Ismet Bajramovic celo -2

kiker

#1 Ismet Bajramovic celo -2

Post by kiker »

Dopuna!

Istina o Celi !

Nadam se da ovdje ima i starijih osoba koje se sjecaju novina AS i prvo ili drugo izdanje gdje je na naslovnoj bilo
"Silovane srednjoskolke u vozu na putu za ekskurziju". Ovo jednostavno pisem iz sjecanja, jer sam 1984 godine i sam bio osudjenik na izdrzavanju kazne zatvora u trajanju tri godine . Sjecam se vrlo dobro kada je Ismet Bajramovic dosao u PETI paviljon sa kaznom od 11 godina, Dosao je kod mene u odjeljenje, onako glomazan, GLUP, osisan na celavo.
Korora Muhamed, njegov saucesnik je bio u paviljonu za starije osobe. Vaspitac nam je bio Sejad Sivac!
Celo je u zatvoru isao u skolu za bravara, a bio mi je i podredjeni "ucenik" u vezi prakse.
Tada, 1985 godine u onom golubijem odijelu je bio tu i Behman Omer i Latic Dzemaludin i Seselj Vojislav i Ludvig Pavlovic i "KUDUZ" i Ilija Tolic i mnogi drugi.
Vratimo se Celi....Nadam se da ce ikada, ikada KPD Zenica objaviti dokumenta u kojima se nalaze svi grijehi Cele u zatvoru.
Nikada necu zaboraviti kada je sa Elmaz Jasminom iz Sarajeva silovao jednog malog iz B.Luke, a taj se sutradan objesio u livnici.
Tuce, samice, ostala zlodjela moze KPD Zenica prezentirati.
Ali, takvog tipa praviti herojem se granici sa ludilom!

p.s uvijek za istinu koga interesuje
XXS

#2 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by XXS »

To sto ti kazes je bilo prijepodne.

Al', poslijepodne Dedo skontao da mu Ismet moze valjati u nekim situacijama.....pa skonta da mu nevalja, pa ga prob'o roknuti....pa Ismet prezivio, pa mu Dedo dao poslovne prostore i talove da cuti....pa se onda Ismet sam roknuo kad je skontao koliki je supak bio
racionalista

#3 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by racionalista »

a što si ti "ležo" pet godina???
udrch

#4 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by udrch »

sve loši momci, samo osuđeni kriminalac, u ovom slučaju postavljač teme je bio dobar, cool, čak i nadređeni Ćeli :lol:

zaboli nas šta su osuđeni kriminalci kao ti radili u zatvoru..
zateznistub

#5 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by zateznistub »

Covjek je rahmetli, kraj price! Nadam se.
Mada, ne vidi stope u kafi ovoj temi.
racionalista

#6 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by racionalista »

trol neki iz BL 100%
didžej

#7 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by didžej »

jel istina da su seselja u zatvoru zvali "seseljuga"? :D
zateznistub

#8 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by zateznistub »

didžej wrote:jel istina da su seselja u zatvoru zvali "seseljuga"? :D
Ili snjezana sa malo vise patuljaka...
karanana

#9 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by karanana »

dobra tema. nadam se da ce postavljac pisati jos.
fina je bila ta vasa generacija. sve odlikas do odlikasa.
zli_hordas

#10 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by zli_hordas »

Je li Seselj bio mackovan ili topdzija.
zateznistub

#11 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by zateznistub »

zli_hordas wrote:Je li Seselj bio mackovan ili topdzija.
Pa vidis mu po okicama da je bio maca
sinuhe

#12 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by sinuhe »

Kako je izasao na slobodu prije 95? Jel iko uopste bio u zatvoru za vrijeme rata? :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#13 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by JoseMujica »

de malo kiker masnih detalja ...ko je s kim i ko je koga :D baš me interesuje da li je moguće u praksi islamski vjerovati a neislamski živjeti ;-)
didžej

