Primitivno razmisljanje Kriticaru,nije ovo 7 vijek nego 21-vi.danas se cijeni ostecena,a dobra roba,vise nego neostecena roba,a bilo ko.kritichar wrote:to je oštećena robaja nisam ja wrote:A sta ako se sa te "probe" vratite?
Zajednicki zivot- brak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kerima1
#176 Re: Zajednicki zivot- brak
- kritichar
#177 Re: Zajednicki zivot- brak
ti si premoderna, novo je ostalo novokerima1 wrote:Primitivno razmisljanje Kriticaru,nije ovo 7 vijek nego 21-vi.danas se cijeni ostecena,a dobra roba,vise nego neostecena roba,a bilo ko.kritichar wrote:to je oštećena robaja nisam ja wrote:A sta ako se sa te "probe" vratite?
ko može kupiti novo, kupuje, a ko ne može ganja polovnu robu
-
kerima1
#178 Re: Zajednicki zivot- brak
To je vec materijalizam,ja govorim o sustini stvari i rijec je o zenama nevinim i trosenim jelde?ti si premoderna, novo je ostalo novo
ko može kupiti novo, kupuje, a ko ne može ganja polovnu robu
naravno da sam moderna zivim u skladu s' vremenom u kojem zivim.
- kritichar
#179 Re: Zajednicki zivot- brak
kako mogu biti nevine i trošene?kerima1 wrote: To je vec materijalizam,ja govorim o sustini stvari i rijec je o zenama nevinim i trosenim jelde?
jel živjeti u skladu sa vremenom znači da se prilagodiš okolini?
-
kerima1
#180 Re: Zajednicki zivot- brak
Kazem da je na temi rijec o zenama koje su nevine i drugim istrosenom robom kako si ti napisao.kritichar wrote:kako mogu biti nevine i trošene?kerima1 wrote: To je vec materijalizam,ja govorim o sustini stvari i rijec je o zenama nevinim i trosenim jelde?
jel živjeti u skladu sa vremenom znači da se prilagodiš okolini?
Prilagodjavam sve sebi,jer ne prilagodjavaju se ni drugi po mom.
- kritichar
#181 Re: Zajednicki zivot- brak
I onima koje su predugo čekale iz nekih razlogakerima1 wrote: Kazem da je na temi rijec o zenama kje su nevine i drugim istrosenom robom kako si ti napisao.
ti se prilagođavaš zapadu, kod njih je polovno = iskusno = dobro, a novo = neiskusno = škart roba
-
bumerangss
#182 Re: Zajednicki zivot- brak
insomnia78 wrote:Ma da je zena dobra i Bog bi je im'o
-
bumerangss
#183 Re: Zajednicki zivot- brak
naravno! Ona je deHIMENilizirana!ja nisam ja wrote:Znaci pokusas zivot s nekim,nakon 15 dana uvidis da je covjek izgleda kockar ili narkoman kao sto se desilo mojoj komsinici,vratis se i znaci da je ostecena roba? Cudno razmisljanjekritichar wrote:to je oštećena robaja nisam ja wrote:A sta ako se sa te "probe" vratite?
-
kerima1
#184 Re: Zajednicki zivot- brak
ne mora znaciti da je tako samo zato sto se ti palis na djevicekritichar wrote:I onima koje su predugo čekale iz nekih razlogakerima1 wrote: Kazem da je na temi rijec o zenama kje su nevine i drugim istrosenom robom kako si ti napisao.
ti se prilagođavaš zapadu, kod njih je polovno = iskusno = dobro, a novo = neiskusno = škart roba
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#186 Re: Zajednicki zivot- brak
Brakom protiv droge.
- sheilak
#187 Re: Zajednicki zivot- brak
sad vidim ovo.dobar osjecaj wrote:Simpaticna mi je tvoja briga za sheilu k ali ja cisto sumnjam da je sheilak materijal koji privlaci nepismene seljacine i neko ko ce ikada pognuti glavu u takvim zivotnim pricama. A da i ne govorim o tome da mi ne djeluje moguce da bi nepismeni seljacina mogao privuci osobu poput njeastala_vistala wrote:@sheilak
Znaci ponavljam,dijaspora samo brak nikakve probe ni pod razno,tuga je sta nase mlade djevojke sebi dozvole,pa su zrtve ismijavanja nepismenih seljacina,svako mora cuvati svoju cast,nemoj sebi dozvoliti da se sutra vratis roditeljima pognute glave,roditelji ko roditelji progutat ce,moraju,ali mahala neda mira.
no, hvala i astali
Last edited by sheilak on 08/06/2015 14:59, edited 1 time in total.
- sheilak
#188 Re: Zajednicki zivot- brak
ccccccpustopoljina wrote:
pusti ove koji kukaju, a kad im kazes da se razvedu, odmah utihnu ko misevi.
to je sve nezahvalno. savjetuj joj ljubavnika![]()
prvo, cestitamsheilak
znam sve, vjeruj mi. i nema u biti nikakvih problema, znam da je i on samo insan
- dobar osjecaj
#189 Re: Zajednicki zivot- brak
Slusaj ti sejlak, sad si me malo zabrinula i zbunila s onim ponasanjem prema mami, ti razmazeno deristesheilak wrote:sad vidim ovo.dobar osjecaj wrote:Simpaticna mi je tvoja briga za sheilu k ali ja cisto sumnjam da je sheilak materijal koji privlaci nepismene seljacine i neko ko ce ikada pognuti glavu u takvim zivotnim pricama. A da i ne govorim o tome da mi ne djeluje moguce da bi nepismeni seljacina mogao privuci osobu poput njeastala_vistala wrote:@sheilak
Znaci ponavljam,dijaspora samo brak nikakve probe ni pod razno,tuga je sta nase mlade djevojke sebi dozvole,pa su zrtve ismijavanja nepismenih seljacina,svako mora cuvati svoju cast,nemoj sebi dozvoliti da se sutra vratis roditeljima pognute glave,roditelji ko roditelji progutat ce,moraju,ali mahala neda mira.slazem se s dobrim osjecajem totalno.
hvala
no, hvala i astali![]()
- ho oponopono
#190 Re: Zajednicki zivot- brak
...jebote ko da je u pitanju misija na Jupiter pobogu, koje sugestije, autosugestije... 
- sheilak
#191 Re: Zajednicki zivot- brak
dobar osjecaj wrote: Slusaj ti sejlak, sad si me malo zabrinula i zbunila s onim ponasanjem prema mami, ti razmazeno deriste![]()
ho oponopono (jel se ovako pise?