Akibh wrote: ↑17/12/2019 09:46
kluz franjo wrote: ↑17/12/2019 00:14
@Akibh , @KatarinaKosaca
Hoćete li vi ovog krstaša smirivati, ili moram opet ja da se "blamiram".
Jel tebe sramota imalo?
Kriminalac kifla daje tvoje I moje pare kriminalcu zukorlicu za njegovu kampanju.
Kriminalca kifla daje tvoje I moje pare nekakvom imamu da kupi sebi stan
Podijeli onako 600.000 I onda jadnici sve brane po drustvenim mrezama.
Da je ova vlada bila Fortina a ne kiflina, glavu dajem da bi bila uspjesnija x puta
Kifla nije dao parle za kmapanju dao je Bosnjackoj akademiji nauka i umjetnosti koja je bosanska institucija. Zukorlic ima dovoljno para da mu ne treba kiflinih 60.000. Za njega je to kikiriki.
Kao sto je "pogurao" imama za stan tako je dao i Srpskom gradjanskom vijecu, i Hrvatskom gradjanskom vijecu, i Zenama zrtvama rata, itd.
Svima vama koji ovo spinujete ovo treba ponavljati do sudnjeg dana obzirom da ste slijepi kod ociju pa necete da vidite sta je istina.
Ova Vlada je najuspjesnija od rata na ovamo. Uspjesnija je i od one koju je Kifla vodio kao premijer SDA.
Da, vaznije je to sto je Kifla dao pare za stan imama nego to sto ti je SDA vlada digla cijenu plina za 30% pa kantonalna vlada mora da subvencira trosak gradjanima da najugorzenije kategorije ne bi bile dovedene na ivicu egzistencije. Da nam SDa nije zabila noz u ledja te pare su se mogle iskoristit u mnogo bolje svrhe.
Ali, trebamo cereciti Kiflu, jer ga ne volimo sto je pametan, a amnestiracemo SDaA koja direktno zabija noz u ledja svojim gradjanima.