to se valjda uklapa u onu pricu o tudjim predrasudamaLoulou wrote:A, gdje se ovo uklapa:seln wrote:Gadura je valjda zenska forma od GAD. Nisam taj, ne zelim to biti i ne zelim takve ljude u mojoj blizini. Ako ima zena kojima je potreban kitab od neke kompleksasice koji ce im objasniti sta trebaju misliti, njihov peh. Dok je takvih, bice i mesa za muskarce koji nisu vjerni kao ja.seln wrote:...koji treba da je prihvati onako izjebanu, ignorise podsmijevanje tipova koji su je guzili i zivi sa njom sretno do kraja zivota, uz njene povremene izlete na tudja yaya?
Ovo je predlozak za zensku masturbaciju, ali ako namjeravas da probas ovako nesto, mozes vec sad nabaviti pudlicu.seln wrote:Naravno, biti 40 i na glasu kao radodajka su odlicni preduslovi za brak sa nekim penzionerom u nekom udaljenijem kraju BiH, gdje te ne znaju.
I ljubiti, takodje...samo dok penzic izvadi protezu.
zasto je ponekad dobro biti gadura
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- otherside
#151 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
- seln
#152 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
Srce moje, tvoja zenska tastina je zestoko uzburkana jos od kada sam rekao da su meni glupe trebe bolje u krevetu, jer ti si naravno pametna, a vokri ti da neko moze uzivati sa glupom. Tema i jeste otvorene zbog tog tariguza od knjige, pa smo svi mi uskocili na ta kola.otherside wrote:ja nista ne rekoh o knjigama, clancima u zenskim casopisima, savjetima za one koji su nesposobni da modeliraju vlastiti zivot i da nadju srecu u istom... kome to pomaze, dobro i jest...meni ne, ne zato sto mislim da je glupo nego iz prostog razloga sto ne volim da me strpaju u isti kos sa svim drugim zenama i tako rjesavaju moj problemseln wrote: Gadura je valjda zenska forma od GAD. Nisam taj, ne zelim to biti i ne zelim takve ljude u mojoj blizini. Ako ima zena kojima je potreban kitab od neke kompleksasice koji ce im objasniti sta trebaju misliti, njihov peh. Dok je takvih, bice i mesa za muskarce koji nisu vjerni kao ja.![]()
opaaa, krenuli smo sa mrtve tacke, gadura je imenica zenskog roda![]()
nego, spazih ovu zadnju recenicu pa da pripitam: seln sreco, jes' to ti?![]()
Da, gadura je imenica zenskog roda, a samo za tebe jos i ovo: 2+2=4. Vjezbaj to 3 hefte pa cemo dalje.
Dobro je da si spazila recenicu, jos me ubijedi da si razumjela pa cu biti sretan.
- seln
#153 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
Znas onu temu o glupim trebama?Loulou wrote:A, gdje se ovo uklapa:seln wrote:Gadura je valjda zenska forma od GAD. Nisam taj, ne zelim to biti i ne zelim takve ljude u mojoj blizini. Ako ima zena kojima je potreban kitab od neke kompleksasice koji ce im objasniti sta trebaju misliti, njihov peh. Dok je takvih, bice i mesa za muskarce koji nisu vjerni kao ja.seln wrote:...koji treba da je prihvati onako izjebanu, ignorise podsmijevanje tipova koji su je guzili i zivi sa njom sretno do kraja zivota, uz njene povremene izlete na tudja yaya?
Ovo je predlozak za zensku masturbaciju, ali ako namjeravas da probas ovako nesto, mozes vec sad nabaviti pudlicu.seln wrote:Naravno, biti 40 i na glasu kao radodajka su odlicni preduslovi za brak sa nekim penzionerom u nekom udaljenijem kraju BiH, gdje te ne znaju.
- otherside
#154 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
[/quote]seln wrote: A necemo o svaleranju, kurvanju i hebanju glupih treba (otkud to da postoji glupo zensko), vec cemo o zenama koje smatraju legitimnim imati papucara na kojem ce vjezbati autoritet, a ovamo ce ih guziti komsija. I ne pricaj mi da si se salila, misao je majka zelje.
naravno da postoji glupo zensko, isto kao i glupo musko...
ti mislis stvarno da je meni cilj u zivotu naci papucara a odradjivati se sa nekim brkajilom?
