Demokratska fronta Željko Komšić

asker

#39376 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by asker »

kluz franjo wrote: 16/12/2019 23:21 Ja upozoravao, a onda... "samoubi se"...
Pozdravi iz Islamske zajednice u BiH.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/islamsk ... /191216130
"U Bosni i Hercegovini je ionako sve pretjerano politizirano. Voljeli bismo da se prepozna iskreno nastojanje Islamske zajednice da se drži dalje od dnevne politike“, kazao je Muhamed Jusić, savjetnik reisu-l-uleme i glasnogovornik Islamske zajednice u BiH.
Ocijenio je neprihvatljivim etiketiranje imama od strane političkih i državnih zvaničnika, kao i huškanje javnosti protiv predstavnika Islamske zajednice, čemu smo svjedočili proteklih dana.

Cudno da ti nije zapalo za oko, kao pravdoljubivom covjeku, etiketiranje te iste IZ od strane mnogih forumasa sirokog spektra, da su direktno preko svojih vjerskih sluzbenika u dzamijama davali instrukcije da se glasa "2 glasa za Sefika, 1 za Zeljka".

Evo i na ovoj temi se o tome pisalo, nisam vidio da si poskocio u odbranu IZ.

Inace tu glupu neutemeljenu tvrdnju govore ljudi koji vjerovatno nisu u zivotu krocili u dzamiju.

Smatras li da je to krajnje ljigavo, takav napad na kredibilitet IZ?

Pusti za trenutak poslanika u skupstini Srbije, civila Muamera Zukorlica.
kluz franjo

#39377 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

asker wrote: 15/12/2019 23:36
kluz franjo wrote: 15/12/2019 22:32 ...
Nazivati kandidata za reisa IZ "narko-bosom i podguznom muhom" možda prolazi na poskoku, ovdje nadam se ne.
https://www.youtube.com/watch?v=-m26sHoqyzE&t=
Koja patetika :lol:
Vrijedja Zukorlica, kme kmeeee...
Pratis li ti bar ovu temu na kojoj rafalno pucas postove? Kako se naziva predsjednik predsjednistva tvoje zemlje??? Ovim arsinima odstranio bi 99% foruma. Citas li kako se nazivaju ostali politicari?
Tebe je ovo licno pogodilo iz nekog razloga.

Ali da ne bude zabune, popisam se na Muamera Zukorlica!!!

:bih: :bih: :bih:
Samo nastavi...
ŽK likes this...
asker

#39378 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by asker »

:zzzz:
kluz franjo

#39379 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

asker wrote: 16/12/2019 23:44:zzzz:
A DŽe su zastave i kurčenje?
"U Bosni i Hercegovini je ionako sve pretjerano politizirano. Voljeli bismo da se prepozna iskreno nastojanje Islamske zajednice da se drži dalje od dnevne politike“, kazao je Muhamed Jusić, savjetnik reisu-l-uleme i glasnogovornik Islamske zajednice u BiH.
Ocijenio je neprihvatljivim etiketiranje imama od strane političkih i državnih zvaničnika, kao i huškanje javnosti protiv predstavnika Islamske zajednice, čemu smo svjedočili proteklih dana.
elk

#39380 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by elk »

Bese dobar i zabavan deceterac jutarnje zvezde :D
cvrčak_na_hedonizmu

#39381 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

zavrzlama wrote: 16/12/2019 22:32 Komso je dobio podrsku da bude dio ekipe gdje se odlucuje o bitnim reformama za BIH....nema on kad ganjat pravdu po kantonu...

Odkud iko od nas na forumu zna sta je sustina razgovora sa zapadom,sta je odnos izmedju Komsica i Bakira,dta zapad trazi od njega,sta trszi sda itd..nego nas mentalitet je takav,ja glaso za Komsica ,sad on mora svakom glasacu napose reci ono o cemu on razgovara sa drugim...

Hajd da postavimo stvari ovako..bakir bio protiv anp,Komso imao izbor da bira nato ili sda vlast u ks...

