Neka ga još malo. Nek još jednom ovako djetinjasto zakmeči ničim izazvan, ode kod one dvojice čvarkojeda u filter.
Željko Komšić - Komšo
-
Hafis
#2801 Re: Željko Komšić - Komšo
- spreca
#2802 Re: Željko Komšić - Komšo
Oooo koga to moje ochi vide...djes ba sta ima,nesto mi nisi radostan,nemoj biti kaharli ,bice bolje
-
Tanja36
#2803 Re: Željko Komšić - Komšo
-
Hafis
#2804 Re: Željko Komšić - Komšo
- BHCluster
#2805 Re: Željko Komšić - Komšo
-
Bodkin
#2806 Re: Željko Komšić - Komšo
Ali, ali, dovodi hrvata za predsjednika necega. To automatski nije dzamahirija
Oborio liberalnu vladu u sarajevu jer je branio sarajevo od dzamahirije i da posalje bih u NATO
-
Bodkin
#2807 Re: Željko Komšić - Komšo
_BataZiv_0809 wrote: ↑15/12/2019 21:33 "Šta ja znam"
"Otkud ja znam"
"Šta je problem"
"Šta vam je ljudi"
"Pa šta"
Evo ne znam Senade....
- General War
#2808 Re: Željko Komšić - Komšo
Vidjet cemo rezultat...ovdje malo glasaca izlazi iz ubjedjenja vec naredbe. Ne dvojim da ce jos biti mazanja ociju javnosti...a i kradje na izborima kao krajnja opcija ne samo za zeljka vec uopsteno.SmokingMan wrote: ↑15/12/2019 21:29Ja mislim da Kakir to koristi samo jednom, a shodno mišljnenju javnog mnijenja, ovo bi Željani mogao biti i zadnji politički angažman. Ko bi nakon ovoga glasao za njega, ko, ko? Mene čudi koja sorta može glasati za bilo koga koji na osnovu ovakvih principa političkog pribjegavanja zbog vlastitih interesa, gradi političku karijeru. Niko nema kapaciteta za velike domete u BIH, a kamo li za međunarodnu scenu, zato i nemamo nekoga ko bi toliko bio uvažavan i uopšte ozbiljno uzet u obzir kada je u pitanju vanjska politika.General War wrote: ↑15/12/2019 21:11On je kurton za visekratnu upotrebu kad se pogleda zadnjih desetak godina.SmokingMan wrote: ↑15/12/2019 20:36 Hafisu u jednu ruku odgovara ovo komšino koketiranje sa bošnjačkim nacionalizmom. Komšić od Petka 13.og nema više nikakve veze sa ljevicom, a kamo li građanskom BIH. Sada je, kao i Smradončić, postao bakirov kurton u džepu koji će se jednokratno iskoristiti i odbaciti, kao svi raniji kurtoni koje je ranije Bakir jeftino pokupovao na "političkom discountu" i iskoristio...
-
Haman2
#2809 Re: Željko Komšić - Komšo
Meni niko nikad nije rekao za koga da glasam. Glasao sam onako kako sam mislio da je najbolje za BiH i narode u njoj.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#2810 Re: Željko Komšić - Komšo
SmokingMan wrote: ↑15/12/2019 21:29Ja mislim da Kakir to koristi samo jednom, a shodno mišljnenju javnog mnijenja, ovo bi Željani mogao biti i zadnji politički angažman. Ko bi nakon ovoga glasao za njega, ko, ko?
Dovoljno njih koji će ga u nekoj koaliciji katapultirati u državni ili federalni parlament, ako raju opet ne uzme na neki novi patriotski spin. Naredne tri godine Predsjedništva, plus te četiri, plus ratni staž i eto doooobre penzije bez puno sekiracije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2811 Re: Željko Komšić - Komšo
Ja sam glasao za DF nakon silnog razocarenja SDP-om i za onog pacijenta Suljagica, za Zeljka nikad, a poslije ovoga nadam se da nece prec cenzus nikad u zivotu. Doduse i nece sad kad mu šef isporuci HDZ-u izborni zakon.
Sta kaze nece moc Bakir i Fahro radit sta im je volja, nece im dat Mario Nenadic
Evo ne znam Senade...
-
Haman2
#2812 Re: Željko Komšić - Komšo
A sta bi bilo da je tamo umjesto Komsica Covic ili Falater? "Mrka kapa" sto kaze nas narod.
- MorningStar
- BHCluster
#2814 Re: Željko Komšić - Komšo
U razdeljak te ljubim... 

-
Haman2
#2815 Re: Željko Komšić - Komšo
Komsic je dokazni patriota za razliku od mnogih drugih i ja mu vjerujem. Ne mogu vjerovati N. Niksicu, Kojovicu, Sepicu, Ahmetovicu pa i Radoncicu. Izbor je skucen. Nisam odusevljen ni politikom SDA. U SDA ne vidim neku perspektivnu osobu koja bi mogla biti dobar vodja. BiH ima puno neprijetelja medju politicarima cak i medju Bosnjacima.
