Zaustavila me policija...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

bpsang

Post by bpsang »

vesela wrote:Ja sam za sto vise kontrole, pogotovo zbog alkohola.

Kad dodjem u Sarajevo sa svedskom registracijom dusa im je da me zaustave, a najcesce kazu:"Mom kolegi se ucinilo da vam ne radi zmigavac." Na ovo se covjek moze samo nasmijati, ali me iznervira kad pita hocu li da mi "pise" ili da platim na licu mjesta 10 KM, bez "pisanja". :?
ja bi pisao za 10 km :D :D :D
bpsang

Post by bpsang »

G.O.D. wrote:
lejlasa wrote:Mene stalno zaustavlja policija, al vazda se izvucem :D
Samo sam jednom "podmitila" policajca cenerom, kad me zaustavio na ukljucenju u Blazuj s autoputa. Vozila 92, ogranicenje bilo 20 (!!!!!). :D
vozila 92, ogranicenje 20,a izvukla se sa cenerom pa to samo kod nas ima :D
posto si ti drot sta bi joj ti uzeo :D :D :D
Panasonic

Post by Panasonic »

Ma da su ovo neki policajci trebaju vam svima vozacku oduzeti :D

A kada vidite da policajac naginje mitu, onda ga prijavite, i kada drugi ciko zauzme njegovu poziciju, i sazna na osnovu cega je nejgov prethodnik dobio otkaz, onda ce (vjerovatno) prestati sa tom 'tradicijom'.
bpsang

Post by bpsang »

stella_sa wrote:
G.O.D. wrote:posto ne radim, malo mi se bioritam pohebo :D
ali MALO :D :D :D
pa blejim uz racunar...
samo ti bleji :D

kako se postira bleleleblele u vma formatu :D
lelalo se lelalo aaaa
nego kad sam vec tu da i ja nesto zveknem
ja i moj drug picimo kroz OMIS dupla zuta crta ogranicenje 40 moj drug fura 135 i veli ,
vidi matereti koja je ovo budala iscrtala zutu i to dvije odjednom,jos ogranicenje digla na 40 a mi furamo 135,treba ove znakove sve poskidat

ljeto 1998 OMIS :D :D
bpsang

Post by bpsang »

G.O.D. wrote:posto ne radim, malo mi se bioritam pohebo :D
ali MALO :D :D :D
pa blejim uz racunar...
SAD TREBA ritam srediti loma

ritam ritas rita ritamo ritate ritaju

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bpsang

Post by bpsang »

stella_sa wrote:vodolija radi u bihamk-u i pruza sve vrste pomoci na cesti :D
kolika je pretplata :D
bpsang

Post by bpsang »

G.O.D. wrote:eh sta bi meni radili kada bih ja reko sta i gdje radim... :(
tebi se stvarno pobrko BIORITAM
digo se zamislite ujutro :D :D :D
bpsang

Post by bpsang »

G.O.D. wrote:eh sta bi meni radili kada bih ja reko sta i gdje radim... :(
koliko tvola ladja ide na sat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bpsang

Post by bpsang »

Tulipan wrote:
G.O.D. wrote:
lejlasa wrote:Mene stalno zaustavlja policija, al vazda se izvucem :D
Samo sam jednom "podmitila" policajca cenerom, kad me zaustavio na ukljucenju u Blazuj s autoputa. Vozila 92, ogranicenje bilo 20 (!!!!!). :D
vozila 92, ogranicenje 20,a izvukla se sa cenerom pa to samo kod nas ima :D

Jedan kolega s faksa ovde kaže da je vozio 62 a ograničenje bilo 60 i dobio je dosta po džepu.

Čak su pooštrili kazne za pješake. Ukoliko pješak prelazi na crveno ili na neobilježenom pješačkom prelazu kazna je 2000 din ili ti 46,5 KM. Pretjerali jesu. Tako da jebote i kada nema vozila na vidiku ako je u blizini policija ne smijem preći na crveno.
pa prodji na zeleno i no problem :D
valterbranisarajevo

Post by valterbranisarajevo »

Prekjucer se na Kosevskom Brdu dogodila stravicna saobracajna nesreca. Momak je preticao, vozeci brzo, i podletio pod autobus. Rezultat dvoje mrtvih i jedno tesko povrijedjeno. Ukupan zbroj godina svih nastradalih - jedno 35.

