Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sencobih wrote: ↑28/11/2019 17:32
Na kojoj poziciji će biti taj novi kanal na analognoj?
Analogija se više neće dopunjavati novim kanalima, niti proširivati, a kanal ćeš moći da pratiš već u Start digitalnom paket za 3 KM u FHD rezoluciji dok ti se boje na TV-u ne istope.
A imaš i akciju besplatne digitalizacije, da gledaš preko 100 kanala, od toga preko 30 u HD rezoluciji po istoj cijeni po kojoj plaćaš analogiju
Ja se jednom odlučio za tu besplatnu digitalizaciju, haj rekao kad je po istoj cijeni. Tražio modul, tada nisu imali, a kasnije nikad ne dođoše. Nije mi nužno i ja se ohladio od toga, nisam više ni zvao ni pitao.
kakabanja213 wrote: ↑27/11/2019 18:32
U koje pakete ovo ide. Da nije neki novi harac?? Ili da nas natjeraju na EON pakete?? I da li su nasankali one strucnjake iz BH telecoma. Kakve su pameti ko da gledam potpisali su nekakve polovne ugovore. Pa ce sad opet kukaknje.
sencobih wrote: ↑28/11/2019 17:32
Na kojoj poziciji će biti taj novi kanal na analognoj?
Analogija se više neće dopunjavati novim kanalima, niti proširivati, a kanal ćeš moći da pratiš već u Start digitalnom paket za 3 KM u FHD rezoluciji dok ti se boje na TV-u ne istope.
A imaš i akciju besplatne digitalizacije, da gledaš preko 100 kanala, od toga preko 30 u HD rezoluciji po istoj cijeni po kojoj plaćaš analogiju
Ja se jednom odlučio za tu besplatnu digitalizaciju, haj rekao kad je po istoj cijeni. Tražio modul, tada nisu imali, a kasnije nikad ne dođoše. Nije mi nužno i ja se ohladio od toga, nisam više ni zvao ni pitao.
@sencobih,
Ukoliko želite da Vas pozovemo povodom besplatne digitalizacije, dostavite nam broj telefona u pp.
kakabanja213 wrote: ↑27/11/2019 18:32
U koje pakete ovo ide. Da nije neki novi harac?? Ili da nas natjeraju na EON pakete?? I da li su nasankali one strucnjake iz BH telecoma. Kakve su pameti ko da gledam potpisali su nekakve polovne ugovore. Pa ce sad opet kukaknje.
Dzontra_Volta wrote: ↑28/11/2019 16:44
Gdje su Arenasport HD kanali na ovoj listi?
Koliko sam uspio upratiti, one će ostati na svojoj staroj poziciji 355, a sve duple sportske kanale koje su imali na pozicijama 200+ i 350+ su sad prebacili na pozicije 200+, i izgleda da ukidaju Eurosport SD kanale, te da ostaju samo njihove HD verzije u ponudi Start paketa.
Možda analogna verzija Eurosporta bude i dalje išla iz SD stream-a?
@telemach, a šta konkretno nudite za produženje ugovora koji je istekao? Novi kanali tipa Pink me u snu ne zanimaju. Je li istina da imste samo jedan 4K kanal i to SK4? Ako je tako zašto kupovati 4K TV kada jos uvijek poslujete u proslosti. Tacno me tjerate da nadjem drugog provajdera. Novim korisnicima nudite pogodnosti placanja u prvih 12 mjeseci a dugogodišnjim korisnicima uvalite lijeve kanale koji me ne zanimaju. Sjajna poslovna politika i zahvalnost za dugogodišnju vjernost
valter.ba wrote: ↑28/11/2019 23:38
Je li istina da imste samo jedan 4K kanal i to SK4? Ako je tako zašto kupovati 4K TV kada jos uvijek poslujete u proslosti.
Da, Telemach u ponudi trenutno ima samo jedan 4K kanal - Sport Klub 4K koji je dio Osnovnog digitalnog paketa, i kojeg je moguće pratiti samo uz EON box uređaj na Telemach mreži.
@telemach, a šta konkretno nudite za produženje ugovora koji je istekao? Novi kanali tipa Pink me u snu ne zanimaju. Je li istina da imste samo jedan 4K kanal i to SK4? Ako je tako zašto kupovati 4K TV kada jos uvijek poslujete u proslosti. Tacno me tjerate da nadjem drugog provajdera. Novim korisnicima nudite pogodnosti placanja u prvih 12 mjeseci a dugogodišnjim korisnicima uvalite lijeve kanale koji me ne zanimaju. Sjajna poslovna politika i zahvalnost za dugogodišnju vjernost
Osim telemacha ne znam sa itko nudi 4K programe u BiH, a nisu vala puno rašireni ni po ostalim državama.
Btw ako netko zna, telefon mi se kući automatski nakači na Unifi mrežu umjesto glavne, kako da to riješim. Znam da ako isključim Unifi opciju kući da će se isključiti u potpunosti što ne želim.
Drugi provajderi nemaju niti jedan taj 4k...mada kod svih zajedno ne treba ni HDTV imati jer ili nemaju kanala u HD-u ili su srozani tako da ni ne lice na HD kanale...
fortaleza wrote: ↑28/11/2019 23:44
Btw ako netko zna, telefon mi se kući automatski nakači na Unifi mrežu umjesto glavne, kako da to riješim. Znam da ako isključim Unifi opciju kući da će se isključiti u potpunosti što ne želim.
Ne znam kako je kod tebe na telefonu, ali kod mene na Xiaomi kad udjem u wifi mreze, kliknem pored naziva mreze da dobijem dodatne opcije i imam opciju "auto connect", nju iskljucis i spajas se rucno kad ti zatreba.
fortaleza wrote: ↑28/11/2019 23:44
Ne znam kako je kod tebe na telefonu, ali kod mene na Xiaomi kad udjem u wifi mreze, kliknem pored naziva mreze da dobijem dodatne opcije i imam opciju "auto connect", nju iskljucis i spajas se rucno kad ti zatreba.
To imaju svi Android telefoni, pa čak i moj sa prastarom verzijom sistema Nougat 7.1.2.
Benq wrote: ↑29/11/2019 00:00
To imaju svi Android telefoni, pa čak i moj sa prastarom verzijom sistema Nougat 7.1.2.
I ja kad sam čuo da ima samo jedan 4K kanal odmah sam promjenio provajdera. Sad san na Moja TV i imam 26 4K kanala i 86 HD al onih pravih.
@valter.ba,
Imamo posebne pogodnosti za postojeće korisnike. Iste ovise od paketa koji koristite te paketa koji želite nastaviti koristiti. U ponudi imamo SK4K kanal. Naravno da se uvijek trudimo unaprijediti i obogatiti sadržaj paketa. O svim izmjenama će korisnici biti obaviješteni. Ukoliko želite da Vas kontaktiramo i prezentujemo ponudu za obnovu Ugovora, dostavite nam broj Ugovora i kontakt telefon u pp.