....i gdje dokaz da je onaj snimak uopste iz Cg

Hitler da je vidio sta ste radili 92-95 sigurno bi se zgrozijo

Cuj ovog "Ajnstajna"..gdje je policija..pa nije policija igrala kosarku, nego je bila ispred stanice, koja je udaljena 50 metara od sportskog. Na ovom snimku je prikazan trenutak kad suzavac ulijece kroz prozor i pada na parket za vrijeme treninga.
Medjutim, da rijesimo sve nedoumice, izasao je i drugi snimak ..policija ispaljuje suzavce u pravcu sportskog centra, a jedan hitac je otisao malo previsoko pravo u prozor. Vjerovatno nenamjerno, ali jbg bitno je to da ga je ipak ispalila policija.
Tako da ne mlatite gluposti vise.
Nemoze se lazima nikoga ubjediti da povjeruje u te gluposti,ovaj sto je postavio snimak tako ostrasceno laze i podmece kako policija napda djecu suzavcem,a ti kao malo ublazavas da mozda nije namjerno da bi ipak neko povjerovao,ako se stvarno radi da je ipak ovo istina ali ja bi prije povjerovao da su to sami demonstranti specijalno izrezirali,jer djeca kao da su znala da ce doletiti suzavac odmah bjeze,na snimku se vidi da je ovo dobro utrenirano,obicno u takvim slucajevima bjezi svako na svoju stranu a ovdje svi u jednu.nema od lazi nista,samo se vise zakopavate
Ja ne mogu da vjerujem sta ti pises. Jesi li ti normalan frajer? Bacili djeci suzavac u dvoranu, a ti se cudis sto su svi odjednom pobjegli. Ja se obicno ne raspravljam sa likovima poput tebe i ovoga hililili, ali samo cu ti jos jednom napisati, pa ti vjeruj ili ne vjeruj. Policija je ispalila suzavac u prozor sportskog centra, koji se nalazi preko puta pol.stanice. Naravno da je nenamjerno, gadjali su demonstrante, ali tako je bilo. Ima i snimak kako gadjaju i pogadjaju i 150 svjedoka koji su to vidjeli svojim ocima. Znam licno 5 ljudi, koji su bili tu. Ali to nije najgore, sto se desilo u vezi ubacivanja suzavca u dvoranu. Mnogo gore je to sto je policija pokusala da optuzi narod , da bi sprala sebe i to na jedan veoma perfidan i prljav nacin. Ako nekoga zanima mogu napisati konkretno sta je bilo sa sve imenima i prezimenima aktera, ali mislim da to tebe ne zanima...
kotor88

#2328 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by kotor88 »

Stvarno je baš nelogično da djeca bježe od suzavca... Suzavac je nešto najljepše što mogu osjetiti, poput torte... Ti mali srboĆetnici nikako da nauče da je suzavac poklon i prilika da osjete na licu mjesta njegove čari...

FREE zona Crna Gora sad još shvatili da kao imaju i slučajeva sa koronom... Iz dana u dan fascinira njihova nemoć u borbi protiv svetinja... Samo nek nastave...
spreca

#2329 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by spreca »

Duka Dizel II wrote: 26/06/2020 10:40

:lol:
A jes vala providno što prekidaju partiju basketa zbog suzavca.a mi smo morali bacati
I još svi beže ka svlačionici, kad da su utrenirani i svi znaju gde je svlačionica.
:thumbup:
Tako sam i ja vec rekao da su utrenirani i da je ovo sa suzavcom imalo sigurno nekoliko proba da izgleda sto autenticnije.....nego imali kakav dokaz da je ovo uopste u Cg.....koji ste vilelemudani.....policija gadja suzavcem po prozorima dvorane.....nisu valjda tako nisko prozori u dvorani a jos otvoreni,vjerovatno Crnogorci specijalno otvorili da poguse djecu,Crnogorci se malo specijalizovali a mi smo ih morali bacati Lavovima...daj ba D Dizel nemoj te se vise ofirati...cEo svijet vam se smije ovih zadnjih 30 godina,imatel imalo obraza,Yu nepostoji vec 30 godina a vi jos se bavite balvanijadama i ratovali ba,cime vas to drogiraju osim sto vas Amfilohije i SPC pumpaju ko budale
spreca

