Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
John Cleese

#3451 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by John Cleese »

Miss Moonlight wrote: 20/03/2020 11:22 Pa ovdje su razvedeni....nema toga kod njih :lol:
Ejs :D

Uzgred, bila je to vise aluzija na forumsko svrstavanje ove teme nego na njen sadrzaj, koji mi, ruku na srce, bas i nije poznat.
Pardon.
Euridika
Globalna šefica

#3452 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

vjesticanametli wrote: 20/03/2020 10:21
Euridika wrote: 20/03/2020 09:26
vjesticanametli wrote: 19/03/2020 15:14 @Euridika a komentare ove druge ne vidis 8) ober hinjaluk
Kako meni Munca neki dan reče - "Tvoji stavovi me zaprepaštavaju", tako i mene vrlo često njeni stavovi zaprepaste. Ali skontala sam iz toga da smo vrlo različite osobe, živjele smo život u skroz drukčijim okolnostima i tako je kako je. Munca je skoro sav svoj odrasli život provela u Americi (cca 30 godina), njihov mentalitet se drastično razlikuje od evropskog, posebno što je ona dolje na Floridi gdje se osjeti utjecaj i Meksika. I treba o tome voditi računa, jer su ovi utjecaji sigurno dobrim dijelom formirali nju kao ličnost danas. Možda je forum njoj veza sa domovinom, sa korijenima, možda se ovako pokušava povezati sa životom koji bi imala da je ostala živjeti ovdje.

Daleko je više nas ovdje koji ćemo se složiti jedni s drugima u većoj mjeri, nego je broj ljudi koji će se složiti s Muncom. Vrlo mali broj ljudi na forumu nju konta, ona je zato ovdje donekle 'ugrožena'. I opet Munca u ovom konkretnom okršaju između Ledene i nje nije direktno vrijeđala, Ledena je ta koja je indirektno Muncu nazvala glupom. Munca šuka, to je istina, ali zadrži se prije nego što neko direktno uvrijedi. A za tu vrstu šukanja je ne možemo kazniti, onda bi morali pola foruma tako kažnjavati. ;-)
Kako god draga moja ali i to sukanje upropastava teme. Nisam ja jedina koja tako misli. Treba nekad povuci rucnu. Ne mislim da nije dovoljno odrasla za to, a moderator moze itekako opomenuti. Vrlo hinjavo povlacenje slijedi nakon komentarisanja i onda opet kako rece ledena ide sve u krug. U kolu je bila sa sobaricom jer nije znala drugacije nego mu podilaziti i prilagodavati se. Vidis, ja ne zelim njoj da se prilagodavam. Uvijek sam bila direktna i uvijek kazem sta mislim. Ja i ona se izbjegavamo, ali covjece nemoguce je izbjeci sve teme. Na kraju krajeva moze forumati i na meksickom forumu i mozda tamo podjebavanja i maliciozni komentari budu shvaceni i prihvaceni :mrgreen:
Meni je svejedno. Mozete je i uokviriti dok je stitite.
Ostaj mi zdravo :kiss:
Ko vam je sobarica sad? Niko ne traži da se prilagođavate, samo se nemojte vrijeđati. Mimo toga, slobodno se sukobljavajte s mišljenjima.
Nije ona ni pod kakvom zaštitom više od bilo kojeg drugog forumaša, samo češće završi pod udarom zbog svog nastupa.

Možda da primijenite njenu taktiku - povucite se i vi nakon nekih prvih bockanja, ne idite predaleko. Moonca zaista komentariše na svim mogućim podforumima i temama, hajde Lj&S i BC su još bezbolni, komentariše ona i Pravo i Zdravlje i dijeli savjete kao da ima fakultetsku diplomu iz svih tih oblasti sa barem 20 godina radnog iskustva. Nekad me baš zainteresira kakva je ona u stvarnosti osoba, čisto psihološki, jer je forumska slika o njoj baš osebujna.
Btw, bila je ona prije Klixa i na drugom forumu (možda i više njih), ali je digla živac moderatorima one too many times, pa su joj poželjeli zbogom. Mislim da je iz te lekcije naučila kad mora prestati s šukanjem prije nego završi u rudniku.

