Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
L3D3NA

#3476 Re: mod-comment

Post by L3D3NA »

Euridika wrote: 19/03/2020 14:58
L3D3NA wrote: 19/03/2020 00:32 očito se hraniš kvotanjem, pa neću više

haj ba nađi si život, kako ti se da visit ovdje, koji waste of air, žali bože drveća :D
i koji si đon obraz
i snitcher, samo čekaš da prijaviš ako ti se ne sviđa komentar,
I think the problem with people like this is that they are so stupid that they have no idea how stupid they are. You see, if you are very, very stupid, how can you possibly realize that you are very, very stupid? You’d have to be relatively intelligent to realize how stupid you are.

anyway, on ignore, saving my gray cells from stupidity :D
Iako nije bilo prijave komentara, to ne znači da će ovakav govor proći neopaženo. Kako god se ti slagala ili ne slagala s Muncom, moraš je uvažavati kao sagovornika na forumu i ne vrijeđati je (ono hinjski, ništa konkretno, ali tačno aludiraš na uvredu). Ili je zaobiđi ako ti se ne dopada ili je pobijedi argumentima u diskusiji. Neka ti ovo bude upozorenje.
Mislila sam da je najbolje da se povučem iz ovog razgovora, ali zašto da se poklopim kao da sam ja ovdje grozna, hinjava zla osoba kojoj se prijeti banom jer sam, šta točno uradila?
Kvotala John Cleesea, koji je to rekao za Fox News i Hollywood (Cleese’s statements are based on research by David Dunning and Justin Kruger of Cornell University into the so-called Dunning-Kruger effect.), ali eto ne smije se to reći svakome i smatra se nekim (valjda uvredljivim) govorom,
ok neise
Morati :D
znamo da se ne mora ništa, osim umrijeti...
a posebno ulaziti u argumentovanu raspravu na ovim i sličnim temama s osobama koje možeš zatrpavati argumentima, a oni će se i dalje vrtiti u krug.
Stoga, da bi ih pobijedio u takvoj, šupljoj, raspravi , moraš se spustiti na njihov nivo, i ja to uradih (argumentima koje jedino razumiju), a ti me nazva hinjom, i to za istu stvar koju dotična persona radi ovdje većinu vremena (a to je upravo to, upakovano, hinjsko, ništa konkretno i šukanje, zamaskirano nekim očimisevrte ljubimteučelo smajlijima......---***)

I eto ttebe da mene opomeneš za hinjaluk, prijetvornost, dok ista spama i trola sve teme ufinjaka, čak expert i za virus, pa eto je i tamo, zaštićena...

Rrazlog što se javih je što se podiže frka u koji upade i vještica, ni kriva ni dužna zbog mog posta, a usljed kvazi hajke na zaštićenu zonu, pa mi je bilo hinjski da gledam i ne reagiram.
Stavljati glasne na foe nije rješenje, zato i jeste ovakva situacija u svijetu, pametni i dalje popuštaju

aj ostajte mi lijepi i zdravi,
animals

#3477 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by animals »

Najgore je kad svatis forum ozbiljno..
dale cooper

#3478 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by dale cooper »

Guadalajara wrote: 20/03/2020 20:51
dale cooper wrote: 20/03/2020 20:18
Guadalajara wrote: 20/03/2020 18:17 JaH, koliko se moze trachat i naprdjivat...Jel to daletova zena na forumu :mrgreen:
Nisam oženjen. :mrgreen:
ima ba i vanbacnih veza :oops: :lol:
Ima svega. :mrgreen:
Guadalajara

#3479 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Guadalajara »

animals wrote: 20/03/2020 20:54 Najgore je kad svatis forum ozbiljno..
:lol: :thumbup:
dale cooper wrote: 20/03/2020 21:08 Ima svega. :mrgreen:
Saso mange :lol:
Euridika
Globalna šefica

#3480 Re: mod-comment

Post by Euridika »

