Fil je kiselkast, moglo je ici više šećera, pa sam posula šećerom u prahu, inače je bas ukusna

Moderator: anex

Lijepo izgleda...Miss Moonlight wrote: ↑23/04/2020 20:58 Hvala @Sarah24 za recept
Fil je kiselkast, moglo je ici više šećera, pa sam posula šećerom u prahu, inače je bas ukusna
![]()
odlicna za posipanje seceromou wow, top!! prelijepo izgleda..Miss Moonlight wrote: ↑23/04/2020 20:58 Hvala @Sarah24 za recept
![]()

Dobro je...exliberal-ex wrote: ↑23/04/2020 22:30 Dok sam ja zavrsio telefonski ragovor iscuri sos...nema veze dobro je ispao gulas
![]()

Meni one tvoje lignje s graškom ostaše urezane u sjećanje, više nikad mi lignje neće imati taj šmek dok ih jedem, uvijek ću osjetiti grašak, i obrnuto, užas
Novi si kolacic, navicices seVela666 wrote: ↑24/04/2020 02:02
Meni one tvoje lignje s graškom ostaše urezane u sjećanje, više nikad mi lignje neće imati taj šmek dok ih jedem, uvijek ću osjetiti grašak, i obrnuto, užas![]()
ono sve je super, hvala ali ne hvala![]()
nije ni kritika ni pohvala, samo moj doživljaj te kombinacije, ne zamjeri
jesi neki, ovo ti meni namjerno, krepah od gladiGandalfSivi wrote: ↑24/04/2020 02:43Pa hajde da ponovimo kako lignje trebaju izgledati...
Sa gradela:
Ili filovane u rerni:
Je li bolje?![]()
bolje boljeGandalfSivi wrote: ↑24/04/2020 02:43Pa hajde da ponovimo kako lignje trebaju izgledati...
Sa gradela:
Ili filovane u rerni:
Je li bolje?![]()
Volim ih jesti ali nikada nisam probao sam praviti.GandalfSivi wrote: ↑24/04/2020 02:43
Pa hajde da ponovimo kako lignje trebaju izgledati...
Sa gradela:
Ovo su bile stare slike za novog kolacica, a vatra je osrednja i pojma nemam koliko ih drzim na vatri. Jebiga rostilj je, sve po osjecaju...Maraschino wrote: ↑24/04/2020 10:59Volim ih jesti ali nikada nisam probao sam praviti.GandalfSivi wrote: ↑24/04/2020 02:43
Pa hajde da ponovimo kako lignje trebaju izgledati...
Sa gradela:
Koliko ih przis na rostilju(gradela), jaka ili slabija vatra?![]()
Meni izgledaju kao sa ulcinjske Velike plaže, nakon što su na njoj provele cijeli dan, a zaboravile "Coppertone"