#2330 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by spreca »

golman wrote: 26/06/2020 12:18
golman wrote: 26/06/2020 00:08

Cuj ovog "Ajnstajna"..gdje je policija..pa nije policija igrala kosarku, nego je bila ispred stanice, koja je udaljena 50 metara od sportskog. Na ovom snimku je prikazan trenutak kad suzavac ulijece kroz prozor i pada na parket za vrijeme treninga.
Medjutim, da rijesimo sve nedoumice, izasao je i drugi snimak ..policija ispaljuje suzavce u pravcu sportskog centra, a jedan hitac je otisao malo previsoko pravo u prozor. Vjerovatno nenamjerno, ali jbg bitno je to da ga je ipak ispalila policija.
Tako da ne mlatite gluposti vise.
Ja ne mogu da vjerujem sta ti pises. Jesi li ti normalan frajer? Bacili djeci suzavac u dvoranu, a ti se cudis sto su svi odjednom pobjegli. Ja se obicno ne raspravljam sa likovima poput tebe i ovoga hililili, ali samo cu ti jos jednom napisati, pa ti vjeruj ili ne vjeruj. Policija je ispalila suzavac u prozor sportskog centra, koji se nalazi preko puta pol.stanice. Naravno da je nenamjerno, gadjali su demonstrante, ali tako je bilo. Ima i snimak kako gadjaju i pogadjaju i 150 svjedoka koji su to vidjeli svojim ocima. Znam licno 5 ljudi, koji su bili tu. Ali to nije najgore, sto se desilo u vezi ubacivanja suzavca u dvoranu. Mnogo gore je to sto je policija pokusala da optuzi narod , da bi sprala sebe i to na jedan veoma perfidan i prljav nacin. Ako nekoga zanima mogu napisati konkretno sta je bilo sa sve imenima i prezimenima aktera, ali mislim da to tebe ne zanima...
Zanima me samo istina a ne lazi,odmah u startu ste slagali da je to policija namjerno uradila,nije to nista mi srpsku nejac morali Lavovima bacati
hillbill

#2331 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by hillbill »

llull wrote: 26/06/2020 00:27
LBVIEW wrote: 25/06/2020 17:18 Koji bolan rat, jel' mozda onaj sto ovi litijasi vode za "odbranu svetinja'? Pa ti, vecito ugrozeni, nisu prestali ratovati otkad su poceli 90-tih. S pravom se ljudi sprdaju s njima, uvijek ista mantra i lazi.
Samo cu ti reci da tvoje ponasanje nista nije drugacije od tih srba koje prezires i stalno spominjes.
Isti si kao ta gamad koja mrzi sve bosnjacko i hrvatsko ( ne svi ali si identican kao ti cetnici, a i ustase koji pljuju po svemu bosnjackom )
Crna Gora treba da bude nezavisna zemlja, nicija podguzna muva. Ni srpska niti EU.
Pricas o nekoj mantri, ocigledno nemas realan pogled na zivot, jer ti vidis velikosrpske zavjere ovdje. Srbi imaju svoju mitomaniju, oduvijek su bolovali od toga ali ovo nije projekat drzave ( Srbija je sama sebi dovoljno u kurcu, najjadnija zemlja Balkana od devedesetih na ovamo, sa najvecim tiraninom evrope na vlasti ).
Tuzno je sto ti mislis da si bolji od fasista iz srbije koji su klali po podrinju, a iskreno iz svakog tvog slova isijava to isto sto su oni imali, samo bi ti klao njihovu djecu kao sto su oni nasu.
samo cu ti reci...da je njegovo ponasanje mnogo drugacije od tih srba.....samo cu ti reci....da iza njega nije ostalo ono sto je ostalo iza tih srba,a znas sto su ostavili iza sebe.....samo cu ti reci velika je uvreda usporediti nekoga sa tim zlom......samo cu ti reci da ja odlucujem,ova uvreda bi ti bilo zadnje sto sinapisao na ovom forumu
Blek Stena

