Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
redhat

#5201 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by redhat »

Kikibombona wrote: 16/12/2019 21:09
redhat wrote: 16/12/2019 20:49SDA se ruši kao i svaki takav sistem edukacijom glasača čiji glas više neće biti moguće kupiti za rahatlokum i kilo kocke.
Edukacija na svakom koraku, a platforma trenutno ne može da se bori ni da se promijeni sijalica ulične rasvjete na alipašinom a ne šta više.
Da bi bili uopšte u računici za bilo šta moraju biti važni a oni to apsolutno sada nisu i ne izgleda da će biti ubrzo važni.
Platforma se mora pridruziti anti-SDA bloku koji trenutno predvode NS/SDP i NiP. Ima tu fine podrske i znacajan broj glasova koji se mora sjediniti sa anti-SDA blokom.

...

A kada je edukacija u pitanju, radi se o uzasno sporim procesima. Promjena svijesti, savjesti, promjena drustveno-politicke paradigme, moralna preobrazba - za sve treba veoma puno vremena. Volim navesti primjer istocne Njemacke koja radi cetverodecenijske komunisticke vladavine veoma zaostaje za Bavarijom i drugim naprednim njemackim pokrajinama. Zaostaje u svakom pogledu.

...

Neke dramaticne i brze promjene nisu moguce. Vecina naseg naroda ne zna odvojiti negaciju od glagola. Preko 50% petnaestogodisnjaka je funkcionalno nepismeno. Narod je totalno sludjen i zatucan u svakom pogledu. SDA sekta je zarazila kompletan narod virusima kriminala, korupcije i nepotizma. Danas skoro ne mozes naci covjeka cistog od kriminala i korupcije. Gotovo da nema covjeka koji nije potegao stelu ili prekrsio zakon radi licne koristi.

...

Prvi korak mora biti uklanjanje SDA iz sistema. NS/SDP i NiP su na dobrom putu. Nadam se da ce Platforma ojacati blok. Mirsad je divan covjek i ponovo ce imati moj glas ako bude na anti-SDA kursu. Imam dovoljno politicke mudrosti da znam prepoznati SDA diverzante i spavace. Moj glas NIKAD nije sjedinjen sa SDA.
Pročitaj sve što si napisao kolega forumaš i onda kad pročitaš vrati se na moj post u kome tvrdim da problem nije SDA kao SDA već sistem koji je stvoren a koji je pokvaren i truo i koji pogoduje samo SDA. A što se tiče Mirsada, mene on kao krasan i divan čovjek ne interesuje, interesuje me isključivo na način da prepozna problem i ponudi rješenje a ne da se iscrpljuje ove sedmice javljanjem iz Klagenfurta a slijedeće iz Zavidovića a priča uvijek ista. Iz platforme je otišlo brdo kvalitetnih i neiskvarenih a sposobnih kadrova i svi su tog istog Mirsada prije istupanja kontaktirali i rekli mu šta se mu se u platformi događa a on ni mukajet.
Ne vidim ga u saradnji sa NS nisu ni konceptualno niti slični, SDP možda iako čisto sumnjam a NiPu on naprosto niije potreban iako bi koncepcijski mogli biti komplementarni....kako stvari stoje dotični sem dobrog vizuelnog stajlinga ne donosi baš puno za pregovarački stol budućeg partnera.
Last edited by redhat on 16/12/2019 21:22, edited 1 time in total.
Zmaj_od_Panonije

#5202 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Zmaj_od_Panonije »

Pratim profesora od kako je nastupio na političkoj sceni, još nijednom nije pogazio svoje principe niti je bio kontradiktoran. Ako je bio negdje nejasan, kasnije je to i pojasnio.

Svaka dobronamjerna osoba može vidjeti da se radi o zdravom i pametnom insanu, ali naravno, glasniji su ovi zlonamjerni koji bi voljeli da na vlast nikad ne dođe poštena osoba, već da zauvijek vlada nerad i nered, da se pare sliježu na računu same od sebe (u prevodu da neko robuje za njih) i da se on za sve pita, i u rodnom selu i u čaršiji, i na nebu i na zemlji.

