zasto je ponekad dobro biti gadura

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ljubav_aha

#101 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by ljubav_aha »

madner wrote:
ljubav_aha wrote:
madner wrote:Zavisi.
Kakav je bio seks?

Ako je seks bio dobar, moras bas biti gadura da zbog tih sitnica prekidas covjeku harmoniju i srecu :D
za dobar seks,muskraci ce dusu prodati dzavolu,pa zasto ne i gaduri ;-)
Pa ne, nabraje neke nebitne sitnice. Komunikacija, zajednicki interesi, heklanje los u sahu.
Pa to nisu razlozi za raskid :D
papucari imaju najbolji i najcesi seks,upravo radi kucnih sitnica,jer zena ima vise vremena koje moze posvetiti samo njemu i njemu ;-)
madner

#102 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by madner »

ljubav_aha wrote:
madner wrote:
ljubav_aha wrote: za dobar seks,muskraci ce dusu prodati dzavolu,pa zasto ne i gaduri ;-)
Pa ne, nabraje neke nebitne sitnice. Komunikacija, zajednicki interesi, heklanje los u sahu.
papucari imaju najbolji i najcesi seks,upravo radi kucnih sitnica,jer zena ima vise vremena koje moze posvetiti samo njemu i njemu ;-)
Dok on pere i kuha ona ima vremena da se svalera sa drugim, koga gleda kao pravo musko. :D
seln

#103 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

ljubav_aha wrote:
madner wrote:
ljubav_aha wrote:
Najbolji sex sigurno ne mogu imati u vezi u kojoj sam papucar, to je fama koju su prosirile zene...
pustite da vas gazimo, bice pizze na pretek.
seln

#104 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

madner wrote:
Dok on pere i kuha ona ima vremena da se svalera sa drugim, koga gleda kao pravo musko. :D
Pade mi tako jedna zgoda na pamet, ali opet cu ispasti ovakav i onakav.... :D
madner

#105 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by madner »

Ma ljubav_aha je militanti feministicki agent :D koji bi da pokvari formulu koju funkcionise.
madner

#106 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by madner »

seka wrote:
madner wrote:Dok on pere i kuha ona ima vremena da se svalera sa drugim, koga gleda kao pravo musko. :D

ne zakuhavaj, kutlace i pregace ti :D
Madner, drago mi je.
Zakuhavanje je moj specijalitet. :D
otherside

#107 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by otherside »

seln wrote: Po meni, ljudi prave previse buke zbog prekida. Zelim li ja stvarno biti sa zenom koja to ne zeli? Neka, hvala.
upravo tako...vrijedi naravno i obrnuto.
dakle, ako neko ne zeli biti sa mnom, zasto bih ga proglasavala gadom i time tjesila svoj ego.
jedno su prevare, lazi, spletke...drugo je analiza odnosa i zakljucak da ne ide.
seln

#108 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

Ja se samo zamislim nad svijescu ljudi kojima trebaju kitabi koji ce im objasniti sta da nisle i rade. :roll:
Ekspanzi

#109 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by Ekspanzi »

madner wrote:Dok on pere i kuha ona ima vremena da se svalera sa drugim, koga gleda kao pravo musko. :D
:thumbup: fakat.. papucar super ovo, papucar super ono.. al na kraju se sve odu tarabit sa nekim brkatim komsom sto majstorise po ulazu :lol:
JThomas

#110 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by JThomas »

nemaju džaba oni vicevi o kamiondžijama :lol: :D

ih kad ga manualac izvadi :lol: :D
ljubav_aha

#111 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by ljubav_aha »

madner wrote:Ma ljubav_aha je militanti feministicki agent :D koji bi da pokvari formulu koju funkcionise.

wow,bas dobar vojni cin u ljubavnom ratu :mrgreen: nema veze sa formulom,jer su sstoji uvijek drugaciji,pa nsimo svi isti ;-)
ljubav_aha

