FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
luckylaka

#11351 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

video wrote: 07/04/2020 21:27 Vazda je on bio supak :wink:, prodaje muda pod bubrege umotano u celofanu. Fol briga za drzavu, borba za pravdu protiv nepravde, folovi-golovi - malo sutra! On samo gleda sebe i svu guxicu.
Klasicni rekeras!
I pekaru duzan za kilfe a naucio zivjeti na visokoj noGi

Mada me @laka dijasporac iznenadio, jedan od rijetkih koji ga je branio a sad kad vidis njegove kometare onda shvatih u koji je glib face upao
Nesto dok sam gledao sada sve manje primjetio sam da on dobrano jase po politicaraima iz federacije)Zeljk,Bake,Zlaja,Novalic,Fahro....)naravno i treba da ih guzi ali dodju neki iz sumske i on sa njima ko na sijelu...moze li kafica,sokic p.m.Ako hoces da budes faca jebi sve od reda udaraj u kost a ne pitanja imas li curu,koji ti je telefon,koji broj cipela..Milion pitanja da politicare ubijes na onoj stolici al kakvi
karanana

#11352 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

ma sto je najgore, on se uvlaci u dupe ovim nekim republikosrpskasima, misleci valjda su su to lica nekog razuma, lica koja bi mogla na neki nacin prihvatiti bih vise od dodika. onda ih dovede i onda mu ga fino shukne taj isti republikosrpskas bio to stanivukovic, onaj doktor iz zvornika, onaj trebinjac, sarovic.....i onda kad skonta kako republikosrpskas uvlaci svoju republika srpska agendu, on ulijece i mijenja temu. a naravno i van programa u drugim situacijma smo vidjeli ponasanja osoba koje je dovodio.
TheMule

#11353 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TheMule »

luckylaka wrote: 07/04/2020 19:50
TheMule wrote: 07/04/2020 03:41
luckylaka wrote: 06/04/2020 01:54

Sta je to on razotkrio a da se na zna u javnosti...neku novu aferu baketa,novalica,fahre,dodika,vlade,parlamenta...Prosipa iz supljeg u prazno
cudi me da ga ti ne volis lucky
Ma mozda se sjecas da sam ovdje ratovao sa ljudima hvaleci Senada na sav glas al tip je presao sve granice normalnog ponasanja u svom studiu.Svaka njemu cast sto on dovodi tolike goste ali ti gosti poed njega izgledaju ko piuni.Meni je ohladio nakon dovodjenja ratnog zlocinca f.abdica koji je samo vrsio svoju promociju i supacki intervjua sa dodikom.
On je uvijek bio neformalan, zato su ga i istjerali sa TVBIH nekad davno (98. mozda?), samo sada je bas los, pokusava da unosi neku vrstu poezije i creativnosti u intervjue. A i meni je bas zasmetala ta njegova slabost protiv rs politicara, a sad forsira i Vucica
luckylaka

#11354 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

karanana wrote: 07/04/2020 22:38 ma sto je najgore, on se uvlaci u dupe ovim nekim republikosrpskasima, misleci valjda su su to lica nekog razuma, lica koja bi mogla na neki nacin prihvatiti bih vise od dodika. onda ih dovede i onda mu ga fino shukne taj isti republikosrpskas bio to stanivukovic, onaj doktor iz zvornika, onaj trebinjac, sarovic.....i onda kad skonta kako republikosrpskas uvlaci svoju republika srpska agendu, on ulijece i mijenja temu. a naravno i van programa u drugim situacijma smo vidjeli ponasanja osoba koje je dovodio.
Ono kad proglasi za licnost godine cetnikusu 1/1 nikolinu balaban a koja je pri tom u Bihacupostavljala pacijentima pogresnu dijagnozu a nekima cak i organi odstranjivani.Debil se vadio kako su gledaoci glasali za nju sto je cista laz jer 90 % gledalaca nije ni culo za nju dok je on nije poceo reklamirati na facetv
sumirprimus