#2332 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Image
LBVIEW

#2333 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

hillbill wrote: 26/06/2020 13:58
llull wrote: 26/06/2020 00:27
LBVIEW wrote: 25/06/2020 17:18 Koji bolan rat, jel' mozda onaj sto ovi litijasi vode za "odbranu svetinja'? Pa ti, vecito ugrozeni, nisu prestali ratovati otkad su poceli 90-tih. S pravom se ljudi sprdaju s njima, uvijek ista mantra i lazi.
Samo cu ti reci da tvoje ponasanje nista nije drugacije od tih srba koje prezires i stalno spominjes.
Isti si kao ta gamad koja mrzi sve bosnjacko i hrvatsko ( ne svi ali si identican kao ti cetnici, a i ustase koji pljuju po svemu bosnjackom )
Crna Gora treba da bude nezavisna zemlja, nicija podguzna muva. Ni srpska niti EU.
Pricas o nekoj mantri, ocigledno nemas realan pogled na zivot, jer ti vidis velikosrpske zavjere ovdje. Srbi imaju svoju mitomaniju, oduvijek su bolovali od toga ali ovo nije projekat drzave ( Srbija je sama sebi dovoljno u kurcu, najjadnija zemlja Balkana od devedesetih na ovamo, sa najvecim tiraninom evrope na vlasti ).
Tuzno je sto ti mislis da si bolji od fasista iz srbije koji su klali po podrinju, a iskreno iz svakog tvog slova isijava to isto sto su oni imali, samo bi ti klao njihovu djecu kao sto su oni nasu.
samo cu ti reci...da je njegovo ponasanje mnogo drugacije od tih srba.....samo cu ti reci....da iza njega nije ostalo ono sto je ostalo iza tih srba,a znas sto su ostavili iza sebe.....samo cu ti reci velika je uvreda usporediti nekoga sa tim zlom......samo cu ti reci da ja odlucujem,ova uvreda bi ti bilo zadnje sto sinapisao na ovom forumu
:thumbup:
Mislio sam ga prijaviti, ali sam odustao - nek ljudi procitaju kako pojedini razmisljaju. A zapjenio je i nazvao me potencijalnim zlocincom samo zato sto sam detektirao jednu agresivnu i zlocinacku politiku, koja je zavila u crno cijelu regiju. :-) I koja se ne smiruje.
Last edited by LBVIEW on 26/06/2020 14:55, edited 1 time in total.
LBVIEW

#2334 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Ziku sumske ekipe. :pisnuo:
trocadero

#2335 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Oplakah...pa ovo nema ni kod nas.
Ono kad ne znaš ni za šta glasaš, samo pritisni taster.

Blek Stena

#2336 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Socijaldemokrate :oops:
zilog

#2337 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

Jos cete im poceti pravopisne greske ispravljati...

Palite se ko termoelektrana u Bileci... :pisnuo:
Blek Stena

#2338 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

TE je u Gacku zemljace u tudjini. :pisnuo:
zilog

#2339 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

UPS, previd :mrgreen:
Nekako s proljeća

#2340 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Nekako s proljeća »

Koji su naši?
Hemel

#2341 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Hemel »

Nekako s proljeća wrote: 26/06/2020 19:12 Koji su naši?
brani pravo i pravdu a ne licemjerstvo i dvostruke arsine.
Nekako s proljeća

#2342 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Nekako s proljeća »

Teško je to, Milo je ozbiljno logisticirao genocid u Srebrenici a dio onih na drugoj strani je učestvovao u njegovom izvršenju. Štrpci i Sjeverin još nisu riješeni... teško je to. Čekam da dođe 11 jula pa da se sa Milo-radom suoči oko nekih pitanja.

Ne radujem se da se prolije krv među nekadašnja ''dva oka u glavi'', ali se nešto i ne pitam za tu mogućnost. Budite pametni.
Maliodmene

#2343 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Maliodmene »

Samo naprijed Milo :bih:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2344 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by japin_mutapi »

Kako se priblizava priznanje Kosova od strane Srbije sve je veca frka i panika. Srbija to prebacuje u Crnu Goru a mogli bi i mi u BiH dobiti neki referendum ili slicno. Korona i migranti dodatno usloznjavaju situaciju.

Vrlo zanimljivo ljeto i jesen pred nama.
kotor88

#2345 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by kotor88 »

Diktaturi dolazi kraj.
Duka Dizel II

#2346 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Kritike stižu i iz Amerike. :oops:

Članovi Komisije SAD: Napad na hrišćane u Crnoj Gori

Članovi Komisije SAD za verske slobode ocenili su da su u Crnoj Gori Zakonom o verskim slobodama napadnuti hrišćani i kritikovali prilično uzdržan stav evropskih zvaničnika.

"U Crnoj Gori su napadnuti hrišćani. Od decembra traju protesti nakon usvajanja Zakona o religiji za koji mnogi veruju da će Vladi omogućiti oduzimanje verske imovine. Srpska pravoslavna crkva s pravom se boji da zakon služi kao izgovor za oduzimanje imovine," naveli su Mur i Turkel dodajući da je to dovelo do velikih protesta.

"Tenzije je dodatno povećala zabrana verskih okupljanja tokom epidemije virusa korona, protesti su doveli do privođenja nekih od najpoznatijih pravoslavnih lidera u zemlji - uključujući i ovonedeljno saslušavanje jednog od najpoznatijih crkvenih velikodostojnika - mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, drugi put ove godine", ocenjuje se u tekstu.

https://www.slobodnaevropa.org/a/30692797.html
hillbill

#2347 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by hillbill »

Duka Dizel II wrote: 27/06/2020 19:29 Kritike stižu i iz Amerike. :oops:

Članovi Komisije SAD: Napad na hrišćane u Crnoj Gori

Članovi Komisije SAD za verske slobode ocenili su da su u Crnoj Gori Zakonom o verskim slobodama napadnuti hrišćani i kritikovali prilično uzdržan stav evropskih zvaničnika.

