Zastavice za auto

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

relax11

#1 Zastavice za auto

Post by relax11 »

Gdje u Sarajevu da uzmem ove zastavice i navlake za retrovizore ne mogu da nadem nigdje :?

Image

Image
satale

#2 Re: Zastavice za auto

Post by satale »

relax11 wrote:Gdje u Sarajevu da uzmem ove zastavice i navlake za retrovizore ne mogu da nadem nigdje :?

Image

Image
Imas set u bingu komplet ja mislim da je oko 15 do 20 km sve hauba zastavice retrovizori itd sve u setu
O'zone
Globalni moderator

#3 Re: Zastavice za auto

Post by O'zone »

Na skoro svakom semaforu neko drži u rukama i prodaje
relax11

#4 Re: Zastavice za auto

Post by relax11 »

satale wrote:
relax11 wrote:Gdje u Sarajevu da uzmem ove zastavice i navlake za retrovizore ne mogu da nadem nigdje :?

Image

Image
Imas set u bingu komplet ja mislim da je oko 15 do 20 km sve hauba zastavice retrovizori itd sve u setu
E bas ti hvala

Prodaju al zastave obicne 8-)
drndalo

#5 Re: Zastavice za auto

Post by drndalo »

Mislim da na ovoj temi moze naci vise...

http://www.klix.ba/forum/papanluk-na-au ... s3575.html
FaceOff

#6 Re: Zastavice za auto

Post by FaceOff »

Konzum, set cca 8KM.
relax11

#7 Re: Zastavice za auto

Post by relax11 »

drndalo wrote:Mislim da na ovoj temi moze naci vise...

:bih: :bih: :bih: :bih:
Arslan_11

#8 Re: Zastavice za auto

Post by Arslan_11 »

Imas na trafikama I zastavice i za retrovizore

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Optimist

#9 Re: Zastavice za auto

Post by Optimist »

Mercator, set zastavice sa navlakama za retrovizore je oko 10-ak KM.
_mufljuz_

#10 Re: Zastavice za auto

Post by _mufljuz_ »

drndalo wrote:Mislim da na ovoj temi moze naci vise...

ne znam jesi l se htio narugat covjeku a vjerovatno jesi jer si opterecen pacenik - u njemackoj i staro i mlado i mocna i slaba auta furaju ove zastavice pokrivace za retrovizore i ja mislim da je to kul - samo nekom wannabe puritancu wannabe ubergospodinu u sarajevskoj prcvarnici smeta sto neko zeli malo da se proveseli navijacki......

iskren da budem za zaljenje si....
frngla

#11 Re: Zastavice za auto

Post by frngla »

Slažem se @_mufljuz_

Ne mogu supe na viljušku, al' nikako...
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#12 Re: Zastavice za auto

Post by bitanga_sa_otesa »

ja isto mislim da je ovo papanluk ,jesam li i ja opterecen?
takodjer mislim da se navija na utakmicama ,a ne glupira se pijan po cesti i visi kroz prozore i slicno...par puta me takvi umalo nisu udarili...
garant sam pacenik....
frngla

#13 Re: Zastavice za auto

Post by frngla »

kakve veze imaju zastavice za auto sa pijanim vozacima i saputnicima, koji vise kroz prozor i koji su tebe zamalo udarili?
_mufljuz_

#14 Re: Zastavice za auto

Post by _mufljuz_ »

bitanga_sa_otesa wrote:ja isto mislim da je ovo papanluk ,jesam li i ja opterecen?
takodjer mislim da se navija na utakmicama ,a ne glupira se pijan po cesti i visi kroz prozore i slicno...par puta me takvi umalo nisu udarili...
garant sam pacenik....
onda sam ja garant po tebi papak je l sto sam stavio navijacke rekvizite na auto :roll: ?

ne tersaj bez potrebe 8-) a vala nisam se tebi ni obratio pa da uskaces u makaze k'o padobranac majku mu :)

ja ne mislim da je papanluk - i bas se vidi po gradu dje sam ja kako se slavi fudbal malo veselja i kicenja.... analogno tome je jebi ga i kicenje auta za vjencanje papanluk... ne kazem da neko stalno takvo auto voza - ali ovih par sedmica - pa neka malo

fakat ne znam gdje sam opravdao vjesanje na autu pjanih seljobera i drkanje po cesti pa eto ako mozes de me prosvijetli :oops:
bitanga_sa_otesa

#15 Re: Zastavice za auto

frngla wrote:kakve veze imaju zastavice za auto sa pijanim vozacima i saputnicima, koji vise kroz prozor i koji su tebe zamalo udarili?
ja govorim samo iz licnih iskustava i to u vise navrata kad su neke vazne utakmice .svi su bili okiceni tim zastavicama i velikim zastava preko krova i glupirali se po cesti,ometali saobracaj,pravili guzvu....prije rata se ne sjecam takvih krkanluka ,kao ni svatova koji zaustavljaju saobracaj i prolaze kroz crvena svjetla...mentalitet nam je napredovao al u negativnom smislu...prije 30 godina su se ljudi kulturnije ponasali .....izvini ako si se prepoznao...
frngla

