Ismet Bajramovic celo -2
-
kiker
#1 Ismet Bajramovic celo -2
Dopuna!
Istina o Celi !
Nadam se da ovdje ima i starijih osoba koje se sjecaju novina AS i prvo ili drugo izdanje gdje je na naslovnoj bilo
"Silovane srednjoskolke u vozu na putu za ekskurziju". Ovo jednostavno pisem iz sjecanja, jer sam 1984 godine i sam bio osudjenik na izdrzavanju kazne zatvora u trajanju tri godine . Sjecam se vrlo dobro kada je Ismet Bajramovic dosao u PETI paviljon sa kaznom od 11 godina, Dosao je kod mene u odjeljenje, onako glomazan, GLUP, osisan na celavo.
Korora Muhamed, njegov saucesnik je bio u paviljonu za starije osobe. Vaspitac nam je bio Sejad Sivac!
Celo je u zatvoru isao u skolu za bravara, a bio mi je i podredjeni "ucenik" u vezi prakse.
Tada, 1985 godine u onom golubijem odijelu je bio tu i Behman Omer i Latic Dzemaludin i Seselj Vojislav i Ludvig Pavlovic i "KUDUZ" i Ilija Tolic i mnogi drugi.
Vratimo se Celi....Nadam se da ce ikada, ikada KPD Zenica objaviti dokumenta u kojima se nalaze svi grijehi Cele u zatvoru.
Nikada necu zaboraviti kada je sa Elmaz Jasminom iz Sarajeva silovao jednog malog iz B.Luke, a taj se sutradan objesio u livnici.
Tuce, samice, ostala zlodjela moze KPD Zenica prezentirati.
Ali, takvog tipa praviti herojem se granici sa ludilom!
p.s uvijek za istinu koga interesuje
Istina o Celi !
Nadam se da ovdje ima i starijih osoba koje se sjecaju novina AS i prvo ili drugo izdanje gdje je na naslovnoj bilo
"Silovane srednjoskolke u vozu na putu za ekskurziju". Ovo jednostavno pisem iz sjecanja, jer sam 1984 godine i sam bio osudjenik na izdrzavanju kazne zatvora u trajanju tri godine . Sjecam se vrlo dobro kada je Ismet Bajramovic dosao u PETI paviljon sa kaznom od 11 godina, Dosao je kod mene u odjeljenje, onako glomazan, GLUP, osisan na celavo.
Korora Muhamed, njegov saucesnik je bio u paviljonu za starije osobe. Vaspitac nam je bio Sejad Sivac!
Celo je u zatvoru isao u skolu za bravara, a bio mi je i podredjeni "ucenik" u vezi prakse.
Tada, 1985 godine u onom golubijem odijelu je bio tu i Behman Omer i Latic Dzemaludin i Seselj Vojislav i Ludvig Pavlovic i "KUDUZ" i Ilija Tolic i mnogi drugi.
Vratimo se Celi....Nadam se da ce ikada, ikada KPD Zenica objaviti dokumenta u kojima se nalaze svi grijehi Cele u zatvoru.
Nikada necu zaboraviti kada je sa Elmaz Jasminom iz Sarajeva silovao jednog malog iz B.Luke, a taj se sutradan objesio u livnici.
- XXS
#2 Re: Ismet Bajramovic celo -2
To sto ti kazes je bilo prijepodne.
Al', poslijepodne Dedo skontao da mu Ismet moze valjati u nekim situacijama.....pa skonta da mu nevalja, pa ga prob'o roknuti....pa Ismet prezivio, pa mu Dedo dao poslovne prostore i talove da cuti....pa se onda Ismet sam roknuo kad je skontao koliki je supak bio
Al', poslijepodne Dedo skontao da mu Ismet moze valjati u nekim situacijama.....pa skonta da mu nevalja, pa ga prob'o roknuti....pa Ismet prezivio, pa mu Dedo dao poslovne prostore i talove da cuti....pa se onda Ismet sam roknuo kad je skontao koliki je supak bio
-
racionalista
#3 Re: Ismet Bajramovic celo -2
a što si ti "ležo" pet godina???
-
udrch
#4 Re: Ismet Bajramovic celo -2
sve loši momci, samo osuđeni kriminalac, u ovom slučaju postavljač teme je bio dobar, cool, čak i nadređeni Ćeli
zaboli nas šta su osuđeni kriminalci kao ti radili u zatvoru..
zaboli nas šta su osuđeni kriminalci kao ti radili u zatvoru..