L3D3NA wrote: 20/03/2020 20:51
Euridika wrote: 19/03/2020 14:58 Iako nije bilo prijave komentara, to ne znači da će ovakav govor proći neopaženo. Kako god se ti slagala ili ne slagala s Muncom, moraš je uvažavati kao sagovornika na forumu i ne vrijeđati je (ono hinjski, ništa konkretno, ali tačno aludiraš na uvredu). Ili je zaobiđi ako ti se ne dopada ili je pobijedi argumentima u diskusiji. Neka ti ovo bude upozorenje.
Mislila sam da je najbolje da se povučem iz ovog razgovora, ali zašto da se poklopim kao da sam ja ovdje grozna, hinjava zla osoba kojoj se prijeti banom jer sam, šta točno uradila?
Kvotala John Cleesea, koji je to rekao za Fox News i Hollywood (Cleese’s statements are based on research by David Dunning and Justin Kruger of Cornell University into the so-called Dunning-Kruger effect.), ali eto ne smije se to reći svakome i smatra se nekim (valjda uvredljivim) govorom,
ok neise
Morati :D
znamo da se ne mora ništa, osim umrijeti...
a posebno ulaziti u argumentovanu raspravu na ovim i sličnim temama s osobama koje možeš zatrpavati argumentima, a oni će se i dalje vrtiti u krug.
Stoga, da bi ih pobijedio u takvoj, šupljoj, raspravi , moraš se spustiti na njihov nivo, i ja to uradih (argumentima koje jedino razumiju), a ti me nazva hinjom, i to za istu stvar koju dotična persona radi ovdje većinu vremena (a to je upravo to, upakovano, hinjsko, ništa konkretno i šukanje, zamaskirano nekim očimisevrte ljubimteučelo smajlijima......---***)

I eto ttebe da mene opomeneš za hinjaluk, prijetvornost, dok ista spama i trola sve teme ufinjaka, čak expert i za virus, pa eto je i tamo, zaštićena...

Rrazlog što se javih je što se podiže frka u koji upade i vještica, ni kriva ni dužna zbog mog posta, a usljed kvazi hajke na zaštićenu zonu, pa mi je bilo hinjski da gledam i ne reagiram.
Stavljati glasne na foe nije rješenje, zato i jeste ovakva situacija u svijetu, pametni i dalje popuštaju

aj ostajte mi lijepi i zdravi,
Zašto, o zašto nisi poslušala svoj prvi unutrašnji glas koji ti je rekao da prestaneš?

Na forumu moraš poštivati pravila, te upozorenja moderatora, a nepridržavanje tih pravila povlači za sobom sankcije. Samom registracijom na forum si pristala na ta pravila, a sad bi se da se buniš? Netje da može.

Nisi ti samo kvotirala John Cleese-a, ti si njegovu opasku upotrijebila da opišeš Muncu, ne pravi se naivna.

I ako te forum već toliko nervira, nađi si zabavu mimo njega.
GOT

#3481 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by GOT »

Pu! Pu! Pu!

Triput za svaki slucaj. :mrgreen:

Et' toliko od mene na ovu temu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3482 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Velkoski »

nisi valjda udata
GOT

#3483 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by GOT »

Jel' ti vidis da sam dosla da se tuspasim.. :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3484 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Velkoski »

ne kontam, valjda sam glup danas :sad: :mrgreen:
GOT

#3485 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by GOT »

I to da si zajebant je u opticaju :mrgreen: :P
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#3486 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Entropio »

Ima li ovdje neko od razvedenih da podijeli neki savjet nama koji smo u sretnom braku? Da se ne pridruzimo vasem klubu?
GOT

#3487 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by GOT »

Lijepo da si u sretnom braku. Rijetkost je to danas.
Volite se. :thumbup:
moonca

#3488 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

40-50 % parova se razidje.... nakon nekog perioda.. :zoka:
MarlboroGold

#3489 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

dale cooper wrote: 20/03/2020 16:36 Ja gotovo da mooncu ne doživljavam kao stvarnog forumaša, odnosno nekoga ko bi sa njenom pričom mogao postojati u stvarnom
životu. Ona je kao karikatura ženskog lika iz neke sapunice. Onaj tip lika koji se svjesno udao za nekoga sa novcem i pozicijom da
bi mogao uživati u privilegijama i drušvenom statusu, ali bez puno ljubavi ili obaveza kao što su djeca. Većina njenih upisa daje
dojam osobe koja nema dodira sa stvarnim životom. Zato uvijek i govorim da je kao umjetna inteligencija koja uči i pokušava da se
predstavi kao žena. Što je prilično creepy pomisao. :D
Image
Romaninka

#3490 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Romaninka »

