ZA BOLJE SUTRA-DRESDENERA78 ZA DIREKTORA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Da li ste za izbor dresdenera78 za direktora GRAS-a

Da
48
96%
Ne
0
No votes
Suzdrzan/a
2
4%

Total votes: 50

drugtito2011

#26 Re: ZA BOLJE SUTRA-DRESDENERA78 ZA DIREKTORA

Post by drugtito2011 »

Mislim da je Klas odličan primjer šta se dešava kad stručni i nestranački ljudi vode firmu. Kad bi se isto desilo u GRAS-u, dogoročno gledano GRAS bi mogao postati normalna firma.
OldMayor

#27 Re: ZA BOLJE SUTRA-DRESDENERA78 ZA DIREKTORA

Post by OldMayor »

Klas?
Klas nije javno preduzece?

Takodjer, koliko sam upoznat Klas je takodjer u govnima.

Da kojim slucajem npr Elektroprivreda nema monopol i mogucnost naplate - propali bi ko Gras.

Da kojim slucajem Bh Telecom nema monopol nad odredjenim dijelom drzave - propali bi ko Gras.

Stanje u drugim javnim preduzecima nije nista drugacije. Sve je to u pet deka, Gras jebe sto imaju slabu naplatu, Kanton ih handri, a oni se ponasaju i zaposljavaju ko da su Elektroprivreda.

Zato ce i propast.

A ponavljam, tu rade nehljebi isto kao i u Telekomu, isto kao u EP itd. Naravno, cast izuzecima koji vuku te firme.
saraf_osmica

#28 Re: ZA BOLJE SUTRA-DRESDENERA78 ZA DIREKTORA

Post by saraf_osmica »

OldMayor wrote:Klas?
Klas nije javno preduzece?

Takodjer, koliko sam upoznat Klas je takodjer u govnima.

Da kojim slucajem npr Elektroprivreda nema monopol i mogucnost naplate - propali bi ko Gras.

Da kojim slucajem Bh Telecom nema monopol nad odredjenim dijelom drzave - propali bi ko Gras.

Stanje u drugim javnim preduzecima nije nista drugacije. Sve je to u pet deka, Gras jebe sto imaju slabu naplatu, Kanton ih handri, a oni se ponasaju i zaposljavaju ko da su Elektroprivreda.

Zato ce i propast.

A ponavljam, tu rade nehljebi isto kao i u Telekomu, isto kao u EP itd. Naravno, cast izuzecima koji vuku te firme.
Nemoj širiti dezinformacije. BH Telecom nema monopol ni u svojoj zgradi a kamo li gdje drugo. Navedi mi mjesto gdje BH Telecom ima monopol?
To što je BHT spješna kompanija mnogima je trn u oku ali savjesnim radom uprave sve je moguće. Da je GRAS imao upravu kakvu ima BHT mi bi danas imali metro.
sheilak

#29 Re: ZA BOLJE SUTRA-DRESDENERA78 ZA DIREKTORA

Post by sheilak »

Saraf ne zezaj prvih 10 godina telekom je imao apsolutni monopol na komunikacije u dijelu gdje su muslimani u vecini ostatak godina je duopol sa eronetom i ht mostarom da bi sada 3 operatera imali "monopol" nad citavom drzavom uz dogovaranje cijena usluga (r)
P308

#30 Re: ZA BOLJE SUTRA-DRESDENERA78 ZA DIREKTORA

Post by P308 »

Glasao ZA!

Cuj nije iz BiH :shock:
Post Reply