- zateznistub
#5 Re: Ismet Bajramovic celo -2
Covjek je rahmetli, kraj price! Nadam se.
Mada, ne vidi stope u kafi ovoj temi.
Mada, ne vidi stope u kafi ovoj temi.
-
racionalista
#6 Re: Ismet Bajramovic celo -2
trol neki iz BL 100%
- didžej
#7 Re: Ismet Bajramovic celo -2
jel istina da su seselja u zatvoru zvali "seseljuga"? 
- zateznistub
#8 Re: Ismet Bajramovic celo -2
Ili snjezana sa malo vise patuljaka...didžej wrote:jel istina da su seselja u zatvoru zvali "seseljuga"?
- karanana
#9 Re: Ismet Bajramovic celo -2
dobra tema. nadam se da ce postavljac pisati jos.
fina je bila ta vasa generacija. sve odlikas do odlikasa.
fina je bila ta vasa generacija. sve odlikas do odlikasa.
- zli_hordas
#10 Re: Ismet Bajramovic celo -2
Je li Seselj bio mackovan ili topdzija.
- zateznistub
#11 Re: Ismet Bajramovic celo -2
Pa vidis mu po okicama da je bio macazli_hordas wrote:Je li Seselj bio mackovan ili topdzija.
- sinuhe
#12 Re: Ismet Bajramovic celo -2
Kako je izasao na slobodu prije 95? Jel iko uopste bio u zatvoru za vrijeme rata? 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#13 Re: Ismet Bajramovic celo -2
de malo kiker masnih detalja ...ko je s kim i ko je koga
baš me interesuje da li je moguće u praksi islamski vjerovati a neislamski živjeti 
- didžej
#14 Re: Ismet Bajramovic celo -2
celo je bio silovatelj i ubica. silovanje mu je bila specijalnost, i prije rata, i u ratu i poslije rata. jedne prilike setam titovom s tadasnjom djevojkom, proljece bilo, vec pao mrak... i tacno kod vjecne vatre, mi odozdo desnom stranom kad odozgo s moje lijeve strane ide celo skupa sa 4-5 njegovih gorila.
a moja djevojka i lijepa i zgodna, otoplilo a ona se sredila, suknjica, sminkica, stiklice...
snimim ga vec na desetak metara, on visok kakav jest iz sve one mase nju pikirao i bulji oci da mu ispadnu. mimoilazimo se, ja joj cvrsto stisnuo ruku i lafo gledam pravo a periferni vid mi na maksimumu.
i vidim tijelo mu odlazi a glava i oci mu ostali priljepljene za nas, tacnije za pozadinu moje djevojke.
kad smo odmakli kaze ona meni "jesi vidio one jalijase kako nas gledaju".
promumlah nesto u fazonu "aha", nakon dvadesetak metara okrenem se, vidim nema ih u vidokrugu, osvrnem se oko sebe jos koji put da vidim da nas nisu upratili i pravac mojoj kuci.
tacno sam mu izbliza vidio manijacki pogled kad je zensko u pitanju, nije prijatan osjecaj.
a moja djevojka i lijepa i zgodna, otoplilo a ona se sredila, suknjica, sminkica, stiklice...
kad smo odmakli kaze ona meni "jesi vidio one jalijase kako nas gledaju".
tacno sam mu izbliza vidio manijacki pogled kad je zensko u pitanju, nije prijatan osjecaj.
-
skuterista
#15 Re: Ismet Bajramovic celo -2
s obzirom da je 2m visok skontaj ti sta bi da te prihvati Vojozli_hordas wrote:Je li Seselj bio mackovan ili topdzija.
-
tintilinic
#16 Re: Ismet Bajramovic celo -2
Bezveze tema, ali samo par ispravki.kiker wrote:Dopuna!
Istina o Celi !
Silovane su učenice Tekstilne škole u Sarajevu koje su išle U beograd s Ferijalnim savezom u KUću cvijeća.
