Naravno, trenutnim vlasnicima moje saucesce sa zeljom da se nakaze sto prije rijese i da se oni oporave.
Ako nekom ne bude dobro dok bude gledao slike, nisam odgovoran! Nastavite na vlastitu odgovornost.
Evo za pocetak par svjezih sa druge teme:

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Navodno inspiracija za ovo prvo je bila jahtaEntropio wrote: ↑26/05/2020 23:34 Tema posvecena azijskim nakazama koje svojim ruznim linijama i katastrofalnim dizajnom privlace poglede i instantno unistavaju ugled i status u drustvu vlasnika te rugobe. Govorimo o najvisem stepenu ruznoce: level 9000. Ono stid te da je neka takva nakaza parkirana na istom parkingu kao ti. Kad prodjes pored nje oporavljas se 3 dana. Ako se kojim slucajem vozis u njoj, psihoterapija i dobri psihofarmaci da dodjes sebi. A ako se toliko zajebes pa je kupis, na Jagomiru ti je krevet vec rezervisan.
Naravno, trenutnim vlasnicima moje saucesce sa zeljom da se nakaze sto prije rijese i da se oni oporave.
Ako nekom ne bude dobro dok bude gledao slike, nisam odgovoran! Nastavite na vlastitu odgovornost.
Evo za pocetak par svjezih sa druge teme:
![]()

Ne zezaj Juke je cool.

Jeste, to je tajbitanga_sa_otesa wrote: ↑27/05/2020 00:36pa stavio sam ti sliku ima i ED u sarajevu ,mislim da 3 plava i jedan crni jos voze ,ostali su na hrpi tamo kod centrotransa...

U nasoj avliji dominira najbolji i najveci svjetski proizvodjac automobila cije linije su lijepe i seksi i ciji motori su najbolji i koji privlace paznju zato sto su lijepi i podizu status u drustvu. Kad vozis Golfa, ti si automatski par stepenica vise na drustvenoj skali. Kad vozis Corollu, ti si 20 stepenica nize i moras se skrivati od stida. Cinjenica je da niko nikad nije trebu s Corollom pokupio, a sa VW grupacijom gace same spadaju.

Zezaš se za Cube, to je meni baš cool auto.