#11355 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

prekida ljude, ima upadice, supak, namazan, prdan, sve stoji.
al i dalje jedini u drzavi dovodi sve moguce goste :thumbup:
Tempo
ZeModerator

#11356 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tempo »

sumirprimus wrote: 08/04/2020 09:18 prekida ljude, ima upadice, supak, namazan, prdan, sve stoji.
al i dalje jedini u drzavi dovodi sve moguce goste :thumbup:
ne dovodi on nikoga. on je rezimski novinar i radi po narudzbi, ponekad i on nekog naruci preko svojih rezimlija. missim novinar... izdajnicka karina.
sumirprimus

#11357 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

ok po narudzbi, zamis sanke i intervuja sa senadom u odnosu na ono od neku noc?
za onakva ega, moras imat i ego preko puta..
cinjenica je fakat, a fakat je da kod njeg gostuju skoro svi vidjeniji, osim ovih par sdaovaca sto nece.tipa bakir elenanovalic i slicni.
sumirprimus

#11358 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

Bravo Silajdzici alal vam vera.
Najbogatiji ljudi koje sam vidio u bosni ovih dana :thumbup:
ranger

#11359 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ranger »

sumirprimus wrote: 10/04/2020 20:52 Bravo Silajdzici alal vam vera.
sto ih senci odjeba hahaha cim rekose da treba bankama dat da odlucuju o zahtjevima za reprogram kredita :-)
i reziju iznenadi, a mislim da su se i Silajdzici zgledali hahaha
Haris.ba

#11360 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Haris.ba »

Ne znam da je iko prije u avazu postao ličnost dana. A samo zato što je rekla da neće Fahrinjo uzimati liječničke licence...

https://avaz.ba/vijesti/bih/562006/patoloska-bjezanija
LIČNOST DANA Aleksandra Đuran

Patološka bježanija
Neviđeno neetičko ponašanje doktorice koja je u jeku pandemije odlučila da uplaši ljekare i medicinsko osoblje od liječenja već stigmatiziranih bolesnika od koronavirusa

A. Ču. / Avaz.ba
prije 29 minuta > prije 3 minuta
Baš me zanima šta će za doktoricu Dizdarević napisati. Mada ona nije Fahru direktno spominjala. Samo šeficu.

P.S.
Naumpade mi priča kada je Nju Jork Tajms napisao nekada kasnih 90ih.

Evo je https://www.nytimes.com/1999/08/17/worl ... llion.html

Ja samo citiram. Molim da neko ne pomisli da je ovo nešto moje. :mrgreen:
Officials of the Office of the High Representative and Western diplomats say one of the wealthiest and most powerful men in Bosnia is Bakir Izetbegovic, the son of President Izetbegovic. He controls The City Development Institute, in charge of determining the occupancy rights of 80,000 publicly owned apartments in Sarajevo. The apartments, many of which belonged to Serbs or Croats before the war, have been given to members of the governing Muslim-led Social Democratic Party. Others who want occupancy rights must pay Mr. Izetbegovic $2,000, said several Bosnians who have paid the fee.

Mr. Izetbegovic owns 15 percent of Bosnia Air, the state airline, and takes a cut of the extortion money paid out by local shopkeepers to Sarajevo gangsters, the diplomats said. Mr. Izetbegovic has consistently denied any involvement in such activities.