Izabro nato..za to je i dobio podrsku....sta je treba..reci ne bakiru,izgubi anp,pa bi danas imali sreynog bakira,sretnog dodika i opet salvu optuzbi ljevice protiv komsica jer je odustao od Nato...

Komso samo naprijed.
Gospodara mi

Evo naseg geostratega aka rahat patnje, otkrivaca salonaca :D

DakleM, da sumiram pricu. Komsic je predao KS, a zauzvrat dobio ANP i Izborni Zakon. Bakir bio protiv ANP-a, onda uletio Komsic, premunto ga, usao u koaliciju na drzavnom i federalnom nivou ( iako je tu potpuno nepotreban sto se tice mandata u parlamentima ), uticao na Baketa, potvrdio Tegetliju za mandatara, zavrsili ANP i predao KS svom gospodaru ( jedino mjesto gdje je Zeljko u nastavku Mucenik zapravo i bio potreban sa svojim mandatima ).

Mucenik je s tim potezon ubio stranku, izblamirao se opasno u gradu, a sve za drzavu, samo ljudi to ne razumiju :D

Sad si zajebo rahat patnju, sto je bilo bas tesko, ova prica o Muceniku koji se zrtvuje za sve nas, a mi to ne razumijemo, je zajebala sve najbolje SF filmove i knjige :mrgreen:

Koji mu je naredni potez, formiranje nove stranke sa imenom Al Aksa :lol:

#Dajbrojdilera #pitamzajarana #dobraroba
asker

#39382 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by asker »

kluz franjo wrote: 16/12/2019 23:45

Zu-kor-lic ni-je reis, ni-je im-am, ni-je mu-fti-ja. On je gra-dja-nin Sr-bi-je, po-sla-nik u skupstini te zemlje. On ti je light verzija Cerica, sugarfree, dijetalni, bivsi, kontas?

Nego, malo licemjerno ne stati u odbranu iste te IZ BiH kad je napadaju da je davala direktne instrukcije da se ZK izabere u predsjednistvo. Nije malo licemjerno, al eto. Na ovoj temi, gdje si inventar. To su prvi HDZovci govorili, primilo se i kod crvenih.

A ti ni slova! A toliki borac za IZ...............tuga :(

kluz franjo

#39383 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

asker wrote: 16/12/2019 23:57
kluz franjo wrote: 16/12/2019 23:45

Zu-kor-lic ni-je reis, ni-je im-am, ni-je mu-fti-ja. On je gra-dja-nin Sr-bi-je, po-sla-nik u skupstini te zemlje. On ti je light verzija Cerica, sugarfree, dijetalni, bivsi, kontas?

Nego, malo licemjerno ne stati u odbranu iste te IZ BiH kad je napadaju da je davala direktne instrukcije da se ZK izabere u predsjednistvo. Nije malo licemjerno, al eto. Na ovoj temi, gdje si inventar. To su prvi HDZovci govorili, primilo se i kod crvenih.

A ti ni slova! A toliki borac za IZ...............tuga :(

Ma to braco. Samo udri!
Znači sve sa zastavama i sa Željkovim imenom na usnama!
Bravo majstore, šta fali? Kada Željko tuče, možeš i ti.
Željko brani Sarajevo od "sistema vrijednosti" efendije i kandidata za reisa IZ u BiH.
Nema popuštanja, samo tuci po "narko-bosovima i podguznih muhama"

zippoo87

#39384 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 16/12/2019 23:56
zavrzlama wrote: 16/12/2019 22:32 Komso je dobio podrsku da bude dio ekipe gdje se odlucuje o bitnim reformama za BIH....nema on kad ganjat pravdu po kantonu...

Odkud iko od nas na forumu zna sta je sustina razgovora sa zapadom,sta je odnos izmedju Komsica i Bakira,dta zapad trazi od njega,sta trszi sda itd..nego nas mentalitet je takav,ja glaso za Komsica ,sad on mora svakom glasacu napose reci ono o cemu on razgovara sa drugim...

