SDA-All about

tempuser

#61251 Re: SDA-All about

Post by tempuser »

aldinjo wrote: 26/04/2021 17:49
tempuser wrote: 26/04/2021 11:53
TESLA_EDISON wrote: 26/04/2021 11:45 Kako ih samo nije stid. Svojom pojavom, pričom, navlače takav gnjev na sebe, da im ne bi bio u koži ako narodu prekipi.

Pogledajte samo ono stvorenje sa prezimenom Prevljak. Takav je trebao biti načelnik Ilidže?

Pa onda ona izjava da ne zaostajemo u vakcinama za regionom?

ja, i?

Dupli respiratori?

Asim i Cvrle

Kcus

Ovo ukupno ima preko milenij robije, da je normalna država.
Nemoj tako, za @Jeff -a, @aldinjo -a i slične njima to su samo ničim dokazane tvrdnje i špekulacije!
Znaš kako to funkcioniše u SDA mozgu:
Neka organi rade svoj posao.
Uhvaćeni u lopovluku - ma nije istina, niko nije kriv dok mu se ne dokaže
Pokrenuta istraga - tu nema elemenata krivičnog djela
Podignuta optužnica - to će biti odmah odbačeno
Potvrđena optužnica - pritisak na tužilaštvo
Počelo suđenje - politički monturan proces!
Ovo je pravi pdf za politiziranje, ali si i ovdje odlučio trolati.
Gdje god su zeleni termiti tu je i terminator! :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#61252 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

Šta kažu, Solak glup i ništa ne odlučuje.

Pa svi smo to znali, samo smo mislili da će na njega sve svaliti. Ovako će se on još izvući jer je glup a Fadil lajavac.
Tempo
ZeModerator

#61253 Re: SDA-All about

Post by Tempo »

pici wrote: 26/04/2021 17:26
starii wrote: 26/04/2021 16:20 kako svi mlađi napustiše SDA, moraće Genjca povući iz penzije da se opet kandidira na neku od funkcija :D
ako iTko prezivi kijametski dan, to ce biti bubasvabe i gKenjac... pa dodbro bubasvabe imaju manje sansi...
vjerovatno ce i genjac i bubasvabe prezivjeti kijametski dan, ali bubasvabe nece prezivjeti genjca.
meridiyan

#61254 Re: SDA-All about

Post by meridiyan »

Sa teme o I.B.Celo .
slucajni prolaznik wrote: 27/03/2013 11:17
tintilinic wrote:
kiker wrote:Nadam se da ovdje ima i starijih osoba koje se sjecaju novina AS i prvo ili drugo izdanje gdje je na naslovnoj bilo "Silovane srednjoskolke u vozu na putu za ekskurziju". Ovo jednostavno pisem iz sjecanja, jer sam 1984 godine i sam bio osudjenik na izdrzavanju kazne zatvora u trajanju tri godine . Sjecam se vrlo dobro kada je Ismet Bajramovic dosao u PETI paviljon sa kaznom od 11 godina, Dosao je kod mene u odjeljenje, onako glomazan, GLUP, osisan na celavo.
Korora Muhamed, njegov saucesnik je bio u paviljonu za starije osobe. Vaspitac nam je bio Sejad Sivac!
Celo je u zatvoru isao u skolu za bravara, a bio mi je i podredjeni "ucenik" u vezi prakse...Vratimo se Celi....
Silovane su učenice Tekstilne škole u Sarajevu koje su išle U beograd s Ferijalnim savezom u KUću cvijeća.
Bio sam u tom vozu tada, vagon do zadnjeg, gdje je cinjeno do zlodjelo, u zadnjem wc. Poznat je med koji se koristio tada s pijanim djevojcicama tada.
I Celo je to pocinio zajedno s Kororom, i jos dvojica-trojica jarana im. Helac S. je bio jedan od njih, poginuo je na Treski. Sarajevska primitivna jalija, seljacine, jedan olos, propalitet samo takav, i svi su imali zajednicko teritorijalno porijeklo, to ih je i ujedinilo.
Eno Korore sada hoda Carsijom s fesom na glavi, redovan je na dzumi petkom, svaki Ramazan posti, musliman veliki. Valjda pere savjest, cisti dusu. :-)

Ako se neko sjeca snimka zarobljenih JA vojnika iz Dobrovoljacke, mladic tada, koji nosi pusku s cijevi u vis u FIS-u i ispred, u onoj staroj maskirnoj uniformi, to je taj Korora, silovatelj iz voza.

