zasto je ponekad dobro biti gadura

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ekspanzi

#301 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by Ekspanzi »

Dile wrote: :lol: :lol: :lol:

liku treba podici bronzanu statuu
kumu jel? i ja kazem.. bravo kume :dance: :thumbup:
BarbaDue

#302 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by BarbaDue »

glavni lik (mladozenja) je za 10 :-D mlada :lol: :lol: :lol:

naravoucenije: Nikad, ama bas nikad ne budi GADURA.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Cholina_Lokica

#303 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by Cholina_Lokica »

Ekspanzi wrote:
Dile wrote: :lol: :lol: :lol:

liku treba podici bronzanu statuu
kumu jel? i ja kazem.. bravo kume :dance: :thumbup:
ebo bruku i sliku, nek je on povalio :D
BarbaDue

#304 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by BarbaDue »

nije sve u povaljivanju ima nesto i u slikama :D :-D
Dioda

#305 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by Dioda »

Oj suze me zalise od ove price. Mladozenja je car :D Koliko li mu je samo trebalo suzdrzavanja i samokontrole da mladoj ne razvali zvalje :lol: Majstor priredbe :D
Sad mi pade na pamet onaj lik koji je polijepio slike svoje vjerenice po cijelom Sarajevu. Ona zadaje na zadnjem sjedistu auta sa nekim pasom,a neki lik (njegov drug) sve slikao :D
Oj svasta vala :-)
scooter21ba

#306 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by scooter21ba »

Dioda wrote:Oj suze me zalise od ove price. Mladozenja je car :D Koliko li mu je samo trebalo suzdrzavanja i samokontrole da mladoj ne razvali zvalje :lol: Majstor priredbe :D
Sad mi pade na pamet onaj lik koji je polijepio slike svoje vjerenice po cijelom Sarajevu. Ona zadaje na zadnjem sjedistu auta sa nekim pasom,a neki lik (njegov drug) sve slikao :D
cini mi se da je taj iz hrasna ili je ona
seln

#307 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

scooter21ba wrote:
Dioda wrote:Oj suze me zalise od ove price. Mladozenja je car :D Koliko li mu je samo trebalo suzdrzavanja i samokontrole da mladoj ne razvali zvalje :lol: Majstor priredbe :D
cini mi se da je taj iz hrasna ili je ona
Sta je bilo na kraju, jesu li se uzeli?
Ekspanzi

#308 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by Ekspanzi »

nisu, jbg, uhvati me frajer kako joj zadajem na parkingu.. al jbg stas, barem mi je dupe dobro ispalo na slici :lol:
Cholina_Lokica

#309 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by Cholina_Lokica »

Ekspanzi wrote:nisu, jbg, uhvati me frajer kako joj zadajem na parkingu.. al jbg stas, barem mi je dupe dobro ispalo na slici :lol:
hajd je pitaj sta joj bi pa za snimanje obuce bijele carape :D
Ekspanzi

#310 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by Ekspanzi »

bitno da ne nazebe, da sam bogdo i ja obuko kake duge gace pa ga kroz rupu provuko samo, ne bi me majka gledala po banderama kako mi se guz bjelasa.. :lol:
Cholina_Lokica

#311 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by Cholina_Lokica »

bar ti je bila skola... ne guzi gologuz :lol: :lol: :lol: :lol:
Loulou

#312 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by Loulou »

Neki ovdje iznapadaše Sherry, a vjerujem da će se većina muškinja složiti s većinom (dakle, zasigurno ne sa svim) onoga o čemu piše (jer, zaboga, svi smo mi selektivni; na ovaj ili onaj način) :D

Autorica knjige 'Zašto muškarci žene gadure' Sherry Argov nastavila je svoj niz bestsellera novom hit knjigom 'Zašto muškarci vole gadure'.
Ne držite se ovisno, jer to ima odbijajući efekt. Budite nedostižni, jer muškarac je lovac i za njega ćete kao nedostižni postati pravi izazov koji će željeti osvojiti

Njezina teza kako muškarci doista više vole kučke, kako je sama ustvrdila, zasnovana je na dobro poznavanju muške psihologije, a nju je zapravo vrlo jednostavno pogoditi.