#14 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by didžej »

celo je bio silovatelj i ubica. silovanje mu je bila specijalnost, i prije rata, i u ratu i poslije rata. jedne prilike setam titovom s tadasnjom djevojkom, proljece bilo, vec pao mrak... i tacno kod vjecne vatre, mi odozdo desnom stranom kad odozgo s moje lijeve strane ide celo skupa sa 4-5 njegovih gorila.
a moja djevojka i lijepa i zgodna, otoplilo a ona se sredila, suknjica, sminkica, stiklice... :) snimim ga vec na desetak metara, on visok kakav jest iz sve one mase nju pikirao i bulji oci da mu ispadnu. mimoilazimo se, ja joj cvrsto stisnuo ruku i lafo gledam pravo a periferni vid mi na maksimumu. :) i vidim tijelo mu odlazi a glava i oci mu ostali priljepljene za nas, tacnije za pozadinu moje djevojke.
kad smo odmakli kaze ona meni "jesi vidio one jalijase kako nas gledaju". :D promumlah nesto u fazonu "aha", nakon dvadesetak metara okrenem se, vidim nema ih u vidokrugu, osvrnem se oko sebe jos koji put da vidim da nas nisu upratili i pravac mojoj kuci. :run:
tacno sam mu izbliza vidio manijacki pogled kad je zensko u pitanju, nije prijatan osjecaj.
skuterista

#15 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by skuterista »

zli_hordas wrote:Je li Seselj bio mackovan ili topdzija.
s obzirom da je 2m visok skontaj ti sta bi da te prihvati Vojo :D
tintilinic

#16 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by tintilinic »

kiker wrote:Dopuna!

Istina o Celi !

Nadam se da ovdje ima i starijih osoba koje se sjecaju novina AS i prvo ili drugo izdanje gdje je na naslovnoj bilo
"Silovane srednjoskolke u vozu na putu za ekskurziju". Ovo jednostavno pisem iz sjecanja, jer sam 1984 godine i sam bio osudjenik na izdrzavanju kazne zatvora u trajanju tri godine . Sjecam se vrlo dobro kada je Ismet Bajramovic dosao u PETI paviljon sa kaznom od 11 godina, Dosao je kod mene u odjeljenje, onako glomazan, GLUP, osisan na celavo.
Korora Muhamed, njegov saucesnik je bio u paviljonu za starije osobe. Vaspitac nam je bio Sejad Sivac!
Celo je u zatvoru isao u skolu za bravara, a bio mi je i podredjeni "ucenik" u vezi prakse.
Tada, 1985 godine u onom golubijem odijelu je bio tu i Behman Omer i Latic Dzemaludin i Seselj Vojislav i Ludvig Pavlovic i "KUDUZ" i Ilija Tolic i mnogi drugi.
Vratimo se Celi....Nadam se da ce ikada, ikada KPD Zenica objaviti dokumenta u kojima se nalaze svi grijehi Cele u zatvoru.
Nikada necu zaboraviti kada je sa Elmaz Jasminom iz Sarajeva silovao jednog malog iz B.Luke, a taj se sutradan objesio u livnici.
Tuce, samice, ostala zlodjela moze KPD Zenica prezentirati.
Ali, takvog tipa praviti herojem se granici sa ludilom!

p.s uvijek za istinu koga interesuje
Bezveze tema, ali samo par ispravki.
Silovane su učenice Tekstilne škole u Sarajevu koje su išle U beograd s Ferijalnim savezom u KUću cvijeća.
karanana

