A kojim povodom mene petljaš sa zločincima ustašama? Što se mene tiče svaki koji je radio zločin nek gori u paklu, misa nije za ustaše nego za duše pobijenih ljudi na križnom putu, među njima je bilo zločinaca koje je stigla zaslužena kazna (u to vrijeme je ubojstvo bila zaslužna kazna) ali također i veliki broj ljudi, žena, djece koji nisu zaslužili jame i iživljavanje koje su doživjeli, Po tome su ustaše vjerojatno i fratri sa Širokog Brijega koje su ubacili u podzemno sklonište i žive zapalili....naravno ako gledaš samo sa strane onih koji su u to vrijeme pisali povijest...Dendrlix wrote: ↑10/05/2020 10:54Bogoslužje ustašama u mom gradu ja doživljavam kao uvredu. Možda niko nije imao namjeru da me uvredi ali sam uvrjeđen, i to puno.Kolinda wrote: ↑10/05/2020 10:29 Kome god je neko bogoslužje provokacija nek se malo zapita o svojim stajalištima.
Ja sam pogledao emisiju i ni u jednom trenutku nisam primijetio to da se crvenio, čak što više mogao se samo čuditi stavovima i komentarima gos.Fincija a komentare političara odbaciti s gnušanjem.
Razmislio, i utvrdio da su moja stajališta oko toga ok. I tako misli 95% ljudi iz moje okoline. Da nije tako, otišao bih iz Bosne prije 10 godina. Pravoslavnim crkvama nije prozor razbijen u periodu 92.-95. Moj drug Ognjen je bio borac Armije BiH. Ponosam sam što je tako. Da nema tih i takvih ljudi, otišao bih iz BiH prije 25 godina.
I ja sam gledao emisiju. Haj mi života ti reci jesi li se čudio činjenici da su ustaše ubile stotine građana ovog grada a da su sudili svima. I stavu koji proizilazi iz te činjenice.
Edit: toliko od mene na ovu temu odoh van teme, upis se odnosio o zabrani okupljanja koje najavljuje NS....