Ejs
Uzgred, bila je to vise aluzija na forumsko svrstavanje ove teme nego na njen sadrzaj, koji mi, ruku na srce, bas i nije poznat.
Pardon.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ejs
Ko vam je sobarica sad? Niko ne traži da se prilagođavate, samo se nemojte vrijeđati. Mimo toga, slobodno se sukobljavajte s mišljenjima.vjesticanametli wrote: ↑20/03/2020 10:21Kako god draga moja ali i to sukanje upropastava teme. Nisam ja jedina koja tako misli. Treba nekad povuci rucnu. Ne mislim da nije dovoljno odrasla za to, a moderator moze itekako opomenuti. Vrlo hinjavo povlacenje slijedi nakon komentarisanja i onda opet kako rece ledena ide sve u krug. U kolu je bila sa sobaricom jer nije znala drugacije nego mu podilaziti i prilagodavati se. Vidis, ja ne zelim njoj da se prilagodavam. Uvijek sam bila direktna i uvijek kazem sta mislim. Ja i ona se izbjegavamo, ali covjece nemoguce je izbjeci sve teme. Na kraju krajeva moze forumati i na meksickom forumu i mozda tamo podjebavanja i maliciozni komentari budu shvaceni i prihvaceniEuridika wrote: ↑20/03/2020 09:26Kako meni Munca neki dan reče - "Tvoji stavovi me zaprepaštavaju", tako i mene vrlo često njeni stavovi zaprepaste. Ali skontala sam iz toga da smo vrlo različite osobe, živjele smo život u skroz drukčijim okolnostima i tako je kako je. Munca je skoro sav svoj odrasli život provela u Americi (cca 30 godina), njihov mentalitet se drastično razlikuje od evropskog, posebno što je ona dolje na Floridi gdje se osjeti utjecaj i Meksika. I treba o tome voditi računa, jer su ovi utjecaji sigurno dobrim dijelom formirali nju kao ličnost danas. Možda je forum njoj veza sa domovinom, sa korijenima, možda se ovako pokušava povezati sa životom koji bi imala da je ostala živjeti ovdje.
Daleko je više nas ovdje koji ćemo se složiti jedni s drugima u većoj mjeri, nego je broj ljudi koji će se složiti s Muncom. Vrlo mali broj ljudi na forumu nju konta, ona je zato ovdje donekle 'ugrožena'. I opet Munca u ovom konkretnom okršaju između Ledene i nje nije direktno vrijeđala, Ledena je ta koja je indirektno Muncu nazvala glupom. Munca šuka, to je istina, ali zadrži se prije nego što neko direktno uvrijedi. A za tu vrstu šukanja je ne možemo kazniti, onda bi morali pola foruma tako kažnjavati.![]()
![]()
Meni je svejedno. Mozete je i uokviriti dok je stitite.
Ostaj mi zdravo![]()
Polako đetiću. De ti prvo jedno napravi i odgoji, pa onda idi dalje...
Zenska ljubomoraMiss Moonlight wrote: ↑20/03/2020 15:55 Jeste navalili na ženu..... Ona je drugačija, nema forumaša kojem bar jednom nije digla živacAli ne vrijedja, pa svi smo različiti, treba poštovati tudje stavove.
Koga nervira ima foe.... Nećemo je svako malo prozivati i linčovati.![]()
Ljepša je od tebe
Zasto creepy?dale cooper wrote: ↑20/03/2020 16:36 Ja gotovo da mooncu ne doživljavam kao stvarnog forumaša, odnosno nekoga ko bi sa njenom pričom mogao postojati u stvarnom
životu. Ona je kao karikatura ženskog lika iz neke sapunice. Onaj tip lika koji se svjesno udao za nekoga sa novcem i pozicijom da
bi mogao uživati u privilegijama i drušvenom statusu, ali bez puno ljubavi ili obaveza kao što su djeca. Većina njenih upisa daje
dojam osobe koja nema dodira sa stvarnim životom. Zato uvijek i govorim da je kao umjetna inteligencija koja uči i pokušava da se
predstavi kao žena. Što je prilično creepy pomisao.![]()
Fascinatno. Ma kontam da se testiraju za ljudsku interakciju, ali zašto bi bilo ko testirao AI na klix pf-u ljubav i seks.John Cleese wrote: ↑20/03/2020 16:54Zasto creepy?dale cooper wrote: ↑20/03/2020 16:36 Ja gotovo da mooncu ne doživljavam kao stvarnog forumaša, odnosno nekoga ko bi sa njenom pričom mogao postojati u stvarnom
životu. Ona je kao karikatura ženskog lika iz neke sapunice. Onaj tip lika koji se svjesno udao za nekoga sa novcem i pozicijom da
bi mogao uživati u privilegijama i drušvenom statusu, ali bez puno ljubavi ili obaveza kao što su djeca. Većina njenih upisa daje
dojam osobe koja nema dodira sa stvarnim životom. Zato uvijek i govorim da je kao umjetna inteligencija koja uči i pokušava da se
Pa oni su odavno medju nama.
Upoznao sam jednog sto je bio (prilicno elegantno) kodiran Pitonom i koristio je Mongo bazu.
E to je vec misterijadale cooper wrote: ↑20/03/2020 16:58 Fascinatno. Ma kontam da se testiraju za ljudsku interakciju, ali zašto bi bilo ko testirao AI na klix pf-u ljubav i seks.![]()
Vidi, na to nisam pomislio..dale cooper wrote: ↑20/03/2020 16:36 Ja gotovo da mooncu ne doživljavam kao stvarnog forumaša, odnosno nekoga ko bi sa njenom pričom mogao postojati u stvarnom
Više terminator.animals wrote: ↑20/03/2020 17:53Vidi, na to nisam pomislio..dale cooper wrote: ↑20/03/2020 16:36 Ja gotovo da mooncu ne doživljavam kao stvarnog forumaša, odnosno nekoga ko bi sa njenom pričom mogao postojati u stvarnom
Znaci Alien..![]()
Nisam oženjen.Guadalajara wrote: ↑20/03/2020 18:17 JaH, koliko se moze trachat i naprdjivat...Jel to daletova zena na forumu![]()
ima ba i vanbacnih vezadale cooper wrote: ↑20/03/2020 20:18Nisam oženjen.Guadalajara wrote: ↑20/03/2020 18:17 JaH, koliko se moze trachat i naprdjivat...Jel to daletova zena na forumu![]()
![]()