Eh da su oni imali tu "nesrecu" da ih negdje prije sudara zaustavi patrola i da im naplati neku kaznu-mozda bi svi bili zivi i zdravi, a ovako :(

Poseban su problem mladji, voze pijani, ponekad i nadrogirani, onda im proradi adrenalin u krvi.

Sto se tice crvenog i zutog- uskoro nece biti dileme, kazu da je u Sarajevu u pripremi postavljanje kamera na semaforima.. :razz:

U svakom slucaju, iako smo ponekad opravdano kivni na neku bezrazloznu kaznu, preventivno kaznjavanje i vizuelni pregled vozaca (pa uglavnom se moze viditi da je neko pijan) spasava mnoge ljudske zivote. 8-)
Nigmus

Post by Nigmus »

valterbranisarajevo wrote:Prekjucer se na Kosevskom Brdu dogodila stravicna saobracajna nesreca. Momak je preticao, vozeci brzo, i podletio pod autobus. Rezultat dvoje mrtvih i jedno tesko povrijedjeno. Ukupan zbroj godina svih nastradalih - jedno 35.

Eh da su oni imali tu "nesrecu" da ih negdje prije sudara zaustavi patrola i da im naplati neku kaznu-mozda bi svi bili zivi i zdravi, a ovako :(

Poseban su problem mladji, voze pijani, ponekad i nadrogirani, onda im proradi adrenalin u krvi.

Sto se tice crvenog i zutog- uskoro nece biti dileme, kazu da je u Sarajevu u pripremi postavljanje kamera na semaforima.. :razz:

U svakom slucaju, iako smo ponekad opravdano kivni na neku bezrazloznu kaznu, preventivno kaznjavanje i vizuelni pregled vozaca (pa uglavnom se moze viditi da je neko pijan) spasava mnoge ljudske zivote. 8-)
istina

strasna nesreca :-?
bpsang

Post by bpsang »

ovo mi se desilo ozbiljno...
na parkingu pored zgrade gdje stanujem u ratu je bilo brat bratu ba 150 potpuno unistenih automobila od granata, ja sam se samo naslonio na jedan potpuno unisteni VOLVO,i pridje mi policajac sa automatom i trazi licnu,
sto molim lijepo zbog cega
a on meni kaze.
dobili smo dojavu da ste upravo obijali ovaj automobil.... :( :x

automobil koji je granata raznijela .
nidll

Post by nidll »

valterbranisarajevo wrote:Prekjucer se na Kosevskom Brdu dogodila stravicna saobracajna nesreca. Momak je preticao, vozeci brzo, i podletio pod autobus. Rezultat dvoje mrtvih i jedno tesko povrijedjeno. Ukupan zbroj godina svih nastradalih - jedno 35.

Koliko ja znam to je bilo u petak ili cak cetvrtak...Ja se vracam iz skole ...kad bus ide prema Vogosci.Cudim se,pitam vozaca gdje vozi ...kaze bila nesreca pa moramo okolo. :roll:

Kamere koje bi slikale 2 slike su trebale biti postavljene u maju ove godine,ali kao sto svi znamo,nisu :D Sto nisu,stvarno ne znam...

To bi bila prava stvar ali sada koliko bi to uspijevalo treba da vidimo...jer ima tu dosta fora kako izbjeci.
Kwaheri

Post by Kwaheri »

.. u bihacu :D ...zetu se valjda zaglavila noga na gasu :D valjda smo negdje zurili sta li...kad policajac...i ono "prekoracili ste brzini...blabla" kaze ovaj mrtav hladan..." ma prijatelju, kasnim, bula mora stici na teraviju..."...kad kaze onaj s uniformom..."hajde onda..pozuri..."

___

i danas se tome smijem ...nije uopce bio ramazan :D
Last edited by Kwaheri on 13/12/2005 22:55, edited 1 time in total.
muha_sa

Post by muha_sa »

zena wrote:.. u bihacu :D ...zetu se valjda zaglavila noga na gasu :D valjda smo negdje zurili sta li...kad policajac...i ono "prekoracili ste brzini...blabla" kaze ovaj mrtav hladan..." ma prijatelju, kasnim, bula mora stici na teraviju..."...kaze onaj s uniformom..."hajde onda..pozuri..."

___

i danas se tome smijem ...nije uopce bio ramazan :D
:lol: :lol: :lol:
quark

Post by quark »

Evo kako ti je, generalno, moje/naše iskustvo u Mostaru:

http://www.vrisak.info/index.php?option ... &Itemid=30
Post Reply