- karanana
#17 Re: Ismet Bajramovic celo -2
off topic: uh, fino mi zvuci ta tvoja.didžej wrote:celo je bio silovatelj i ubica. silovanje mu je bila specijalnost, i prije rata, i u ratu i poslije rata. jedne prilike setam titovom s tadasnjom djevojkom, proljece bilo, vec pao mrak... i tacno kod vjecne vatre, mi odozdo desnom stranom kad odozgo s moje lijeve strane ide celo skupa sa 4-5 njegovih gorila.
a moja djevojka i lijepa i zgodna, otoplilo a ona se sredila, suknjica, sminkica, stiklice...snimim ga vec na desetak metara, on visok kakav jest iz sve one mase nju pikirao i bulji oci da mu ispadnu. mimoilazimo se, ja joj cvrsto stisnuo ruku i lafo gledam pravo a periferni vid mi na maksimumu.
i vidim tijelo mu odlazi a glava i oci mu ostali priljepljene za nas, tacnije za pozadinu moje djevojke.
kad smo odmakli kaze ona meni "jesi vidio one jalijase kako nas gledaju".promumlah nesto u fazonu "aha", nakon dvadesetak metara okrenem se, vidim nema ih u vidokrugu, osvrnem se oko sebe jos koji put da vidim da nas nisu upratili i pravac mojoj kuci.
![]()
on topic: zar "kuduz" nije lezo u foci?
- Paranoid
#18 Re: Ismet Bajramovic celo -2
Kuduzu je Foča bila jedan od glavnih gradova...karanana wrote:off topic: uh, fino mi zvuci ta tvoja.didžej wrote:celo je bio silovatelj i ubica. silovanje mu je bila specijalnost, i prije rata, i u ratu i poslije rata. jedne prilike setam titovom s tadasnjom djevojkom, proljece bilo, vec pao mrak... i tacno kod vjecne vatre, mi odozdo desnom stranom kad odozgo s moje lijeve strane ide celo skupa sa 4-5 njegovih gorila.
a moja djevojka i lijepa i zgodna, otoplilo a ona se sredila, suknjica, sminkica, stiklice...snimim ga vec na desetak metara, on visok kakav jest iz sve one mase nju pikirao i bulji oci da mu ispadnu. mimoilazimo se, ja joj cvrsto stisnuo ruku i lafo gledam pravo a periferni vid mi na maksimumu.
kad smo odmakli kaze ona meni "jesi vidio one jalijase kako nas gledaju".promumlah nesto u fazonu "aha", nakon dvadesetak metara okrenem se, vidim nema ih u vidokrugu, osvrnem se oko sebe jos koji put da vidim da nas nisu upratili i pravac mojoj kuci.
![]()
on topic: zar "kuduz" nije lezo u foci?
- karanana
#19 Re: Ismet Bajramovic celo -2
zna i geografiju
- Tiger 033
#20 Re: Ismet Bajramovic celo -2
http://www.klix.ba/vijesti/bih/lav-i-la ... /130327017
"Lav i lavica stigli u Pionirsku dolinu u Sarajevu"
"Lav i lavica stigli u Pionirsku dolinu u Sarajevu"
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#21 Re: Ismet Bajramovic celo -2
tigre jel SRNA već obradila ovu prigodnu vijest
lavovi u novom ruhu 
- slucajni prolaznik
#22 Re: Ismet Bajramovic celo -2
Bio sam u tom vozu tada, vagon do zadnjeg, gdje je cinjeno do zlodjelo, u zadnjem wc. Poznat je med koji se koristio tada s pijanim djevojcicama tada.tintilinic wrote:Silovane su učenice Tekstilne škole u Sarajevu koje su išle U beograd s Ferijalnim savezom u KUću cvijeća.kiker wrote:Nadam se da ovdje ima i starijih osoba koje se sjecaju novina AS i prvo ili drugo izdanje gdje je na naslovnoj bilo "Silovane srednjoskolke u vozu na putu za ekskurziju". Ovo jednostavno pisem iz sjecanja, jer sam 1984 godine i sam bio osudjenik na izdrzavanju kazne zatvora u trajanju tri godine . Sjecam se vrlo dobro kada je Ismet Bajramovic dosao u PETI paviljon sa kaznom od 11 godina, Dosao je kod mene u odjeljenje, onako glomazan, GLUP, osisan na celavo.
Celo je u zatvoru isao u skolu za bravara, a bio mi je i podredjeni "ucenik" u vezi prakse...Vratimo se Celi....
I Celo je to pocinio zajedno s Kororom, i jos dvojica-trojica jarana im. Helac S. je bio jedan od njih, poginuo je na Treski. Sarajevska primitivna jalija, seljacine, jedan olos, propalitet samo takav, i svi su imali zajednicko teritorijalno porijeklo, to ih je i ujedinilo.
