luiđija je otkrilo barenje koke u mekdonaldsu
znaci opet muška požuda kao glavni pokretač svih sranja
Tvoj upis je upravo moralno preseravanje okano.necko_hz wrote: ↑11/09/2025 11:21Svako smeće koje razmišlja i govori kao ovaj bijednik zaslužuje istu stvar.jeza u ledja wrote: ↑11/09/2025 07:32
A twitovi zasluzuju smrt, jel?![]()
Sloboda govora? Nista to?![]()
Mislim, boli me kurac za likom. Dok hiljade nevinih ljudi gine svaki dan sirom zemlje i planete, ja sad treba da dumam joj jes mi ga zao.Ali niko ne zasluzuje smrt zbog twitova.
![]()
Tvoja moralna preseravanja me ne zanimaju.
Pa nije baš da nije bilo popraćeno u medijima. Ali ako si jedan od onih kojima je svaki medij osim onih koji podržavaju Trumpa fake newsTruba wrote: ↑11/09/2025 14:59moram priznat da sam za to čuo tek jučerdale cooper wrote: ↑11/09/2025 14:32Ne sjećam se da si ovako naricao nad "društvenim ugovorom" kada je prije par mjeseci izabrana predstavnica demokratske stranke zajedno saTruba wrote: ↑11/09/2025 13:42 društveni ugovor je mrtav ovim činom
hoće li javnost biti kao ono 3 u busu kad je priklana irena ukrajinka da ih se to ne tiče
ili će se još galvanizirati
to ćemo vidjeti
možda se vratimo na kaubojsko doba ili opet prevlada hedonizam&individualizam
nacija od 330 miljuna da ima 0.01% fanatika na obje strane = bit će još mrtvih
mužem ubijena u svojoj kući od strane konzervativnog evangelističkog kršćanina.
Političko i svako drugo nasilje se mora osuditi...tačka. Počev od tvog dragog vođe koji umjesto da smiruje situaciju, on je dodatno podgrijava
upirući prste u "radikalnu ljevicu", dok još nisu ni uhvatili čovjeka koji je izvršio ubistvo, a kamoli imali bilo kakve naznake motiva.
a kroz sjećanje mi prolazi da je bilo i neko čekićanje muža nensi pelosi i onda sam se sjetio da sam čuo za te demokrate koji nisu imali sreće naime ubijeni su
nisam to istraživao ali me "zabrinuo" medijski narativ oko toga...naime čim mediji u vlasništvu lijevih dioničara nisu eksploatirali taj događaj to je nešto sumnjivo...blago rečeno kao onaj sirijac koji je ubio 10 ljudi ili ovaj slučaj s irenom...ili ljetos kad je zbog rečenice sjeo si na moje mjesto ubijen mladić
možeš li mi objasniti ukratko što se dogodilo
vijest je potonula čim se dogodila...baš kao i svaki zločin u americi kada ne odgovara medijima
Upravo tako. Nije uopste pitanje da li nam ga je zao, nije.ultima_palabra wrote: ↑11/09/2025 15:07 Daleko od toga da mi je zao, sta je sijao to je i poznjeo. Ali nije mi ni drago, njegova smrt na ovakav nacin nece nista rijesiti a mogla bi proizvesti dosta negativnosti.
Uzmi Snickers, narciosidni pačeniće.jeza u ledja wrote: ↑11/09/2025 15:02Tvoj upis je upravo moralno preseravanje okano.
Boli me kurac cim se zanimas.
ko se mača lača, osta krvavih gaća.JohnnyS wrote: ↑11/09/2025 14:30Ameru je otić u streljanu, ko meni i tebi u ćevabdžinicu. I kupit snajper ko novine. Vjerojatno na više mjesta možeš kupit pištolj nego novine, jer tko ih više čita. Tako da ne mora nužno biti profesionalac, ko zna koliko ima tisuća Amera koji mogu pogoditi metu na 200 metara. A rahmetlija se zalagao za to pravo Amerikanaca.kamberovica polje wrote: ↑11/09/2025 14:17Izlizan je.
Ovaj je mlad, svjež i ima ogromno praćenje. Da se razumijemo, nema nikakvih dokaza da je Izrael umiješan, ali činjenica je da ga je ubio profesionalac.
Jebiga, nije baš da ovo može pogoditi neko ko je prosječan sa puškom.Osmi Socrates wrote: ↑11/09/2025 15:15 Pogoditi snajperom na 200 metara nije neophodno znak da se radi o profesionalcu. To prosječan lovac rutinski pogađa, sa današnjom tehnologijom i minimum treninga.
Samo jedan pucanj i sposobnost da napusti scenu događanja a da nije otkriven već više govori o tome da je možda imao malo duži trening.
I ne može se ovo porediti sa Luigijem. Ako se već može porediti sa nečim, onda je to atentat na Trumpa u Pennsylvaniji.
dijetenecko_hz wrote: ↑11/09/2025 15:22Uzmi Snickers, narciosidni pačeniće.jeza u ledja wrote: ↑11/09/2025 15:02Tvoj upis je upravo moralno preseravanje okano.
Boli me kurac cim se zanimas.
I povuci to što te boli.
Vidi druze, ako kazu da je sve u redu ali da su poslali djecu kod rodbine u brda...
