+1ovo_malo_duse wrote:, planiram se cak i vratiti.
i to vrlo brzo...
siroko vam polje.
+1ovo_malo_duse wrote:, planiram se cak i vratiti.
Zašto da nedetroit-mercy wrote:Sto bi se hraknulo, meni bilo dopizidilo, vidim odose svi, ma reko odoh i jamuha_sa wrote:Još jedna tema da bi pojedinci hraknuli na BiH![]()
.
ne znam, nije napisao vec je imao neko obracanje pedji na onoj temi o nasoj stranci pa otvorio dushuExNihilo wrote:Gdje će nam dale...
edit: moja greska. nije dale vec @franjo kluzvivaldi wrote:ne znam, nije napisao vec je imao neko obracanje pedji na onoj temi o nasoj stranci pa otvorio dushuExNihilo wrote:Gdje će nam dale...
Moras isto tako razdvojiti pljuvacinu od realne kritike jer ako neko kaze, otisao sam jer nisam imao perspektivu, otisao sam jer me ubi ovaj sistem; jebi ga, nije pljuvacina nego legitimni razlozi zbog kojih ljudi odlaze.muha_sa wrote:Zašto da nedetroit-mercy wrote:Sto bi se hraknulo, meni bilo dopizidilo, vidim odose svi, ma reko odoh i jamuha_sa wrote:Još jedna tema da bi pojedinci hraknuli na BiH![]()
.
ko god ima priliku da ode u bolje nek ide
![]()
samo kad ode nek ne pljuje na vlastitu domovinu--o tome govorim.
Prati temu pa ceš vidjet pljuvacine-a vec je krenula
Prepade me dzabavivaldi wrote:edit: moja greska. nije dale vec @franjo kluzvivaldi wrote:ne znam, nije napisao vec je imao neko obracanje pedji na onoj temi o nasoj stranci pa otvorio dushuExNihilo wrote:Gdje će nam dale...
http://forum.klix.ba/nasa-stranka-sve-s ... 24075.html
Budala živi tamo gdje je rođen, pametan tamo gdje mu je dobro.KB9 wrote:sta si otvorio temu da opravdas svoj kukaviclukprezimenko wrote:il ostaje ko ne moze vaniKB9 wrote:drzavu napustaju samo kukavicepitati ce te starost gdje ti je bila mladost i penzija
![]()
opstaju samo najjaci, u svojoj drzavi naravno
Naravno drug moj, naravno... Ni od koga nisam trazio dopustenje kad sam odlazio prije nekih 15 godina, ne treba mi ni kad se budem vracao.Danguba wrote:+1ovo_malo_duse wrote:, planiram se cak i vratiti.
i to vrlo brzo...![]()
siroko vam polje.
mi pisemo istu pricu.ovo_malo_duse wrote: Naravno drug moj, naravno... Ni od koga nisam trazio dopustenje kad sam odlazio prije nekih 15 godina, ne treba mi ni kad se budem vracao.
Uzivam u zivotu i produktima svog rada i pameti, ni od koga nista ne trazim, zemlju za koju sam krvi dao volim bezuvjetno ko mater, od nje nista ne trazim a pomoci cu joj koliko budem mogao.
Ko hoce da razumije bujrum ko nece siroko mu polje..
Ma obicno to raja prica prvih godina, dok se ne navikneZoya wrote:Znam barem desetak slučajeva gdje je priča bila da se vrate. Niko se nikada nije vratio, čak iako su u penziji ti ljudi. Zašto? Zato što su im ovdje djeca, unučad, i koji će vrag u BiH kada je sve ono što vole tu?! Ja ne mislim ni da želim da me kopaju dolje. Ovako će mi ovdje barem djeca nekad mezar obići. Nekad sam i razmišljalja o povratku, sada mi to ni ne pada na pamet. Da ovo ovdje Ostavim zbog nekog društva i ispijanje kafa i nerviranja.. Jašta.
isto kao i ovi što se nadaju da će otićidetroit-mercy wrote:Ma obicno to raja prica prvih godina, dok se ne navikneZoya wrote:Znam barem desetak slučajeva gdje je priča bila da se vrate. Niko se nikada nije vratio, čak iako su u penziji ti ljudi. Zašto? Zato što su im ovdje djeca, unučad, i koji će vrag u BiH kada je sve ono što vole tu?! Ja ne mislim ni da želim da me kopaju dolje. Ovako će mi ovdje barem djeca nekad mezar obići. Nekad sam i razmišljalja o povratku, sada mi to ni ne pada na pamet. Da ovo ovdje Ostavim zbog nekog društva i ispijanje kafa i nerviranja.. Jašta.
to neka izreka iz dijaspore?firebird wrote:Budala živi tamo gdje je rođen, pametan tamo gdje mu je dobro.