Još jedno - čim primijetite da je Munca ili bilo ko drugi prekršio pravila lijepog ophođenja u komunikaciji, prijavite post. Ne možemo sve upratiti sami, nisu prijave posta džaba tu.
Euridika
Globalna šefica

#3453 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

MarlboroGold wrote: 20/03/2020 13:22 i opa 4 5 6 :izet: :izet: :izet:
Polako đetiću. De ti prvo jedno napravi i odgoji, pa onda idi dalje... :skoljka:
vjesticanametli

#3454 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by vjesticanametli »

Znam ja da je bila i da ne sirimo dalje.....nije maloumna i cita ona sve ovo.....zato je tamo i dobila pedalu 8) nije svrha foruma da prznis na svakoj temi i ostavljas maloumne crtice....vrlo upakovano i podlo komentarise ali opet kazem ako je tamo mogla biti maknuta ovdje moze biti opomenuta ....ipak vi znate ko sta kako 8)

piiiiis sestro i nek se sad razvedeni nastave :lol: nzn ni sta cu ja na ovoj temi
MarlboroGold

#3455 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by MarlboroGold »

Euridika wrote: 20/03/2020 15:39 Još jedno - čim primijetite da je Munca ili bilo ko drugi prekršio pravila lijepog ophođenja u komunikaciji, prijavite post. Ne možemo sve upratiti sami, nisu prijave posta džaba tu.
Ona to sakrije crticama i tačkicama :mrgreen: :razz:
Euphoria

#3456 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euphoria »

Jeste navalili na ženu..... Ona je drugačija, nema forumaša kojem bar jednom nije digla živac :lol: Ali ne vrijedja, pa svi smo različiti, treba poštovati tudje stavove.
Koga nervira ima foe.... Nećemo je svako malo prozivati i linčovati. :thumbup:
Guadalajara

#3457 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Guadalajara »

A jesi ljubomorna vjestice :-) uzas :|
Guadalajara

#3458 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Guadalajara »

Miss Moonlight wrote: 20/03/2020 15:55 Jeste navalili na ženu..... Ona je drugačija, nema forumaša kojem bar jednom nije digla živac :lol: Ali ne vrijedja, pa svi smo različiti, treba poštovati tudje stavove.
Koga nervira ima foe.... Nećemo je svako malo prozivati i linčovati. :thumbup:
Zenska ljubomora :)
animals

#3459 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by animals »

Jest brate..i meni nekad digne zivac..
ali da je toliko losa i nije..
ima neki svoj cudni stil, ali svi smo mi blesavi, jer da nismo, kanili bi se foruma..
Guadalajara

#3460 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Guadalajara »

animals wrote: 20/03/2020 15:59 Jest brate..i meni nekad digne zivac..
ali da je toliko losa i nije..
ima neki svoj cudni stil, ali svi smo mi blesavi, jer da nismo, kanili bi se foruma..
Sto je cvaka i budala...tu su na forumu :mrgreen:
vjesticanametli

#3461 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Guadalajara wrote: 20/03/2020 15:58 A jesi ljubomorna vjestice :-) uzas :|
na sta :lol:
A ti ne glumataj advokata
Guadalajara

#3462 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Guadalajara »

vjesticanametli wrote: 20/03/2020 16:03
Guadalajara wrote: 20/03/2020 15:58 A jesi ljubomorna vjestice :-) uzas :|
na sta :lol:
A ti ne glumataj advokata
Ljepša je od tebe :oops:
vjesticanametli

#3463 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

:thumbup: et super drago mi je
yoyo13

#3464 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by yoyo13 »

Jel se ko razveo u doba corone :lol:
animals

#3465 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by animals »

Nista ruznije kad neko cinka i prijavljuje druge osobe da dobiju ban..
mislim da svi znamo, ko su te osobe,..
pa ako imas nesto protiv nekoga, javis mu se na pp, pa se razracunajte jedan na jedan..
i ajmo dalje..a ne javni linc..ko rulja..
dale cooper