Eno Korore sada hoda Carsijom s fesom na glavi, redovan je na dzumi petkom, svaki Ramazan posti, musliman veliki. Valjda pere savjest, cisti dusu.
Ako se neko sjeca snimka zarobljenih JA vojnika iz Dobrovoljacke, mladic tada, koji nosi pusku s cijevi u vis u FIS-u i ispred, u onoj staroj maskirnoj uniformi, to je taj Korora, silovatelj iz voza.
Ne znam koliko ljudski um treba biti poremecen pa da Celu i slicnu bagru proglasi ili tretira herojem ili zasluznim za drustvo. Da sam se ja pitao, ni pocetkom rata on ne bi smio nositi oruzje, i bio bi daleko od pozicija odlucivanja i komandovanja. Ali ne, nasoj vlasti on je bio podoban, cak je bio k-dant vojne policije
SDA je na vlasti bila tada, i zato ih ja osudjujem za saucesnistvo za propast ranije drzave i krizu danasnje.
- madner
#23 Re: Ismet Bajramovic celo -2
Nakon sto su uklonili dokaze, Teheranci su nabavili novo oruzje za nova zlodjela.JoseMujica wrote:tigre jel SRNA već obradila ovu prigodnu vijestlavovi u novom ruhu
- sinuhe
#24 Re: Ismet Bajramovic celo -2
Strasno. Nisam iz Sarajeva i znam da su mnogi van Sarajeva u ratu mislili da vec neko u Sarajevu zna kako da vodi drzavu, da ce biti bolje. Nisam znao ni da Alija ima sina i tako toslucajni prolaznik wrote:Bio sam u tom vozu tada, vagon do zadnjeg, gdje je cinjeno do zlodjelo, u zadnjem wc. Poznat je med koji se koristio tada s pijanim djevojcicama tada.tintilinic wrote:Silovane su učenice Tekstilne škole u Sarajevu koje su išle U beograd s Ferijalnim savezom u KUću cvijeća.kiker wrote:Nadam se da ovdje ima i starijih osoba koje se sjecaju novina AS i prvo ili drugo izdanje gdje je na naslovnoj bilo "Silovane srednjoskolke u vozu na putu za ekskurziju". Ovo jednostavno pisem iz sjecanja, jer sam 1984 godine i sam bio osudjenik na izdrzavanju kazne zatvora u trajanju tri godine . Sjecam se vrlo dobro kada je Ismet Bajramovic dosao u PETI paviljon sa kaznom od 11 godina, Dosao je kod mene u odjeljenje, onako glomazan, GLUP, osisan na celavo.
Celo je u zatvoru isao u skolu za bravara, a bio mi je i podredjeni "ucenik" u vezi prakse...Vratimo se Celi....
I Celo je to pocinio zajedno s Kororom, i jos dvojica-trojica jarana im. Helac S. je bio jedan od njih, poginuo je na Treski. Sarajevska primitivna jalija, seljacine, jedan olos, propalitet samo takav, i svi su imali zajednicko teritorijalno porijeklo, to ih je i ujedinilo.
Eno Korore sada hoda Carsijom s fesom na glavi, redovan je na dzumi petkom, svaki Ramazan posti, musliman veliki. Valjda pere savjest, cisti dusu.![]()
Ako se neko sjeca snimka zarobljenih JA vojnika iz Dobrovoljacke, mladic tada, koji nosi pusku s cijevi u vis u FIS-u i ispred, u onoj staroj maskirnoj uniformi, to je taj Korora, silovatelj iz voza.
Ne znam koliko ljudski um treba biti poremecen pa da Celu i slicnu bagru proglasi ili tretira herojem ili zasluznim za drustvo. Da sam se ja pitao, ni pocetkom rata on ne bi smio nositi oruzje, i bio bi daleko od pozicija odlucivanja i komandovanja. Ali ne, nasoj vlasti on je bio podoban, cak je bio k-dant vojne policijeTo samo u nasem drustvu moze biti
![]()
![]()
SDA je na vlasti bila tada, i zato ih ja osudjujem za saucesnistvo za propast ranije drzave i krizu danasnje.
-
VjecitiStudent
#25 Re: Ismet Bajramovic celo -2
1984+11 = 1995.
Kako se desilo da izadje iz zatvora vec 1991.?
Kako se desilo da izadje iz zatvora vec 1991.?