ma neam pojma,serem
Azijske nakaze
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
-
veliki_vezir
#377 Re: Azijske nakaze
Prave mašine a ne germansko smetlje za izvlačenje para budalama:

- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#378 Re: Azijske nakaze
-
Me_again
- Mate_Miso_Kovac
#382 Re: Azijske nakaze
Krešimir je kraljina, jebo ga ćaća ćaknuti xD 
- Entropio
#383 Re: Azijske nakaze
Golf je najprodavanije auto u Evropi. To je sigurno zato sto ga samo kupuju u sarajevskom kantonu.
- alijagoro
#384 Re: Azijske nakaze
Koje je objasnjenje zasto golf nije napravio veliki uspjeh u Americi,kad vec pricate o golfu.
-
artur morgan
#385 Re: Azijske nakaze
Zato sto amerkanci vole auta sa velikom guzom 
-
Seyfo
#386 Re: Azijske nakaze
Ja vec spominjao USA trziste,niko se nije javio sa odgovorom. VW i Audi su tamo na slabom glasu. Ja vozim Moskvicha 
- muz66
#387 Re: Azijske nakaze
Niko ih ne zna usrati kao kosooki. One Sephije, Shume, Musso, Korando, Primera, svi novi Mitsubishiji (oba modela
)...grdno, mnogo grdno.
Kaze Hyundai Equus isto kao S klasa. Selam alejc. Vidimo se za deset godina ljudino. Prije.mjesec isao sa W212 E200 CDI na put, 391k na satu. Nijedan jedini zvuk auto ne prizvodi. Plovi. Buraz kupio nov Ceed prije tri gos, na 800 km pocela vrata zvoniti. Smece korejsko.
Kaze Hyundai Equus isto kao S klasa. Selam alejc. Vidimo se za deset godina ljudino. Prije.mjesec isao sa W212 E200 CDI na put, 391k na satu. Nijedan jedini zvuk auto ne prizvodi. Plovi. Buraz kupio nov Ceed prije tri gos, na 800 km pocela vrata zvoniti. Smece korejsko.
- B6Redhell
#388 Re: Azijske nakaze
Bas.
Zato jette idu ko halve.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Golf
Po ovoj vikipidiji golfova se prodavalo po 50-tak hiljada kom godisnje. Sto i nije za zanemariti..
Dok je jetta duplo.
Vole ameri da ima straznjice...
- Entropio
#389 Re: Azijske nakaze
Zna se sta znaci skracenica KIA. Kurac imas auto.muz66 wrote: ↑25/06/2020 00:42 Niko ih ne zna usrati kao kosooki. One Sephije, Shume, Musso, Korando, Primera, svi novi Mitsubishiji (oba modela)...grdno, mnogo grdno.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#390 Re: Azijske nakaze
Pa hebote, zar ti nisi hvalio tu kiju kad se kupila? Prodao njemacko govno i kupio cojek nov auto, prica bila drugacija prije tri godine?!muz66 wrote: ↑25/06/2020 00:42 Niko ih ne zna usrati kao kosooki. One Sephije, Shume, Musso, Korando, Primera, svi novi Mitsubishiji (oba modela)...grdno, mnogo grdno.
- muz66
#391 Re: Azijske nakaze
Da, kupio covjek novo, misleci da je prava stvar. Nije imao vecih kvarova, da ne grijesim dusu, ali da je generalno les-jeste. Astma je napadne cim vidi brdo, trosi 9-10, plastike zveckaju, plastika vozacevog sjedista do vrata otpala...cijelih 15k km.konektovan wrote: ↑25/06/2020 08:11Pa hebote, zar ti nisi hvalio tu kiju kad se kupila? Prodao njemacko govno i kupio cojek nov auto, prica bila drugacija prije tri godine?!muz66 wrote: ↑25/06/2020 00:42 Niko ih ne zna usrati kao kosooki. One Sephije, Shume, Musso, Korando, Primera, svi novi Mitsubishiji (oba modela)...grdno, mnogo grdno.
Kaze Hyundai Equus isto kao S klasa. Selam alejc. Vidimo se za deset godina ljudino. Prije.mjesec isao sa W212 E200 CDI na put, 391k na satu. Nijedan jedini zvuk auto ne prizvodi. Plovi. Buraz kupio nov Ceed prije tri gos, na 800 km pocela vrata zvoniti. Smece korejsko.![]()
-
530i
#392 Re: Azijske nakaze
Bolje gledat dragona na yt nego čitati ovu temu
-
veliki_vezir
#393 Re: Azijske nakaze
Ma tema za loženje na švapsko smetlje.Ionako će ih kinezi sve pokupovat za 10 - 15 godina.
Što prije,to bolje.
Što prije,to bolje.
-
r_faruk
#394 Re: Azijske nakaze
Na kraju ce svabo golfa iz kine uvoziti... evo vidim da su poceli ugradjivati i one "tablete" kao kod i30veliki_vezir wrote: ↑26/06/2020 23:11 Ma tema za loženje na švapsko smetlje.Ionako će ih kinezi sve pokupovat za 10 - 15 godina.
Što prije,to bolje.