Dakle, ako ćemo iskreno, ovdje se radi o onoj vječnoj borbi između dobra i zla, a na nama (glasačima) je da možda počnemo preispitivati svoje namjere prema samim sebi, a i prema državi i društvu u kojem se nalazimo.
Kikibombona

#5203 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Kikibombona »

redhat wrote: 16/12/2019 21:19Pročitaj sve što si napisao kolega forumaš i onda kad pročitaš vrati se na moj post u kome tvrdim da problem nije SDA kao SDA već sistem koji je stvoren a koji je pokvaren i truo i koji pogoduje samo SDA. A što se tiče Mirsada, mene on kao krasan i divan čovjek ne interesuje, interesuje me isključivo na način da prepozna problem i ponudi rješenje a ne da se iscrpljuje ove sedmice javljanjem iz Klagenfurta a slijedeće iz Zavidovića a priča uvijek ista. Iz platforme je otišlo brdo kvalitetnih i neiskvarenih a sposobnih kadrova i svi su tog istog Mirsada prije istupanja kontaktirali i rekli mu šta se mu se u platformi događa a on ni mukajet.
Ne vidim ga u saradnji sa NS, SDP isto čisto sumnjam a NiPu on naprosto niije potreban....kako stvari stoje dotični sem dobrog vizuelnog stajlinga ne donosi baš puno za pregovarački stol budućeg partnera.
Iz direktnog izvora, malo je nedostajalo da Mirsad Hadzikadic bude kandidat NS za Predsjednistvo BiH. Jedan od vodecih ljudi NS koji mi je to rekao, ima samo rijeci hvale za Mirsada i nazvao ga je 'svjetskim covjekom', iako se nisu dogovorili oko saradnje.

Dakle, mislim da Mirsad moze ostvariti dobru saradnju sa NS/SDP. Jednako tako, Mirsad se u Zenici sastao sa Konakovicem i Kasumovicem. Svi ovi ljudi i politicke organizacije bi trebale tvoriti anti-SDA blok.

...

Mirsad je rekao da ce podrzati dobre nacelnike drugih stranaka. Ocekujem da podrzi anti-SDA kandidate i nastupi zajedno sa NS/SDP i NiP. To je moj uslov za glas.

Platforma moze uzeti 70-80 000 glasova i to nije beznacajna brojka.
Abate Fetel

#5204 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Abate Fetel »

Mirsino jato :lol:
Kikibombona

#5205 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Kikibombona »

Mirso na fb prokomentarisao naseg forumasa Maksa. Kaze da je nesto od iznesenog istina, ali da je veci dio laz i zlonamjerna manipulacija.

O tome govori na videu od 23.00...

...

Rekao je da u Platformi nema mjesta za ljude koji su promijenili 3-4 stranke i da ce takve osobe biti eliminisane.
Prskalica007

#5206 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Prskalica007 »

Kikibombona wrote: 16/12/2019 22:21 Mirso na fb prokomentarisao naseg forumasa Maksa. Kaze da je nesto od iznesenog istina, ali da je veci dio laz i zlonamjerna manipulacija.

...

Rekao je da u Platformi nema mjesta za ljude koji su promijenili 3-4 stranke i da ce takve osobe biti eliminisane.
Ma ne treba nam hadzikadic to govorit da je zlonamjerna manipulacija kad to moze procitat iz Maksovih tekstova i osoba koja i ne zna ko je taj Hadzikadic :lol:
MaksprotivMarksa

#5207 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by MaksprotivMarksa »

Kikibombona wrote: 16/12/2019 22:21 Mirso na fb prokomentarisao naseg forumasa Maksa. Kaze da je nesto od iznesenog istina, ali da je veci dio laz i zlonamjerna manipulacija.

...

Najvaznije je da je Mirsad rekao da ce se okrenuti onima koji nisu bili u nijednoj stranci, a priznanje nekih stvari je dovoljno, ocigledno je da se neke stvari ne mogu negirati, da je pet posto istina od onoga sto sam pisao mnogo je, najvaznije je da se ociste kadrovi sa ruznim politickim proslostima, ja sam neko dobro za tu Platformu onda uradio, vidite da se moze i da se izlazak u javnost isplati, sa zadovoljstvom cu da gledam kako se Platforma cisti od takvih kadrova, a najsretniji cu da budem ako se na kraju ispostavi da nisam bio upravu i da Platforma moze da predstavi novu snagu, te da ne protraci potencijal nekolicine neokaljanih ljudi koji su stranci pristupili, a sve zbog sitnih interesa nekolicine, da vidim rad na programima i rad za dobrobit zajednice.