wow... nisam znala da mi je forumska licnost tako gadurasta
- seln
#155 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
To su samo odgovori na tvoje vlazne snove, da ne kazem da su pokusaji da te ubijedim kako Djed Mraz ne postoji.otherside wrote:to se valjda uklapa u onu pricu o tudjim predrasudamaLoulou wrote:A, gdje se ovo uklapa:seln wrote:Gadura je valjda zenska forma od GAD. Nisam taj, ne zelim to biti i ne zelim takve ljude u mojoj blizini. Ako ima zena kojima je potreban kitab od neke kompleksasice koji ce im objasniti sta trebaju misliti, njihov peh. Dok je takvih, bice i mesa za muskarce koji nisu vjerni kao ja.seln wrote:...koji treba da je prihvati onako izjebanu, ignorise podsmijevanje tipova koji su je guzili i zivi sa njom sretno do kraja zivota, uz njene povremene izlete na tudja yaya?
- seln
#156 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
naravno da postoji glupo zensko, isto kao i glupo musko...otherside wrote:seln wrote: A necemo o svaleranju, kurvanju i hebanju glupih treba (otkud to da postoji glupo zensko), vec cemo o zenama koje smatraju legitimnim imati papucara na kojem ce vjezbati autoritet, a ovamo ce ih guziti komsija. I ne pricaj mi da si se salila, misao je majka zelje.
ti mislis stvarno da je meni cilj u zivotu naci papucara a odradjivati se sa nekim brkajilom?
wow... nisam znala da mi je forumska licnost tako gadurasta
Ali si se pravo nabrijala, ti i ostale, na temu o glupim trebama. Ne znam kakva ti je licnost, ali se na neke stvari palis tako sigurno ko sony televizor na daljinski.
- otherside
#157 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
srecice draga, kod mene je trenutno uzburkan samo zeludac jer je vrijeme ruckaseln wrote: Srce moje, tvoja zenska tastina je zestoko uzburkana jos od kada sam rekao da su meni glupe trebe bolje u krevetu, jer ti si naravno pametna, a vokri ti da neko moze uzivati sa glupom. Tema i jeste otvorene zbog tog tariguza od knjige, pa smo svi mi uskocili na ta kola.
Da, gadura je imenica zenskog roda, a samo za tebe jos i ovo: 2+2=4. Vjezbaj to 3 hefte pa cemo dalje.
Dobro je da si spazila recenicu, jos me ubijedi da si razumjela pa cu biti sretan.
ah... steta sto glupi muskarci nisu bolji u krevetu... toliko ih ima
- madner
#158 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
Situacija napeta, grcevita borba prsa u prsa, niko ne popusta ni pedalj. 
- otherside
#159 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
@seln, vidim da si se zadao pravo da mi objasnis kako sam glupa, kako moram vjezbati sabiranje prostih brojeva i procitati jos koju bajkicu
helem, mrsko mi sad odgovarati na svaki tvoj post, nabralo se brate dragi previse
haj' da skratimo pricu, glupa sam...volis li me sad?
- Loulou
#160 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
Aha. Šta s njom?seln wrote:Znas onu temu o glupim trebama?Loulou wrote:A, gdje se ovo uklapa:seln wrote:Gadura je valjda zenska forma od GAD. Nisam taj, ne zelim to biti i ne zelim takve ljude u mojoj blizini. Ako ima zena kojima je potreban kitab od neke kompleksasice koji ce im objasniti sta trebaju misliti, njihov peh. Dok je takvih, bice i mesa za muskarce koji nisu vjerni kao ja.seln wrote:...koji treba da je prihvati onako izjebanu, ignorise podsmijevanje tipova koji su je guzili i zivi sa njom sretno do kraja zivota, uz njene povremene izlete na tudja yaya?
- otherside
#161 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
nemoj ba prsa u prsa, moglo bi i do seksa doci, gluho bilomadner wrote:Situacija napeta, grcevita borba prsa u prsa, niko ne popusta ni pedalj.
- madner
#162 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
Zar ovo nije vasa predigra?otherside wrote:nemoj ba prsa u prsa, moglo bi i do seksa doci, gluho bilomadner wrote:Situacija napeta, grcevita borba prsa u prsa, niko ne popusta ni pedalj.
- otherside
#163 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
izgleda da nije, pobjeze mi zagondzijamadner wrote:Zar ovo nije vasa predigra?otherside wrote:nemoj ba prsa u prsa, moglo bi i do seksa doci, gluho bilomadner wrote:Situacija napeta, grcevita borba prsa u prsa, niko ne popusta ni pedalj.
