te opsjednuti su ženskim šupkom...etc. A one? Čime su žene opsjednute.
Ja mislim da su žene opsjednute kitom.
Jesu li?

Hajd da razbijemo i taj mit
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Woole Triwunovich wrote:Nekad' imam osjećaj da si mlađi od mene, a ne 20 godina stariji.
Đe 'š ženama reć' da su pičke?
Ja sam htjela odgovoriti pitanjem i pitati te zašto si ti govno? Ali, rekoh, neću. Ali evo sad: Zašto si ti govno? Naravno, mislim u duši.BarbaDue wrote:tamo na onoj temi gdje se žene ispituju sam postavio pitanje "što ste pičke?", naravno niko ne odgovara.
šutnja na ovoj temi, kao nije im stalo i ne vole ga, je čist dokaz da su pičke!
...naravno misli se, u duši pičke.
naravno...insomnia78 wrote:Hocemol' sad mećavati slike kita ko na onoj temi o sisama?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk

Hoću ocam, čekam te na Grbavici sutra u 1. Ponesi pare.l33t wrote:Vule oš na šake??
može buraz, obzirom na današnju vijest -Woole Triwunovich wrote:Radosni, može l' Nole u Majamiju uradit' šta?
ZBOG povrede veštačkog kuka, Boris Beker neće moći da se pridruži Novaku Đokoviću u Majamiju, kao što je bilo planirano. Međutim, Novak as će na Floridi moći da računa na podršku Marjana Vajde, sa kojim je prošle nedelje pokorio Indijan Vels.
Prebit ću te, povraćat ćeš k'o na ekskurziji.l33t wrote:Vidimo se. Ti ces malo manje vidjeti. Nesto kao Valencia sinoć
radostan dan wrote:može buraz, obzirom na današnju vijest -Woole Triwunovich wrote:Radosni, može l' Nole u Majamiju uradit' šta?
ZBOG povrede veštačkog kuka, Boris Beker neće moći da se pridruži Novaku Đokoviću u Majamiju, kao što je bilo planirano. Međutim, Novak as će na Floridi moći da računa na podršku Marjana Vajde, sa kojim je prošle nedelje pokorio Indijan Vels.
zašto mislite da je tema otvorena jer je neka Barbu nasukala na sprud?pussysmoke wrote:@BarbaDue
Druže koja li je tebe saprala?