Drago mi je da vam je Mirso rekao da ima istine, ja kazem da nema lazi, ali to ce nam vrijeme pokazati, nadam se da ce me demantovati i uvjeriti da sam se prevario za neke stvari, kada bi clanstvo vrsilo pritisak na vodstvo stranke svaka stranka bi bila na nivou.

Toliko od mene na ovoj temi, citat cemo se nakon lokalnih izbora, a prije toga ce biti i kratka analiza ponudjenih kandidata na lokalnim izborima, te detaljan presjek ko bi mogao izdati u toj prici, odlicno poznajem svaki od odbora 😁

PS. Ne znam sa kim ste me zamijenili, ali ja nikada nisam bio clan nijedne stranke do Platforme, u buducnosti cu svakako biti, a gdje god budem namjeravam isto ovako djelovati i u svakoj stranci ciji budem clan, sve sto mi se ne svidi ce se prvo iskazati u stranci, a isto to i podijeliti sa gradjanima, stranke ne postoje zbog par ljudi, stranke bi trebale da budu tu za sve njene clanove, a sve u cilju poboljsanja sveukupnog stanja u drustvu.

Hvala vam iskrice sto ste svojim botovanjem i negiranjem svega skrenuli paznju na izreceno, ako zaista bude promjene u pristupu onda smo ucinili sjajnu stvar 🤗🇧🇦

Maks vas prati 😁😂
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5208 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by KatarinaKosaca »

Ja tog Hadžikadića 2 x pokušala slušati, onaj američki naglasak mi išao na neku stvar i nisam. sumnjam da je kao dijete otišao... otišao kao odrastao i izgubio naglasak, moš mislit.. Jednom ga vidjela na glavnoj džadi sa Jasmilom Žbanić, ponašao se kao king in the castle... :D tako da ja pojma nemam o čemu taj čovjek govori i šta hoće :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5209 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by KatarinaKosaca »

MaksprotivMarksa wrote: 16/12/2019 23:26 Maks vas prati 😁😂
Ti si meni super. Imaš i znanja, imaš energoiju i entuzijazam, promoviraš etičke vrijednosti, možeš puno toga dati. Bolji si od 97% sadašnjih aktera u politici bez obzira na funkciju koju obnašaju. Sretno :bih:
putokaz1

#5210 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by putokaz1 »

Zanimljivi su ovi PZP
Imaju Lika koji je popularan kao nekad Komšić
Izgleda da je Mirsad novi Željko
Kikibombona

#5211 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Kikibombona »

KatarinaKosaca wrote: 17/12/2019 00:13
MaksprotivMarksa wrote: 16/12/2019 23:26 Maks vas prati 😁😂
Ti si meni super. Imaš i znanja, imaš energoiju i entuzijazam, promoviraš etičke vrijednosti, možeš puno toga dati. Bolji si od 97% sadašnjih aktera u politici bez obzira na funkciju koju obnašaju. Sretno :bih:
Prefinjeni gospodin, Mirsad Hadzikadic, kaze da Maks, koji je ovdje anoniman, izmislja i zlonamjerno interpretira unutarstranacka pitanja. Imas na njegovoj fb stranici posljednji video u kojem se kratko dotakao naseg forumasa, od 23.00.

Zasto bih vjerovao Maksu a ne dr. Hadzikadicu, covjeku bez mrlje na imenu?

Nigdje veze.

Sve su prilike da Maks nije dobio ulogu kakvu je zelio i da se zbog toga sveti Mirsadu. Na kraju, to je i Mirsad rekao. Ima smisla i logike.

I nije samo on, mnogi su nezadovoljni statusom i zato ispaljuju otrovne strijele. Jbg...
tvojkomsija

#5212 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by tvojkomsija »

Ako ekipa iz PZP cita ovaj forum, vas clan (vjerovatno bivsi) vam porucuje da hitno prestanete sa botovanjem na svim mogucim facebook stranicama, objavama, klix clancima.. cak ste i na onu anketu o vladi poslali ljude da spamaju vase slogane. Shvatite da to samo odbija ljude!

