IRAN

mealim_fi_tarik

#28801 Re: IRAN

Post by mealim_fi_tarik »

jeza u ledja wrote: 23/01/2020 23:24
mealim_fi_tarik wrote: 23/01/2020 22:39 Ok, koliko si ih prijavio tim vlastima? Koliko si ih bar čvokom iza ušiju opucao, koliko bar namršteno pogledao i bar u lice im pljunuo? Ili samo mlatiš testisima i po forumu pišeš u pasivu kako im treba uradit ovo ili ono? Koliko? Hajdmo brojke..
Jel se racunaju bradice podvijenih tola koji su nam srali u ratu dok ih nismo ugazili? Jesi li ti tada imao dovoljno godina da ti naraste brada?

Nema ovdje oko mene Isilovaca, mi ih gadjamo pritiskom na gumbic. :wink:
mealim_fi_tarik wrote: 23/01/2020 22:39 Ok, koliko si ih prijavio tim vlastima?
Samo nastavi pisat.
To neka prijetnja? :lol: i koga to ti gađaš gumbićima? Kojim gumbićima? Enterom na tastaturi? Rekoh brojke. Koliko si ih bar pljunuo u lice?
Dakle, kao sto sam i mislio. ipak samo forumsko landaranje testisima. Nastavi, dobro ti ide.
tetejac

#28802 Re: IRAN

Post by tetejac »

mealim_fi_tarik wrote: 23/01/2020 23:28 @tetejac

Simpatizere ISIL-a permanentno banirati kao što se baniraju simpatizeri nacista i fašista. Očistiti forum za zdravu i normalnu diskusiju :thumbup:

Cinjenica je da samo jedna avio-bomba ubije civila u nekom sirijskom ili irackom gradu/selu vise nego isil u tri mjeseca i cinjenica je da je isil od svih zaracenih frakcija u Siriji i Iraku ubio daleko najmanje civila.
Činjenica je da su tebi ISIL-ovi zločini pod navodnicima a to je za dijagnozu da nisi dobar s glavom. Zaobiđi me u raspravama jer ideš na ignore a da se mene pita ban k’o kuća za sve poput tebe.
mealim_fi_tarik

#28803 Re: IRAN

tetejac wrote: 23/01/2020 23:34

Simpatizere ISIL-a permanentno banirati kao što se baniraju simpatizeri nacista i fašista. Očistiti forum za zdravu i normalnu diskusiju :thumbup:

Cinjenica je da samo jedna avio-bomba ubije civila u nekom sirijskom ili irackom gradu/selu vise nego isil u tri mjeseca i cinjenica je da je isil od svih zaracenih frakcija u Siriji i Iraku ubio daleko najmanje civila.
Činjenica je da su tebi ISIL-ovi zločini pod navodnicima a to je za dijagnozu da nisi dobar s glavom. Zaobiđi me u raspravama jer ideš na ignore a da se mene pita ban k’o kuća za sve poput tebe.
Da te zaobiđem? :lol:
Pa ti si se meni najah'o na post a ne ja tebi.
I vjerujem da bi ti mene najradije, da mozes, isporucio na Gvantanamo, samo zato jer sam napisao da je isil pocinio manje zlocina i uzrok manjem broju civilnih zrtava od Rusa, manje od Asada, manje od USA i manje od Irana koji je također duboko umiješan u ratove u Siriji i Iraku.
zrakomlat

#28804 Re: IRAN

Post by zrakomlat »

tetejac wrote: 23/01/2020 23:20
mealim_fi_tarik wrote: 23/01/2020 22:19
jeza u ledja wrote: 23/01/2020 22:09

Naravno da su se obrusili kad su najvece zlo koje covjek moze zamisliti. Pobit ih sve do jednog, a njihove apologete prijavit vlastima. :wink:
Svim svojim "zlom" koje su pocinili nisu počinili niti 1% zločina koje su počinili zločinci i masovne ubice sa Zapada i sa Bliskog Istoka. Jedan prelet ruskih, americkih, iračkih aviona bagdadskog režima ili pak prelet iranskih aviona pobije civila koliko Isil za tri mjeseca.
Da, trebalo bi.
MorningStar

#28805 Re: IRAN

Post by MorningStar »

mealim_fi_tarik wrote: 23/01/2020 23:40
tetejac wrote: 23/01/2020 23:34

Da te zaobiđem? :lol:
Pa ti si se meni najah'o na post a ne ja tebi.
I vjerujem da bi ti mene najradije, da mozes, isporucio na Gvantanamo, samo zato jer sam napisao da je isil pocinio manje zlocina i uzrok manjem broju civilnih zrtava od Rusa, manje od Asada, manje od USA i manje od Irana koji je također duboko umiješan u ratove u Siriji i Iraku.
ISIL apologeta , sad kad su dobili po nosu i sluze za podjubrivanje usijeva klasicna prica ovi gori oni gori a do su klali palil tad si likovo ili sution-‘kao sto bi opet.
mealim_fi_tarik

