Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Žene su "opsjednute" kitom?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
andr0id
#26 Re: Žene su opsjednute kitom!?
Ako postavim koji gif, dobit cu ban.. ode ja na sise 
- pussysmoke
#27 Re: Žene su opsjednute kitom!?
@BarbaDue
Možda griješim, ali druže post kojim si otvorio temu mi je nekako previše gnjevan. Ne kažem ja da ti nisi u pravu, niti sam došao da te ispravljam, ali mi se čini da generalizuješ. Šta uopšte znači da su žene opsjednute? Ako ja dobro tumačim ovaj termin, to podrazumijeva da se ženama samo u mislima motaju kite, raznoraznih boja, veličina, dimenzija, jer valjda neko ko je opsjednut samo misli o onome što ga opsjeda.
Možda griješim, ali druže post kojim si otvorio temu mi je nekako previše gnjevan. Ne kažem ja da ti nisi u pravu, niti sam došao da te ispravljam, ali mi se čini da generalizuješ. Šta uopšte znači da su žene opsjednute? Ako ja dobro tumačim ovaj termin, to podrazumijeva da se ženama samo u mislima motaju kite, raznoraznih boja, veličina, dimenzija, jer valjda neko ko je opsjednut samo misli o onome što ga opsjeda.
E sad, ima tu još nešto. Ako već znaš da neko pati od navedenog, zašto ne ponudiš pomoć? Ljubi bližnjega svoga... ili tako nešto.mentulomania - an obsession with the penis
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#28 Re: Žene su opsjednute kitom!?
Naravno da hocemo
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”
» bih bih
Inace, za sada na temi vidim samo neku raspravu i prepirku, ali neka je do ujutru.
- BarbaDue
#29 Re: Žene su opsjednute kitom!?
@ pussysmoke
slažem se, možda sam na malo drzak način otvorio temu. pokušao sam temi "Sto su muskarci opsjednuti sisama? "
napraviti panndan, izgleda da sam to uradio na grub način. ako bolje pogledate u naslovu teme stoji upitnik,
znači ne tvrdim.
i da, nisam mislio na opsjednutos u obliku bolesti nego čisto onako ljudski kao kad ja ili ti zabalimo za dobrim
guzom, sisom ili cicom.
slažem se, možda sam na malo drzak način otvorio temu. pokušao sam temi "Sto su muskarci opsjednuti sisama? "
napraviti panndan, izgleda da sam to uradio na grub način. ako bolje pogledate u naslovu teme stoji upitnik,
znači ne tvrdim.
i da, nisam mislio na opsjednutos u obliku bolesti nego čisto onako ljudski kao kad ja ili ti zabalimo za dobrim
guzom, sisom ili cicom.
- pussysmoke
#30 Re: Žene su opsjednute kitom!?
Ovaj post mijenja stvar iz temelja.BarbaDue wrote:@ pussysmoke
znači ne tvrdim.
guzom, sisom ili cicom.
Eh sad... neka se žene izjasne, pa da vidimo kako i šta dalje. Sad je već tema i za plenuma.
- pussysmoke
#31 Re: Žene su opsjednute kitom!?
Iskoristio bih ovu priliku da apelujem na Lady Blue, da temu ostavi, ako ništa dok petak ne odumre. Give peace a chance!
- insomnia78
#32 Re: Žene su opsjednute kitom!?
Pa nije čika Kure manijakveze s vezom wrote:to bi ti volioinsomnia78 wrote:Hocemol' sad mećavati slike kita ko na onoj temi o sisama?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- Kreativni_zidar
#33 Re: Žene su opsjednute kitom!?
Ajde gdje su te kite?
- mayab
- MedenoSrce
#35 Re: Žene su opsjednute kitom!?
U naslovu teme stoje uzvicnik pa upitnik, sto bi upucivalo na retoricko pitanje.BarbaDue wrote: ako bolje pogledate u naslovu teme stoji upitnik,
znači ne tvrdim.
Ako si zelio da napravis pandan navedenoj temi onda si trebao otvoriti temu u kojoj se pitas zasto su zene opsjednute sisama, pandan ovoj temi bi bila tema "zasto su muskarci opsjednuti vaginama", tacnije to bi bila tema "muskarci su opsjednuti vaginama!?".
zasto bi me bilo stid? to bih trebala da imam problem sa tudjom anatomijom kako bih dokazivala cednost i finocu!?BarbaDue wrote: za djevojke, jel vas stid pisati na ovoj temi, il' vam je ofirno?
niste opsjednute? ne volite ga?
