pustopoljina wrote: ↑11/04/2020 12:21
van Basten wrote: ↑11/04/2020 11:57
Da se ne lazemo... Aleksandra nije postala licnost dana jer je rekla da joj treba poseban odvod za otpad pri obdukciji nego zato sto se drznula da upita kakve reference ima profesor likovnog da oduzima licence doktorima.
Meni je ovo ok sto je rekla. Ona je godine i godine znoja i znanja ulozila...ne moze se on sa doktorom porediti.Kao i kad je pitala koliko sudija slucajeva uradi.
A ovo sa posebnom opremom, tu fakat pravi vecu nauku nego sto jest.
A kako ti znaš da pravi veću nauku nego što jest? Stvarno me interesuje jer nisam te struke a ovako jaku i izričitu izjavu po meni može dat samo neko ko je ili patolog, patolog sa iskustvom rada u nekoj međunarodnoj istituciji koja se bavi prevencijom i suzbijanjem zaraznih bolesti...možda doktor?
Gospođa ima iza sebe diplomu, struku, staž i iskustvo - spreman sam se opkladiti da to nemamo ni ti ni ja. Ili možda mislis da je youtube video ili dva dovoljno, malo google ili je to mišljenje po principu "hajmo probat jebeš ga" pa kad taj opad od bolesti o kojoj ne znamo ništa ni mi ni cijeli svijet završi tamo gdje ne treba i možda napravi veću štetu nego što bi inače. Interfon iz penija, cerade na metar iz obija, diktafon sa pika i reži - to je to jelde? Za to vrijeme pola Buća potoka i Rajlovca ulje u autu mijenja ispred kuće sa lavorom i uredno ga prosipaju u kanalizaciju, to nam je nivo.
NHF ali radi ovakvog razmišljanja ljudi koji misle da sve mogu čisto jer ne razmišljaju o posljedicama smo tu gdje smo.
P.S.
A o Senadu i CD denvniku.....šta reći o novinaru koji se može sažeti u par riječi, "imena, zavjera, mi od 33 godine, sexanje, sexanje, sexanje, hiv, sexanje". Iskreno me čudi da nije gospođu patologa prilikom priče o autopsijama pitao kakva su joj su joj iskustva sa nekrofilijom.