Kako postati ili kako se praviti da ste gadura

1. Budite nedostižni i ponašajte se kao premija. Ako sebe uvjerite u to, on će u to još lakše povjerovati.
Iznenadite ga.
Budite domišljati u spavaćoj sobi - muškarci iskreno vole žene koje vole seks

2. Iskoristite svoj seksualni potencijal maksimalno.

3. Uvjerite ga da je on taj koji ima glavnu ulogu, a zapravo svo vrijeme vi vodite igru.

4. Ne zvocajte.

5. Budite financijski neovisni, jer ćete tako biti moćni.

Sherry Argov pojasnila je i pravila privlačnosti, a tijekom svojih istraživanja uspjela je sakupiti impresivnu kolekciju sto pravila privlačnosti. Za vas smo izdvojili najzanimljivija i lako primjenjiva.

Osnovna pravila privlačnosti

Ne ponašajte se ovisno, jer to ima odbijajući efekt. Budite nedostižni, jer muškarac je lovac i za njega ćete kao nedostižni postati pravi izazov koji će željeti osvojiti.

O vama će misliti ono što vi mislite o sebi.

Postavljajte uvjete, jer će mu to ostaviti dojam da vi uvijek imate izbora.

Ponudite mu privid slobode i on će izgubiti svaki osjećaj za oprez.
Ne zvocajte:
Nikada ne zvocajte, a pokušajte prigovarati s dozom humora

Budite sretni, a on neka bude slobodan. Tako će i on biti sretan.

Iskreno volite seks, jer on zaista želi ženu koja voli seks.

Nemojte se ponižavati i natjecati s drugom ženom.

Budite mudri i prepustite mu još jedan privid. Neka misli da je glavni, a zapravo vi vodite riječ.

Budite nježni i ženstveni, jer će vas tako željeti zaštiti. Nemojte biti agresivni i dominantni, jer mu tako postajete ozbiljan suparnik. Ako se budte ponašali da možete sve, on će vas tako i tretirati i vi ćete na kraju doista morati raditi sve.

Zadržite blagu distancu i nikada ne gubite samokontrolu. Ništa kao samokontrola kod njega ne izaziva toliko strah da bi vas mogao izgubiti.

Ukoliko izbjegava neke poslove, pronađite nekog drugog da ih obavi i to dobro pohvalite. Vrlo brzo će ih ponovno početi raditi.

Budite maštoviti u spavaćoj sobi i tu i tamo ga iznenadite.

U razgovoru ne budite agresivni i radije posegnite za humorom. To je mnogo učinkovitije.

Budite dostojanstveni, jer je to najprivlačnija osobina od svih.
debela

#313 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by debela »

meni je ovo isto ko i ona pravila iz pedesetih sto je neko lijepio po forumu. mozda ih ima i na ovoj temi. samo drugacije upakovano da bude u skladu sa nasim vremenom. bljaka!
kad ce i hoce li ikad zene shvatiti da ne postoje radi muskaraca :cry:
radiostar

#314 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by radiostar »

debela wrote:meni je ovo isto ko i ona pravila iz pedesetih sto je neko lijepio po forumu. mozda ih ima i na ovoj temi. samo drugacije upakovano da bude u skladu sa nasim vremenom. bljaka!
kad ce i hoce li ikad zene shvatiti da ne postoje radi muskaraca :cry:

:o nego?????????
planamac

#315 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by planamac »

ljubav_aha wrote:zasto muskarci vole gadure :)

"Uspjeh u ljubavi ne postiže se izgledom, nego stavom. Gadura je žena koja živi po vlastitim pravilima, koja ima osjećaj samopouzdanja, slobode i snage. Ona ima stav da ne mora biti tu gdje je. Tu je po vlastitom izboru. To je žena koja ne progoni muškarca...
Uspjeh, bilo kakav i u bilo čemu, se ne postiže samo 'nečim-ničim jednim' (npr. samo izgledom ili samo stavom) već čitavim nizom čimbenika, od kojih na mnoge nemamo uticaj, tako da je ova(kva) tvrdnja klasična besmislica, naročito jer nije 'definisano' šta je to 'uspjeh' (barem direktno, impliciranje ka 'muškom spolu' je nedorečeno i pretpostavka koja je 'majka svakog zajeba'), a da ne govorim/o o tome da je potpuno neusaglašeno šta je to 'ljubav' – za primjer 'raznolikosti' pogledati: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=44900 – što će, nadalje, ukazati da je bilo kakva konstruktivna komunikacija nemoguća, odnosno da je, ako već postoji, najmanje besmislena, što joj, opet, takvoj kakva jeste /komunikaciji/, ne mora oduzeti cilj, koji je u slučaju (ne samo ovog) mog posta takav da tražim osobe poput ovakve →
ljubav_aha wrote:→ ...koja živi po vlastitim pravilima, koja ima osjećaj samopouzdanja, slobode i snage.
Ona ima stav da ne mora biti tu gdje je. Tu je po vlastitom izboru.
To je žena koja ne progoni muškarca...
(jer znam da su pomenute osobine neophodne za ispravno poimanje 'Šta je to zaista ljubav')

s kojima bih podijelio navedenu spoznaju.