Jedini koji trenutno stavlja penis na pijadestal si ti, jer izdvajas jedan organ iz kompletne licnosti, dehumaniziras muskarca i svodis jednu licnost na penis. Jasno je meni da se u patrijarhalnim drustvima kao sto je nase ocekuje od zena da budu sexy ali ne i seksualne pa se otvaraju ovakve teme gdje se pokusava ista demonizirati. Isto kao sto bih nekoj zeni koja mi dodje sa tvrdnjom da na njoj muskarci vide samo sise/vaginu postavila pitanje "Da li ej sigurna da ima sta drugo ponuditi?" tako bih i muskarcu sa ovim retorickim pitanjem postavila isto. Kao sto mi jedna zena nije samo sisa ili guzica tako mi ni muskarac nije samo penis (ne mogu se natjerati da napisem ovaj izraz kojim se ti koristis).
- berenice
#36 Re: Žene su opsjednute kitom!?
Opet ja.BarbaDue wrote:ti mali ne prdi!
zašto mislite da je tema otvorena jer je neka Barbu nasukala na sprud?pussysmoke wrote:@BarbaDue
Druže koja li je tebe saprala?
griješite![]()
za djevojke, jel vas stid pisati na ovoj temi, il' vam je ofirno?
niste opsjednute? ne volite ga?
Mene isto interesuje to što i tebe. Samo, evo vidiš - niko ništa...
Da odgovorim: Kao što vidiš, nije me stid pisati na ovoj temi, kao ni na bilo kojoj drugoj, ako se radi imalo o nečemu u šta se razumijem, ako me razumiješ
- berenice
#37 Re: Žene su opsjednute kitom!?
MedenoSrce wrote:U naslovu teme stoje uzvicnik pa upitnik, sto bi upucivalo na retoricko pitanje.BarbaDue wrote: ako bolje pogledate u naslovu teme stoji upitnik,
znači ne tvrdim.
Ako si zelio da napravis pandan navedenoj temi onda si trebao otvoriti temu u kojoj se pitas zasto su zene opsjednute sisama, pandan ovoj temi bi bila tema "zasto su muskarci opsjednuti vaginama", tacnije to bi bila tema "muskarci su opsjednuti vaginama!?".
zasto bi me bilo stid? to bih trebala da imam problem sa tudjom anatomijom kako bih dokazivala cednost i finocu!?BarbaDue wrote: za djevojke, jel vas stid pisati na ovoj temi, il' vam je ofirno?
niste opsjednute? ne volite ga?![]()
Jedini koji trenutno stavlja penis na pijadestal si ti, jer izdvajas jedan organ iz kompletne licnosti, dehumaniziras muskarca i svodis jednu licnost na penis. Jasno je meni da se u patrijarhalnim drustvima kao sto je nase ocekuje od zena da budu sexy ali ne i seksualne pa se otvaraju ovakve teme gdje se pokusava ista demonizirati. Isto kao sto bih nekoj zeni koja mi dodje sa tvrdnjom da na njoj muskarci vide samo sise/vaginu postavila pitanje "Da li ej sigurna da ima sta drugo ponuditi?" tako bih i muskarcu sa ovim retorickim pitanjem postavila isto. Kao sto mi jedna zena nije samo sisa ili guzica tako mi ni muskarac nije samo penis (ne mogu se natjerati da napisem ovaj izraz kojim se ti koristis).
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#38 Re: Žene su opsjednute kitom!?
Pa gdje nece biti opsjednute... vidi ga kako je lijep
http://files.abovetopsecret.com/files/i ... 83feed.jpg
Valjda necu ban dobiti...
http://files.abovetopsecret.com/files/i ... 83feed.jpg
Valjda necu ban dobiti...
- yoda82
#39 Re: Žene su opsjednute kitom!?
NEgo jeste li čitali: u palati Kita Telera?

- BarbaDue
#41 Re: Žene su opsjednute kitom?
evo prilagodio sam naslov, nema više uzvičnika, samo upitnik
a što se tiče izraza kojeg sam ja iskoristio, pa iskreno, da njegovo veličanstvo nije toliko demonizirano
vi djevojke bi ste taj izraz shvatile malo sarkastičnije i prišle mu na malu prijateljskiji način. priznajte
izraz je pogodan za raznovrsnu manipulaciju. npr. vrlo je pogodan za humoristično izražavanje i vas i nas.
dalje,
sa druge strane, kad vidim neke cice da ima viška djelova il se udebljala...odmah me Ah mine.