#16 Re: Zastavice za auto

Post by frngla »

Ja kad pijem vozim se taksijem ili me vozi neko trijezan, a imam zastavicu na autu, jesam li ja papak? Prosvijetli me...
bitanga_sa_otesa

#17 Re: Zastavice za auto

ako se ponasas kao ovi iz mojih iskustava naravno da jesi
Arslan_11

#18 Re: Zastavice za auto

Post by Arslan_11 »

Haha e cuj ako stavis zastavice na auto papak si. Haha

_mufljuz_

#19 Re: Zastavice za auto

Post by _mufljuz_ »

bitanga_sa_otesa wrote:ako se ponasas kao ovi iz mojih iskustava naravno da jesi
onda ne vidim vezu spajanja tvog komentara sa temom jer je neko rekao da mu se svidja ova zastavica na autima a ne da vozi pjan - BTW juce nisam htio da idem na navijacki parti jer me nije imao ko vozit kad popijem :kiss:

BTW dje mogu u minhenu kupiti zastavice sa ljiljanima (al ne onim bezveze nacrtanim nego finim grbom RBIH) - fala :mrgreen:
Last edited by _mufljuz_ on 16/06/2014 14:39, edited 1 time in total.
Arslan_11

#20 Re: Zastavice za auto

Post by Arslan_11 »

_mufljuz_ wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:ako se ponasas kao ovi iz mojih iskustava naravno da jesi
onda ne vidim vezu spajanja tvog komentara sa temom jer je neko rekao da mu se svidja ova zastavica na autima a ne da vozi pjan - BTW juce nisam htio da idem na navijacki parti jer me nije imao ko vozit kad popijem :kiss:
Trebao si ici samo skines zastavice sa auta i sve oke :)

relax11

#21 Re: Zastavice za auto

Post by relax11 »

bitanga_sa_otesa wrote:ja isto mislim da je ovo papanluk ,jesam li i ja opterecen?
garant sam pacenik....

Ako te zanima reci cu ti da imam preko 40 godina, vozim znaci preko 20 godina, alkohol ne pijem ne budalesam po cesti sa autom sa zastavama i navlakama za retrovizore :-) kao sto ne budalesam bez njih, na svom skromnom terencu koji vozim 5-6 godina nisam nista stavio osim felgi, ostalo je sve fabricko ako te i to zanima.

Po meni bi bilo veoma lijepo da svako od nas stavi zastavicu na auto, grad bi bio divan u ovih 10-tak dana :-D

Toliko od mene!

No sikiriki :bih:
bitanga_sa_otesa

#22 Re: Zastavice za auto

ja imam vozacku 19 god ,skoro smo generacija...ja na mom skromnom terencu imam samo naljepnicu posvecenu ćunerima ostalo je sve serijsko... nisam ja mislio nista lose o nikome od vas,samo sam napisao kakva iskustva imam sto se tice okicenih auta i utakmica i to mi je papanluk zestoki...sad i ako negdje trebam kad je utakmica radije ostanem kuci da ne bi morao kitovat i farbat auto :D
romeomoraprezivjeti

#23 Re: Zastavice za auto

Post by romeomoraprezivjeti »

bitanga_sa_otesa wrote:ja imam vozacku 19 god ,skoro smo generacija...ja na mom skromnom terencu imam samo naljepnicu posvecenu ćunerima ostalo je sve serijsko... nisam ja mislio nista lose o nikome od vas,samo sam napisao kakva iskustva imam sto se tice okicenih auta i utakmica i to mi je papanluk zestoki...sad i ako negdje trebam kad je utakmica radije ostanem kuci da ne bi morao kitovat i farbat auto :D
sreca,pa si u manjini.:-D

poslano s moga sonija ze
_mufljuz_

#24 Re: Zastavice za auto

Post by _mufljuz_ »

nego - dje mogu kupit zastavicu za jarbolcic od nekih pola metra za auto al ovak'u:

Image

:mrgreen:
Drvosjeca iz Dejcica

#25 Re: Zastavice za auto

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

bitanga_sa_otesa wrote:ja imam vozacku 19 god ,skoro smo generacija...ja na mom skromnom terencu imam samo naljepnicu posvecenu ćunerima ostalo je sve serijsko... nisam ja mislio nista lose o nikome od vas,samo sam napisao kakva iskustva imam sto se tice okicenih auta i utakmica i to mi je papanluk zestoki...sad i ako negdje trebam kad je utakmica radije ostanem kuci da ne bi morao kitovat i farbat auto :D
Možda si ti samo smotan, bez obzira što imaš vozačku 19 godina, pa ljude prozivaš papcima ako stave BH zastavu na auto. :mrgreen:
Post Reply