Naravno da je potrebno da ne pripadate sretnicima koji posjeduju izniman talenat za "pogađanje", kao što ga ima autorica, jer bi vam u suprotnom bilo poznato sve ono što nije npr. svima onima koji su cijeli svoj život posvetili izučavanju i liječenju ('vrhunskim' psiholozima i psihijatrima) duševnih pojava i bolesti i duševnog života uopšte, a koji to ne uspješe i podijeliše se u bezbroj pravaca i koji su (to) otvoreno priznali da je nejedinstvo psihologije i njena podvojenost jedan od skandala savremene nauke.
Autorica knjige 'Zašto muškarci žene gadure' Sherry Argov nastavila je svoj niz bestsellera novom hit knjigom 'Zašto muškarci vole gadure'...
Njezina teza kako muškarci doista više vole kučke, kako je sama ustvrdila, zasnovana je na dobro poznavanju muške psihologije, a nju je zapravo vrlo jednostavno pogoditi.
Može biti da je autorica, pored toga što (svašta) 'zna' biti privlačna i nedostižna lovina, nježan ženstven i neozbiljan suparnik na distanci... i (očigledno) maštovita sa smislom za humor, te (unatoč svemu) dostojanstvena, ili jednom rječju - Gadura iliti Kučka; znači, može biti da je autorica ovog 'čuda neviđenog' u zodijaku - u znaku i podznaku te u najmanje pet-šest 'kuća' - "Strijelac", jer kako drugačije objasniti tako 'jednostavno pogađanje'!
Sherry Argov pojasnila je i pravila privlačnosti, a tijekom svojih istraživanja uspjela je sakupiti impresivnu kolekciju sto pravila privlačnosti. Za vas smo izdvojili najzanimljivija i lako primjenjiva.
Osnovna pravila privlačnosti
Ne ponašajte se ovisno, jer to ima odbijajući efekt.
Budite nedostižni, jer muškarac je lovac i za njega ćete kao nedostižni postati pravi izazov koji će željeti osvojiti.
O vama će misliti ono što vi mislite o sebi.
Postavljajte uvjete, jer će mu to ostaviti dojam da vi uvijek imate izbora.
Ponudite mu privid slobode i on će izgubiti svaki osjećaj za oprez.
Ne zvocajte: Nikada ne zvocajte, a pokušajte prigovarati s dozom humora
Budite sretni, a on neka bude slobodan. Tako će i on biti sretan.
Iskreno volite seks, jer on zaista želi ženu koja voli seks.
Nemojte se ponižavati i natjecati s drugom ženom.
Budite mudri i prepustite mu još jedan privid. Neka misli da je glavni, a zapravo vi vodite riječ.
Budite nježni i ženstveni, jer će vas tako željeti zaštiti.
Nemojte biti agresivni i dominantni, jer mu tako postajete ozbiljan suparnik.
Ako se budte ponašali da možete sve, on će vas tako i tretirati i vi ćete na kraju doista morati raditi sve.
Zadržite blagu distancu i nikada ne gubite samokontrolu. Ništa kao samokontrola kod njega ne izaziva toliko strah da bi vas mogao izgubiti.
Ukoliko izbjegava neke poslove, pronađite nekog drugog da ih obavi i to dobro pohvalite. Vrlo brzo će ih ponovno početi raditi.
Budite maštoviti u spavaćoj sobi i tu i tamo ga iznenadite.
U razgovoru ne budite agresivni i radije posegnite za humorom. To je mnogo učinkovitije.
Budite dostojanstveni, jer je to najprivlačnija osobina od svih.
Zaista ne mogu zamisliti nikoga ko nije i ko ne bi bio istinski iznenađen ov(akv)om 'ratnom strategijom'.
Post Reply