"U Crnoj Gori su napadnuti hrišćani. Od decembra traju protesti nakon usvajanja Zakona o religiji za koji mnogi veruju da će Vladi omogućiti oduzimanje verske imovine. Srpska pravoslavna crkva s pravom se boji da zakon služi kao izgovor za oduzimanje imovine," naveli su Mur i Turkel dodajući da je to dovelo do velikih protesta.

"Tenzije je dodatno povećala zabrana verskih okupljanja tokom epidemije virusa korona, protesti su doveli do privođenja nekih od najpoznatijih pravoslavnih lidera u zemlji - uključujući i ovonedeljno saslušavanje jednog od najpoznatijih crkvenih velikodostojnika - mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, drugi put ove godine", ocenjuje se u tekstu.

https://www.slobodnaevropa.org/a/30692797.html
jesu, jesu....amerikanci su strasno zabrinuti......specijalno su zabrinuti za krscane koji ce im dovesti ruse u luku bar,i cija djeca jedu lebac u wshin gtonu i mole boga da isti propadne.
Duka Dizel II

#2348 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Nekako s proljeća wrote: 26/06/2020 19:24 Teško je to, Milo je ozbiljno logisticirao genocid u Srebrenici a dio onih na drugoj strani je učestvovao u njegovom izvršenju. Štrpci i Sjeverin još nisu riješeni... teško je to. Čekam da dođe 11 jula pa da se sa Milo-radom suoči oko nekih pitanja.

Ne radujem se da se prolije krv među nekadašnja ''dva oka u glavi'', ali se nešto i ne pitam za tu mogućnost. Budite pametni.
A kakva "dva oka u glavi" čoviječe? :|

Ovo što se dešava u CG je isključivo unutrašnje previranje, s kojim niko sa strane nema veze.

Kriza u CG je toliko slojevita, da je ponižavajuće za normalnog čoveka u CG slušati priče kako se iza svega krije odbrana nacionalnih interesa i nekakav sukob Srbije i CG.

Postoji klasičan sukob vlasti i opozicije. Nije sva opozicija u CG prosrpska, kako neki to percipiraju.

Postoji neobičan sukob vlasti i pravoslavne crkve. Ni svi vernici SPC u Crnoj Gori nisu deklarisani Srbi. Broj vernika SPC daleko, za duplo premašuje broj Srba u državi.

Ali najveći problem u CG je ekonomsko-socijalne prirode, jer je država dovedena do bankrota višedecenijskom pljačkom. Previsok javni dug, nemogućnost daljeg zaduživanja, epidemija korone, propast turističke sezone...najvljuju izvesne socijalne potrese u CG. I narod i režim su nervozni.
Oni gore sukobi se samo nadovezuju na taj osnovni problem.

Evo poslušati jednog običnog čoveka sa Cetinja, pa onda odlučite za koga da navijate.

Duka Dizel II

#2349 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

hillbill wrote: 27/06/2020 21:14

jesu, jesu....amerikanci su strasno zabrinuti......specijalno su zabrinuti za krscane koji ce im dovesti ruse u luku bar,i cija djeca jedu lebac u wshin gtonu i mole boga da isti propadne.
Dovesti Ruse u luku Bar? :lol:
Ajde pokri se ušima.

Luku Bar bi vlast u CG sutra prodala bilo kome, samo niko neće da je kupi.

Na kraju će je uzeti Kinezi, kao kompenzaciju za kredit koji su dali Milu Djukanoviću...a koji ovaj ne može vraćati.
Kao što su kupili i luku u Solunu.
hillbill

#2350 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by hillbill »

Duka Dizel II wrote: 27/06/2020 21:24
hillbill wrote: 27/06/2020 21:14

Dovesti Ruse u luku Bar? :lol:
Ajde pokri se ušima.

Luku Bar bi vlast u CG sutra prodala bilo kome, samo niko neće da je kupi.

Na kraju će je uzeti Kinezi, kao kompenzaciju za kredit koji su dali Milu Djukanoviću...a koji ovaj ne može vraćati.
Kao što su kupili i luku u Solunu.
mislio sam da si ozbiljni sagovornik....ti jednostavno ne razumijes sto se tu dogada/ili se pravis da si francuska sobarica/
Post Reply