I ovo je glavni razlog zašto bih otišao.Evo krenut ću od svog praga,roditelji komentarišu odlazak Izetbegovića na svadbu u Tursku,zašto BiH ima mali budžet za Eurosong,Dodik će pasti,šta je to rekao Enis Bešlagić i Semir Cerić KokeZoya wrote:Sretno ti valahi bilo.
Ja politiku pominjala nisam ali jesam djecu. Treba da živim 3000 km od njih da bi bila grumen zemlje svoje. Jašta radi.Taman i da me čeka plata od pet milja i posao snova ja se ne bih vratila. Dosta mi je Bosne i na ovom forumu, pogotovo kada pročitam teme o čemu se razglaba i Čime je sve narod opterećen. Mislim, svaka tebi čast.
zato na zapadu pričaju o teoriji strunacenecimoveocino wrote:I ovo je glavni razlog zašto bih otišao.Evo krenut ću od svog praga,roditelji komentarišu odlazak Izetbegovića na svadbu u Tursku,zašto BiH ima mali budžet za Eurosong,Dodik će pasti,šta je to rekao Enis Bešlagić i Semir Cerić KokeZoya wrote:Sretno ti valahi bilo.
Ja politiku pominjala nisam ali jesam djecu. Treba da živim 3000 km od njih da bi bila grumen zemlje svoje. Jašta radi.Taman i da me čeka plata od pet milja i posao snova ja se ne bih vratila. Dosta mi je Bosne i na ovom forumu, pogotovo kada pročitam teme o čemu se razglaba i Čime je sve narod opterećen. Mislim, svaka tebi čast.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa da ljudi tako argumentuju svoj odlazak, ne bi bilo problema. Ali ako u komentaru (ne)suptilno porucujes ljudima da su budale sto zive u BiH, hm jbga nemoj ocekivati tapsanje po ramenu. Ne odnosi se na tebe.Bodkin wrote:Jebo me svak ako su ljudi normalni. Postoje tijeke statistika o tome gdje je Bih, a gdje su druge zemlje zapada. I onda kad dodjes i kazes hoces na zapad jer je u Bih kurac u odredjenim oblastima, kazu ti kako pljujes po zemljijebo logiku
Zoya wrote:Sretno ti valahi bilo.
Ja politiku pominjala nisam ali jesam djecu. Treba da živim 3000 km od njih da bi bila grumen zemlje svoje. Jašta radi.Taman i da me čeka plata od pet milja i posao snova ja se ne bih vratila. Dosta mi je Bosne i na ovom forumu, pogotovo kada pročitam teme o čemu se razglaba i Čime je sve narod opterećen. Mislim, svaka tebi čast.
Ima razlog zasto je bosna tu gdje jeste. Ogroman faktor su ljudi. Vecina nasih vani glasa za socijaliste i liberale, stranke koje daju prava pederima i maksimalne slobode moguce svima. Jebiga guzici se trese da ih neki plavokosi ne nabije nogom kuci._BataZiv_0809 wrote:Pa da ljudi tako argumentuju svoj odlazak, ne bi bilo problema. Ali ako u komentaru (ne)suptilno porucujes ljudima da su budale sto zive u BiH, hm jbga nemoj ocekivati tapsanje po ramenu. Ne odnosi se na tebe.Bodkin wrote:Jebo me svak ako su ljudi normalni. Postoje tijeke statistika o tome gdje je Bih, a gdje su druge zemlje zapada. I onda kad dodjes i kazes hoces na zapad jer je u Bih kurac u odredjenim oblastima, kazu ti kako pljujes po zemljijebo logiku