U redu je, Pepeljugo.
Mislim da potcjenjuješ sposobnost prosječnog Amera koji posjeduje oružje sa snajperom. I ne samo Amera. Ja bez problema ovjerim jelena sa te udaljenosti. Jedan pucanj.dale cooper wrote: ↑11/09/2025 15:27Jebiga, nije baš da ovo može pogoditi neko ko je prosječan sa puškom.Osmi Socrates wrote: ↑11/09/2025 15:15 Pogoditi snajperom na 200 metara nije neophodno znak da se radi o profesionalcu. To prosječan lovac rutinski pogađa, sa današnjom tehnologijom i minimum treninga.
Samo jedan pucanj i sposobnost da napusti scenu događanja a da nije otkriven već više govori o tome da je možda imao malo duži trening.
I ne može se ovo porediti sa Luigijem. Ako se već može porediti sa nečim, onda je to atentat na Trumpa u Pennsylvaniji.
![]()
Ali cuj nisu imali srece,naime ubijeni suTruba wrote: ↑11/09/2025 14:59moram priznat da sam za to čuo tek jučerdale cooper wrote: ↑11/09/2025 14:32Ne sjećam se da si ovako naricao nad "društvenim ugovorom" kada je prije par mjeseci izabrana predstavnica demokratske stranke zajedno saTruba wrote: ↑11/09/2025 13:42 društveni ugovor je mrtav ovim činom
hoće li javnost biti kao ono 3 u busu kad je priklana irena ukrajinka da ih se to ne tiče
ili će se još galvanizirati
to ćemo vidjeti
možda se vratimo na kaubojsko doba ili opet prevlada hedonizam&individualizam
nacija od 330 miljuna da ima 0.01% fanatika na obje strane = bit će još mrtvih
mužem ubijena u svojoj kući od strane konzervativnog evangelističkog kršćanina.
Političko i svako drugo nasilje se mora osuditi...tačka. Počev od tvog dragog vođe koji umjesto da smiruje situaciju, on je dodatno podgrijava
upirući prste u "radikalnu ljevicu", dok još nisu ni uhvatili čovjeka koji je izvršio ubistvo, a kamoli imali bilo kakve naznake motiva.
a kroz sjećanje mi prolazi da je bilo i neko čekićanje muža nensi pelosi i onda sam se sjetio da sam čuo za te demokrate koji nisu imali sreće naime ubijeni su
nisam to istraživao ali me "zabrinuo" medijski narativ oko toga...naime čim mediji u vlasništvu lijevih dioničara nisu eksploatirali taj događaj to je nešto sumnjivo...blago rečeno kao onaj sirijac koji je ubio 10 ljudi ili ovaj slučaj s irenom...ili ljetos kad je zbog rečenice sjeo si na moje mjesto ubijen mladić
možeš li mi objasniti ukratko što se dogodilo
vijest je potonula čim se dogodila...baš kao i svaki zločin u americi kada ne odgovara medijima
Oko 18 miliona vojnih veterana sluzilo vojsku i proslo vojnu obuku, od toga bar par miliona u pjesadiji i marincima i ostalim specijalnostima gdje se ozbiljno vjezba gadjanje. Plus u Utah i ovim drzavama bivseg divljeg zapada svi imaju oruzje, u grupi od 20 ljudi bar jedan otvoreno nosi u futroli a jos par skriveno. Nisu takvi ljudi bas ni rijetki.dale cooper wrote: ↑11/09/2025 15:27 Jebiga, nije baš da ovo može pogoditi neko ko je prosječan sa puškom.
Ljudi se online vole nadmetati u moralu. Jedni se raduju, drugi se prozivaju. Sto si vise iskljuciv, sto si bahatiji, to si valjda moralniji.Chmoljo wrote: ↑11/09/2025 15:26ko se mača lača, osta krvavih gaća.JohnnyS wrote: ↑11/09/2025 14:30Ameru je otić u streljanu, ko meni i tebi u ćevabdžinicu. I kupit snajper ko novine. Vjerojatno na više mjesta možeš kupit pištolj nego novine, jer tko ih više čita. Tako da ne mora nužno biti profesionalac, ko zna koliko ima tisuća Amera koji mogu pogoditi metu na 200 metara. A rahmetlija se zalagao za to pravo Amerikanaca.kamberovica polje wrote: ↑11/09/2025 14:17
Izlizan je.
Ovaj je mlad, svjež i ima ogromno praćenje. Da se razumijemo, nema nikakvih dokaza da je Izrael umiješan, ali činjenica je da ga je ubio profesionalac.
Kirk je to osjetio na vlastitoj koži. vidim naricanje nad njegovom tužnom sudbinom, kao ipak nije smio biti ubijen.
slažem se da nije. ali je trebao snositi odgovornost za svako učinjeno nasilje zbog svog huškanja. no tada bi se kukalo o kancelovanju, iako je kancelovanje trenutno omiljeni alat konzervi u vlasti.
ukratko, licemjeri na kub koje stiže ono što sami propagiraju.
EDIT: da ne budem pogrešno shvaćen, ne mislim da forumaši nariču nad njim (Trubu ne računam među forumaše, već među misionare), nego nariču po YT komentarima, streameri, twttieraši i ostali šljam(ovi).