-
BiBi911
-
veliki_vezir
#396 Re: Azijske nakaze
Naravno.Ali će bit kineski a neće se ni prodavat jer će bit boljih auta.
I prije korone nisu pravili nikakav profit u evropi. Najveći dio profita im je iz Kine i JV sa kinezima.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#398 Re: Azijske nakaze
kalifornikejšn 
- nineinchnails
#399 Re: Azijske nakaze
Nadam se da su ti do sada rekli da si zaostao kao balkanski neandertalac kada ti je prevozno sredstvo trećeg Rajha statusni simbol. Usput si uvrijedio sve koji ga ne voze da su manje vrijedni, da su polu-ljudi.rahmetli dedo wrote: ↑31/05/2020 08:13 Stavljati u istu ravan Volkswagen dž.š. i ostale azijske rugobe može samo neko ko, ili nije iz Evrope, ili nema ni grama ni šlifa ni stila. To su oni ljudi koji nose crna odijela po danu, tene koje izgledaju kao cipele, torbice i pederšpajze, kravate i sakoe na košulje kratkih rukava ili fabrički svezane leptir-mašne jer pravu sami ne znaju svezati. Oni ljudi koji za svoje pare kupuju azijske jeftinoće, a za tuđe - zna se.
Volkswagen ne proizvodi samo najkvalitetnija i najljepša prevozna sredstva za evropskog čovjeka, nego proizvodi i tradiciju i osjećaj pripadnosti evropskoj kulturi, dok azijske nakaze od dobrih osjećaja proizvode samo onaj da si prošao jeftino (a i to samo kod mentalne fukare). U Volkswagenu su mama i tata otišli na svoje vjenčanje. U Volkswagenu je tata odvezao mamu u porodilište i kasnije mene i brata dovezao kući. Volkswagenom smo išli u školu, na more, na skijanje, u JNA. Od prve plate sam kupio prvog, polovnog ali odličnog, naravno, Volkswagena koji mi je služio besprijekorno, kako za vožnju, tako i za status u društvu i samim tim onoliko snošaja koliko sam htio. U tom Volkswagenu sam se i ja oženio. U malo većem Volkswagenu sam i ja svoju djecu vozio iz porodilišta i u školu i u njemu sam vozio i gore pomenute tatu i mamu doktorima i na hemoterapije i na kraju, u tom Volkswagenu smo išli tati na dženazu i mami na sahranu. Zamislite sad da ste ovo morali nekom nedobog Kiom ili Daewoo om?!?!?! Znam, to nije moguće jer su oni prije 30 godina proizvodili bicikle i kišobrane, ali zamislite makar hipotetski? Grozno, jelde? Sa Volkswagenom je krug života potpun i ispunjen zadovoljstvom, sa azijskom grdobom je život patnja i poniženje. Djeci sam, naravno, kupio po Volkswagen, da i oni život kao odrasli ljudi započnu u ljepoti, kvaliteti i bezbjednosti, ali i da nauče da se ne moraju pomiriti s tim da je većina stvari u životu, kao i auta, ružna, nekvalitetna i neudobna, nego da uvijek teže ka boljem, jer bolje postoji. Što se mene tiče, ja ću ove ili sljedeće godine kupovati svoje vjerovatno posljednje auto u životu i naravno, biće to jedan veliki Volkswagen.
- Entropio
#400 Re: Azijske nakaze
Ne mora im to niko reci. Znaju oni duboko u sebi da su azijske nakaze koje voze smece i da im je ugled i status u drustvu ozbiljno narusen zbog toga. Naravno, nece ti to priznati, ali vidi se to.nineinchnails wrote: ↑30/06/2020 11:17 Nadam se da su ti do sada rekli da si zaostao kao balkanski neandertalac kada ti je prevozno sredstvo trećeg Rajha statusni simbol. Usput si uvrijedio sve koji ga ne voze da su manje vrijedni, da su polu-ljudi.
Kad vozis VW, ne krijes se. Naprotiv, dodjes k‘o hadzo i parkiras na sred Titove kod BBI banke, upalis sve cetiri, i odes kupiti karte za kino u koje ides s trebom koju si pokupio u shisha baru zahvaljujuci tom VW-u. Uzmes karte za neki blokbaster, neka jaka akcija, ono da uzivas. Odes onda do SCC-a, hladno zauzimas 2 mjesta jer te boli kurac i neces da ti neko vratima udari ljubimca.
Kad vozis azijsku nakazu, krijes se. Trazis sat vremena parking i kruzis oko BBI da bi se nakratko parkirao (neces u BBI jer ti je zao para, zato i vozis tu rugobu), nadjes jedva mjesto u Mis Irbina nakon sto je neka baba izasla. Uzmes karte za neki dosadni glupi film tipa neka drama ili Heri Poter. Odes do SCC-a, parkiras do zida jer je uzak parking, izadjes na gepek.
I ovaj prvi i ovaj drugi zavrse u Mrkvi gore. Naravno, hadzo sjedi s trebom i pred njim dvije velike porcije mijesanog mesa, ekstra porcije pomfrita, kole (pive nema u SCC-u). Ovaj drugi azijat sjedi, narucio salaticu i gricka pomalo.