Elmiru Kurticu narocito porucite da prestane jadni narod smarat sa Mirsom i Platformom, postajete kao Jehovini svjedoci.
Hvala!
Nespin

#5213 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Nespin »

Nego Maks, ostade pitanje, na koga tipuješ za titulu, Liverpool ili Man City? Haj živio. :mrgreen:
Kikibombona

#5214 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Kikibombona »

Nakon sto je Hadzikadic objasnio slucaj forumasa Maksa, nastavio je tonom koji se meni posebno svidio. Shvatio je da su stranacki preletaci, ljudi koji mijenjaju stranke kao carape, tempirana bomba u redovima PzP. Licno sam pisao Hadzikadicu za preletaca Cajlakovica, na sto je odgovorio i zahvalio na informacijama. Pomenuti Cajlakovic je bio clan SDA, ASDA, SzBiH i BPS. Sta ocekivati od takvog covjeka? Radi se o ljudima koji se saltaju iz stranke u stranku radi licne koristi. Takvi pojedinci sabotiraju stranku i vode do njenog urusavanja. Mirsad je shvatio da ce ljudi takvog profila unistiti PzP ako ih odmah ne odstrani.

U nastavku izlaganja kaze kako razmislja o potpunoj eliminaciji ljudi koji su do sada bili stranacki angazovani. Sasvim ispravno i opravdano razmisljanje, posebno ako se radi o ljudima koji su promijenili dvije ili vise stranaka. Ako nista, ne treba ih isturiti visoko dok ne dokazu lojalnost. Ti ljudi su velika opasnost i prijetnja za trgovinu mandatima.

Mirsad je shvatio da prebrz rast stranke nosi velike opasnosti. U stranku se infiltrirala gomila hamelja, ljudi koje zanima iskljucivo licna dobit. Nije iskljuceno da su se ubacili SDA spavaci koji su do sada unistili svaku opoziciju i nadu da moze drugacije. Dobro provjeriti svakog covjeka koji je imao ikakav kontakt sa SDA.

Jos je rekao da je zaprepasten rusenjem Vlade KS i ponasamjem DF-a i SBB-a. Rekao je da su govorili jedno a uradili sasvim drugo. Rekao je da ih zanima iskljucivo licni interes. Drago mi je da se osvrnuo na sraman pokusaj rusenja vlade koja je pokazala zelju da radi drugacije.

Posto gospodin Hadzikadic cita temu, apelujem da produbi saradnju sa Nasom strankom, jedinom strankom koja predstavlja istinsku opoziciju SDA/HDZ/SNSD osovini. Jedina stranka koja je dokazala da joj mozemo vjerovati i da nece izdati ono sto obeca. Zelim da PzP ide tim putem.
redhat

#5215 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by redhat »

Kikibombona wrote: 16/12/2019 21:31
redhat wrote: 16/12/2019 21:19Pročitaj sve što si napisao kolega forumaš i onda kad pročitaš vrati se na moj post u kome tvrdim da problem nije SDA kao SDA već sistem koji je stvoren a koji je pokvaren i truo i koji pogoduje samo SDA. A što se tiče Mirsada, mene on kao krasan i divan čovjek ne interesuje, interesuje me isključivo na način da prepozna problem i ponudi rješenje a ne da se iscrpljuje ove sedmice javljanjem iz Klagenfurta a slijedeće iz Zavidovića a priča uvijek ista. Iz platforme je otišlo brdo kvalitetnih i neiskvarenih a sposobnih kadrova i svi su tog istog Mirsada prije istupanja kontaktirali i rekli mu šta se mu se u platformi događa a on ni mukajet.
Ne vidim ga u saradnji sa NS, SDP isto čisto sumnjam a NiPu on naprosto niije potreban....kako stvari stoje dotični sem dobrog vizuelnog stajlinga ne donosi baš puno za pregovarački stol budućeg partnera.
Iz direktnog izvora, malo je nedostajalo da Mirsad Hadzikadic bude kandidat NS za Predsjednistvo BiH. Jedan od vodecih ljudi NS koji mi je to rekao, ima samo rijeci hvale za Mirsada i nazvao ga je 'svjetskim covjekom', iako se nisu dogovorili oko saradnje.