Hajd da postavimo stvari ovako..bakir bio protiv anp,Komso imao izbor da bira nato ili sda vlast u ks...

Izabro nato..za to je i dobio podrsku....sta je treba..reci ne bakiru,izgubi anp,pa bi danas imali sreynog bakira,sretnog dodika i opet salvu optuzbi ljevice protiv komsica jer je odustao od Nato...

Komso samo naprijed.
Gospodara mi

Evo naseg geostratega aka rahat patnje, otkrivaca salonaca :D

DakleM, da sumiram pricu. Komsic je predao KS, a zauzvrat dobio ANP i Izborni Zakon. Bakir bio protiv ANP-a, onda uletio Komsic, premunto ga, usao u koaliciju na drzavnom i federalnom nivou ( iako je tu potpuno nepotreban sto se tice mandata u parlamentima ), uticao na Baketa, potvrdio Tegetliju za mandatara, zavrsili ANP i predao KS svom gospodaru ( jedino mjesto gdje je Zeljko u nastavku Mucenik zapravo i bio potreban sa svojim mandatima ).

Mucenik je s tim potezon ubio stranku, izblamirao se opasno u gradu, a sve za drzavu, samo ljudi to ne razumiju :D

Sad si zajebo rahat patnju, sto je bilo bas tesko, ova prica o Muceniku koji se zrtvuje za sve nas, a mi to ne razumijemo, je zajebala sve najbolje SF filmove i knjige :mrgreen:

Koji mu je naredni potez, formiranje nove stranke sa imenom Al Aksa :lol:

#Dajbrojdilera #pitamzajarana #dobraroba
ja isto ne mogu da vjerujem sta likovi pisu ovdje...da neko od ovih "struĆnjaka" nije Komsin savjetnik...eno koju god izjavu nnapisu,samo ga jos vise ukopaju...danas neki Komsin savjetnik prijetio novinaru Bursacu haha...totalna histerija u taboru Komse,sto govore i ovi postovi udarnika ovdje
nema u kojem smjeru nisu krenuli ovih dana...a svako novo vadjenje ih jos vise ukopa...a najvise ga ukopa drug Bake...ovaj na jednoj televiziji prica da su razlozi neki znj a Bake na drugoj govori kako su sve dogovorili jos u maju hahaha
i onda ti dodju ovdje botovi i govore da trava nije zelena :D

izgleda da je koks pravo dobar ovih dana u Sarajevu...ko li ih opskrbljuje robom ...i ja pitam za druga :D
putokaz1

#39385 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Ima jedna Aljićka u DF u Gračanici,u NO Klinike Opasna :D
tutku

#39386 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by tutku »

Odluka ZK da ide u rusenje vlade KS je meni skroz logicna sa pozicije u kojoj se nalazi df. Naravno da je iznevjerio sve glasace i prodao onaj obraz koji nema, ali sa stazom u politici raste i hipokrizija i ZK je najbolji pokazatelj toga.

Kakogod, njegova stranka je nakon ovih izbora svakako bila de facto gotova, ovime ce sebi obezbijediti vlast do 2022, a do tada ce lagano df prekomponovat u ovaj spd i pod krinkom nove gradjanske ideje sa politickim zombijem zlajom nastaviti svoju borbu za uhljebljavanja i vlast. Sasvim logicni potezi.
kluz franjo

#39387 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

@Akibh , @KatarinaKosaca
Hoćete li vi ovog krstaša smirivati, ili moram opet ja da se "blamiram".
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#39388 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

kluz franjo wrote: 17/12/2019 00:14 @Akibh , @KatarinaKosaca
Ti ćeš- Tebe chmoljo ne dira, :D
Lopov-eliminator

#39389 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Lopov-eliminator »

Citam ovdje sta pisu stranacki botovi i stvarno je strasno kako neko moze sebi dozvoliti da spadne na takvu mizeriju da bude stranacki bot.