a što se tiče izraza kojeg sam ja iskoristio, pa iskreno, da njegovo veličanstvo nije toliko demonizirano
vi djevojke bi ste taj izraz shvatile malo sarkastičnije i prišle mu na malu prijateljskiji način. priznajte
izraz je pogodan za raznovrsnu manipulaciju. npr. vrlo je pogodan za humoristično izražavanje i vas i nas.
dalje,
čemu toliko filozofiranje, nije mi jasno. meni se na ženi sviđa, "opsjednut sam" u sisama i dupetom i njenom gracioznošću cicom (tražim za NJU neki humorističniji izraz ali ga nema)zasto bi me bilo stid? to bih trebala da imam problem sa tudjom anatomijom kako bih dokazivala cednost i finocu!?
@berenice, bravo za postOpet ja.
Mene isto interesuje to što i tebe. Samo, evo vidiš - niko ništa...
Da odgovorim: Kao što vidiš, nije me stid pisati na ovoj temi, kao ni na bilo kojoj drugoj, ako se radi imalo o nečemu u šta se razumijem, ako me razumiješNije ni ofirno i neka teme. Što se mene tiče, ne bih rekla da sam opsjednuta, ali dobro ga je imati blizu. Niti ga volim, niti ga mrzim, a nikad u životu ništa ružnije vidjela nisam. Sam od sebe je takav da treba da ga se stidi. Ne znam ni ja zašto. To je to ukratko. Mislim da puno više nešto o njemu nećeš ni čuti. Valjda nije tako interesantan, kao što su to sise ili mace
, kao što ni muškarci nisu toliko interesantni, kao što su žene. Tako nekako.
- ho oponopono
#42 Re: Žene su "opsjednute" kitom?
...šta opsjednuta pobogu, pak to je moj najbolji frend! 
-
andr0id
#43 Re: Žene su "opsjednute" kitom?
Likeho oponopono wrote:...šta opsjednuta pobogu, pak to je moj najbolji frend!
- Ramzess Veliki
#44 Re: Žene su opsjednute kitom!?
Ko se razočarao u žene ???MedenoSrce wrote:@barba da ti nije neko hakovao forumski profil?
ako ces iskreno ne bih se ni oglasila na ovoj temi da nisam vidjela kako si je ti postavio.
Svi se nekad razocaramo u zene, muskarce samo se nadam da ces ti iz toga izaci kao bolja osoba sebi.
Mogu se razočarati u sebe ako sam dozvolio da me neko izlevati, a u druge se ne mogu razočarati. Ali ih mogu prekrižiti ako mi ne pašu ili se grebu za pivu.
- Ramzess Veliki
#45 Re: Žene su "opsjednute" kitom?
I nije stvar u kiti, kita k'o kita ne znači ništa ako je odsiječeš. Šta ćeš onda sa njom? I ružno izgleda da držiš u ruci odsječenu kitu. Mislim da kita mora biti prišivena na vlasnika. A mislim i da od vlasnika zavisi da li će njegova kita išta valjat'. Mislim da ako vlasnik ne zna da se služi kitom da mu je đabe kita kakva god da je.
ispravite me ako griješim ...
ispravite me ako griješim ...
-
andr0id
#46 Re: Žene su "opsjednute" kitom?
Dobro je ba mani se teoreme..svugdje joj je bolje nego u gacama
-
l33t
#47 Re: Žene su "opsjednute" kitom?
http://en.wikipedia.org/wiki/Penis_envy
Frued je pogodio!
Izgleda da im ta opsesija proizilazi iz tog ranog perioda
Frued je pogodio!
- kockica_kockica
#48 Re: Žene su "opsjednute" kitom?
Mislim da bi mogle opjevati penis...
Oda penisu...
Penis ili kita se veze za njegovog vlasnika... ako je vlasnik ugursuz dzaba mu kita...
Oda penisu...
Penis ili kita se veze za njegovog vlasnika... ako je vlasnik ugursuz dzaba mu kita...
- berenice
#49 Re: Žene su "opsjednute" kitom?
Meni je Freud stvarno super, inače, ali ga brate i usere, to je čudo neviđeno!l33t wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/Penis_envy
Frued je pogodio!
- Ramzess Veliki
#50 Re: Žene su "opsjednute" kitom?
Od njega ti dobro ono što tebi odgovara, a što ne odgovara - ne valja.berenice wrote:Meni je Freud stvarno super, inače, ali ga brate i usere, to je čudo neviđeno!l33t wrote:http://en.wikipedia.org/wiki/Penis_envy
Frued je pogodio!