Zastavice za auto

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Tkanton

#51 Re: Zastavice za auto

Post by Tkanton »

bitanga_sa_otesa wrote:vidim citanje i pracenje ti bas ne ide od ruke ... ne znas vise sta pises,pogubio si se u svojim nebulozama :lol: :lol: :lol: :lol:
samo da ti kazem pretpostavka je majka svih zajeba,a svaki tvoj post je pretpostavka... citiraj gdje ja vozim francuza,takodjer citiraj gdje ja vozim fiat tipo pa mozemo dalje nastaviti o tome .
da si lijepo procitao moj post vidjeo bi da je divljanje u nocnim satima vezano za pijane navijace sa zastavicama.i prije rata je pobjedjivala drzavna reprezentacija,pa se ja ne sjecam divljanja s autima i glupiranja po cesti...
u ovoj prici jedino ti imas komplekse. nemam golfa, niti bi ga ikad imao,ti auti me nikad nisu privlacili jer su bezlicni i neudobni.

@ esso kecini ne fali nista ,ja da sam je zelio imao bih je davno,znas i sam .....
Taman posla da idem sad trazit tvoje citate nisi bas interesantan do tog nivoa, al sam te dobro upamtio da na svakoj temi drugacije auto vozis :izet: ..... eto kao samo se divlja kad je utakmica, ja jos ni jednom nisam vidio da je neko pogino i napravio neko sranje u toku i posle utakmice, dok drugim danim svako malo klix izbaci neku pucnjavu i zabijanje u zid ili prevrtanje a utakmice nigdje nema
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#52 Re: Zastavice za auto

Post by bitanga_sa_otesa »

interesantan sam ja tebi cim pises gluposti i pokusavas ispast pametan ,ali ti vec rekoh ne ide ti od ruke ...
samo u jednom postu sam nagovijestio sta vozim a ti trazi ako te bas zanima ....ne mozes ni vidjet kad ne izlazis iz kuce vec visis na klixu ,prati malo saobracaj,provozaj se malo kad je bajram,kad su utakmice i slicno ,pa ces vidjeti sta se sve desava po cesti...
i mani se vise offtopica u ovoj temi ,otisli smo predaleko ,ima druga tema o golfovima ...
esso_sa

#53 Re: Zastavice za auto

Post by esso_sa »

bitanga_sa_otesa wrote:
@ esso kecini ne fali nista ,ja da sam je zelio imao bih je davno,znas i sam .....
Ma nije tebi ni bilo upuceno, znam za tebe ;-) Pitao sam Tkantona, posto je pomenuo kecinu u negativnom kontekstu (kao sramotu za imati parkiranu u garazi)
Post Reply