Mislila sam da je najbolje da se povučem iz ovog razgovora, ali zašto da se poklopim kao da sam ja ovdje grozna, hinjava zla osoba kojoj se prijeti banom jer sam, šta točno uradila?Euridika wrote: ↑19/03/2020 14:58Iako nije bilo prijave komentara, to ne znači da će ovakav govor proći neopaženo. Kako god se ti slagala ili ne slagala s Muncom, moraš je uvažavati kao sagovornika na forumu i ne vrijeđati je (ono hinjski, ništa konkretno, ali tačno aludiraš na uvredu). Ili je zaobiđi ako ti se ne dopada ili je pobijedi argumentima u diskusiji. Neka ti ovo bude upozorenje.L3D3NA wrote: ↑19/03/2020 00:32 očito se hraniš kvotanjem, pa neću više
haj ba nađi si život, kako ti se da visit ovdje, koji waste of air, žali bože drveća![]()
i koji si đon obraz
i snitcher, samo čekaš da prijaviš ako ti se ne sviđa komentar,
I think the problem with people like this is that they are so stupid that they have no idea how stupid they are. You see, if you are very, very stupid, how can you possibly realize that you are very, very stupid? You’d have to be relatively intelligent to realize how stupid you are.
anyway, on ignore, saving my gray cells from stupidity![]()
Kvotala John Cleesea, koji je to rekao za Fox News i Hollywood (Cleese’s statements are based on research by David Dunning and Justin Kruger of Cornell University into the so-called Dunning-Kruger effect.), ali eto ne smije se to reći svakome i smatra se nekim (valjda uvredljivim) govorom,
ok neise
Morati
znamo da se ne mora ništa, osim umrijeti...
a posebno ulaziti u argumentovanu raspravu na ovim i sličnim temama s osobama koje možeš zatrpavati argumentima, a oni će se i dalje vrtiti u krug.
Stoga, da bi ih pobijedio u takvoj, šupljoj, raspravi , moraš se spustiti na njihov nivo, i ja to uradih (argumentima koje jedino razumiju), a ti me nazva hinjom, i to za istu stvar koju dotična persona radi ovdje većinu vremena (a to je upravo to, upakovano, hinjsko, ništa konkretno i šukanje, zamaskirano nekim očimisevrte ljubimteučelo smajlijima......---***)
I eto ttebe da mene opomeneš za hinjaluk, prijetvornost, dok ista spama i trola sve teme ufinjaka, čak expert i za virus, pa eto je i tamo, zaštićena...
Rrazlog što se javih je što se podiže frka u koji upade i vještica, ni kriva ni dužna zbog mog posta, a usljed kvazi hajke na zaštićenu zonu, pa mi je bilo hinjski da gledam i ne reagiram.
Stavljati glasne na foe nije rješenje, zato i jeste ovakva situacija u svijetu, pametni i dalje popuštaju
aj ostajte mi lijepi i zdravi,