#28806 Re: IRAN

ISIL apologeta , sad kad su dobili po nosu i sluze za podjubrivanje usijeva klasicna prica ovi gori oni gori a do su klali palil tad si likovo ili sution-‘kao sto bi opet.
Očigledno je da forum oskuduje iole ozbiljnim diskutantima koji bi činjenicama i argumentima demantovali ono što sam iznio već se sve svodi na lične neargumentovane napade da sam nekakav isilov apologeta. Nejse, tema je ionako Iran a ne isil.
A iranski režim je ubio zadnjih par sedmica svojih građana i civila za tri dana više nego taj famozni isil za mjesec dana iako je isil u ratu a Iran nije. Bar ne zvanično.
rajv0sa

#28807 Re: IRAN

Post by rajv0sa »

jesu to opet aldinja banovali pa ovaj vaskrso :lol:
GandalfSivi

#28808 Re: IRAN

Post by GandalfSivi »

Da su mogli, zajebali bi Hitlera i Staljina zajedno. Sreca pa su kozojebi ostali u kamenom dobu ne samo po razmisljanju nego i po oruzju, pa ne mogose vise stete nanijeti...
mealim_fi_tarik

#28809 Re: IRAN

GandalfSivi wrote: 24/01/2020 10:24

Da su mogli, zajebali bi Hitlera i Staljina zajedno. Sreca pa su kozojebi ostali u kamenom dobu ne samo po razmisljanju nego i po oruzju, pa ne mogose vise stete nanijeti...
Kakvu stetu su nanijeli? Sirijske gradove srusio je Asadov rezim barel bombama, raketa i masovnim svakodnevnim granatiranjem, zatim rusko, americko bombardovanje. Kobani je srušen do temelja 2014 od americkog bombardovanja a ne isilovih dshk mitraljeza na toyotama.

U kamenom dobu?
Po cemu su to oni u kamenom dobu?
Eto ti ziviš u demokratskom progresivnom naprednom i modernom sistemu. Vjerujem da si prezadovoljan. :lol:
Možeš ti bolje siguran sam, nešto konkretno, neka argumentovana smislenija kritika od tog usa-zapadnjačkog kozojebstva. Napregni malo vijuge, sigurno ces nesto skontati. Ako nista vise , a ti ponovi nesto bar sa medija ono kako kuhaju ljude, sjeku satarama, prave kobasice od njih i tako. Ne zaboravi i nutelu.
The 51st State

#28810 Re: IRAN

Post by The 51st State »

odmori ti malo, nivo bestijalnosti prema ratnim zarobljenicima, jezidima ih je diskvalifikovao kao civilizacijski prihvatljiv pokret
mealim_fi_tarik

#28811 Re: IRAN

The 51st State wrote: 24/01/2020 11:13 odmori ti malo, nivo bestijalnosti prema ratnim zarobljenicima, jezidima ih je diskvalifikovao kao civilizacijski prihvatljiv pokret
Prihvatljiv za koga? Za neprijatelja?
Svakom iole normalnom covjeku bestijalnije je kad vidi kako iz razorenih zgrada ljudi otkopavaju raskomadanu djecu nego kad se uhvati pilot koji je svo to zlo i užas prouzrokovao pa se likvidira odrubljivanjem glave.
The 51st State

#28812 Re: IRAN

Post by The 51st State »

mealim_fi_tarik wrote: 24/01/2020 11:40
The 51st State wrote: 24/01/2020 11:13 odmori ti malo, nivo bestijalnosti prema ratnim zarobljenicima, jezidima ih je diskvalifikovao kao civilizacijski prihvatljiv pokret
Svakom iole normalnom covjeku bestijalnije je kad vidi kako iz razorenih zgrada ljudi otkopavaju raskomadanu djecu nego kad se uhvati pilot koji je svo to zlo i užas prouzrokovao pa se likvidira odrubljivanjem glave.
onda se svodis u istu ravan kad uvedes to kao praksu i nisu samo piloti nego malte ne svi zarobljenici, da ne govorim o porobljavanju i eliminaciji jezida.
mealim_fi_tarik