Da li se stranacki bot ikad zamisli o svom botovskom djelovanju koje je opet na kraju destruktivno i po njega samog.

Klice na internetu za svoje, nastavlja zbog svoje ocekivane koristi podrzavati nesto sto nije ni stranka nego kriminalna organizacija koja se odmilja naziva politickom opcijom, ne shvatajuci da taj isti sistem koji on podrzava i njega svali dan tuce po glavi.

Dodje tako tom botu porodica, stizu glavobolje, hajde trazi stelu za doktora jer je MORA imati zbog sistema koji svojim djelovanjem podrzava, pa ide na sud jer ga komsija neosnovano tuzi zbog medje i opet i tamo MORA da trazi stelu jer neko nece da sankcionise neradnika u opcini, a kako bi ga sancionisao kad je i onaj ko ga nadgleda rodjacki povezan s njim, a ni od sudstva nema nista, jer ga drzi ista ona stranka koju je bot podrzavao.

Dodje vrijeme da se vozacki polaze, bot opet MORA stelu ganjati jer zna da ce ga u protivnom unaprijed oboriti iz prve i to isti oni ljudi koje odrzava po sistemu koji je patentirala ista ona stranka koju on botovski podrzava na internetu.

Da li sebe ikad bot zapita zeli li da njegovo dijete zivi i svoj zivot provede u takvoj zemlji gdje za sve mora ganjatu stelu i gdje nekog negdje "zna"?

Svaki dan bota po glavi udari nefunkcionisanje tog istog sistema koji podrzava, u kojem za apsolutno bilo sta mora vezu traziti. Dzaba mu i uhljebljenje kad to opet ode na ovo sto spomenuh, kad se svojim djelovanjem trudi u startu unistiti bilo kakvu sansu za napredak drustva, okruzenja u kojem zivi i na kraju napredak u kvalitetu zivota tog istog bota.

Bot je, na kraju dana, sam sebi najgori neprijatelj.
Last edited by Lopov-eliminator on 17/12/2019 00:26, edited 2 times in total.
bingov buraz

#39390 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bingov buraz »

Ima li DF svojih botova?
Vidim sve ih brane esdeaovci :mrgreen:
kluz franjo

#39391 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

KatarinaKosaca wrote: 17/12/2019 00:16
kluz franjo wrote: 17/12/2019 00:14 @Akibh , @KatarinaKosaca
Ti ćeš- Tebe chmoljo ne dira, :D
Istina je da se zalažem za prava LGBT zajednice (kao i svake druge zajednice), ali nisam nešto željan chmoljinog "diranja".
Ali ako pod tim misliš na neku protekciju... Molim primjer.

Nego hoćeš li ili nećeš reći onom "pitcu" da prestane? Za dobro ŽK, ako ništa drugo.
putokaz1

#39392 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

Pita Novinar prolaznika u Srbiji
Što niste vani
ja i ovdje dobro zivim
Cime se baviš
Pa malo klikam
KOMPJUTERSKI INZINJER
ma ne
Već
SNS BOT :!:
zippoo87

#39393 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

a sta Katarina je neki autoritet ili ja nisam nesto dobro upratio ?
:D
kluz franjo

#39394 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

zippoo87 wrote: 17/12/2019 00:32 a sta Katarina je neki autoritet ili ja nisam nesto dobro upratio ?
To je između mene i Kaće...
Šta se ti petljaš?
:-D
agnostic_front

#39395 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by agnostic_front »

Jos se nije oglasila stozerna, legitimna stranka patriota i pravih Bosnjaka povodom vrijedjanja muslimana od strane nemuslimana, koalicionog partnera? K tomu, uzivalac alkohola. Vrijedja kandidata za reisa i nista :? To je ulema, nije neki obicni adzija ili neko, ulema.
zippoo87

#39396 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

Lopov-eliminator wrote: 17/12/2019 00:18 Citam ovdje sta pisu stranacki botovi i stvarno je strasno kako neko moze sebi dozvoliti da spadne na takvu mizeriju da bude stranacki bot.