Ne znam koliko ljudski um treba biti poremecen pa da Celu i slicnu bagru proglasi ili tretira herojem ili zasluznim za drustvo. Da sam se ja pitao, ni pocetkom rata on ne bi smio nositi oruzje, i bio bi daleko od pozicija odlucivanja i komandovanja. Ali ne, nasoj vlasti on je bio podoban, cak je bio k-dant vojne policije :? To samo u nasem drustvu moze biti :-) :(

SDA je na vlasti bila tada, i zato ih ja osudjujem za saucesnistvo za propast ranije drzave i krizu danasnje.
hillbill

#61255 Re: SDA-All about

Post by hillbill »

kiligonzales wrote: 26/04/2021 17:09
tempuser wrote: 26/04/2021 16:56

Kad čovjek ne bude ni điv ni mrtav, nego između onda i ti možeš imati neutralan stavm.

Kad čovjeka koji sa 19. godina leži zbog silovanja dovedeš u kontekst zatvoreničkog seksa ti napišeš ovo:

by kiligonzales » 26/04/2021 12:29
Ne lupaj molim te. Ne vrijedjaj Ismeta rahmetli, a bome ni ljude oko njega tom glupom pricom.

Za čovjeka koji likvidira dvojicu ljudi, za jednog dobije 20 godina ti napišeš:

by kiligonzales » 26/04/2021 12:49
Da je ziv ti bi mu se sa puta sklonio. Moralna vertikala ili ne, za one koji su ga znali je bio i ostao mangup prije svega i covjek iz raje..

by kiligonzales » 26/04/2021 13:40
Znas svako se vrednuje prema zaslugama, on ce ostati u sjecanju ovoga grada kao i neki drugi po tome sto su bili tu kad je bilo najpotrebnije. Bitno je zivjeti, u gradu u kome sam rodjen i odrastao, covjek se vrednuje po odnosu sa drugima, u tome gradu sam naucen da te neko gore moze opljackati olovkom, nego neko s pistoljem i da ni pare, ni diplome, ni ugodan i finansijski osiguran zivot ne znace da je neko prvenstveno covjek.

Nije tebi buraz danas nešto dobro, da nije prEtisak...
Ti sigurno neces moci odlucivati o meni i onome sto sam, potogovo sta mislim i pisem.
hajde razguli odavde sa celom I slicnim kriminalcima...........vodi ih kuci ....
Ta prica o zatvorenickom seksu ti je nepotrebna i cista je besmislica jer eto ako je silovao zenu, onda mora i da je muskarca, to ti je ta logika.

Bravo, to je taj stil pisanja forumski, svako uzme sta mu se (ne)svidja i da mu svoj kontekst i razumjevanje. :thumbup:

Ispasce Hajdarpasic pacifista, a ne pojedinac kao on.

Ipak mozda sam nisi dovoljno prosao u zivotu da bi razumio neke stvari. Drzi se tipki. Ziv bio. Nemam se vise namjeru raspravljati s tobom.
DonieBrasco

#61256 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

SDA je sada na sve spremna, svega ce biti do izbora 2022. bojim se da ce tek sad da prodaju i daju sve sto od njih traze SNSD i HDZ jer im samo oni mogu pomoci da prezive izbore 2022.
foxlife

#61257 Re: SDA-All about

Post by foxlife »

tempuser wrote: 26/04/2021 14:16
drug_profi wrote: 26/04/2021 13:49 Bilo sta, samo da ne idemo u rat golog qurca... i direktna posljedica toga je poklano Podrinje i Krajina, izgubljena Semberija i Posavina.

Tako da NE, nemam nikakav respekt prema nabrojanim jebivjetrima koju su htjeli vlast i drzavu praviti, ali ne bi znali ni ekskurziju napraviti.

Veci respekt imaju moji drugovi koji su sa po 3-4 metka u lovackoj puski cuvali straze stajuci pred oklopnjake.
Budale kao i ja sam.
Aliju nikad nije interesovalo ništa mimo nahije koju su mu na kraju i dali u Dejtonu. Žali bože ljudi koji su nasjeli na njegovu šuplju u jedinstvenoj, cjelovitoj, demokratskoj, i onih koji, boreći se za to, više nema. Nažalost tad to nisu mogli znati...
imam osjecaj da je vrs i jna na pocetku rata uspjela u namjeri da zauzme sarajevo i sl da bi izetbegovic bio pocasni predsjednik muslimanske manjine ili sl i da bi manje vise bakir danas zivio isto
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#61258 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

Dok sda patriotske vodje zajedno sa koalicionim partnerim glasaju protiv zabrane negiranja genocida, idu direktno u koalicijui to u srebrenici sa negatorima genocida...glupi bosnjo raspravlja o ratu...
kiligonzales

