Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Možete li provjeriti da li je sve u redu s uplatom računa, pošto sam prvi put uplatio preko portala...
Danas sam uplatio.
Zdravo @Kralj Tvrtko I.;
Uplata nije evidentirana ali ćemo pratiti knjiženje i javiti Vam se s povratnom informacijom.
Zahvaljujemo se na urednom plaćanju.
Posmatrac_007 wrote: ↑18/05/2020 21:40
Pozdrav,
Jedno pitanje, koristim Trio grande paket.
Od prije nekoliko dana mi se na sajtu Mojtelemach pojavilo da je moj internet paket brzine 200/100Mbps.
Na speedtestu brzina je i dalje 50Mbps.
Da li je greška na sajtu ili je ovo neka nova brzina koja je u fazi puštanja?
Zdravo Posmatrac_007,
Izvinjavamo se zbog propusta. Isti će biti korigovan uskoro. Brzina interneta u Trio Grande paketu je 50/6 Mb/s. Ukoliko nastanu izmjene korisnici će biti obaviješteni.
benzapen wrote: ↑18/05/2020 21:54
Samo da upitam ove iz telemacha ima li kakvih popusta za stare korisnike kojima je istekao ugovor?
Zdravo @benzapen,
Uvijek imamo pogodnosti za postojeće korisnike. Predlažemo da nam u pp dostavite korisničke podatke kako bismo u najkraćem roku pronašli najbolju opciju za Vas.
Zahvaljujemo se što koristite naše usluge.
I ja isto imam i htjeo se požaliti. Kako je moguće da je total sav isplaćen, a ovo nije???? Čak mi piše da je za mart isplaćeno samo trećina računa, mada sam dva mjeseca zajedno platio. Čak sam slao dokaz o uplati i ništa.
Edit: jel ko primjetio zamjenu one strelice sa krugom na kanalima united grupe?
Zdravo @Dr_Proka ,
Zamolit ćemo da nam u inbox dostavite broj Ugovora na koji se upit odnosi kako bismo izvršili detaljnije provjere. Stanje uplata je vidljivo u tabu Moje uplate. Žao nam je ako je nastao propust.
PMT wrote: ↑19/05/2020 17:49
Ovaj zadnji update mobile EON aplikacije vam je katastrofalan
Zdravo @PMT,
U slučaju da imate određene poteškoće s uslugom, budite slobodni u pp dostaviti nam broj Ugovora i kontakt telefon. Rado ćemo Vas pozvati i izvršiti detaljnije provjere.
Stojimo Vam na raspolaganju.
PMT wrote: ↑19/05/2020 17:49
Ovaj zadnji update mobile EON aplikacije vam je katastrofalan
Zdravo @PMT,
U slučaju da imate određene poteškoće s uslugom, budite slobodni u pp dostaviti nam broj Ugovora i kontakt telefon. Rado ćemo Vas pozvati i izvršiti detaljnije provjere.
Stojimo Vam na raspolaganju.
Obrisao, instalirao ponovo, sada je ok, jednostavno nije ucitao sve opcije
Reglan wrote: ↑19/05/2020 19:22
Meni je vala bezveze ovaj interfejs na eonu koji je dosao updateom na 3.60.11740 tj0.8.9.8
Prethodni je bio bolji.
Meni je ovaj daleko više sexy nego onaj prije.
Fontovi se sad fino vide, zatamnjeni su neki dijelovi aplikacije i skroz posvijetle tek kad staneš na njih.
Ima super pozadinu kad prebacuješ kanale i sad se vidi na koji se kanal prebacuje ako je slika na ekranu previše svijetla.
Zdravo @Reglan,
Budite slobodni dostaviti nam sugestije. Rado ćemo iste razmotriti. Aplikacija se, svakako, dodatno ažurira, a cilj nam je da budete zadovoljni. @crnivrag, Hvala. Slažemo se s nabrojanim prednostima.
Ugodan ostatak večeri želimo.
Slucajno sam slomio daljinski od EON-a. Jel se to moze zamjeniti? Koja je procedura? Koliko kosta?
Hvala...
Zdravo @pajero,
Zamjena daljinskog upravljača se vrši u korisničkom centru. Potrebno je samo da ponesete postojeći
MMM1977 wrote: ↑19/05/2020 22:22
Telemaše, u Visokom sve palo, ne radi tv/net/tel. Poziv u korisnicki centar, vrijeme cekanja 3 min, kada prođu te 3 min ista poruka...
Zdravo @MMM1977,
Izvinjavamo se zbog navedenih poteškoća. Uvijek se trudimo da usluga bude uredna u što kraćem roku. Ukoliko su iste i dalje prisutne, zamolit ćemo da nam potvrdite kako bismo izvršili detaljnije provjere.
Zahvaljujemo se na saradnji.
crnivrag wrote: ↑20/05/2020 11:46
Telemach uplatio preko 715 hiljada maraka za borbu protiv pandemije, ostale kompanije uplatile samo po nekoliko hiljada maraka:
Zdravo @crnivrag ,
Zahvaljujemo se što naš društveno-odgovorni rad pratite aktivno . Svakako, o svemu se trudimo korisnike obavijestiti na našoj stranici pa je obavijest bila primpremljena i dostupna je na linku: https://telemach.ba/a54106/podrska/vije ... olara.html
Zadovoljstvo nam je što smo mogli pomoći u nastaloj situaciji i odgovoriti na istu na ovaj način. Samo zajedničkim snagama možemo pobijediti
Slucajno sam slomio daljinski od EON-a. Jel se to moze zamjeniti? Koja je procedura? Koliko kosta?
Hvala...
Zdravo @pajero,
Zamjena daljinskog upravljača se vrši u korisničkom centru. Potrebno je samo da ponesete postojeći
Hvala...
Zdravo @pajero,
Hvala vama na odgovoru.
@pajero,
Hvala Vama na javljanju. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.
Reglan wrote: ↑19/05/2020 19:22
Meni je vala bezveze ovaj interfejs na eonu koji je dosao updateom na 3.60.11740 tj0.8.9.8
Prethodni je bio bolji.
Meni je ovaj daleko više sexy nego onaj prije.
Fontovi se sad fino vide, zatamnjeni su neki dijelovi aplikacije i skroz posvijetle tek kad staneš na njih.
Ima super pozadinu kad prebacuješ kanale i sad se vidi na koji se kanal prebacuje ako je slika na ekranu previše svijetla.
Zdravo @Reglan,
Budite slobodni dostaviti nam sugestije. Rado ćemo iste razmotriti. Aplikacija se, svakako, dodatno ažurira, a cilj nam je da budete zadovoljni. @crnivrag, Hvala. Slažemo se s nabrojanim prednostima.
Ugodan ostatak večeri želimo.
Jel pusten svima ovaj update? Kod mene nema nista, i dalje stoji 3.4.4