Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
laly wrote:Ja samo odgovaram u istom stilu u kom si ti pisala gospođo .... eto vidiš ti možeš uvredljivo pisati i očekuješ da svi ćute a kad se tebi istim tonom odgovori odmah je uvredljiv ..... Ja sam samo BRUTALNO iskren i ne volim šupljiranje tipa mama ovo sin ono ..... nije to jednostrano ima toga na oje strane ali i sama znaš da su snovi i želje jedno a stvarnost nešto potpuno drugo
Moj post je bio ironican,nemam nista protiv ako neko ima drugacije misljenje. iskrenost je dobra osobina koja se danas rijetko nalazi, ali ipak mislim da si sve to mogao reci i na manje vulgaran nacin. Naravno da ima razmazenih na obje strane, ali ja sam zena i gledam to iz zenske perspektive. Cesto se susrecem sa muskim razmisljanjem tipa: meni zena treba samo da mi rodi djete...dovest cu je da mi sluzi...itd da ne nabrajm sad te nebuloze. A pritom zive sa roditeljima i ceka da mu mama postavi rucak da jede jer je tako navikao. Znam da ima i drugacijih muskaraca samostalnih i odgovornih ali to kod nas nekako nije uobicajeno pa kad upoznas nekog takvog kaze svaka mu cast![/quote]
Takvog treba kastrirati odmah .... eto ja sam muško, a ako njemu treba žena da mu rodi dijete onda on nije sav svoj, nije sve u .....
Tomahawk11 wrote:Sto se ovdje zakuhalo....ko nekad u Esmeraldi
Ne bih znao, nisam gledao
Poslijeratne saFunice....Esmeralde, Kasandre, Marisol....e, dalje nemam pojma....al znam da kad je ova Esmeralda dolazila (glumila neku sljepicu, pa je ozenio neki bogatas, sta li), e sto ti je to bio plac i sta se naroda skupilo
Ma njoj kad je Hose Armando izvadio gutu keša ona progledala na prvu
Ja sam sebi neki dan gulaš pravio .... za prvi put nije loše, nisam čak ni šerpu mor'o prat ... ISPOLIR'O JE
grah ,gulas i jesu hrana koja zasluzuje da se naju naprviti od zenske i muske ruke,a slana pita i nije neka hrana, osim slatke pite jabukovace,tj. pita od jabuka , mljac mljac
Ja sam sebi neki dan gulaš pravio .... za prvi put nije loše, nisam čak ni šerpu mor'o prat ... ISPOLIR'O JE
grah ,gulas i jesu hrana koja zasluzuje da se naju naprviti od zenske i muske ruke,a slana pita i nije neka hrana, osim slatke pite jabukovace,tj. pita od jabuka , mljac mljac
edo_79 wrote:
POGUZIJO!
a svi mi kazu, sreca moja, linija mi je kao da se ne znam najesti
edo_79 wrote:
Iz rupe izaso, za rupu cijeli zivot i na kraju u rupu
Cuj Karlinke nije pita nesh....nije ona probala pravi burek ispod saca
Nezna Karlinka za sve čari seoske kuhinje .... a tek burek ispod saća ... razvučena jufka preko sofre
kruh i varivo ispod saca,a pita ,narocito burek su mi out
nego,tema je je o visookobrazovanim zenama ,a sto je sa visokoobrazovanim muzkracima,samcima , izbiracima i tako ta, ili je uvijek zensko krivo,i kad nije krivo
Ma isto je to.
Oni koji zaglave u ganjanju karijere, pa se okrenu, a ono vec godina pofin broj na ledjima.
Najgore je kad se preguli 30, tad ih vise niko ne prevari.
Mudruju i zensko i musko. Svakoj/svakom nesto fali.
Connaisseur Karlin wrote:
nego,tema je je o visookobrazovanim zenama ,a sto je sa visokoobrazovanim muzkracima,samcima , izbiracima i tako ta, ili je uvijek zensko krivo,i kad nije krivo
Ma što je najgore što se ovdje svako malo pojavi il neki zagoreni muškarac il neka nedojebana mlada, kojima svaki qrac smeta a ustvari velika većina ovih stvari se može postići samo uz obostrani trud ..... nemože niko kuhat, volit, obrazovat se, itd itd za dvoje .....
Ma što je najgore što se ovdje svako malo pojavi il neki zagoreni muškarac il neka nedojebana mlada, kojima svaki qrac smeta a ustvari velika većina ovih stvari se može postići samo uz obostrani trud ..... nemože niko kuhat, volit, obrazovat se, itd itd za dvoje .....
ma sve se moze kad se hoce,al pod jednim uslovom/uvjetom: treba biti rodjen pod sretnom zvijedzom pa naci srodnu dusu
ma sve se moze kad se hoce,al pod jednim uslovom/uvjetom: treba biti rodjen pod sretnom zvijedzom pa naci srodnu dusu
Treba ali nije obavezno, ima nešto što se zove razumijevanje i tolerancija . Srodna duša ..... tjah