:-) :-) u januaru sam pisala.Da se prijavim za maj,da pakujem kofere.Toliko se otrova nakupilo.Ne znam kako disem uopste.Nemam plan za buducnost.
Mm je ocajan zbog moje odluke.To ocajanje ima dvije strane.Jedna je...on je ocajan jer zna da cu to uraditi,kao kad su svi bili protiv njega,isla sam na sve ili nista,po cijenu svega...kao sad.Onda je pokusao da neke stavke popravi,to sam mu govorila jos dok se dalo popraviti,tako da to sad nista ne znaci.Prvo sta me nervira je konkretno vezano za to,kao njemu to palo na pamet :roll: Toliko je tesko reci znas ono sto si mi govorila?Ne,vec je to kao njegova ideja.
Zapravo i nije se puno borio.Govorio je da mozemo ziviti skupa.Ja ne mogu.Nit znam kako on moze.
E sad druga medalja ocaja...
Uh,ne mogu ipak da pisem o tome.Blam me je u njegovo ime.Kolko covjek moze nisko pasti!
Da psrafraziram M.S.stanem i gledam da li je to isti covjek,da li je to covjek s kojim sam zivot provela?Ne prepoznajem ga.Muci me,jesam li bila slijepa ili se stvarno pretvorio u cudoviste?
Euphoria

#3491 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euphoria »

Romaninka wrote: 13/05/2020 00:36 :-) :-) u januaru sam pisala.Da se prijavim za maj,da pakujem kofere.Toliko se otrova nakupilo.Ne znam kako disem uopste.Nemam plan za buducnost.
Mm je ocajan zbog moje odluke.To ocajanje ima dvije strane.Jedna je...on je ocajan jer zna da cu to uraditi,kao kad su svi bili protiv njega,isla sam na sve ili nista,po cijenu svega...kao sad.Onda je pokusao da neke stavke popravi,to sam mu govorila jos dok se dalo popraviti,tako da to sad nista ne znaci.Prvo sta me nervira je konkretno vezano za to,kao njemu to palo na pamet :roll: Toliko je tesko reci znas ono sto si mi govorila?Ne,vec je to kao njegova ideja.
Zapravo i nije se puno borio.Govorio je da mozemo ziviti skupa.Ja ne mogu.Nit znam kako on moze.
E sad druga medalja ocaja...
Uh,ne mogu ipak da pisem o tome.Blam me je u njegovo ime.Kolko covjek moze nisko pasti!
Da psrafraziram M.S.stanem i gledam da li je to isti covjek,da li je to covjek s kojim sam zivot provela?Ne prepoznajem ga.Muci me,jesam li bila slijepa ili se stvarno pretvorio u cudoviste?
Svi mi ovdje smo manje-više prošli kroz sve to isto, samo na neke različite načine.
Čestitam ti na odluci, nije to lagana odluka, ali je važna. Ne razmišljaj više, nisi ti kriva, normalno je da se ljudi kroz godine mijenjaju i nekada potpuno počnu mimoilaziti. Nisi bila slijepa, samo si bila možda neiskusna i nisi mogla predvidjeti neke stvari. Zlo koje ne nosiš u sebi ne možeš ni da vidiš.
Vjeruj mi na riječ, ponovo ćeš se roditi kad odeš. Biće sve ok :kiss:
Romaninka

#3492 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Romaninka »

Znas sta me zbunjuje,sto 5 dana u sedmici sam cvrsta a ta dva dana samo rojevi misli sta cu,kako cu,da li sam normalna u nezavidnoj situaciji takve poteze da pravim.
A znam da je kraj i da nema popravke.Nikad vise.
Vidim da me opalilo i po zdravlju.Neku noc zavrsila na hitnoj,vrisnuo mi pritisak,trebam na neka ispitivanja,zaspim pred zoru itd.
A on,evo mogu glavu dati,da bi me sad zelio vidjeti na koljenima,da se davim u blatu on bi me dodatno pogurao...Sve samo jer sam se odvazila njega napustiti.Tolika sujeta,uzas.I ne mogu da ne placem kad na to mislim.
i agree

#3493 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by i agree »

moonca wrote: 24/03/2020 23:40 40-50 % parova se razidje.... nakon nekog perioda.. :zoka:
stoli boze sta ti mislis
Euphoria

#3494 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euphoria »

