Daj da zapalimo po jednu da ti objasnimmama29 wrote:ili ste vi bezobrazni, ili sam ja ostarila pa ne kontam fore
zivot bez cigareta
Moderator: anex
-
Nabildana_Baba
-
mamica papucarka
Toliko me savjest grize da to nije normalno.
Zapalila sam izdajnicku
Moram vam ispricat
Lakse je ovako virtualno, nego nekome uzivo
Vec danima me drma kriza da je to grozno. jedem ko zivotinja i grizem sve oko sebe
I maloprije odlucim. Strpam kutiju u dzep i sama izadjem napolje. Hodala sam ko zvijer i na kraju sjedem na jednu klupu okruzenu smecem.
Izvadim kutiju i zapalim. Naravno savjest radi i radi, ali sam povukla 10 dimova. Pusim i gledam kutiju na kojoj pise "pusenje ubija"
Da li mi je prijala - ne znam!!! Necista savijest mi ne dozvoljava da uzivam u cigareti, a krize me hvataju ako ne pusim.
Zivota vam, koliko su vas drzale ove krize? kao da se sa heroina skidam, a ne sa light cigareta
Moram vam ispricat
Vec danima me drma kriza da je to grozno. jedem ko zivotinja i grizem sve oko sebe
I maloprije odlucim. Strpam kutiju u dzep i sama izadjem napolje. Hodala sam ko zvijer i na kraju sjedem na jednu klupu okruzenu smecem.
Da li mi je prijala - ne znam!!! Necista savijest mi ne dozvoljava da uzivam u cigareti, a krize me hvataju ako ne pusim.
Zivota vam, koliko su vas drzale ove krize? kao da se sa heroina skidam, a ne sa light cigareta
-
mamica papucarka
pa nisam vise nijednumuha_sa wrote:Tvoj izbor--briga te---bolje da nisi zapalila al kad već jesi -sad navali--nadoknadi ove dane bez cigarete--
-
mamica papucarka
da ne bude dvije ko jedna 
- black
pravo ti dobra reklamaNabildana_Baba wrote:Evo vam JA KAO UZOR:)). Prestala poslije Nove godine, uopce nisam planirala prestati, samo sam jedan dan odlucila da zivim duze. Na poslu ne pusim, uz kafu ne pusim, jedino kad cugam - prija mi, prakticiram tzv. vikend pusenje![]()
Organiziram besplatno savjetovaliste na PM:))
- cHupjahalic@
Dedukamuha_sa wrote:Bojim se da će tako biti---ugledaj se na dedu Muhu---nakon 20.godina bacio i evo 15.godina ni JENNEE
-
domi
Neko je to vec spomenuo ovdje na ovoj temi, a evo i ja da ponovim..ti samo mislis da si odlucila prestati, ali u dubini dusemama29 wrote:Toliko me savjest grize da to nije normalno.Zapalila sam izdajnicku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moram vam ispricatLakse je ovako virtualno, nego nekome uzivo
![]()
Vec danima me drma kriza da je to grozno. jedem ko zivotinja i grizem sve oko sebe![]()
I maloprije odlucim. Strpam kutiju u dzep i sama izadjem napolje. Hodala sam ko zvijer i na kraju sjedem na jednu klupu okruzenu smecem.Izvadim kutiju i zapalim. Naravno savjest radi i radi, ali sam povukla 10 dimova. Pusim i gledam kutiju na kojoj pise "pusenje ubija"
![]()
Da li mi je prijala - ne znam!!! Necista savijest mi ne dozvoljava da uzivam u cigareti, a krize me hvataju ako ne pusim.![]()
![]()
![]()
Sve dok ne budes sama sa sobom na cisto, nemoj blamirati samu sebe tim kvazi
Jednostavno pokusaj smanjiti, ja uzivam u 5-6 cigara dnevno, to su 3 dok cejfim kafu ujutro, i dvije poslije jelaa i eventualno jos jednu ako popijem kafu poslijepodne.....sve ostalo je losa navika. Ove sto uzivam nemam neku posebnu namjeru da prekinem uzivati, dok sam ove ostale - neuzivajuce