When foreign aid agencies or even the Office of the High Representative try to turn to Bosnian courts for redress, they run up against an overwhelmed and corrupt system.
Ovaj prilog o doktoru Pašagiću u Nju Jork Tajmsu poslije toliko godina me podsjetio na ovaj tekst. Tih 90ih su se spominjale i tužbe za klevetu. Naravno, od toga nije bilo ništa. Ono što me užasava da sada mislim da se naučila škola. Jednostavno se neće ni obazirati.
_Reds_

#11361 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _Reds_ »

Mislim da je Avaz bar u jednom upravu, odnosno u onome kada kaze ako drugi ljekari mogu lijeciti zive zarazene, mogu i ovi svoj posao raditi.
karanana

#11362 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

u pravu je fahrinjo za te kukavice.
a kad treba stoja-dvije u koverti za pregled od 5 minuta i bez ikakvog truda, onda su tu.
selma 83

#11363 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by selma 83 »

ranger wrote: 10/04/2020 21:17
sumirprimus wrote: 10/04/2020 20:52 Bravo Silajdzici alal vam vera.
sto ih senci odjeba hahaha cim rekose da treba bankama dat da odlucuju o zahtjevima za reprogram kredita :-)
i reziju iznenadi, a mislim da su se i Silajdzici zgledali hahaha
jest jest, baš ih je presjeko :) stali su...odjednom The end, nešto mu se nisun u datom momentu Više dopadali...baš buuum. :lol:
karanana

#11364 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

pa sta je ocekivo od bankara

nije mi se bas svidilo ni ono gdje onaj nedim sladic, amater metereolog, zove zdravstvene institucije i lazno govori da ima simptome covida19. znamo sta je bila poenta, ali meni se ucinilo da su vecina onih koji su odgovorili na telefon bili veoma profesionalni, a on dzaba fejkuje i zauzima hitnu liniju lazirajuci simptome.
high_volume

#11365 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by high_volume »

_Reds_ wrote: 10/04/2020 23:59 Mislim da je Avaz bar u jednom upravu, odnosno u onome kada kaze ako drugi ljekari mogu lijeciti zive zarazene, mogu i ovi svoj posao raditi.
Mislim da žena patolog nije rekla da neće, nego da nema nužno potrebnu opremu, ne smije. Neće bez opreme
karanana

#11366 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

pa nije kuga. maska, stit za lice, mantil, rukavice i rezi. to imas i to koristis i kad rezes bilo koga drugog.
treba joj ovo treba joj ono. treba joj kamera, treba joj mikrofon. treba joj poseban odvod za kanalizaciju. sto? ja imam covid, sjedim u kuci kenjam i pisam u istu kanalizaciju ko i svi drugi. treba joj vakum, trebaju joj druge testere. sto? da ne prenese covid na druge mrtvace koje reze?
kenja i ona.
Banksy

#11367 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

Silajdžići, antivakseri? U vremenu corone, pravi gosti.

https://www.onajkojikuca.com/brza-misao-7/

Semke, Silajdžići, još Miroljub.

edit, Kad je na početku upitao Markotić je li corona lab zavjera, okrenula sam kanal. Dosta.
pustopoljina

#11368 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pustopoljina »