#17 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by karanana »

didžej wrote:celo je bio silovatelj i ubica. silovanje mu je bila specijalnost, i prije rata, i u ratu i poslije rata. jedne prilike setam titovom s tadasnjom djevojkom, proljece bilo, vec pao mrak... i tacno kod vjecne vatre, mi odozdo desnom stranom kad odozgo s moje lijeve strane ide celo skupa sa 4-5 njegovih gorila.
a moja djevojka i lijepa i zgodna, otoplilo a ona se sredila, suknjica, sminkica, stiklice... :) snimim ga vec na desetak metara, on visok kakav jest iz sve one mase nju pikirao i bulji oci da mu ispadnu. mimoilazimo se, ja joj cvrsto stisnuo ruku i lafo gledam pravo a periferni vid mi na maksimumu. :) i vidim tijelo mu odlazi a glava i oci mu ostali priljepljene za nas, tacnije za pozadinu moje djevojke.
kad smo odmakli kaze ona meni "jesi vidio one jalijase kako nas gledaju". :D promumlah nesto u fazonu "aha", nakon dvadesetak metara okrenem se, vidim nema ih u vidokrugu, osvrnem se oko sebe jos koji put da vidim da nas nisu upratili i pravac mojoj kuci. :run:
tacno sam mu izbliza vidio manijacki pogled kad je zensko u pitanju, nije prijatan osjecaj.
off topic: uh, fino mi zvuci ta tvoja.

on topic: zar "kuduz" nije lezo u foci?
Paranoid

#18 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by Paranoid »

karanana wrote:
didžej wrote:celo je bio silovatelj i ubica. silovanje mu je bila specijalnost, i prije rata, i u ratu i poslije rata. jedne prilike setam titovom s tadasnjom djevojkom, proljece bilo, vec pao mrak... i tacno kod vjecne vatre, mi odozdo desnom stranom kad odozgo s moje lijeve strane ide celo skupa sa 4-5 njegovih gorila.
off topic: uh, fino mi zvuci ta tvoja.

on topic: zar "kuduz" nije lezo u foci?
Kuduzu je Foča bila jedan od glavnih gradova... :D
karanana

#19 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by karanana »

zna i geografiju
Tiger 033

#20 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by Tiger 033 »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/lav-i-la ... /130327017

"Lav i lavica stigli u Pionirsku dolinu u Sarajevu"

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#21 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by JoseMujica »

tigre jel SRNA već obradila ovu prigodnu vijest :D lavovi u novom ruhu :-)
slucajni prolaznik

#22 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by slucajni prolaznik »

tintilinic wrote:
kiker wrote:Nadam se da ovdje ima i starijih osoba koje se sjecaju novina AS i prvo ili drugo izdanje gdje je na naslovnoj bilo "Silovane srednjoskolke u vozu na putu za ekskurziju". Ovo jednostavno pisem iz sjecanja, jer sam 1984 godine i sam bio osudjenik na izdrzavanju kazne zatvora u trajanju tri godine . Sjecam se vrlo dobro kada je Ismet Bajramovic dosao u PETI paviljon sa kaznom od 11 godina, Dosao je kod mene u odjeljenje, onako glomazan, GLUP, osisan na celavo.
Celo je u zatvoru isao u skolu za bravara, a bio mi je i podredjeni "ucenik" u vezi prakse...Vratimo se Celi....
Silovane su učenice Tekstilne škole u Sarajevu koje su išle U beograd s Ferijalnim savezom u KUću cvijeća.
Bio sam u tom vozu tada, vagon do zadnjeg, gdje je cinjeno do zlodjelo, u zadnjem wc. Poznat je med koji se koristio tada s pijanim djevojcicama tada.
I Celo je to pocinio zajedno s Kororom, i jos dvojica-trojica jarana im. Helac S. je bio jedan od njih, poginuo je na Treski. Sarajevska primitivna jalija, seljacine, jedan olos, propalitet samo takav, i svi su imali zajednicko teritorijalno porijeklo, to ih je i ujedinilo.
Eno Korore sada hoda Carsijom s fesom na glavi, redovan je na dzumi petkom, svaki Ramazan posti, musliman veliki. Valjda pere savjest, cisti dusu. :-)

Ako se neko sjeca snimka zarobljenih JA vojnika iz Dobrovoljacke, mladic tada, koji nosi pusku s cijevi u vis u FIS-u i ispred, u onoj staroj maskirnoj uniformi, to je taj Korora, silovatelj iz voza.

