Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
artur morgan wrote: ↑30/04/2026 22:59
On je napisao informativno cijene dijelova ali nije napisao da je sve to mijenjao na autu. I nije sve to promijenio.. koliko znam sigurno je promijenio termostate i mozda uradio veliki servis. Eventualno nesto na ovjesu. Ja sam to auto prodao sa 205 kkm i od toga sto je on napisao zamijenio samo termostate...auto je 2014 godiste prodato 2025 godine.
Frajer im napise vrline i mane, i oni automaCki sve potencijalne mane pripisu njemu, da je on to sve mjenjao..?!
Citam i ne vjerujem sta pisu..
artur morgan wrote: ↑30/04/2026 22:59
On je napisao informativno cijene dijelova ali nije napisao da je sve to mijenjao na autu. I nije sve to promijenio.. koliko znam sigurno je promijenio termostate i mozda uradio veliki servis. Eventualno nesto na ovjesu. Ja sam to auto prodao sa 205 kkm i od toga sto je on napisao zamijenio samo termostate...auto je 2014 godiste prodato 2025 godine.
Frajer im napise vrline i mane, i oni automaCki sve potencijalne mane pripisu njemu, da je on to sve mjenjao..?!
Citam i ne vjerujem sta pisu..
Ma znao je on sta je napisano od pocetka, pokusao manipulisati sa time i nije proslo.
Ne razumijem toliki animozitet prema svabama. Ja ne vidim zaludjenost vec animozitet a imam staza na forumu...