#112 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by ljubav_aha »

otherside wrote:
seln wrote: Po meni, ljudi prave previse buke zbog prekida. Zelim li ja stvarno biti sa zenom koja to ne zeli? Neka, hvala.
upravo tako...vrijedi naravno i obrnuto.
dakle, ako neko ne zeli biti sa mnom, zasto bih ga proglasavala gadom i time tjesila svoj ego.
jedno su prevare, lazi, spletke...drugo je analiza odnosa i zakljucak da ne ide.
upravo tako raja :)
madner

#113 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by madner »

ljubav_aha wrote:
madner wrote:Ma ljubav_aha je militanti feministicki agent :D koji bi da pokvari formulu koju funkcionise.

wow,bas dobar vojni cin u ljubavnom ratu :mrgreen: nema veze sa formulom,jer su sstoji uvijek drugaciji,pa nsimo svi isti ;-)
U redu je agent LA, pokusaji subverzivnog djelovanja su procitani, truhli kapitalisticki nacin razmisljanja nece proci.
OZNA sve dozna. :D
ljubav_aha

#114 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by ljubav_aha »

madner wrote:
ljubav_aha wrote: wow,bas dobar vojni cin u ljubavnom ratu :mrgreen: nema veze sa formulom,jer su sstoji uvijek drugaciji,pa nsimo svi isti ;-)
U redu je agent LA, pokusaji subverzivnog djelovanja su procitani, truhli kapitalisticki nacin razmisljanja nece proci.
OZNA sve dozna. :D

madner,cemu frka ;-) nema potrebe uznemiravati ozna odjeljenje :-)
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#115 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by Latina »

otherside wrote: problem i jeste sto se u ovakvim situacijama ON osjeti inferiornim i logicno nadje uvrijedjenim a da nije bilo nikakvih uvreda, ponizavajucih situacija niti kasnijeg ogovaranja od strane osobe koja ostavlja. no, za ostavljenog je ONA gadura jer "misli da je pametnija".
Ovo je sustina odnosa izmedju jake zenske osobe i vecine primjeraka muskog roda. Ona ga ne treba finansijski, emocionalno, intelektualno, vec kao ravnopravnog partnera i uvodi u odnos termin fair play. Vrli muski primjerci medjutim fair play cuvaju za svoje prijatelje, poslovne kolege itd, i ne mogu prihvatiti cak ni pomen takvog odnosa izmedju njih dvoje. I tu dolazi do kurslusa, jer mama ih je nekada davno razmazila i oni bi neku slicnu koja ce ih :
paziti
maziti
dati im unconditional love
i nadasve diviti im se, jer u protivnom krhki muski ego moze imati nesagledive posljedice.

Idealna je ona koja cini sve ovo i uglavnom ishareti. Ako uz to jos izgleda kao sa naslovnice Cosmopolitana, sreci nigdje kraja. Kljuc u bravu ( da se ne dosjeti ) i idila do kraja zivota. Njegovi atributi ili manjak istih su sporedni, pa Oni su postali savrseni cinom rodjenja.

Tema vrvi od muskog sovinizma. Ja frajer & neodoljiv, ona gadura. Isti bi vratove lomili drugima da im se ovaj nacin odnose prema sestri i sl. Fuj.

p.s. Znam mnogo primjera onih koje se kruha ne znaju najesti, a znaju nanijeti takve glavobolje lazima i manipulacijama u vezi/braku, da ih ne bih nikome pozeljela. Jake za takvo nesto prije svega nemaju vremena, jer svoju energiju trose na malo korisnije stvari.
seln

#116 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
seln

#117 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

JThomas wrote:nemaju džaba oni vicevi o kamiondžijama :lol: :D

ih kad ga manualac izvadi :lol: :D
Ja sam bio kamiondzija. :D
madner

#118 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by madner »

