ma kakva svadja, to nam je predigra, kako madner rece. Sva su mi ledjaa isparana njenim noktima.pjega wrote:ne razumijem kako neko uopste moze ozbiljno shvatiti ovakve idiotluke. i to se jos zamalo posvadjase.
A ne pitaj kako ona izgleda....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ma kakva svadja, to nam je predigra, kako madner rece. Sva su mi ledjaa isparana njenim noktima.pjega wrote:ne razumijem kako neko uopste moze ozbiljno shvatiti ovakve idiotluke. i to se jos zamalo posvadjase.
Jok...vjeruj da bi joj pozavidjela na izgledupjega wrote:po tvom pristupu ovdje, sa modricom na oku?
apaurin nisam nika popila u zivotu,cak i u mnogo ozbiljnijim situacijamaseln wrote:Ma jasta si...a trece paklo apaurina pri kraju.ljubav_aha wrote:ahaseln wrote: ma ti se garant zajebavas.![]()
otvorila sam temu da procitam reakcije,zasto ne
seln wrote:Znas onu temu o glupim trebama?
Loulou wrote:Aha. Šta s njom?
Vjerujemseln wrote:Svidjas mi se.
Ma daaaa, neko kaze nesto sto ti je uz dlaku i ti zakljucujes da je siledzija. Nadji moj post na ovoj temi u kojem sam opsovao, nazvao nekog kurvom ili prijetio udarcima i ja ti olizem dupe...prije tusiranja.pjega wrote:nemam neku ogromnu zelju da budem izbubana. sudeci po tvojim komentarima, ne svidjas mi se. nije sto nisi u pravu. pristup ti je masinski.
Ja bih se mogao zakleti da bar jedan od tih koji ti idu niz dlaku na ovoj temi salje komentare koji ti se ne svidjaju.ljubav_aha wrote:
interesatno,znma toliko muskaraca koji se ne bi slozili sa mnogim muskarcima na ovoj temi
Ako si i pogledala temu o glupim trebama, aluziju nisi razumjela.Loulou wrote:Vjerujemseln wrote:Svidjas mi se.Šteta...ti meni ne.
A kako bih, glupa, razumjela?seln wrote:Ako si i pogledala temu o glupim trebama, aluziju nisi razumjela.Loulou wrote:Vjerujemseln wrote:Svidjas mi se.Šteta...ti meni ne.
ahaseln wrote:Ja bih se mogao zakleti da bar jedan od tih koji ti idu niz dlaku na ovoj temi salje komentare koji ti se ne svidjaju.ljubav_aha wrote:
interesatno,znma toliko muskaraca koji se ne bi slozili sa mnogim muskarcima na ovoj temi
Jesu li glupe zene bolje u krevetudebela wrote:kako se zvala ta tema o glupim trebamada je probam naci? da vidim vise u cemu je fazon.
A kako bih, glupa, razumjela?Loulou wrote:Ako si i pogledala temu o glupim trebama, aluziju nisi razumjela.seln wrote: VjerujemŠteta...ti meni ne.
seln wrote:A kako bih, glupa, razumjela?Loulou wrote:Ako si i pogledala temu o glupim trebama, aluziju nisi razumjela.seln wrote: VjerujemŠteta...ti meni ne.
Nije li to i razlog zašto ti se sviđam?
Nije valjda...seln wrote:Hmmmm...vec mi se manje svidjas.
Sorry...nisi dovoljno glupa.Loulou wrote: Nije valjda...
Kako to?seln wrote:Sorry...nisi dovoljno glupa.Loulou wrote: Nije valjda...
Ne može!ljubav_aha wrote:moze li glupa zena biti gadura![]()
![]()
Može...ljubav_aha wrote:moze li glupa zena biti gadura![]()
![]()
tema je o drugacijoj gadurisinus wrote:Može...ljubav_aha wrote:moze li glupa zena biti gadura![]()
![]()
Gadure najčešće i jesu glupe žene, na žalost.
Ovo ispod pišem općenito, ne odnosi se na citiranu gospođu/icu (jer je ne poznajem da bih mogao suditi o njoj ) da se razumijemo![]()
A moje skromno mišljenje je da su pojedini malo skrenuli od značenja riječi gadura. Zašto? Pa zato što nisi Gad/ura ako nekoga ostaviš/daš mu nogu/dvicu ili kako god, nisi gad/ura ako imaš svoje želje, potrebe i zahtjeve, nisi gad/ura ako želiš da si ravnopravan sa suprotnim spolom, nisi gad/ura ako se krešeš sa komšijom/nicom (to je rospija,kurvarčić ili po želji naziv), nisi gad/ura ako tražiš nekoga sebi ravnog itd
Gad/ura si ako ti ja priđem da te pitam koliko je sati, a nisam baš zgodan i lijep i ti me otpiliš kao da sam te pitao da te poje*em, gad/ura si ako si zlobna i odvratna prema ljudima, gad/ura si ako misliš da si vrijednija od nekoga za koga ti misliš (a ne poznaješ ga) da je niže vrijednosti od tebe, gad/ura si ako si nametljiva,nasrtljiva osoba, što bi rekli harambaša ( bitan/na sam ja, a ko *ebe druge ). Gad/ura si ako se sa pojedinim ljudima družiš samo da bi izvukla/ao neku korist, gad/ura, a ujedno i šupak ako ljude ocjenjuješ po onome što imaju, odnosno nemaju i tako dalje i tako dalje i tako dalje... ( A da bi ovo navedeno radio moraš biti stvarno GLUP, BEZOBRAZAN, I NEČOVJEK)
Eto može se to elaborirati i razlagati do mile volje...ali od mene je i ovo dosta![]()
Haj zdravo,
bravo sinus kralju, upravo to sam obasnjavao Latinicisinus wrote: Gad/ura si ako ti ja priđem da te pitam koliko je sati, a nisam baš zgodan i lijep i ti me otpiliš kao da sam te pitao da te poje*em, gad/ura si ako si zlobna i odvratna prema ljudima, gad/ura si ako misliš da si vrijednija od nekoga za koga ti misliš (a ne poznaješ ga) da je niže vrijednosti od tebe, gad/ura si ako si nametljiva,nasrtljiva osoba, što bi rekli harambaša ( bitan/na sam ja, a ko *ebe druge ). Gad/ura si ako se sa pojedinim ljudima družiš samo da bi izvukla/ao neku korist, gad/ura, a ujedno i šupak ako ljude ocjenjuješ po onome što imaju, odnosno nemaju i tako dalje i tako dalje i tako dalje... ( A da bi ovo navedeno radio moraš biti stvarno GLUP, BEZOBRAZAN, I NEČOVJEK)