Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne znam jesi l se htio narugat covjeku a vjerovatno jesi jer si opterecen pacenik - u njemackoj i staro i mlado i mocna i slaba auta furaju ove zastavice pokrivace za retrovizore i ja mislim da je to kul - samo nekom wannabe puritancu wannabe ubergospodinu u sarajevskoj prcvarnici smeta sto neko zeli malo da se proveseli navijacki......
ja isto mislim da je ovo papanluk ,jesam li i ja opterecen?
takodjer mislim da se navija na utakmicama ,a ne glupira se pijan po cesti i visi kroz prozore i slicno...par puta me takvi umalo nisu udarili...
garant sam pacenik....
bitanga_sa_otesa wrote:ja isto mislim da je ovo papanluk ,jesam li i ja opterecen?
takodjer mislim da se navija na utakmicama ,a ne glupira se pijan po cesti i visi kroz prozore i slicno...par puta me takvi umalo nisu udarili...
garant sam pacenik....
onda sam ja garant po tebi papak je l sto sam stavio navijacke rekvizite na auto ?
ne tersaj bez potrebe a vala nisam se tebi ni obratio pa da uskaces u makaze k'o padobranac majku mu
ja ne mislim da je papanluk - i bas se vidi po gradu dje sam ja kako se slavi fudbal malo veselja i kicenja.... analogno tome je jebi ga i kicenje auta za vjencanje papanluk... ne kazem da neko stalno takvo auto voza - ali ovih par sedmica - pa neka malo
fakat ne znam gdje sam opravdao vjesanje na autu pjanih seljobera i drkanje po cesti pa eto ako mozes de me prosvijetli
frngla wrote:kakve veze imaju zastavice za auto sa pijanim vozacima i saputnicima, koji vise kroz prozor i koji su tebe zamalo udarili?
ja govorim samo iz licnih iskustava i to u vise navrata kad su neke vazne utakmice .svi su bili okiceni tim zastavicama i velikim zastava preko krova i glupirali se po cesti,ometali saobracaj,pravili guzvu....prije rata se ne sjecam takvih krkanluka ,kao ni svatova koji zaustavljaju saobracaj i prolaze kroz crvena svjetla...mentalitet nam je napredovao al u negativnom smislu...prije 30 godina su se ljudi kulturnije ponasali .....izvini ako si se prepoznao...
bitanga_sa_otesa wrote:ako se ponasas kao ovi iz mojih iskustava naravno da jesi
onda ne vidim vezu spajanja tvog komentara sa temom jer je neko rekao da mu se svidja ova zastavica na autima a ne da vozi pjan - BTW juce nisam htio da idem na navijacki parti jer me nije imao ko vozit kad popijem
BTW dje mogu u minhenu kupiti zastavice sa ljiljanima (al ne onim bezveze nacrtanim nego finim grbom RBIH) - fala
Last edited by _mufljuz_ on 16/06/2014 14:39, edited 1 time in total.
bitanga_sa_otesa wrote:ako se ponasas kao ovi iz mojih iskustava naravno da jesi
onda ne vidim vezu spajanja tvog komentara sa temom jer je neko rekao da mu se svidja ova zastavica na autima a ne da vozi pjan - BTW juce nisam htio da idem na navijacki parti jer me nije imao ko vozit kad popijem
Trebao si ici samo skines zastavice sa auta i sve oke
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
bitanga_sa_otesa wrote:ja isto mislim da je ovo papanluk ,jesam li i ja opterecen?
garant sam pacenik....
Ako te zanima reci cu ti da imam preko 40 godina, vozim znaci preko 20 godina, alkohol ne pijem ne budalesam po cesti sa autom sa zastavama i navlakama za retrovizore kao sto ne budalesam bez njih, na svom skromnom terencu koji vozim 5-6 godina nisam nista stavio osim felgi, ostalo je sve fabricko ako te i to zanima.
Po meni bi bilo veoma lijepo da svako od nas stavi zastavicu na auto, grad bi bio divan u ovih 10-tak dana
ja imam vozacku 19 god ,skoro smo generacija...ja na mom skromnom terencu imam samo naljepnicu posvecenu ćunerima ostalo je sve serijsko... nisam ja mislio nista lose o nikome od vas,samo sam napisao kakva iskustva imam sto se tice okicenih auta i utakmica i to mi je papanluk zestoki...sad i ako negdje trebam kad je utakmica radije ostanem kuci da ne bi morao kitovat i farbat auto
bitanga_sa_otesa wrote:ja imam vozacku 19 god ,skoro smo generacija...ja na mom skromnom terencu imam samo naljepnicu posvecenu ćunerima ostalo je sve serijsko... nisam ja mislio nista lose o nikome od vas,samo sam napisao kakva iskustva imam sto se tice okicenih auta i utakmica i to mi je papanluk zestoki...sad i ako negdje trebam kad je utakmica radije ostanem kuci da ne bi morao kitovat i farbat auto
bitanga_sa_otesa wrote:ja imam vozacku 19 god ,skoro smo generacija...ja na mom skromnom terencu imam samo naljepnicu posvecenu ćunerima ostalo je sve serijsko... nisam ja mislio nista lose o nikome od vas,samo sam napisao kakva iskustva imam sto se tice okicenih auta i utakmica i to mi je papanluk zestoki...sad i ako negdje trebam kad je utakmica radije ostanem kuci da ne bi morao kitovat i farbat auto
Možda si ti samo smotan, bez obzira što imaš vozačku 19 godina, pa ljude prozivaš papcima ako stave BH zastavu na auto.