Romaninka wrote: 13/05/2020 00:48 Znas sta me zbunjuje,sto 5 dana u sedmici sam cvrsta a ta dva dana samo rojevi misli sta cu,kako cu,da li sam normalna u nezavidnoj situaciji takve poteze da pravim.
Vidim da me opalilo i po zdravlju.Neku noc zavrsila na hitnoj,vrisnuo mi pritisak,trebam na neka ispitivanja,zaspim pred zoru itd.
A on,evo mogu glavu dati,da bi me sad zelio vidjeti na koljenima,da se davim u blatu on bi me dodatno pogurao...Sve samo jer sam se odvazila njega napustiti.Tolika sujeta,uzas.I ne mogu da ne placem kad na to mislim.
Razumijem sve...ali se zapitaj moze li gore od toga. I šta je najgore što ti se može desiti kad odeš? Ne znam situaciju, ali vjeruj mi da će ti kasnije sve to biti smiješno i vjerovatno žao što još ranije nisi otišla.
Normalno je da se preispituješ, ali negdje se mora podvući linija. Ja sam nekoliko godina tražila "pravi trenutak". Nikad neće biti. Jer je to samo izgovor.
i agree

#3495 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by i agree »

Romaninka wrote: 13/05/2020 00:48 Znas sta me zbunjuje,sto 5 dana u sedmici sam cvrsta a ta dva dana samo rojevi misli sta cu,kako cu,da li sam normalna u nezavidnoj situaciji takve poteze da pravim.
Koji je razlog razlaza ako nije tajna jelte?Jeste mlađi ili?
Romaninka

#3496 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Romaninka »

Miss Moonlight wrote: 13/05/2020 01:16
Razumijem sve...ali se zapitaj moze li gore od toga. I šta je najgore što ti se može desiti kad odeš? Ne znam situaciju, ali vjeruj mi da će ti kasnije sve to biti smiješno i vjerovatno žao što još ranije nisi otišla.
Normalno je da se preispituješ, ali negdje se mora podvući linija. Ja sam nekoliko godina tražila "pravi trenutak". Nikad neće biti. Jer je to samo izgovor.
To mi je odavno zao.
moonca

#3497 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

i agree wrote: 13/05/2020 01:13
moonca wrote: 24/03/2020 23:40 40-50 % parova se razidje.... nakon nekog perioda.. :zoka:
stoli boze sta ti mislis
..Prevelika ocekivanja, medjusobno nepoznavanje, novac.... ako dodje dijete ubrzo-- radost i veliko breme.... :zoka:
... mislim da je pogresno doci u situaciju -kada razlaz lebdi u zraku, pocnu prebacivanja- sugerisati drugoj strani koje greske pravi.. ultimatumi... bla ,bla... tad je vec gotovo.......

Sta ti mislish ?
Romaninka

#3498 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Romaninka »

i agree wrote: 13/05/2020 01:19
Koji je razlog razlaza ako nije tajna jelte?Jeste mlađi ili?
Jeste donekle tajna.Mozda jednom i o tome budem pisala.Sad je najvise sto se ne pronalazimo,nemamo zajednicka interesovanja,nema price...Nema nista sem niskih udaraca s njegove strane.On je cak juce prebacio sve pare na racun majke,koja nam je zagorcavala zivot,valjda da mu ja sta ne uzmem :(
Kad se smirim i analiziram njegove postupke,jedino ga mogu zaliti.Ali najiskrenije,zao mi ga je.I molim Gospoda da ga izvede na pravi put,da bude dobar bar sebi.
Romaninka

#3499 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Romaninka »

moonca wrote: 13/05/2020 01:35
stoli boze sta ti mislis
..Prevelika ocekivanja, medjusobno nepoznavanje, novac.... ako dodje dijete ubrzo-- radost i veliko breme.... :zoka:
... mislim da je pogresno doci u situaciju -kada razlaz lebdi u zraku, pocnu prebacivanja- sugerisati drugoj strani koje greske pravi.. ultimatumi... bla ,bla... tad je vec gotovo.......

Sta ti mislish ?
Da se ubacim da se kod nas ljudi prilicno mladi uzimaju.Ne treba prije 30.Tad covjek tek prozivi i zna sta hoce i sta nece.A i zreo je da se odupre glupim zapitkivanjima baba i tetki,sta cekas?
i agree

#3500 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by i agree »

moonca wrote: 13/05/2020 01:35
stoli boze sta ti mislis

Sta ti mislish ?
Ja mislim da danas vecina mladih prati te neke zapadnjacke trendove samo sto ovi nasi, mahalasi,ulaze u zajednicu a nemaju pojma sa kim,bitno je ozenit se udat,nebi li ko sta reko,gluho bilo a to sto je klaonica svaki dan veca nego u mesari,ma to niko ne zna,svakako se desava iza 4 zida....
Post Reply