Evo nesto i od mene
Moderator: anex

Pa jeste, u ovim današnjim vremenima, ovo je jedino baš "organsko" što se može naći. A naučen sam od malena da koristim i jedem
Praviš li kulen od srnetine?
Generalno, pravim sve i od svih vrsta divljači, i kuham i sušim, kobasice, kulen, sudžuk itd
Ne, ne bavim se time komercijalno, ono za sebe i da poklonim prijateljima.
muLJtitaskingexliberal-ex wrote: ↑04/04/2020 15:01 Citam kazu ljudi rade od kuce pa mogu sad da kuhaju.
Ja kako mi je gospoja otisla kod matere u samoziolaciju jedva stignem da isprzim dvoje jaja....jucer jedva przenice napravih..em sto zagorise em sto se opekoh...danas cu nesto normalno al mi nije jasno kako to uspjevate?
Ili sam ja hajvan......
Ne rade koliko ti- ocigledno--exliberal-ex wrote: ↑04/04/2020 15:01 Citam kazu ljudi rade od kuce pa mogu sad da kuhaju.
Ja kako mi je gospoja otisla kod matere u samoziolaciju jedva stignem da isprzim dvoje jaja....jucer jedva przenice napravih..em sto zagorise em sto se opekoh...danas cu nesto normalno al mi nije jasno kako to uspjevate?
Ili sam ja hajvan......
exliberal-ex wrote: ↑04/04/2020 15:01 Citam kazu ljudi rade od kuce pa mogu sad da kuhaju.
Ili sam ja hajvan......
Tvoj posao ok- koliko nas ima s takvim zahtjevnim poslom..exliberal-ex wrote: ↑04/04/2020 15:29Ma sad je sve conference call ili zoom meeting....nemozes multitasking...sjeckam luk.i objasnjavam zasto (ne)treba otpustat neke ljude...![]()