Taman posla da idem sad trazit tvoje citate nisi bas interesantan do tog nivoa, al sam te dobro upamtio da na svakoj temi drugacije auto vozisbitanga_sa_otesa wrote:vidim citanje i pracenje ti bas ne ide od ruke ... ne znas vise sta pises,pogubio si se u svojim nebulozama![]()
![]()
![]()
![]()
samo da ti kazem pretpostavka je majka svih zajeba,a svaki tvoj post je pretpostavka... citiraj gdje ja vozim francuza,takodjer citiraj gdje ja vozim fiat tipo pa mozemo dalje nastaviti o tome .
da si lijepo procitao moj post vidjeo bi da je divljanje u nocnim satima vezano za pijane navijace sa zastavicama.i prije rata je pobjedjivala drzavna reprezentacija,pa se ja ne sjecam divljanja s autima i glupiranja po cesti...
u ovoj prici jedino ti imas komplekse. nemam golfa, niti bi ga ikad imao,ti auti me nikad nisu privlacili jer su bezlicni i neudobni.
@ esso kecini ne fali nista ,ja da sam je zelio imao bih je davno,znas i sam .....
Zastavice za auto
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Tkanton
#51 Re: Zastavice za auto
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#52 Re: Zastavice za auto
interesantan sam ja tebi cim pises gluposti i pokusavas ispast pametan ,ali ti vec rekoh ne ide ti od ruke ...
samo u jednom postu sam nagovijestio sta vozim a ti trazi ako te bas zanima ....ne mozes ni vidjet kad ne izlazis iz kuce vec visis na klixu ,prati malo saobracaj,provozaj se malo kad je bajram,kad su utakmice i slicno ,pa ces vidjeti sta se sve desava po cesti...
i mani se vise offtopica u ovoj temi ,otisli smo predaleko ,ima druga tema o golfovima ...
samo u jednom postu sam nagovijestio sta vozim a ti trazi ako te bas zanima ....ne mozes ni vidjet kad ne izlazis iz kuce vec visis na klixu ,prati malo saobracaj,provozaj se malo kad je bajram,kad su utakmice i slicno ,pa ces vidjeti sta se sve desava po cesti...
i mani se vise offtopica u ovoj temi ,otisli smo predaleko ,ima druga tema o golfovima ...
-
esso_sa
#53 Re: Zastavice za auto
Ma nije tebi ni bilo upuceno, znam za tebebitanga_sa_otesa wrote:
@ esso kecini ne fali nista ,ja da sam je zelio imao bih je davno,znas i sam .....