Dakle, mislim da Mirsad moze ostvariti dobru saradnju sa NS/SDP. Jednako tako, Mirsad se u Zenici sastao sa Konakovicem i Kasumovicem. Svi ovi ljudi i politicke organizacije bi trebale tvoriti anti-SDA blok.

...

Mirsad je rekao da ce podrzati dobre nacelnike drugih stranaka. Ocekujem da podrzi anti-SDA kandidate i nastupi zajedno sa NS/SDP i NiP. To je moj uslov za glas.

Platforma moze uzeti 70-80 000 glasova i to nije beznacajna brojka.
Mirso ne može niti 30 hiljada glasova sad osvojiti :)
On je bio pojava, osvježenje u pravom trenutku i odvukao je sve one koji su se dvomili da li da uopšte izađu na izbore, one koji su se lomili da li opet dati glas Komšiću ili Bećireviću koji ipak malo tukne zeleno. Mirsin rezultat je spoj pravog trenutka i taj događaj će se ponoviti slijedeći put kad i Halejeva kometa. To samo pokazuje koliko su ljudi zasićeni u tom trenutku bili sa svime ali od tada do sada je profesor dobro načeo svoj kredibilitet i pokazao se kao "one trick pony" i taj ostvareni rezultat mu je politički maksimum. Evo konkretan primjer, iz moje neposredne sredine skoro 90% ljudi su glasali za Mirsu i to bez trunke mog lobiranja ili nagovaranja. Kompletna moja uža i šira porodica je sa entuzijazmom zaokružila Mirsu kao intelektualca, svjetskog ostvarenog čovjeka i šta sve ne. Sad ti isti ljudi promijene kanal kad ga čuju opet bez mog lobiranja ili izražavanja nezadovoljstva - i svi su jednoglasni u opisu "ma ubleha lik".
Saradnja sa NS je skoro pa i nemoguća, barem na trenutnim temeljima, previše tu ima jakih ega i ja naprosto ne mogu zamisliti Ćudićku ili Kojovića kako sjede i klimaju glavom dok profesor drži vaz a isto važi i obratno, profesor se jedino može snaći u ulozi sa mikrofonom jer on radilica naprosto nije u ovoj ulozi - u svom primarnom poslu možda i jeste ali njegov politički kapital je priča i samo to. SDP je previše uigran mehanizam u kome se uz sve mane i propuste zna ko kosi ko vodu nosi, imao je SDP i još ima na izvoz demagoga i profesora i doktora, možda ne modernih i osvježavajućih kao profesor ali bilo je tu i još uvijek ima pojakih akademskih bardova.
Profesoru je politički domet ograničen barem prema viđenom, ako ne dođe do kakvih naglih zaokreta koje mu ja svesrdno želim.
Abate Fetel

#5216 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Abate Fetel »

tvojkomsija wrote: 17/12/2019 02:26 Ako ekipa iz PZP cita ovaj forum, vas clan (vjerovatno bivsi) vam porucuje da hitno prestanete sa botovanjem na svim mogucim facebook stranicama, objavama, klix clancima.. cak ste i na onu anketu o vladi poslali ljude da spamaju vase slogane. Shvatite da to samo odbija ljude!

Elmiru Kurticu narocito porucite da prestane jadni narod smarat sa Mirsom i Platformom, postajete kao Jehovini svjedoci.
Hvala!
sad si im dao furseta da još više kenjaju :D
Kikibombona

#5217 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Kikibombona »

redhat wrote: 17/12/2019 07:56...
Kolege forumasi sa ove teme znaju da je moja prognoza uoci izbora za Predsjednistvo BiH bila potpuno tacna. Tada sam rekao da Mirsad uzima 50 000 glasova.

I sada, na lokalu, moze ponoviti makar toliko. Tek ce uslijediti kampanja. Ako budu agresivni i dinamicni, mogu bez problema uzeti 70-80 000 glasova.

Nasa stranka je recimo ogranicena na glasove liberala. Za NS glasaju pro-LGBT, rokeri, ateisti, anti-nacionalisti. Naravno, ima i drugih, ali to je baza. PzP obuhvaca puno siri spektar. Mogu uzeti ljevicu i desnicu, pro i anti LGBT, narodnjake i rokere, seljake i gradjane, vjernike i nevjernike, nacionaliste i anti-nacionaliste. Mirsad ima sirinu da animira ljude razlicitog profila.