Ne znam koliko ljudski um treba biti poremecen pa da Celu i slicnu bagru proglasi ili tretira herojem ili zasluznim za drustvo. Da sam se ja pitao, ni pocetkom rata on ne bi smio nositi oruzje, i bio bi daleko od pozicija odlucivanja i komandovanja. Ali ne, nasoj vlasti on je bio podoban, cak je bio k-dant vojne policije :? To samo u nasem drustvu moze biti :-) :(

SDA je na vlasti bila tada, i zato ih ja osudjujem za saucesnistvo za propast ranije drzave i krizu danasnje.
madner

#23 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by madner »

JoseMujica wrote:tigre jel SRNA već obradila ovu prigodnu vijest :D lavovi u novom ruhu :-)
Nakon sto su uklonili dokaze, Teheranci su nabavili novo oruzje za nova zlodjela.
sinuhe

#24 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by sinuhe »

slucajni prolaznik wrote:
tintilinic wrote:
kiker wrote:Nadam se da ovdje ima i starijih osoba koje se sjecaju novina AS i prvo ili drugo izdanje gdje je na naslovnoj bilo "Silovane srednjoskolke u vozu na putu za ekskurziju". Ovo jednostavno pisem iz sjecanja, jer sam 1984 godine i sam bio osudjenik na izdrzavanju kazne zatvora u trajanju tri godine . Sjecam se vrlo dobro kada je Ismet Bajramovic dosao u PETI paviljon sa kaznom od 11 godina, Dosao je kod mene u odjeljenje, onako glomazan, GLUP, osisan na celavo.
Celo je u zatvoru isao u skolu za bravara, a bio mi je i podredjeni "ucenik" u vezi prakse...Vratimo se Celi....
Bio sam u tom vozu tada, vagon do zadnjeg, gdje je cinjeno do zlodjelo, u zadnjem wc. Poznat je med koji se koristio tada s pijanim djevojcicama tada.
I Celo je to pocinio zajedno s Kororom, i jos dvojica-trojica jarana im. Helac S. je bio jedan od njih, poginuo je na Treski. Sarajevska primitivna jalija, seljacine, jedan olos, propalitet samo takav, i svi su imali zajednicko teritorijalno porijeklo, to ih je i ujedinilo.
Eno Korore sada hoda Carsijom s fesom na glavi, redovan je na dzumi petkom, svaki Ramazan posti, musliman veliki. Valjda pere savjest, cisti dusu. :-)

Ako se neko sjeca snimka zarobljenih JA vojnika iz Dobrovoljacke, mladic tada, koji nosi pusku s cijevi u vis u FIS-u i ispred, u onoj staroj maskirnoj uniformi, to je taj Korora, silovatelj iz voza.

Ne znam koliko ljudski um treba biti poremecen pa da Celu i slicnu bagru proglasi ili tretira herojem ili zasluznim za drustvo. Da sam se ja pitao, ni pocetkom rata on ne bi smio nositi oruzje, i bio bi daleko od pozicija odlucivanja i komandovanja. Ali ne, nasoj vlasti on je bio podoban, cak je bio k-dant vojne policije :? To samo u nasem drustvu moze biti :-) :(

SDA je na vlasti bila tada, i zato ih ja osudjujem za saucesnistvo za propast ranije drzave i krizu danasnje.
Strasno. Nisam iz Sarajeva i znam da su mnogi van Sarajeva u ratu mislili da vec neko u Sarajevu zna kako da vodi drzavu, da ce biti bolje. Nisam znao ni da Alija ima sina i tako to :lol:
VjecitiStudent

#25 Re: Ismet Bajramovic celo -2

Post by VjecitiStudent »

1984+11 = 1995.
Kako se desilo da izadje iz zatvora vec 1991.?
Post Reply