Da li se stranacki bot ikad zamisli o svom botovskom djelovanju koje je opet na kraju destruktivno i po njega samog.

Klice na internetu za svoje, nastavlja zbog svoje ocekivane koristi podrzavati nesto sto nije ni stranka nego kriminalna organizacija koja se odmilja naziva politickom opcijom, ne shvatajuci da taj isti sistem koji on podrzava i njega svali dan tuce po glavi.

Dodje tako tom botu porodica, stizu glavobolje, hajde trazi stelu za doktora jer je MORA imati zbog sistema koji svojim djelovanjem podrzava, pa ide na sud jer ga komsija neosnovano tuzi zbog medje i opet i tamo MORA da trazi stelu jer neko nece da sankcionise neradnika u opcini, a kako bi ga sancionisao kad je i onaj ko ga nadgleda rodjacki povezan s njim, a ni od sudstva nema nista, jer ga drzi ista ona stranka koju je bot podrzavao.

Dodje vrijeme da se vozacki polaze, bot opet MORA stelu ganjati jer zna da ce ga u protivnom unaprijed oboriti iz prve i to isti oni ljudi koje odrzava po sistemu koji je patentirala ista ona stranka koju on botovski podrzava na internetu.

Da li sebe ikad bot zapita zeli li da njegovo dijete zivi i svoj zivot provede u takvoj zemlji gdje za sve mora ganjatu stelu i gdje nekog negdje "zna"?

Svaki dan bota po glavi udari nefunkcionisanje tog istog sistema koji podrzava, u kojem za apsolutno bilo sta mora vezu traziti. Dzaba mu i uhljebljenje kad to opet ode na ovo sto spomenuh, kad se svojim djelovanjem trudi u startu unistiti bilo kakvu sansu za napredak drustva, okruzenja u kojem zivi i na kraju napredak u kvalitetu zivota tog istog bota.

Bot je, na kraju dana, sam sebi najgori neprijatelj.
ja isto ovo pitao 2 stranice prije i nema odgovora ni od jednog bota :D
mozda ako im kazu sta i kako da odgovore,mozda i odgovore...jer je ocito da vise svoju pamet ne koriste,ma kakva ona bila

@kluz franjo oprosti mojoj mladosti,ne petljam se nista :D
putokaz1

#39397 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by putokaz1 »

kluz franjo wrote: 17/12/2019 00:33
zippoo87 wrote: 17/12/2019 00:32 a sta Katarina je neki autoritet ili ja nisam nesto dobro upratio ?
To je između mene i Kaće...
Šta se ti petljaš?
:-D
Kaća iz Zvezda Granda :lol:
zippoo87

#39398 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

agnostic_front wrote: 17/12/2019 00:34 Jos se nije oglasila stozerna, legitimna stranka patriota i pravih Bosnjaka povodom vrijedjanja muslimana od strane nemuslimana, koalicionog partnera? K tomu, uzivalac alkohola. Vrijedja kandidata za reisa i nista :? To je ulema, nije neki obicni adzija ili neko, ulema.
arsini nisu isti za svakoga...u dzamiju se ide da se bude vidjen a ne da se velica Bog
pa pravi musliman nikada ni pos prijetnjom smrcu ne bi radio ovo sto SDA i njihovi lopovi rade...pa sve ono sto oni rade se direktno kosi sa islamom kao ideologijom
kluz franjo

#39399 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

zippoo87 wrote: 17/12/2019 00:35 ...
@kluz franjo oprosti mojoj mladosti,ne petljam se nista :D
:lol:
Eeeh, da mi je tvoja mladost...
:lol:
dustaban

#39400 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Kako vrijeme odmiče sve više shvaćamo Ko je bio Tihić... da je on živ sad bi bila normalna i moguća koalicija SDA i lijevog bloka bez onog mafijaša.

Ali jebiga, šta je tu je... :(
Post Reply