Pogledaj aktivnost na FB koja pokazuje da stranka ima energiju. Zadnji video je pregledalo 30 000 ljudi. To je puno vise pregleda nego imaju sve druge stranke.

Mirsad ima facu finog covjeka, dobricine. Nije hvalisavac, kulturan, prizeman covjek. Na sve to izuzetno obrazovan i sposoban, bez mrlje na imenu.

...

Drago mi je da se otvoreno svrstao na stranu Vlade KS. Rekao je za Komsica, Radoncica u Izetbegovica da ih samo novac zanima. :thumbup: :thumbup:
Abate Fetel

#5218 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Abate Fetel »

redhat wrote: 17/12/2019 07:56
Profesoru je politički domet ograničen barem prema viđenom, ako ne dođe do kakvih naglih zaokreta koje mu ja svesrdno želim.
Pa nije njemu ništa ograničeno već stranki koju predstavlja, a ograničenja idu u vidu treša kojeg je okupio oko sebe.Da se ne lažemo mnogi su svoja mjesta u odborima i predsjedništvu stranke kupili, donacijama, organizovanjem skupština svojim parama, pa mlade studentice i influenserke na koje je mirso slab, i naravno nekoliko tajkuna(ratnih profitera) koji ga iz sjene guraju.
Abate Fetel

#5219 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Abate Fetel »

Meni ime mirsad hadžikadić ne znači ništa(DUPLO GOLO), ali bi mi značilo ime u GO Mostar nekog RVI, borca, komadanta, patriote koji svoje ime nije okaljao.Dosad nisam u Mostaru vidio nijedno ime koje me privlači, a znam ih 90%.

I naravno niđe za ilađa nijednog hrvata ili srbina u stranci, a kakva su obavještenja zvanična izbacivali nije ni čudo.Dakle PZP još jedan SDA projekat nakon što su se izasrali na komšića i DF.
redhat

#5220 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by redhat »

Kikibombona wrote: 17/12/2019 08:25
redhat wrote: 17/12/2019 07:56...
Kolege forumasi sa ove teme znaju da je moja prognoza uoci izbora za Predsjednistvo BiH bila potpuno tacna. Tada sam rekao da Mirsad uzima 50 000 glasova.

I sada, na lokalu, moze ponoviti makar toliko. Tek ce uslijediti kampanja. Ako budu agresivni i dinamicni, mogu bez problema uzeti 70-80 000 glasova.

Nasa stranka je recimo ogranicena na glasove liberala. Za NS glasaju pro-LGBT, rokeri, ateisti, anti-nacionalisti. Naravno, ima i drugih, ali to je baza. PzP obuhvaca puno siri spektar. Mogu uzeti ljevicu i desnicu, pro i anti LGBT, narodnjake i rokere, seljake i gradjane, vjernike i nevjernike, nacionaliste i anti-nacionaliste. Mirsad ima sirinu da animira ljude razlicitog profila.

Pogledaj aktivnost na FB koja pokazuje da stranka ima energiju. Zadnji video je pregledalo 30 000 ljudi. To je puno vise pregleda nego imaju sve druge stranke.

Mirsad ima facu finog covjeka, dobricine. Nije hvalisavac, kulturan, prizeman covjek. Na sve to izuzetno obrazovan i sposoban, bez mrlje na imenu.

...

Drago mi je da se otvoreno svrstao na stranu Vlade KS. Rekao je za Komsica, Radoncica u Izetbegovica da ih samo novac zanima. :thumbup: :thumbup:
Ja se nadam da si adekvatno nagrađen za ovakvo mišljenje :)
Entuzijazam treba nagraditi, makar on i neosnovan bio, lijepo je to
Kikibombona

#5221 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Kikibombona »

redhat wrote: 17/12/2019 08:33Ja se nadam da si adekvatno nagrađen za ovakvo mišljenje :)
Kiki je dovoljno sposoban i ponosan da se nikada ne dovede u ponizavajuci polozaj, da agituje za nekoga radi materijalne dobiti. Od raka umro u najgorim mukama ako ikada 1pf dobijem od politike. To sebi iskreno zelim. Toliko sam zgadjen nasim prodanim i ljigavim ljudima.