#28813 Re: IRAN

The 51st State wrote: 24/01/2020 11:43
onda se svodis u istu ravan kad uvedes to kao praksu i nisu samo piloti nego malte ne svi zarobljenici, da ne govorim o porobljavanju i eliminaciji jezida.
Koji zarobljenici? Oni iz baze Tebka? Ili baze Spajker? Masa zarobljenika je zamijenjena, masa puštena uz otkup, dakle veliki broj je prezivio zarobljavanje, naravno uz uslov da je postojao interes samih vlada i režima koji su ih poslali na Bliski Istok
Eliminacija jezida je zapadnjacka propaganda, rat se vodi i medijima masovnije i prije samog pocetka koristenja raketa i aviona. Sjetimo se samo zapadnjacko americke propagande prije agresije na Afganistan protiv talibana, da su talibani nametnuli zenama burku, a burka postojala stotinama godina prije talibana i nakon americke okupacije te zemlje. Sjecam se slika sa vijesti Glas Amerike koji se kod nas tada redovno emitovao i zena u burkama po Kabulu a talibani skršeni i USA vojnici patroloraju hamvijima gradom. Znam da sam se tada pitao, pa sta je ovo, ko sad tjera te žene da nose burke, talibana nigdje ni na stotine km.
The 51st State

#28814 Re: IRAN

Post by The 51st State »

jeli i propaganda uzimanje seksualnih robinja od jezidi zena?
sumirprimus

#28815 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

pitanje, da li ovi vraceni isilovci imaju pristup internetu?
:D
Korisničkoime

#28816 Re: IRAN

Post by Korisničkoime »

Challenger_ wrote: 22/01/2020 17:05
Korisničkoime wrote: 22/01/2020 12:44
Ja samo ne znam kako @Challenger_ stigne tako brzo biti cas u Bijeloj kuci cas u Moskvi sa Putinom i generalima.
Sta veli generali nezadovoljni Putinom jer nije napao SAD u odbrani Irana pa ga natjerali da smjeni vladu da Medvedevom te jos galamili na njega. Zivota mi da nije bilo @Challenger__ nasamarali bi Putina ali kae @Challenger_ nemojte braco na Putina ja cu mu sad neke stvari iz globalne politike pojasnit pa ce mu onda biti sve jasnije.
Zapanjujuće priglup upis koga bih po pravilu izignorisao, ali radi dobronamjernih ljudi, ide sljedeće...

- Ko god prati temu Sirija zna ko je Elijah Magnier. Insajder, koji je sa svijetom podijelio masu unutrašnjih informacija a koje se tiču Libana, Sirije, Iraka, djelimično Irana. U realnom vremenu je prenosio dokumenta iz iračkog parlamenta i objavljivao pisma koja su slali američki vojni komendati vladi u Bagdadu, npr, prije bilo koga na svijetu i slično. Znači, insajder sa kredibilitetom.

- Sa Rusima je znatno teže, delikatnije, ali postoje insaderski izvori koji užoj javnosti žele da sugerišu nešto, da im nešto saopšte. Da bi stekao sliku šta se zaista dešava, moraš znati te izvore, znati barem dva svjetska jezika, pa ih onda komparirati i tražiti potvrdu u naknadnim analizama provjerenih autora. Tako to sa njima ide...

- Što se tiče Amerikanaca, odnosno ove administracije, pa i budala zna da informacije cure na sve strane.

Nemoj mi "objašnjavati" ništa, jasno mi je i ko si i šta si, te da si promašio podforum.

______

@Challenger_
Ruski vojni krugovi su nezadovoljni rekacijama Putina i u odnosu na rušenje vojnog aviona (Turska), nezadovoljni tolerisanjem Izraelskog divljanja i vrlo nezadovoljni zbog Putinovog - kako oni vide - premekanog odnosa prema USA.

Sada je platio Medvedev i njegova mahom liberalna vlada a sutra... Bog zna.
Navodno se generali izgalamili na Putina. Kao, je l' treba da ti Anerikanci ubiju Bašara, Šojgua ili tebe kao Sulejmanija pa da onda reaguješ...

