A šta kao nisu vas poklopili kad je došlo 5 do 12 jel?! Kao manje vas poklopili jel? Te dječje što smo došli, što smo napustili i što nam je bio plan ostavi za nekog drugog. Šta je? Jel mi to prigovaraš što smo došli da pomognemo narodu dok je Alija još drkao po predsjedništvu?! Pa onda kažeš nisi dijete. Možda nisi ali takav se doimaš jebiga. Dok su četnici harali po BiH, ovaj je izjavljivao da to nije njegov rat i neka ga vode oni koji žele da ga vode. U tim vremenima, jako teškim za BiH, javna poruka s razine Predsjednika Predsjedništva SR BiH imala je višestruko negativne učinke. S jedne strane ta poruka je bila poticajna za agresora a s druge strane građanima BiH je jasno rečeno da ih institucije države BiH ne namjeravaju branit i da su prepušteni sami sebi.Maraschino wrote: ↑30/04/2020 11:33A trebao se *urcit bez pokrica, prije vremena bi nas jos zesce poklopili.
Ako ste se borili sto ste je ladno napustili? Sto vas nije pomogao onaj ko vas poslao? Sta vam je bio plan kada ste krenuli u Posavinu?
To sto ste vi uradili u Posavini samo preslikaj na cijelu BiH, tako bi svi zavrsili.
@tetejac , nisam dijete da mi neko formira misljenje nego sam onaj koji je sve to prozivio a ovu temu vise citam nego komentarisem jer na njoj pisu vise oni koji su nesto culi.
Da, moja jedinica je bila iznad S.Mosta '95.god.
Ti što i sa ovim velikim vremenskim odmakom to ne vidiš, to je tvoj problem. Moraš bit’ baš onako plitak, da ne kažem nešto drugo.