Kiki nikad nije i nikad nece biti clan nijedne stranke. To je princip cvrst kao stijena.

...

Kiki je glasac Nase stranke u 3 izborna ciklusa i 1 za Mirsada Hadzikadica. To je moja glasacka karijera iako odavno gazim tridesete. Bilo je dosta apstinencije. Dakle, nista ne krijem.

...

Iako najvise vjerujem NS, drago mi je vidjeti novu pozitivnu pricu. Iako ateista i anti-nacionalista, iako sam daleko od idelogije Konakovica kao nebo od zemlje, radujem se postenoj desnici. Radujem radi dobrobiti moje zemlje i naroda. Zelim da PzP bude jak i posten centar. Radujem se sto je SDP napucao SDA-ovsku gamad iz stranke. Bosni i Hercegovini treba jak SDP. Bez jakog i postenog SDP-a promjene su skoro nemoguce.

...

Nije Kiki stranacki crv i govno. Mene zanima jedino napredak naroda i drzave.

...

Nadam se da ce PzP intenzivirati saradnju sa NS/SDP i NiP, da ce doci do politicke polarizacije koja je NEOPHODNA da bi se SDA kriminalna organizacija srusila sa vlasti.

PS

Nemojte biti sitne duse. Nemojte dozvoliti da vas savladaju pakost i zloba. Ja, recimo, o bivsim djevojkama govorim sve najbolje. :)
General War

#5222 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by General War »

Sto se mene tice, jos ima moje simpatije i radi koga sam izasao na izbore uz NS...volio bih da se moze se naeka sinergija izmedju njih uspostaviti, bespotrebno trosi vrijeme na gradnji platforme umjesto da su aktivniji mimo facebooka....pa podrzati kandidate NS na sljedecim lokalnim izborima a NS podrzi hadjikadica na drzavnim.
redhat

#5223 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by redhat »

Kikibombona wrote: 17/12/2019 08:47
redhat wrote: 17/12/2019 08:33Ja se nadam da si adekvatno nagrađen za ovakvo mišljenje :)
Kiki je dovoljno sposoban i ponosan da se nikada ne dovede u ponizavajuci polozaj, da agituje za nekoga radi materijalne dobiti. Od raka umro u najgorim mukama ako ikada 1pf dobijem od politike. To sebi iskreno zelim. Toliko sam zgadjen nasim prodanim i ljigavim ljudima.

Kiki nikad nije i nikad nece biti clan nijedne stranke. To je princip cvrst kao stijena.

...

Kiki je glasac Nase stranke u 3 izborna ciklusa i 1 za Mirsada Hadzikadica. To je moja glasacka karijera iako odavno gazim tridesete. Bilo je dosta apstinencije. Dakle, nista ne krijem.

...

Iako najvise vjerujem NS, drago mi je vidjeti novu pozitivnu pricu. Iako ateista i anti-nacionalista, iako sam daleko od idelogije Konakovica kao nebo od zemlje, radujem se postenoj desnici. Radujem radi dobrobiti moje zemlje i naroda. Zelim da PzP bude jak i posten centar. Radujem se sto je SDP napucao SDA-ovsku gamad iz stranke. Bosni i Hercegovini treba jak SDP. Bez jakog i postenog SDP-a promjene su skoro nemoguce.

...

Nije Kiki stranacki crv i govno. Mene zanima jedino napredak naroda i drzave.

...

Nadam se da ce PzP intenzivirati saradnju sa NS/SDP i NiP, da ce doci do politicke polarizacije koja je NEOPHODNA da bi se SDA kriminalna organizacija srusila sa vlasti.

PS

Nemojte biti sitne duse. Nemojte dozvoliti da vas savladaju pakost i zloba. Ja, recimo, o bivsim djevojkama govorim sve najbolje. :)
Jel se to Kiki sebi obraća u trećem licu? :)
Nice
super_bayern

#5224 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by super_bayern »

Jel to imamo bota po prirodi (ne po profesiji) na temi?
Abate Fetel

#5225 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Abate Fetel »

Kikibombona wrote: 17/12/2019 08:25

...

meni njegova faca vuče na gay ali ko će ga znati, možda je taj dan bio tako raspoložen, da se mazi!
Locked