Uglavnom, veliki potres iza scene čiji su korijeni dublji i dalji a ovaj događaj je bio samo okidač.
Ne znam sta ocekujes na ovakve postove barem od ljudi koji se nisu otudjili od realnosti.
Kod ovakvih prica vazda su neki insideri u pitanju, vazda nesto iza kulisa, vzada neko nesto zna ko niko drugi ne zna i to treba da budu pozdani neki izvori.
Ne zna se ko je gori ti sto pisu ili takvi kao ti sto presnose dalje.
Cuj generali galamili na Putina.
Cuj mekani Medvedev, prozapadni.
Pa de nek ti tvoj insider kaze ili sam pronadji koju funkciju sad obnasa " kaznjeni" Medvedev.
Svako ko povjeruje ovakim fantazijama ne zasluzuje nista drugo nego priglup upis.
Medjutim meni je jasno da ti vjerujes u sve sto zelis da cujes dok se uklapa u tvoju odmaknutu realnost u tvoju otudjenu sliku svijeta.
Ponavljam da nebi bilo kakve zabune Amerika itekako nekada vodi vanjsku politiku koja je za svaku osudu ali ni Iranovo maslo nije za Ramazama a o Rusiji koja se predstavlja kao vitez na bijelom konju da i ne govorim.
Znam na stotine se postova napisalo od nasih klix analiticara kako ce Rusija da napravi ovo ili ce da napravi ono ako Amerika nesto da pokusa, znam stotine i stotine insiderski prica se prenosilo kako ce Rusija da brani, da stane iza napacenih zemalja BI ako Amerika ili Izrael nesto nacine i sada kada Ameri ubise generala Ruje sute, nista podrska, nista avioni, nista odmazda nece Ruje ipak na Amere da udare za bracu s BI a toliko se pisalo o tome. To ne spada u vasu sliku sada naravno ide opet insajederska vijest kako je eto neko u Rusiji zaplatio zbog premekanog stava prema Amerima.
Hahahahahhahaha pa ovo je vise tuzno nego smijesno.
Znaci pisete do iznemoglosti, analizirate, tumacite, predvidjate, provedete stotine sati i onda se na konkretnoj situaciji koja se desava i realnom svijetu ispostavi da ste sve promasili i onda ide prica o galami generala na Putina.
King Theoden

#28817 Re: IRAN

Post by King Theoden »

Gdje je nestao drug @salik79

Ako si bio fan lika i djela petera sholl latoura, onda zaprati i ovog insana.
On je njegov dostojan nasljednik.
Odlična analiza, između ostalog i prilika u iranu.

mealim_fi_tarik

#28818 Re: IRAN

The 51st State wrote: 24/01/2020 11:59 jeli i propaganda uzimanje seksualnih robinja od jezidi zena?
Uzimanje zarobljenika muškaraca i žena u ratnim sukobima nije nikakva propaganda nego pravo dato i dozvoljeno od Allaha izvorom šerijata Allahova zakona - Kur'anom.
mealim_fi_tarik

#28819 Re: IRAN

sumirprimus wrote: 24/01/2020 12:27 pitanje, da li ovi vraceni isilovci imaju pristup internetu?
Vjerujem da nemaju. Nisu haški osuđenici da se javljaju video linkovima u sred emisije.
sumirprimus

#28820 Re: IRAN

Post by sumirprimus »

:skoljka: damn
:run:
jeza u ledja

#28821 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

mealim_fi_tarik wrote: 24/01/2020 14:05 Uzimanje zarobljenika muškaraca i žena u ratnim sukobima nije nikakva propaganda nego pravo dato i dozvoljeno od Allaha izvorom šerijata Allahova zakona - Kur'anom.
Naserem se ja na to tvoje "pravo" i naguram nogom da sto vise stane. Cuj pravo? E jebem ti zivot kakvih sve ima ljudi.
MorningStar

#28822 Re: IRAN

Post by MorningStar »

Prijaviti ovog sipi - vise prijava i sigurno ce makar osnovnu provjeru.

http://www.sipa.gov.ba/bs/kontakt

Imate formular na dnu ( ne morate unositi licne podatke samo link za ove njegove postove i opis podrske teroristima koju izrazava.)
Novosti

#28823 Re: IRAN

Post by Novosti »

Ti se šališ :lol:
salik79

#28824 Re: IRAN

Post by salik79 »

Kikibombona wrote: 22/01/2020 16:35 Predjesjednik Kurdistana sa TraNpom

Jednom rjecju, cirkus :skoljka:

Mozda, cak, veci i od ovoga:

Kikibombona wrote: 22/01/2020 16:35 Sa TraNpom se sastao i predsjednik Iraka, Berham Salih, koji je takodje Kurd. Iranski teroristi su upozorili Saliha da se ne smije sastati sa Trampom. Nakon sastanka, sada prijete i prorucuju da napusti Bagdad.

Cirkus drzava, iranski teroristi slobodno prijete predsjedniku drzave.

:thumbup: :bih:
General War

#28825 Re: IRAN

Post by General War »

sumirprimus wrote: 24/01/2020 12:27 pitanje, da li ovi vraceni isilovci imaju pristup internetu?
Jedan se cak, deradikaliziro kazu...a evo ga jos jedan da popuni uprznjeno mjesto. :mrgreen:
Post Reply