#61259 Re: SDA-All about

Post by kiligonzales »

izvrsni direktor wrote: 26/04/2021 18:04 Dok sda patriotske vodje zajedno sa koalicionim partnerim glasaju protiv zabrane negiranja genocida, idu direktno u koalicijui to u srebrenici sa negatorima genocida...glupi bosnjo raspravlja o ratu...
Pa ajde kad su imenovali HDZ Hrvata da im cuva arhivsku gradju, pa im armijska izmakla u Hrvatsku, sve ti govori gdje smo stigli zbog njih...
tempuser

#61260 Re: SDA-All about

Post by tempuser »

izvrsni direktor wrote: 26/04/2021 18:04 Dok sda patriotske vodje zajedno sa koalicionim partnerim glasaju protiv zabrane negiranja genocida, idu direktno u koalicijui to u srebrenici sa negatorima genocida...glupi bosnjo raspravlja o ratu...
Kad kažem da su SDA, HDZ i SNSD najbliži koalicioni partneri, da nema tog Bošnjaka kojeg Bakir i SDA neće prodati zbog tala sa Dodikom i Čovićem, da su turiranja o nekom ratu i otcjepljenju samo ublehe dok guze i plačkaju svoj narod zeleni kmeri počnu kmečati o islamofobiji! :-)
Bloo
Globalna šefica

#61261 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

tempuser wrote: 26/04/2021 12:56
kiligonzales wrote: 26/04/2021 12:49
tempuser wrote: 26/04/2021 12:30

Pardon, Ćelo - moralna vertikala, mumin takorekuć! :D
Da je ziv ti bi mu se sa puta sklonio. Moralna vertikala ili ne, za one koji su ga znali je bio i ostao mangup prije svega i covjek iz raje. Bice da je za tebe Brne velicina.
Da je živ, a ja se i konju sklonim s puta jer je fizički jači...
Ja nekako žalim ljude koji u polupismenim kriminalcima vide neke veličine...
Jbga...
Vas dvojica na PP o ovome.
kiligonzales

#61262 Re: SDA-All about

Post by kiligonzales »

meridiyan wrote: 26/04/2021 17:57 Sa teme o I.B.Celo .
slucajni prolaznik wrote: 27/03/2013 11:17
tintilinic wrote:
Silovane su učenice Tekstilne škole u Sarajevu koje su išle U beograd s Ferijalnim savezom u KUću cvijeća.
Bio sam u tom vozu tada, vagon do zadnjeg, gdje je cinjeno do zlodjelo, u zadnjem wc. Poznat je med koji se koristio tada s pijanim djevojcicama tada.
I Celo je to pocinio zajedno s Kororom, i jos dvojica-trojica jarana im. Helac S. je bio jedan od njih, poginuo je na Treski. Sarajevska primitivna jalija, seljacine, jedan olos, propalitet samo takav, i svi su imali zajednicko teritorijalno porijeklo, to ih je i ujedinilo.
Eno Korore sada hoda Carsijom s fesom na glavi, redovan je na dzumi petkom, svaki Ramazan posti, musliman veliki. Valjda pere savjest, cisti dusu. :-)

Ako se neko sjeca snimka zarobljenih JA vojnika iz Dobrovoljacke, mladic tada, koji nosi pusku s cijevi u vis u FIS-u i ispred, u onoj staroj maskirnoj uniformi, to je taj Korora, silovatelj iz voza.

Ne znam koliko ljudski um treba biti poremecen pa da Celu i slicnu bagru proglasi ili tretira herojem ili zasluznim za drustvo. Da sam se ja pitao, ni pocetkom rata on ne bi smio nositi oruzje, i bio bi daleko od pozicija odlucivanja i komandovanja. Ali ne, nasoj vlasti on je bio podoban, cak je bio k-dant vojne policije :? To samo u nasem drustvu moze biti :-) :(

SDA je na vlasti bila tada, i zato ih ja osudjujem za saucesnistvo za propast ranije drzave i krizu danasnje.
Mene vise zabrinjava sta ga je sprijecilo da kad je vec bio tu da reaguje ko covjek i uvali sebe u problem da bi djevojkama pomogao, osim sto je svjedok koji eto pise danas o tome...