karanana wrote: 11/04/2020 01:03 pa nije kuga. maska, stit za lice, mantil, rukavice i rezi. to imas i to koristis i kad rezes bilo koga drugog.
treba joj ovo treba joj ono. treba joj kamera, treba joj mikrofon. treba joj poseban odvod za kanalizaciju. sto? ja imam covid, sjedim u kuci kenjam i pisam u istu kanalizaciju ko i svi drugi. treba joj vakum, trebaju joj druge testere. sto? da ne prenese covid na druge mrtvace koje reze?
kenja i ona.
Skinuti sa kanalizacije se moze. Mobilni Kontejneri, septicka, unistavanje biomaterijala. Paljenje? Dezinfekcija? Ima nacina.
Ozvucenje? Treba ti par tehnicara za instalaciju i patolog koji ce pred ulazak pritisnuti dugme i otpoceti snimanje. Izaci i zaustaviti snimanje. Ne treba nikakav zapisnicar. Audio file poslati da se otipka nalaz. Vratiti pdf. Gotovo. Njoj je bilo vise do toga objasniti da su i oni ljudi i da ih se ne treba lincovati. Jedino, ne mogu svi kuci sjediti, neko mora i raditi....a oko 60 godina..ne moze se samo reci-sjedi kuci...sjedio bi svako da moze.
Asistent treba...prostor sa podpritiskom treba..
par instrumenata dokupiti. To se moze.
Dvije gosce prije patologa su stvarno, ali stvarno na svom mjestu i vidis na njima da stoje iza svog obrazovanja i da imaju ono dostojanstvo sa podlogom.
I to kad gledas, sjetis se da se nas doktor nikad nigdje u svijetu nije osramotio.
Ono sto nije ok je organizacija, mada i ove osobe koje su se javile u dva doma zdravlja su sasvim ok.
Potrebna je organizacija da svako zna sta je njegov posao i da pacijent ima crvenu liniju kojim najbrze dolazi do tretmana, kakvog god.
Ovo sa kartonima u digitalno doba je...ovo se mora digitalizirati i kad nekog hitna pokupi ili zavrsi na hitnoj na stolu...uputnica treba biti najmanji problem. Nije samo problem uputnica, nego i gdje god pacijent da zavrsi svaki nalaz i terapija trebaju putovati u drugom smjeru-u karton. I trebalo bi biti dovoljno da neko sa klinike pita-kome se salju nalazi? Kazes kucnog doktora... I pdf zavrsi u kartonu. To se sve mimo pacijenta odvija.

Jedan od boljih dnevnika.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#11369 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Banksy wrote: 11/04/2020 08:53 Silajdžići, antivakseri? U vremenu corone, pravi gosti.

edit, Kad je na početku upitao Markotić je li corona lab zavjera, okrenula sam kanal. Dosta.
Kud je ne upita za vakcinaciju u kontekstu korone :-) buduci da je kao osoba bez medicinskih referenci o tome pricala.
Banksy

#11370 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

_BataZiv_0809 wrote: 11/04/2020 09:32
Banksy wrote: 11/04/2020 08:53 Silajdžići, antivakseri? U vremenu corone, pravi gosti.

Kud je ne upita za vakcinaciju u kontekstu korone :-) buduci da je kao osoba bez medicinskih referenci o tome pricala.
O antibioticima da ne govorimo.

Slijedi Miroljub, nema ko drugi.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#11371 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Nego dobar je bio Senci sinoc ili da okrenem pilu naopako, dobri su mu gosti bili i nije mogao cirkuzirati. Mislim da je i sam onako provincijalno lukav skontao da bi bilo seljacki da Markoticku ili Zehru podjebava, ali i one su ga strplale u dzep. Bilo ga je sa Zehrom uhvatilo ludilo kao je li ovo biolosko oruzje, a ona ga majcinski onako pogleda i rece "hehe dobri ste" i nastavi svoje.
video

#11372 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by video »

I opet onaj glupi fol - imena (onda udari dlanom od dlan), hocu imena!!!

Ufurao se da je Kriger
pustopoljina

#11373 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pustopoljina »

_BataZiv_0809 wrote: 11/04/2020 10:30 Nego dobar je bio Senci sinoc ili da okrenem pilu naopako, dobri su mu gosti bili i nije mogao cirkuzirati. Mislim da je i sam onako provincijalno lukav skontao da bi bilo seljacki da Markoticku ili Zehru podjebava, ali i one su ga strplale u dzep. Bilo ga je sa Zehrom uhvatilo ludilo kao je li ovo biolosko oruzje, a ona ga majcinski onako pogleda i rece "hehe dobri ste" i nastavi svoje.
Zene strasne.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#11374 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Sa Aleksandrom ga je ipak uhvatilo ludilo
van Basten

#11375 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by van Basten »

Da se ne lazemo... Aleksandra nije postala licnost dana jer je rekla da joj treba poseban odvod za otpad pri obdukciji nego zato sto se drznula da upita kakve reference ima profesor likovnog da oduzima licence doktorima.
Locked