- madner
#164 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
Logicno, spomenula jelo i da ne kuhas
Ko se tu ne bi hvato noge
- otherside
#165 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
kupila sam knjigu "kako nauciti kuhati i prestati biti gadura"madner wrote:Logicno, spomenula jelo i da ne kuhas![]()
promjenila mi je zivot
- madner
#166 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
Mudro
Jos samo da pocnu koristi rijeci u izvornom smislu u naslovima knjiga i bice nam svima lakse.
Jos samo da pocnu koristi rijeci u izvornom smislu u naslovima knjiga i bice nam svima lakse.
- ljubav_aha
#167 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
otherside,BRAVOotherside wrote:yes loveseln wrote:otherside wrote:ja se šalim naravno al seln ne![]()
kod njega je jedna strategija za muški rod a druga za ženski. ona koju savlada strast u brakuje radodajka i izhebana, treba je popljuvati i kamenovati dok se muškarac u istoj situaciji treba samo šarmantno osmjehnuti i eventualno zovnuti jarana na pivu da mu ispriča detalje.
mislim, zabole me bre djon za takve strategije, to možete svojim ženama prosipati...ako se oženite
procitaj moj odgovor, pa onda pricaj. predrasude su na tvojoj strani: evo seljaka, balijetine, supka koji bi sve jebo, a zenu kamenovo.
Jel tako, honeybee?u limburgu mjesecu
![]()
ovo i JESTE tema o predrasudama...dakle, hajmo redom, sta je gadura? ja sam pokusala na primjeru da dobijem povratnu informaciju i da probamo definisati kad je zena gadura a kad nije. nesto ne vidjeh da muskarci saradjuju po tom pitanju. lakse je udariti po seksu onda, narod voli veseloe pa hajde, onda cemo o kurvanju, svaleranju, omalovazavanju, hebanju glupih treba (jer su bolje u krevetu),...
- seln
#168 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
Aha. Šta s njom?[/quote]Loulou wrote:Znas onu temu o glupim trebama?seln wrote: A, gdje se ovo uklapa:seln wrote:...koji treba da je prihvati onako izjebanu, ignorise podsmijevanje tipova koji su je guzili i zivi sa njom sretno do kraja zivota, uz njene povremene izlete na tudja yaya?
Svidjas mi se.
- seln
#169 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
ma ti se garant zajebavas.ljubav_aha wrote:otherside,BRAVOotherside wrote:yes loveseln wrote:
procitaj moj odgovor, pa onda pricaj. predrasude su na tvojoj strani: evo seljaka, balijetine, supka koji bi sve jebo, a zenu kamenovo.
Jel tako, honeybee?u limburgu mjesecu
![]()
ovo i JESTE tema o predrasudama...dakle, hajmo redom, sta je gadura? ja sam pokusala na primjeru da dobijem povratnu informaciju i da probamo definisati kad je zena gadura a kad nije. nesto ne vidjeh da muskarci saradjuju po tom pitanju. lakse je udariti po seksu onda, narod voli veseloe pa hajde, onda cemo o kurvanju, svaleranju, omalovazavanju, hebanju glupih treba (jer su bolje u krevetu),...
- seln
#170 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
hajd da skratimo pricu, vecina vas koje ste se javile na temu ste klise na dvije noge.otherside wrote:@seln, vidim da si se zadao pravo da mi objasnis kako sam glupa, kako moram vjezbati sabiranje prostih brojeva i procitati jos koju bajkicuhelem, mrsko mi sad odgovarati na svaki tvoj post, nabralo se brate dragi previse
![]()
ako te jos nesto zanima, javi se na PP
- sinus
#171 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
Sve dobre i fine žene/djevojke ili su zauzete ili su lezbejke

- seln
#172 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
Ne uvijek....nekad smo mi previse zauzeti gadurama pa ne prepoznajemo dobre.sinus wrote:Sve dobre i fine žene/djevojke ili su zauzete ili su lezbejke![]()
![]()
- ljubav_aha
#173 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
ahaseln wrote: ma ti se garant zajebavas.
otvorila sam temu da procitam reakcije,zasto ne
- seln
#174 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
Ma jasta si...a trece paklo apaurina pri kraju.ljubav_aha wrote:ahaseln wrote: ma ti se garant zajebavas.![]()
otvorila sam temu da procitam reakcije,zasto ne
-
pjega
#175 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura
ne razumijem kako neko uopste moze ozbiljno shvatiti ovakve idiotluke. i to se jos zamalo posvadjase.