#3466 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by dale cooper »

Ja gotovo da mooncu ne doživljavam kao stvarnog forumaša, odnosno nekoga ko bi sa njenom pričom mogao postojati u stvarnom
životu. Ona je kao karikatura ženskog lika iz neke sapunice. Onaj tip lika koji se svjesno udao za nekoga sa novcem i pozicijom da
bi mogao uživati u privilegijama i drušvenom statusu, ali bez puno ljubavi ili obaveza kao što su djeca. Većina njenih upisa daje
dojam osobe koja nema dodira sa stvarnim životom. Zato uvijek i govorim da je kao umjetna inteligencija koja uči i pokušava da se
predstavi kao žena. Što je prilično creepy pomisao. :D
John Cleese

#3467 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by John Cleese »

dale cooper wrote: 20/03/2020 16:36 Ja gotovo da mooncu ne doživljavam kao stvarnog forumaša, odnosno nekoga ko bi sa njenom pričom mogao postojati u stvarnom
životu. Ona je kao karikatura ženskog lika iz neke sapunice. Onaj tip lika koji se svjesno udao za nekoga sa novcem i pozicijom da
bi mogao uživati u privilegijama i drušvenom statusu, ali bez puno ljubavi ili obaveza kao što su djeca. Većina njenih upisa daje
dojam osobe koja nema dodira sa stvarnim životom. Zato uvijek i govorim da je kao umjetna inteligencija koja uči i pokušava da se
Zasto creepy? :|
Pa oni su odavno medju nama.
Upoznao sam jednog sto je bio (prilicno elegantno) kodiran Pitonom i koristio je Mongo bazu.
dale cooper

#3468 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by dale cooper »

John Cleese wrote: 20/03/2020 16:54
dale cooper wrote: 20/03/2020 16:36 Ja gotovo da mooncu ne doživljavam kao stvarnog forumaša, odnosno nekoga ko bi sa njenom pričom mogao postojati u stvarnom
Zasto creepy? :|
Pa oni su odavno medju nama.
Upoznao sam jednog sto je bio (prilicno elegantno) kodiran Pitonom i koristio je Mongo bazu.
Fascinatno. Ma kontam da se testiraju za ljudsku interakciju, ali zašto bi bilo ko testirao AI na klix pf-u ljubav i seks. :mrgreen:
John Cleese

#3469 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by John Cleese »

dale cooper wrote: 20/03/2020 16:58 Fascinatno. Ma kontam da se testiraju za ljudsku interakciju, ali zašto bi bilo ko testirao AI na klix pf-u ljubav i seks. :mrgreen:
E to je vec misterija :lol:
animals

#3470 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by animals »

Vidi, na to nisam pomislio..
Znaci Alien.. :D
dale cooper

#3471 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by dale cooper »

animals wrote: 20/03/2020 17:53
Vidi, na to nisam pomislio..
Znaci Alien.. :D
Više terminator. :mrgreen:
Guadalajara

#3472 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Guadalajara »

JaH, koliko se moze trachat i naprdjivat...Jel to daletova zena na forumu :mrgreen:
dale cooper

#3473 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by dale cooper »

Guadalajara wrote: 20/03/2020 18:17 JaH, koliko se moze trachat i naprdjivat...Jel to daletova zena na forumu :mrgreen:
Nisam oženjen. :mrgreen:
moonca

#3474 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by moonca »

Kako navodi baronica Shackleton - u Velikoj Britaniji ce samoizolacija bracnih parova, zbog - virusa --- dovesti do porasta zahtjeva za razvod.. :zoka: u Kini je vec zapazen br.
Guadalajara

#3475 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Guadalajara »

dale cooper wrote: 20/03/2020 20:18
Guadalajara wrote: 20/03/2020 18:17 JaH, koliko se moze trachat i naprdjivat...Jel to daletova zena na forumu :mrgreen:
Nisam oženjen. :mrgreen:
ima ba i vanbacnih veza :oops: :lol:
Post Reply