Da vidimo koliko nas ima razvedenih

Šta planirate dalje, ostati sami ili rizikovati pa opet pokušati nešto ozbiljnije? Koliko vam je trebalo da poželite, uopšte, ući u neku malo ozbiljniju vezu?
Razvedena skoro godinu, u ranim 30-tim.
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Neš biiiip!zavezata-vreca wrote:nisam razveden ali bih se pokaro sa nekom raspustenicom .. ja malo sa strane, a i njojzi dobro bez obaveze a pokarala se. javite se u pp.
ps. plaćam igraonicu za djecu
A taman sam se mislila javiti, ali me ti spriječi sa ovim...superiska wrote:Neš biiiip!zavezata-vreca wrote:nisam razveden ali bih se pokaro sa nekom raspustenicom .. ja malo sa strane, a i njojzi dobro bez obaveze a pokarala se. javite se u pp.
ps. plaćam igraonicu za djecu![]()
Uozbiljite se, svi oženjeni/udate ili još nerazvedeni - nije tema za vas
Aman ko da smo umrliEuridika wrote:A taman sam se mislila javiti, ali me ti spriječi sa ovim...superiska wrote:Neš biiiip!zavezata-vreca wrote:nisam razveden ali bih se pokaro sa nekom raspustenicom .. ja malo sa strane, a i njojzi dobro bez obaveze a pokarala se. javite se u pp.
Uozbiljite se, svi oženjeni/udate ili još nerazvedeni - nije tema za vas![]()
Svi smo potencijalni razvedeni.
A nezenjesuperiska wrote:Neš biiiip!zavezata-vreca wrote:nisam razveden ali bih se pokaro sa nekom raspustenicom .. ja malo sa strane, a i njojzi dobro bez obaveze a pokarala se. javite se u pp.
Pa obzirom da nismo navedeni, mislim da se možemo upisatSamprotivsviju wrote:A nezenjesuperiska wrote:Neš biiiip!zavezata-vreca wrote:nisam razveden ali bih se pokaro sa nekom raspustenicom .. ja malo sa strane, a i njojzi dobro bez obaveze a pokarala se. javite se u pp.
Mene interesuje razlog razvodaTomahawk11 wrote:Vi bi da tješite
Ti bi da slušašSamprotivsviju wrote:Mene interesuje razlog razvodaTomahawk11 wrote:Vi bi da tješite
Evo ozbiljan odgovor, iako nisam razvedena (jošsuperiska wrote:Pozdrav raja.
Da vidimo koliko nas ima razvedenihStatistika pokazuje nevjerovatne brojeve razvoda
![]()
Šta planirate dalje, ostati sami ili rizikovati pa opet pokušati nešto ozbiljnije? Koliko vam je trebalo da poželite, uopšte, ući u neku malo ozbiljniju vezu?
Razvedena skoro godinu, u ranim 30-tim.
Očito da ti što proživljavaju drugu mladost su u tom braku bili kao u zatvoru, pa su razvod doživjeli kao skidanje okova da jurnu u život.superiska wrote:Hvala Euridika, ti si jedina shvatila ozbiljno ovu temu.
Tako, nekako, i ja razmišljam. U početku prija samoća i potrebna je da bi se posložile neke stvari. Generalno, treba se riješiti grča "da su svi isti kao bivši/bivša"![]()
Ono što u svom okruženju primjetim je da raja, nakon razvoda, živi drugu mladost što je za moj ukus neprivlacno. Ne kažem da se treba zatvoriti, nipošto, ali ne treba ni pretjerivati.