Latinica wrote:
otherside wrote: problem i jeste sto se u ovakvim situacijama ON osjeti inferiornim i logicno nadje uvrijedjenim a da nije bilo nikakvih uvreda, ponizavajucih situacija niti kasnijeg ogovaranja od strane osobe koja ostavlja. no, za ostavljenog je ONA gadura jer "misli da je pametnija".
Muskarci su pokvareni i losi ali ko bude slusao ovu knjigu ostace sam, jer osim sto su pokvareni i zli zaintersost im naglo opade kad gadura pocne da provodi.
Malo sam editovo post zbog jasnoce. :D
Napokon glas zenskog razuma :skoljka: :run:
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#119 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by Latina »

madner wrote:
Latinica wrote:
Muskarci su pokvareni i losi ali ko bude slusao ovu knjigu ostace sam, jer osim sto su pokvareni i zli zaintersost im naglo opade kad gadura pocne da provodi.
Neki muskarci su iskompleksirani i vezu smatraju odnosom snaga. Takvi ce naciti na vlastitoj kozi da je veza nesto sasvim drugo. To ce im usput izlijeciti komplekse. Znaci jdnim udarcem najmanje dvije muhice.

Malo sam editovala post radi jasnoce.

Napokon glas muskog razuma ( lol ).
madner

#120 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by madner »

Bitno je da ima ljeka :D
otherside

#121 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by otherside »

Ekspanzi wrote: :thumbup: fakat.. papucar super ovo, papucar super ono.. al na kraju se sve odu tarabit sa nekim brkatim komsom sto majstorise po ulazu :lol:
ma to je samo seks, šta fali :D zna ona pored koga će ostariti :razz: :D
otherside

#122 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by otherside »

Latinica wrote: Ovo je sustina odnosa izmedju jake zenske osobe i vecine primjeraka muskog roda. Ona ga ne treba finansijski, emocionalno, intelektualno, vec kao ravnopravnog partnera i uvodi u odnos termin fair play. Vrli muski primjerci medjutim fair play cuvaju za svoje prijatelje, poslovne kolege itd, i ne mogu prihvatiti cak ni pomen takvog odnosa izmedju njih dvoje. I tu dolazi do kurslusa, jer mama ih je nekada davno razmazila i oni bi neku slicnu koja ce ih :
paziti
maziti
dati im unconditional love
i nadasve diviti im se, jer u protivnom krhki muski ego moze imati nesagledive posljedice.

Idealna je ona koja cini sve ovo i uglavnom ishareti. Ako uz to jos izgleda kao sa naslovnice Cosmopolitana, sreci nigdje kraja. Kljuc u bravu ( da se ne dosjeti ) i idila do kraja zivota. Njegovi atributi ili manjak istih su sporedni, pa Oni su postali savrseni cinom rodjenja.

Tema vrvi od muskog sovinizma. Ja frajer & neodoljiv, ona gadura. Isti bi vratove lomili drugima da im se ovaj nacin odnose prema sestri i sl. Fuj.

p.s. Znam mnogo primjera onih koje se kruha ne znaju najesti, a znaju nanijeti takve glavobolje lazima i manipulacijama u vezi/braku, da ih ne bih nikome pozeljela. Jake za takvo nesto prije svega nemaju vremena, jer svoju energiju trose na malo korisnije stvari.
:thumbup:
Ekspanzi

#123 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by Ekspanzi »

otherside wrote:
Ekspanzi wrote: :thumbup: fakat.. papucar super ovo, papucar super ono.. al na kraju se sve odu tarabit sa nekim brkatim komsom sto majstorise po ulazu :lol:
:thumbup: nista ne fali, samo da pustim brkove :mrgreen:
seln

#124 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by seln »

otherside wrote:
Pored pudlice?
otherside

#125 Re: zasto je ponekad dobro biti gadura

Post by otherside »

seln wrote:
otherside wrote:
Pored pudlice?
ne...nego pored svog slatkog papučara :D
Post Reply