-
Novak20
-
fordinjo
#2817 Re: Željko Komšić - Komšo
hahahh ima svakakvih ovde i to po zadatku
ali dzaba vam je samo se mozete sageti
hhahahhahhh jbe koso ne vadi vidimo i koliko je odjednom popularan,providni ste levati....
-
hAZNADAR
#2818 Re: Željko Komšić - Komšo
Sarajevska fgr skola pogotovo nema veze sa ljevicom. Ko je to vidio u svijetu ljevicu koja slavi propalu diktaturu, pljuje specijalno jedan narod i jednu vjeru, siri mrznju i netoleranciju prema svemu sto je drugacije,....SmokingMan wrote: ↑15/12/2019 20:36 Hafisu u jednu ruku odgovara ovo komšino koketiranje sa bošnjačkim nacionalizmom. Komšić od Petka 13.og nema više nikakve veze sa ljevicom, a kamo li građanskom BIH. Sada je, kao i Smradončić, postao bakirov kurton u džepu koji će se jednokratno iskoristiti i odbaciti, kao svi raniji kurtoni koje je ranije Bakir jeftino pokupovao na "političkom discountu" i iskoristio...
Komsicu se samo mozete duboko nakloniti i muski priznati poraz.
- exliberal-ex
#2819 Re: Željko Komšić - Komšo
Da i ja tebi odgovorim posto se tenutna rasprava svela na kmeeeee kmeeee....apsidejzi wrote: ↑15/12/2019 20:30
Tebi cu odgovorit jer si jedini nesto napisao i pokusao objasniti. Hajmo stvari postaviti onakvim kakve jesu i haj da podijelim tvoj post u teze:
1) Zeljko koristi narod koji ne zeli vladavinu trojke - Zeljko ne moze koristiti narod jer taj narod nije glasao za njega. Narod je glasao za SDA. Ipak su oni najveca stranka u Federaciji. Dakle, narod ZELI vladavinu trojke. Ne sav narod ali dobar dio naroda. Jedan dio naroda nije ni izasao na izbore ali to im nije opravdanje posto su indirektno i oni glasali za trojku svojim neizlazenjem. Nadam se da razumijes kako "neglasaci" glasaju kad se procentualno gleda (ne govorim o kradji glasova nego o procentima)
2) Svako se bori samo za sebe - to je tacno mada od svih njih, Zeljko se nekako najmanje bori samo za sebe. Imao je vlast u KS i ovo mu zaista nije trebalo. On licno je vec u predsjednistvu tako da je ovo samo Obaveza a nikako Aktiva.
3) Iskoristice malobrojne birace da izgura stavove SDA - kljucna rijec MALOBROJNE. Zasto su malobrojni? Iskoristice da ih da natjera Dodika u NATO a Covicu da sabotira izborni zakon. Da, SDA ce dobiti fotelje al jebiga. To je stanje na terenu. Moras birati. Sta je uradio SDP i NS na drzavnom nivou? Nista. Ostavili sve Dodiku. Lagano je kritikovati nekog koji nesto uradi, ali se mora gledati u sirem kontekstu ukljucujuci i one sto nista ne urade.
4) Suplja prica - mozda je suplja prica. Vrijeme ce pokazati. Mozda ga ovi naguze. Nije iskljuceno. Na kraju krajeva, nisu oni Komsica naguzili nego su to uradili biraci koji su ovo sve napravili. 1.7 miliona glasaca je bilo 2018-e. Ne moze se Komsicu ovo sve stavljati kao OBAVEZA.
1. Zeljko je izabran kako ....doslo pismo, javio se na oglas ili je neko stavio x pored njegovog imena?
Ko je stavio taj X....narod znaci da ga je narod izabrao isti narod koji je izabrao i Dodika, Covica ili Bakira.
2. Ja neznam koliko se Zeljko bori "za sebe" ali nevjerujem da je bas naivan kao sto se prodaje.
3. Malobrojne glasace, kad sam napisao to mislio sam na malobrojne glasace koji su fakat povjerovali u njegovu pricu, nemislim na one koji su glasali za njega po stranackim uputama ili onim koji su htjeli da se igraju "demokratije" sukanjem hrvatima.
Sa druge strane mi nismo upoznati sta je potpisano za Nato to je jos uvijek skriveno u sefu, postavlja se pitanje zasto. Ako je dogovoreno da se ide prema Nato pokretu zasto to nije javno objavljeno....koliko puta do sada si bio svjedok da se nesto tvrdi kao done deal a ispadne skroz drugacije ?
