Volite li sami ........
Moderator: anex
- semmy
#26 Re: Volite li sami ........
mimaaaaaaaaaaa vidi ove

-
*mima*
#27 Re: Volite li sami ........
Woooow......super su.......Jel ti vjerujes da nista nisam radila.....samo sam jednu suknju sasila....i odmarala sam....hodala po planini..... 
- semmy
#28 Re: Volite li sami ........
-
*mima*
#29 Re: Volite li sami ........
- semmy
#31 Re: Volite li sami ........
i vrijeme je bilo...drago mi je*mima* wrote:![]()
![]()
natpis na majici sve govori.......ooooo zeno...bas mi je prijalo......
ma mocan je pravo, hoces mi napraviti*mima* wrote:Razmisljala sam o onom prstenu......nije los.....
-
zelenashica
-
*mima*
#34 Re: Volite li sami ........
Za sve ima rjesenje....................Semmy..........pravim ti prsten............... 
- semmy
#35 Re: Volite li sami ........
ti si moja dusa...jedva cekam da zavrsis*mima* wrote:Za sve ima rjesenje....................Semmy..........pravim ti prsten...............
imas
-
hocunecu
#39 Re: Volite li sami ........
ni jednu sliku ne vidim,.bem ti firmu 
-
hocunecu
#41 Re: Volite li sami ........
ma znam mimo
nego samo da znate kako mi je

nego samo da znate kako mi je
- semmy
#42 Re: Volite li sami ........
prsten je odlican...

- swirl
#43 Re: Volite li sami ........
Mama moja to radi, ne samo da dodaje detalje na neku garderobu, nego kupi nesto novo, i dodaje razno razne detalje. Npr. nedavno je sebi kupila super kao neki proljetni dzemper, koji ima po reverima neke volane, ona sjedne i prisije cipku na krajeve rukava, i izgleda super. Ja imam obicaj reci da je ona kraljica raznih takvih ideja, imam i ja ideja, ali nisam bas vjesta u svemu tome, pa kad nesto skontam da bih, mama mi to odradi. Takodjer, nedavno sam na putu nasla kopce sjajne, koje se samo stave na vrh baletanki i tako kupim crne obicne baletanke i dodam te djidje, i izgledaju super. Ili npr na sakoe stavim na revere ruze koje mi mama napravi od cipke, i na sredinu npr. prisije biser ili neku djidju svjetlucavu. Ima jos tu svega, ali ovo mi prvo palo na pamet 
-
PalaSa Marsa
#44 Re: Volite li sami ........
Mimaco super tema.

-
*mima*
#45 Re: Volite li sami ........
swirl wrote:Mama moja to radi, ne samo da dodaje detalje na neku garderobu, nego kupi nesto novo, i dodaje razno razne detalje. Npr. nedavno je sebi kupila super kao neki proljetni dzemper, koji ima po reverima neke volane, ona sjedne i prisije cipku na krajeve rukava, i izgleda super. Ja imam obicaj reci da je ona kraljica raznih takvih ideja, imam i ja ideja, ali nisam bas vjesta u svemu tome, pa kad nesto skontam da bih, mama mi to odradi. Takodjer, nedavno sam na putu nasla kopce sjajne, koje se samo stave na vrh baletanki i tako kupim crne obicne baletanke i dodam te djidje, i izgledaju super. Ili npr na sakoe stavim na revere ruze koje mi mama napravi od cipke, i na sredinu npr. prisije biser ili neku djidju svjetlucavu. Ima jos tu svega, ali ovo mi prvo palo na pamet
Ha ha ha.....super......kupila sam neku tuniku u Zari....obicna crna i ukrasila je cipkom.......ma samo je ideja vazna......
-
*mima*
#46 Re: Volite li sami ........
PalaSa Marsa wrote:Mimaco super tema.![]()
- Cholina_Lokica
#47 Re: Volite li sami ........
jos da hoce fino vrijeme da moRes pronosati japanke 
- Amazonka27
#49 Re: Volite li sami ........
moram priznati da mima pravi odlican nakit
-
*mima*
#50 Re: Volite li sami ........
Hvala draga......ali nisi vidjela sta sam tek napravila poslije......