Svo to cirkusanje i gazdovanje sa pocetka rata je trajalo do akcije Trebevic 1 i 2, kada je krenulo disciplinovanje vojske i zavodjenja reda po gradu.
kiligonzales

#61263 Re: SDA-All about

Post by kiligonzales »

Bloo wrote: 26/04/2021 18:23
tempuser wrote: 26/04/2021 12:56
kiligonzales wrote: 26/04/2021 12:49

Da je ziv ti bi mu se sa puta sklonio. Moralna vertikala ili ne, za one koji su ga znali je bio i ostao mangup prije svega i covjek iz raje. Bice da je za tebe Brne velicina.
Da je živ, a ja se i konju sklonim s puta jer je fizički jači...
Ja nekako žalim ljude koji u polupismenim kriminalcima vide neke veličine...
Jbga...
Vas dvojica na PP o ovome.
Ok. Bloo. :thumbup:
ljevoruki

#61264 Re: SDA-All about

Post by ljevoruki »

Jos jedan biser trezor hairlije:
“ - Kada nekoj ekipi ne ide dobro, uzme recimo crnog košarkaša i tako dalje. Da li će biti tako sa Efendićem, vidjet ćemo, vrijeme će pokazati, dodao je Izetbegović.”

:-) :( :D
BaobabX

#61265 Re: SDA-All about

Post by BaobabX »

ljevoruki wrote: 26/04/2021 18:45 Jos jedan biser trezor hairlije:
“ - Kada nekoj ekipi ne ide dobro, uzme recimo crnog košarkaša i tako dalje. Da li će biti tako sa Efendićem, vidjet ćemo, vrijeme će pokazati, dodao je Izetbegović.”

Možda je mislio na šajinog crnca.
mishic

#61266 Re: SDA-All about

Post by mishic »

Nestalo hemije pa ode i Efendic, zbog biologije otišao Campara, psihologija je je otjerala Konakovica...

Izetbegović će shvatiti šta se događa tek kada on sam sa Sebijom ostane u stranci...
BaobabX

#61267 Re: SDA-All about

Post by BaobabX »

mishic wrote: 26/04/2021 18:48 Nestalo hemije pa ode i Efendic, zbog biologije otišao Campara, psihologija je je otjerala Konakovica...

Izetbegović će shvatiti šta se događa tek kada on sam sa Sebijom ostane u stranci...
Bakir to sam ja
Novi slogan stranke
dustaban

#61268 Re: SDA-All about

Post by dustaban »

Selamim te Sebiiiiiiiiiiiiija, ti si uvela reda...
:mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#61269 Re: SDA-All about

Post by Bloo »

BaobabX wrote: 26/04/2021 18:49
mishic wrote: 26/04/2021 18:48 Nestalo hemije pa ode i Efendic, zbog biologije otišao Campara, psihologija je je otjerala Konakovica...

Bakir to sam ja
Novi slogan stranke
Trajni
Klon
meridiyan

#61270 Re: SDA-All about

Post by meridiyan »

Idemo dalje.....

Šef Asocijacije mladih SDA Ilidža Eman Vukotić podnio je ostavku na sve pozicije u stranci i napustio je stranku.

https://www.facebook.com/eman.vukotic
skafiskafsnjak

#61271 Re: SDA-All about

Post by skafiskafsnjak »

Kakve nebuloze ovaj vaalja... Tacno nije dobar.
Kakir se ukako

Izetbegović o odlasku Efendića: Kao u sportu, kada ne ide, uzmete crnog košarkaša
http://www.klix.ba/clanak/210426132
kiligonzales

#61272 Re: SDA-All about

Post by kiligonzales »

ljevoruki wrote: 26/04/2021 18:45 Jos jedan biser trezor hairlije:

onaj spominje dvokorake, a ovaj kosarkase :lol:

Mislim da je proradio kompleks Konakovic :lol:

DAJ JOS JEDNOM :lol:
https://radiosarajevo.ba/magazin/zaniml ... deo/205929
laik1981

#61273 Re: SDA-All about

Post by laik1981 »

Al nije da nije dao istinitu metaforu. Kada ode jedno drvo mogu izrasti dva na njegovom mjestu. Fino opisuje kadar SDA. I jesu balvani..
dale cooper

#61274 Re: SDA-All about

Post by dale cooper »

Chmoljo wrote: 26/04/2021 17:53 Šta kažu, Solak glup i ništa ne odlučuje.

Pa svi smo to znali, samo smo mislili da će na njega sve svaliti. Ovako će se on još izvući jer je glup a Fadil lajavac.
Onaj osjećaj kad ti Fadil kaže da si glup. :lol: :mrgreen:
spreca

#61275 Re: SDA-All about

Post by spreca »

Efendic ce preuzeti novu filijalu SDA a to je SZBiH

https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /210426132
Post Reply