4. Pitanje ko je koga naguzio....od rata sve se svodi na istu pricu sa svih strana i sam Komsicev politicki angazman je cijelo vrijeme sinkronizovan sa angazmanom i zeljama Bakira i ekipe. Nemoguce je da svi nevaljaju samo SDA valja...
Ako cijelo vrijeme prica kako je posten onda bi iz postenja trebao da se povuce iz politike posto NISTA nije uradio sto je stavio kao OBAVEZU!
-
Novak20
#2820 Re: Željko Komšić - Komšo
Pa upravo Komšić je propali neradnik, lafo ljevičar sa slikom JBT u kabinetu kojemu nije mrsko slaviti propalu diktaturu. Pljuje na Hrvate i katolike i širi mržnju i netoleranciju prema građanskoj opciji u KS.hAZNADAR wrote: ↑15/12/2019 23:46Sarajevska fgr skola pogotovo nema veze sa ljevicom. Ko je to vidio u svijetu ljevicu koja slavi propalu diktaturu, pljuje specijalno jedan narod i jednu vjeru, siri mrznju i netoleranciju prema svemu sto je drugacije,....SmokingMan wrote: ↑15/12/2019 20:36 Hafisu u jednu ruku odgovara ovo komšino koketiranje sa bošnjačkim nacionalizmom. Komšić od Petka 13.og nema više nikakve veze sa ljevicom, a kamo li građanskom BIH. Sada je, kao i Smradončić, postao bakirov kurton u džepu koji će se jednokratno iskoristiti i odbaciti, kao svi raniji kurtoni koje je ranije Bakir jeftino pokupovao na "političkom discountu" i iskoristio...
-
zavrzlama
#2821 Re: Željko Komšić - Komšo
Kako nista nije uradio...sjebo dodiku jarana covica ,pa nemogu da seru obadvojica po bijelom svijetu o BIH kao propaloj drzavi i bosnjacima kao islamskom radikalnom faktoru. Da stvar za BIH bude jos bolja,dodika sjeba hrvat Zeljko...
Komso istjeraje na ledinu i uzima lopatom.
- BHCluster
#2822 Re: Željko Komšić - Komšo
Novak20 wrote: ↑15/12/2019 23:58Pa upravo Komšić je propali neradnik, lafo ljevičar sa slikom JBT u kabinetu kojemu nije mrsko slaviti propalu diktaturu. Pljuje na Hrvate i katolike i širi mržnju i netoleranciju prema građanskoj opciji u KS.hAZNADAR wrote: ↑15/12/2019 23:46Sarajevska fgr skola pogotovo nema veze sa ljevicom. Ko je to vidio u svijetu ljevicu koja slavi propalu diktaturu, pljuje specijalno jedan narod i jednu vjeru, siri mrznju i netoleranciju prema svemu sto je drugacije,....SmokingMan wrote: ↑15/12/2019 20:36 Hafisu u jednu ruku odgovara ovo komšino koketiranje sa bošnjačkim nacionalizmom. Komšić od Petka 13.og nema više nikakve veze sa ljevicom, a kamo li građanskom BIH. Sada je, kao i Smradončić, postao bakirov kurton u džepu koji će se jednokratno iskoristiti i odbaciti, kao svi raniji kurtoni koje je ranije Bakir jeftino pokupovao na "političkom discountu" i iskoristio...
-
Novak20
#2823 Re: Željko Komšić - Komšo
Sva je Komšićeva pamet u SDA. Oni njime mašu po političkim gloginjama, a što će iz njih istjerati vidjećemo u naredne tri godine.zavrzlama wrote: ↑16/12/2019 00:01 Kako nista nije uradio...sjebo dodiku jarana covica ,pa nemogu da seru obadvojica po bijelom svijetu o BIH kao propaloj drzavi i bosnjacima kao islamskom radikalnom faktoru. Da stvar za BIH bude jos bolja,dodika sjeba hrvat Zeljko...
-
Novak20
- cyprus
#2825 Re: Željko Komšić - Komšo
Onda se razumijemoBHCluster wrote: ↑15/12/2019 18:47Upravo to.cyprus wrote: ↑15/12/2019 07:35Al ozbiljno, šta se pokušava postići ovom ultradesnom retorikom?Šta ovaj pomen čvaraka treba odražavati? Volio bih da griješim, ali nekako mi djeluje da u datom kontekstu konzumiranje čvaraka predstavlja nešto loše, te da se time konzumenti istih (dakle, ne-muslimani) stigmatiziraju i stavljaju u korelaciju sa odnosom prema Bosni i Hercegovini kao državi... Glupost naravno leži u tome što vjerovatno i ŽK, iako uberpatriJota sam jede čvarke, tako da zaista ne znam šta se pokušava reći...
Da se razumijemo - nije ovo replika samo tebi... Nisi ti jedini koji stavlja čvarke u dati kontekst... To je već standardiziran retorički anatemski simbol koji bošnjačka ultradesnica koristi da označi svoje političke protivnike...